forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Яну 12, 2026 6:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1261, 1262, 1263, 1264, 1265, 1266, 1267 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 10:31 am 
Аватар

Мачът в Пловдив ще се играе, споко :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 11:48 am 

значи al-sesca ще го яде :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 12:08 pm 
Аватар

Какво сте го подкарали Пържолет бе, нали и той е сложил пари на тоя мач, и на него му е гадно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 12:29 pm 
Аватар

Абе Пържолет е бок на прогнозите ! Ама не може всеки път да познва все пак :bigok

С теб сме в мизерията :!: :bigok :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 12:38 pm 
Аватар

Протестът е преустановен :smt035 Преустоновен :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 1:32 pm 

http://www.youtube.com/watch?v=CCP-dA8mQ-I

enjoy :bigok

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 1:35 pm 
:smt005 :smt005 :smt005
Ахааххахахаха, бахти разговора, рИспект :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 2:13 pm 

Купата Мохамед V-ти. :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 2:16 pm 
Аватар

Такава еуфория е обзела розовите приятелчета, че човек може да си помисли, че снощи са спечелили някой междугалактически турнир... Надут е балона - време е Локото в Пловдив да играят така, както срещу нас и крейзифорест и разликата не им мърда :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 2:51 pm 
Аватар

targovishte написа:
що си мисля...че прасетата ще купят мача в Пловдив....доко няма за какво да играят и една обращалка ще е с коеф. 29 най-малко.....да видим.... :bigok

Загледай се в програмата на Локо само :wink: Не виждам защо да дават мача на прасетата, като купата не им е 100% гарантирана, но за 4 място определено имат шансове :smt059

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 3:03 pm 
Аватар

Да, но преди 2 седмици нямаха проблем да се надупят на софийското Локо. След като могат да влязат в няква уговорка с тях, какво пречи да измислят нещо и с цицка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 3:25 pm 
Аватар

Hazard написа:
, но за 4 място определено имат шансове :smt059

Тая година 4-то място не е от значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 3:36 pm 
Аватар

Ако крейзи форест вземе купата няма ли и 4-тия в А група да играе в ЛЕ?

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 3:46 pm 
Аватар

Hazard написа:
Ако крейзи форест вземе купата няма ли и 4-тия в А група да играе в ЛЕ?

Ще играе :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 3:51 pm 
Аватар

Е нали е сигурно,че Микре я взимат. :bigok
П.С.За да играе 4-ия,Лудогорец требва да са втори или трети и да вземат купата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 4:10 pm 

Имено че все още нищо не се знае, така че Локо Пд няма за какво да си дават гъза. :bigok И Кур Савов получава СМС че мача Should me 3-0 4-0 и взема че познава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 5:25 pm 
Абе ние да си вземем директните мачове, да си одрусаме и чорбата, както си трябва в дербито, пък те квото искат да си правят :smt047 Крайно време е да размажем прасетата, както си му е реда, стига с тея тотаджийски истории.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 6:09 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Е не съм такъв гадняр, говорим за левскари. Безплатното си ебезплатно и винаги е от сърце... Но тоя път явно нещо е имало у съблекалнята преди мача, щото Манчев трябваше да е титуляр и да ги ебе много...

Аз мислех, че са го измислили за 1/2. Като влезе Манчев, мислех че ще вкара 2 гола и да ти излезе прогнозата, ама на... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 8:31 pm 
Аватар

От спиртала:
Цитат:
Загасна искрицата надежда в лит(*кс-етрополе - не разрешиха на допингираните футболисти да играят

Тези хора нямат сърце просто :cry: :cry: :cry:

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 9:59 pm 
Аватар

tones написа:
От спиртала:
Цитат:
Загасна искрицата надежда в лит(*кс-етрополе - не разрешиха на допингираните футболисти да играят

Тези хора нямат сърце просто :cry: :cry: :cry:

Е, как може.... :boisw :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 23, 2012 11:51 pm 
Аватар

Anarion написа:
Абе и аз имам недоброто предчувствие, че Коко ще гледа да завърти някой лев покрай мача...
Ама да видим.
Щото ако се играе нормално, мъчениците от Симитли отиват на разлика.

Щом на Локо Сф се даде гъзче, явно в Локо Пд никой реално не го ебе за 4-тото място. А и за какво да ги ебе, да не би да влязат да играят в групита на ЛЕ. Най-много накрая да излязат на минус от цялата работа. По-скоро разчитам, че чорбата не може да си плати :loser2 .

А за Локо Сф и чорбата - не съм се и надявал на друго освен единица. Ако няма сигурно място, дето да ти е шушнал някой, че е уредена работата - забраЙ :loser2 Локото в момента в двустранна игра да са - пак няма да могат да бият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 12:11 am 
Аватар

Леле допреди малко едно изпито от наркотиците чорбарче ми разправяше как те не ходели нарочно на мач, щото бойкотирали :ohmygod2
иначе вика глей с Локо "призовахме" да има хора и напълнили Гей сган нищо че цялата държава била против Ал Сеска ....
След това разтегна локума що Бойко ни довел руснаниците, пък на тех не им опростили задълженията :losers и тн. и тн.

цяла вечер ми е едно приятно да го слушам и направо направих плочки от смях ... лошото е че доста деца наоколо на по 14-15-16 му вярват на глупостите ....

Едит ... някой път трябва да направя едно клипче просто .... трепе рибата със смрад на крака :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 12:51 am 
Аватар

гледам свините са събрали 1000-1500 глави във вмирисаното си секторче.....не видях обаче знамена :smt005 :smt005 :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 1:18 am 
Аватар

На лепенки са станали много върли, дееба и чорбарите..."София значи Чорбаспор" ми е най-смешна, щото помня колко се кефех на оригнала като го видях...и още куп такива - просто нацвъкани из града, без никаква идея и послание...да се знае, че са там, също както и хлебарките в Студентски... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 1:25 am 
Аватар

е тва е част от модата...война със стикери, война със спрейове, война във гейбук.....няма как времето се променя :)
За съжаление и София се променя :( ....имам чуството че 2-ма от 3 млади хора вече са мЬекащи селяни дошли от долно уйно......но да не започвам онази тема :smt003

мисълта ми беше че ако преди 10-15 години в София имаше надпис "София значи цура" щеше да буди бурен смях от минувачите ...сега сганта е стабилно нарастнала с 95% преселени селтик крос :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 1:30 am 
Аватар

Вместо да пишете,колко са смешни прасетата в София,както и пропагандата със стикерите им ,излезте на вънка и действайте...от няколко месеца насам откакто олекнаха със знамената ,свинете са доста по организирани от нас ,колкото и мишкарско да го правят използват всеки момент,а тука по форумите само се обсъжда.:smt023

Последна промяна трима музиканти на Съб Мар 24, 2012 1:38 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 1:35 am 
Аватар

UL написа:
е тва е част от модата...война със стикери, война със спрейове, война във гейбук.....няма как времето се променя :)
За съжаление и София се променя :( ....имам чуството че 2-ма от 3 млади хора вече са мЬекащи селяни дошли от долно уйно......но да не започвам онази тема :smt003

мисълта ми беше че ако преди 10-15 години в София имаше надпис "София значи цура" щеше да буди бурен смях от минувачите ...сега сганта е стабилно нарастнала с 95% преселени селтик крос :smt031

Да не се загатва тая тема, но и на мен ми писна от селяните дошли в София. А тва студенски град да го закриват, там селяците направо подивяват :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 1:57 am 

Мъчениците от форума на ал ахли секса , ентусиазирано коментират как са шампоани след грандиозните успехи над 12тия, 13тия и 14тия насред кочината, един от тези 3 отбора минимум финалист до 2 години... :ohmygod Даже на Симитлийски искат да пускат поща, да му редят тактиката... :ohmygod :smt005
п.п. И се надяват боклуците мача да им е уреден за двойка в Пловдив, колко изпадна вече Обиеца ... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 2:28 am 
Аватар

трима музиканти написа:
Вместо да пишете,колко са смешни прасетата в София,както и пропагандата със стикерите им ,излезте на вънка и действайте...от няколко месеца насам откакто олекнаха със знамената ,свинете са доста по организирани от нас ,колкото и мишкарско да го правят използват всеки момент,а тука по форумите само се обсъжда.:smt023

Че какво са организирани - 500 човека ходят на мач, призовават се по сайтове и форумчета да напълнят сектор Г (колко са го напълнили друг въпрос) и на всичкото отгоре и те не са сигурни протестират ли, не протестират ли - искат ли нови собственици, не искат ли ... Това, че са лепнали няколко стикерчета не е нещо осбено. Ако се съберме тирма души може да облепиме София с плакати "кока кола враг на алкохола", ама това не ни прави някакво организирано движение.

Чорбарите никога не са били чак толкова жалки, колкото последно време. Дори когато им закриха отбора :loser2 пак правеха нещо - митинги, протести, а-у. Вече и това няма. Да ги закриват и толкова.

Вече съм убеден, че титан са по-зле и от Лупи. Щото Лупи действаше така, че предизвикваше някакво съпротивление, а пернишките ги довършват бавно, но славно по всички фронтове. :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 24, 2012 2:35 am 
Аватар

Лупи нямаше Цимбика. :bigok :losers

За съжаление не можах да гледам Славия-Левски на живо и го гледах в едно кафе в Пловдив с дърти фенове на Ботев, в последствие и на Локомотив. Покрай безкрайните псувни за "тъпите шопи" се заформи и един разговор от кой отбор са "шопите". Майните се обединиха около мнението, че София е синя, но има и много слависти, които са се отчаяли от Дебелака. Локото не ги споменаха изобщо, но на турците доволно сипаха и на двата отбора феновете. Стигна се до извода, че турците са от всички турски селца и доволно селски градчета, а в големите градове масата е синя. И като за капак се обединиха около " шопЕте са левскари и слависти. Няма шопЕ чорбари, тея са от изпадналите градчета и турските села". :bigok :bigok :bigok

Не, че ме интересува мнението на майните, но още един пример какво е мнението на страничните хора за турците. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1261, 1262, 1263, 1264, 1265, 1266, 1267 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]