forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 11:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:04 am 
Аватар

Храни куче да те лае :smt012

Как не ви е срам бе момчета, безплатно ако може да ви е всичко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:17 am 
Аватар

[quote="Robby"]Храни куче да те лае :smt012

Как не ви е срам бе момчета, безплатно ако може да ви е всичко....

Не смятам че всичко тряба да е безплатно !Дори точно обратното трябва всеки да си плаща за да има средства и развитие но просто е по-добре да се оточни за кой е безплатно защото звучи малко грозно когато се каже за феновете на ЛЕВСКИ а се има предвид за хората от фен клубовете. :levski

Последна промяна bluesa6o1914 на Вто Мар 13, 2012 12:19 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:18 am 
Аватар

bluesa6o1914 написа:
Robby написа:
Храни куче да те лае :smt012

Как не ви е срам бе момчета, безплатно ако може да ви е всичко...[/quo
Не смятам че всичко тряба да е безплатно !Дори точно обратното трябва всеки да си плаща за да има средства и развитие но просто е по добре да се оточни за кой е безплатно защото звучи малко грозно когато се каже за феновете на ЛЕВСКИ а се има предвид за хората от фен клубовете. :levski

Специално за теб ще го направят така: На входа ще питат от кой отбор си и ако кажеш паролата (Левски) ще е безплатно. Така ок ли е? ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:51 am 

Не знам дали е говорено с Костов, Гонзо и Тонев по темата, но е редно както те искат и получават нашата подкрепа, така и ние да изискаме да ни се засвидетелства елементарно уважение след края на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:55 am 
Аватар

basma написа:
Не знам дали е говорено с Костов, Гонзо и Тонев по темата, но е редно както те искат и получават нашата подкрепа, така и ние да изискаме да ни се засвидетелства елементарно уважение след края на мач.
Неее,за това не се говори,това е възпитание и професионализъм,манекените им липсват и двете неща,което пък има и положителни страни.Левски си е наш,а те да си се борят за премийките

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 9:31 pm 
Аватар

Ами да си влезнат в ролята капитаните Гаджев и Йовов, нали те са с огромните сини сърца, според мен те трябва да натискат останалите за това :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 9:35 pm 
Аватар

Не че нещо, ама тонове мозък от спортисти не очаквайте.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 6:54 pm 
Site Admin
Аватар

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 7:34 pm 
Аватар

Тук се говори,че нямало значение кой е на вишката...е,аз видях осезаемата разлика от дербито,когато Мартин беше отпред,НКП решавало,Грую решавал и т.н.,не се усещате,че убивате желанието на много хора с подобни 'диерактиви'.Браво на момчетата от мача с рЯците и в Монтана,фул рИспект за старанието.Наистина не е каквото е било преди години преди мегафоните,колкото и да ни се иска да е обратното.

п.с. Ако някой иска да ме съветва съм лесен за намиране :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 8:09 pm 
Аз лично много добре помня времето преди мегафоните.Тогава постоянно се пееше на 5 гласа, тъй че не знам какви са ти претенциите.
Фул рИспект :wink: Нали така беше?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 9:14 pm 
Аватар

Явно си видял моя критика към мегафоните в горното мнение,извинявам се :lol: На следващ мач ще стоя с нинджата лошо,та да оправдая 'фул рИспекта' като изказ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 9:40 pm 
И кое в момента е проблема, тва не разбрахме от мнението ти? Винаги оправдавате непеенето, неполучаването, нежеланието си и т.н с "Мартин не е на вишката". :roll: И според мен той се справя най-добре, но проблема си остава в нас, а не в човека на вишката. Замислял ли си се някога, че проблема с пеенето може да се корени и в тва, че хората масово идват на мач снощни и на по 1 шише концентрат. За теб специално легенди се носят във форума как си ходил на мач... :smt002 Аз съм виждал цял ред хора де не могат да си стоят на краката, кво остава за пеене. И тогава сигурно човека на вишката е виновен, бил той от НКП или от Лаута Хуулс.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 9:42 pm 
Аватар

айде сега алкохолът пък бил виновен :smt090

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 9:44 pm 
Аватар

Не трябва обаче да се забравя, че футбола е за удоволствие. Хората могат да ходят на мач както си искат, нали ? Или не може ?Щом са дошли пак е добре. Все пак е много по лесно, след шише ракия да си останеш у вас , а с 5те лева за билет да си купиш 2 бири ;) . Когато почнем да ходим редовно в сектора по 2-3000, няма да е нужно 500 човека да се дерем , за да се чуваме до терена :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 9:46 pm 
Аватар

Македонец,проблема за мен е с някакъв,който в тази тема обясняваше как НКП определяло вишки ,мегафони и тук само можело да се ляля,почуствах се комунистически и тъпо.А аз ходя на мач минимум с 6 вида алкохол в кръвта и нямам идея къде се намирам,не пея и после даже не помня,че съм бил там.Напиши разказ за тези легенди свързани с мен,ще се чуствам горд-имаш талант.

Последна промяна Лабрадор на Сря Мар 14, 2012 9:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 9:46 pm 
Аватар

Абе аз да си призная като бях на градус (макс 200, не бива да се прекалява иначе се получава обратен ефект) пеех по-добре и се уморявах по-бавно :oops: Иначе главният проблем наистина е нежеланието за пеене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 9:52 pm 
Искате да ме убедите, че няма проблем да си дроб пиян на мач, а? :wink: :D И това не се отразява на пеенето. Примерно, не заспиваш на стадиона, или не излизаш на полувремето, щото главата ти е слязла в ташаците и не знаеш на кой свят се намираш. Или минимум 60% от боищата в сектора не са почнали заради някой пиян, на който 10 пъти му е повторено спри да чупиш :smt006 Че пияни не са ебавали хореографиите?
А, да, ако имате претенции да сме ултрас Сектор, в който се пее и подкрепя от първа до последна секунда, в който искаме да изградим правилно хореография, в който да имаме адекватни хора, които да слушат кога какво се почва и какво се прави, не трябва да отиваш дроб на стадиона и да те събират...
Тук някой да не реши че казвам, че не трябва да пиеш преди мача 1-2-3 бири, тва е задължително. Ама да ми казвате, че пияните на стадиона не пречели :bigok Не, направо вдигат качеството...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 9:56 pm 
Аватар

Не ми отговори за легендите и митовете,кой сме ние 'дроп' пинье,заляни ,без синхрон ,желание за пеене и усет къде СМЕ..и кои са другите в тоя сектор,с желание,усет и синхрон....

Последна промяна Лабрадор на Сря Мар 14, 2012 9:57 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Няколко бири преди мач са задължителни според мен. Един единствен път ми се е случвало да се напия толкова зверски, че да не мога да пея и тогава за ташак най-големия противник на употребата на алкохол преди мачове (Македонеца) ме видя да падам на стадиона в Бургас :smt005 :bigok

Едит: Написах мнението в друга тема и се забавих деба :smt005
Пешо, казвам ти го - 2-3 бири преди мача са задължителни :bigok

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Македонец, обиждаш ни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 10:10 pm 
Аватар

Македонец,а съм се държал с антонатанан и тонко на моят рожден ден на Левски-лацио,те ще обяснят как съм бил орк,нечовек и путка му лелина,не съм си дал гласните струни на градус ли? Говорш като хидъна на квадрат.Легендите и митовете...да те еба в барометъра.

Лека вечер.

Последна промяна Лабрадор на Сря Мар 14, 2012 10:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 10:12 pm 
Аватар

ти па кво се засегна :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 10:13 pm 
Аватар

Е според мен той нямаше предвид тебе лично, а хората които се правят на селскостопански уреди и идват на половин-цяло шише ракия и правят проблеми. И ако си съвсем пиян тогава няма да имаш ни глас, ни желание. Абе всичко е до мярка, а Левски е преди алкохола, жените :mrgreen: и всичко останало.

Последна промяна tonko7 на Сря Мар 14, 2012 10:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 10:13 pm 
Аватар

Е,братле,носели се легенди как съм ходел на мач пък изказвам мнение за мегафони и настроение ...все тая,не е важно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 10:15 pm 
Ако съм те засегнал, сори. Тва с легендата може би не беше правилно използвано. Имах предвид, че доста истории с теб и алкохол покрай мачовете се разказват. За мен алкохола (изцяло и конкретно хората, които се правят дроб) ебават майката на сектора повече от това кой бил на вишката. Тва ми беше мисълта.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 10:20 pm 
Аватар

Македонец,исках да кажа,че не можеш да ме убедиш как на 6 ракии не съм си оставил душата и глас за седмици напред,и аз се извинявам,ако има нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 10:27 pm 
Аватар

Аз съм виждал как си оставяш 6-те ракии, 3 джина, 5 бири и кило домати до пейката при Паметника :bigok
Иначе може и да има пияни като Лабрадора, които се раздават, но повечето хора стават животни от алкохола и наистина пречат. Да се напиеш след мач е чудесно, но преди и по време трябва да си читав, иначе няма смисъл да си на стадиона. Разбира се, всичко си е до човека. Лабрадорчето си е пич, трезвен или пиян. Други пък са лайнари, трезви или пияни. Колкото до мегафона - след като определени хора успяват да накарат лошия матр'ял да пее, а други не, то значи има голямо значение кой ще на вишката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 10:28 pm 
Аватар

IRR се справя перфектно на вишката, не мога да разбера кво се оплаквате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 10:38 pm 

От две страници четене разбрах едно- мЪгЪзините в Редта ще се закрият съвсем скоро! Няма кой да пие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 14, 2012 11:48 pm 
Аватар

Лабрадора кво се обяснява, все едно верно всеки мач не е мат :bigok Иначе за мен няма пияни, непияни. Има хора дето пеят и такива, които ги мързи. Няма смисъл от толкова обширни дискусии относно това :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]