Фенът, който преобръща историята на свинята-щерка е един интелигент от Младост

Да проследим със затаен дъх неговата мисъл и правопис:
Цитат:
Tези думи говорят МНОГО! Отборът има нужда от хора, които да застанат зад него, дори заради един Мораес, който има силите да вземе 2 мача, абсолютно сам.
лит(*кс-етрополе не заслужава трибуните да са мълчеливи, лит(*кс-етрополе не заслужава 1000 деца да го наблюдават на Армията! Имаме толкова много млади момчета в отбора, които няма как да разберат какво е лит(*кс-етрополе ако ние не им покажем. Иска ми се повече хора да мислят като мене и заедно да подкрепим отбора в предстоящите мачове. Колкото и да не ни харесва сегашното положение, то единствения начин, ние да си дадем приноса е като подкрепим лит(*кс-етрополе и Стойчо в остаащите мачове. Обзалагам се, че 1 лв. вход е по джоба и на семкарите пред стадиона.
лит(*кс-етрополе е бил силен тогава, когато сме били в пъти повече по трибуните, лит(*кс-етрополе ще бъде силен, когато тези момчета разберът къде са попаднали ..... лит(*кс-етрополе е институция, която се подкрепя на трибуниете, а не по форуми и паланки. Имаме как да им помогнем до края на сезона, според мене и те могат да вдигнат нивото като усетят подкрепата на трибуните!
Скоро се завръщат един куп футболити и нищо не се знае до края на сезона, въпроса е да вземем всички мачове, докато се върнат наказаните и после каквото "сабя покаже".
Какъв е проблема да си изпеем песните, да си подкрепим отбора, да спечелят мача с Локо и накрая да си изкажем позицията спрямо Титан?
В момнта имаме най- качествения чужденец играл някога в БГ, а ходиме по 2000 да го гледаме !!!! Извинявам се, но за мен лит(*кс-етрополе е нещо повече от клуб със собственици, когато станах от лит(*кс-етрополе дори не знаех, че клуба има такова нещо като ''собственик", защото единствените, които имат право да са собственици, това сме ние, обикновенните фенове, аз съм собственик на лит(*кс-етрополе и го притежавам някъде вътре в мен, там където едно нещо бие за да ни подържа ЖИВИ!
лит(*кс-етрополе е отбор с голяма маса привърженици, а в момента сме отбор с 2-3 футболиста, които се опитват да ни кажат, че имат нужда от нас.
Ето молбата на червените запалянковци до родните медии:
Драги колеги, имам една молба към вас. Ако ви е възможно да отразите подготовката на привържениците на лит(*кс-етрополе за мача срещу Локомотив София.
Привържениците на лит(*кс-етрополе ще се опитат да напълнят сектор "Г" за предстоящият мач, единственият човек който ни накара да се замислиме и да се опитаме да промениме нещо е един футболист с бразилско потекло, който разбира къде е попаднал и се опита да ни покаже, че сме им нужни до края на сезона!
Искам да ви помоля, чрез вашият сайт да популизирате нашата инициатива и да покажем на България, че този клуб не е забравен.
Искрено се надявам на вашата помощ.
ПЛАЧА
Дай си бележника, келеш