forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Дек 22, 2025 9:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2012 8:37 pm 
Аватар

Omraz написа:
Mr. Smith написа:
Все пак неговият работодател призна за средно по 400 кинта на месец, но съм сигурен,че нашето момче е точило куприльони, минимум :sm_cigar http://www.dnes.bg/politika/2012/03/08/ ... -mf.153291

Сумата не е голяма, със сигурност е под 50 000 лева. :blass
Освен това му пях на този работодател преди бая време. :sm_cigar

Естествено, че ще му пееш нали трябваше сега да връщаш бонусите :bigok Все пак не си просто бойковиС, а евреЙ-бойковиС :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2012 8:51 pm 
Аватар

Иначе гледам Данчето Пъдпъдъкова и компания искат да ви ИбЪт остро през гащите софиянчетата с новата наредба за паркирането :bigok синя, зелена, кафява, оранжева зона :bigok Вземи тия 2 лева на час, дори и в събота :blass :blass :blass :bigok :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2012 10:18 pm 
Аватар

Тва е с цел Лабрадорчето да стане куприльонер в зелено и марки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2012 10:21 pm 
Аватар

Ами от името на гордите столичани да взема да кажа, че така ни се пада...
Ние с радостни вопли си избрахме Тиквата за кмет, пак с тоя телешки ентусиазъм го качихме във властта, пак така си сложихме и едн апростичка учителница за кметица...па сега олеле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2012 10:22 pm 
Аватар

Абе не е лошо това, сега няма сульо и пульо да спират където им падне и после що тротоарите и градинките са насрани и е прашно и мръсно :smt006 Само където зелената зона трябва да стига до околовръстното минимум :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2012 10:23 pm 
Няма нищо по-нормално когато пуснат метрото лятото, увеличат бройката на автобусите за и от центъра да направят таксата за паркиране в центъра непосилна за половината софЯнци, за да не си спират коферманските коли из целия център, да ебават майката на тротоари, градинки, въздух и атмосфера ако щете. Трябва да има преференциални цени за живеещите в центъра, да си паркират колите, другите на Цариградско шосе и с метрото и тогава центъра на София може да започне да прилича на нещо. Както е в Лондон, както е във Виена :smt006

П.С: Това обаче е българинът, на него трудно ще му втълпиш такива неща. В темата на турците за мача с Калиакра един питаше как може да спре току пред сектор Г с колата, ама максимално близо до входа, щото така бил свикнал. Останалите турци му обясняват, че може да спре на паркинга на Васил Левски, който е на 100 метра от стадиона, но онзи категорично отказа с мотива "Далече ми е, свикнал съм да паркирам пред входа" :loser2

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Чет Мар 08, 2012 10:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2012 10:26 pm 
Аватар

Ама за да се изчисти Центъра, трябва да закрият и чурка харизмата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2012 10:47 pm 

даже най-добре с тва да се започне

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2012 11:18 pm 
Аватар

Айде да се хванем на бас, че освен да си пълнят джобовете някои хора в общината друг ефект няма да има :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 08, 2012 11:57 pm 
Аватар

ако има удобен градски транспорт,реформите за паркирането са ок. Но ние знаем,че такова нещо няма :D Данчеееее,как е прическата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 12:01 am 
Аватар

Абсолютно никакъв ефект, освен че ще опънат нервите до краен предел на живеещите. А най-тъпото е, че тия пари отиват само да пълнят гуши. Нито се поддържа тази зона с тях, нито ще се инвестират за трайно решаване на проблема с паркирането, нито ще станат по-красиви тротоарите. А най-дебел да го лапат тия служебните абонаменти. Няма такива наглеци. Като ще си изтропаш насраното магазинче или банка, ще си намериш място за служебен паркинг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 1:09 am 
Аватар

Kryten написа:
Абсолютно никакъв ефект, освен че ще опънат нервите до краен предел на живеещите. А най-тъпото е, че тия пари отиват само да пълнят гуши. Нито се поддържа тази зона с тях, нито ще се инвестират за трайно решаване на проблема с паркирането, нито ще станат по-красиви тротоарите. А най-дебел да го лапат тия служебните абонаменти. Няма такива наглеци. Като ще си изтропаш насраното магазинче или банка, ще си намериш място за служебен паркинг.

Познахте ли къде живее Кратун, а? :bigok
Чувал съм, че в повечето столици по цивилизования свят е така - скъп за паркиране център. Не би трябвало да е лошо. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 1:12 am 
Аватар

Скъп за паркиране само дето няма жилищни кооперации във въпросния център и всеки магазин/фирма/т.н. си има подземен или някакъв паркинг. Да не говорим че има в района на центъра много етажни паркинги. Примерно в града, където бях в Англия на центъра има табели с близките паркинги и броят свободни места. Еми постоянно имаше към 4000 свободни места :smt031
А ти станА спеца по чужбината, еби му майката :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 1:15 am 
Аватар

Софийските гаражи в центъра също са доста празни, друг е въпроса че цените не са никак малки, но притежаването на мпс не е изконно право, а лукс ;) Едно приятелче живеещо на Солунска си паркира колата в Зоната, като има желание има и начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 1:18 am 
Аватар

Автомобилът може да е лукс, ама в Северна Корея и Куба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 1:30 am 
Аватар

С тея седмични/месечни/годишни стикери за живущите ще падне голям цирк,лов на вещици и мъдрене на схеми за минаване тънкана..да не говорим за това 30 лева скоба,+1 лев за всеки час с нея и вдигане на колата чак вечерта ...Съгласен съм,че главното ще е пълнене на джЕбове..и все пак подкрепям :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 1:52 am 
Аватар

Лабрадор написа:
С тея седмични/месечни/годишни стикери за живущите ще падне голям цирк,лов на вещици и мъдрене на схеми за минаване тънкана..да не говорим за това 30 лева скоба,+1 лев за всеки час с нея и вдигане на колата чак вечерта ...Съгласен съм,че главното ще е пълнене на джЕбове..и все пак подкрепям :bigok

Ти няма ли да ставаш директор вече или поне зам.? :loser2
Или ти се живее още... :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 2:16 am 
Аватар

https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D1%83%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%85%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B0/296750663724555

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 2:21 am 
http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2 ... _v_sofiia/

:smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 2:25 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Ти няма ли да ставаш директор вече или поне зам.? :loser2
Или ти се живее още... :blass

Живее ми се :lol: А и не искам да окупирам една от стотиците вили на нашите куприльонери йористи,ако оцелея.

Сериозно-не виждам как това ще се задържи повече от 4-5 месеца след влизането в сила..или трябва да ходим по улиците с калашници,или да ядем тупалки без нищо да зависи от нас,цените са безбожни..Пускаш си 2 смс-а в зонатЪ за 4 лева,закъсняваш-скоба 30 кинта,за всеки час със скобата + още левче и ако не вдигнеш гсм-а да ти кажат,че си заскобен + 60 за паяк вечерта(е,не броя 2-та лева на час на наказателен паркинг след репатрирането,това пари ли са)..като ме возят в багажник ще ви липсвам :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 7:58 am 

Освен това глобата за неправилно паркиране е административно наказание и би следвало да можеш да го обжалваш. Докато беше 9,90 беше маловажно и беше малък проблем да даваш парите веднага, но сега е друго.
Според мен требва да ти пишат акт на място и после наказателно постановление, които да можеш да жалиш и чак тогава да плащаш. Или някакво фишче, което ако не платиш да става акт.

При тия цени няма как да ти казват - дай 40 лева и махам скобата. Ако Лабрадора ми иска 42 лева, а аз твърдя, че трябва да дам 36 - какво правим? Каква ми е защитата?
100 % някой ще бутне измененията в тази наредба, може и аз ако ми се занимава. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 11:37 am 
Аватар

Като стана дума за паркиране в София: http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... ka_v_nego/

:smt031

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 11:44 am 

Наскоро ми разказаха и друг случай - покупка на апартамент, брокер претендира за комисионна, пеят му, при което след 2 дни въпросния е викнат в районното, където разследващия полицай му е обявил официално , че едикой си /някакъв люлински бос/ му дава срок от 3 дни да дава парите, след което започват тежки проблеми. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 1:09 pm 
Аватар

Македония написа:
Няма нищо по-нормално когато пуснат метрото лятото, увеличат бройката на автобусите за и от центъра да направят таксата за паркиране в центъра непосилна за половината софЯнци, за да не си спират коферманските коли из целия център, да ебават майката на тротоари, градинки, въздух и атмосфера ако щете. Трябва да има преференциални цени за живеещите в центъра, да си паркират колите, другите на Цариградско шосе и с метрото и тогава центъра на София може да започне да прилича на нещо. Както е в Лондон, както е във Виена :smt006

П.С: Това обаче е българинът, на него трудно ще му втълпиш такива неща. В темата на турците за мача с Калиакра един питаше как може да спре току пред сектор Г с колата, ама максимално близо до входа, щото така бил свикнал. Останалите турци му обясняват, че може да спре на паркинга на Васил Левски, който е на 100 метра от стадиона, но онзи категорично отказа с мотива "Далече ми е, свикнал съм да паркирам пред входа" :loser2

Не е така. Тази промяна по никакъв начин няма да премахне колите от тротоарите, градинките и тн, напротив - ще ги увеличи. Ще засили и проблема.
Ако искаш да ограничиш паркиращите в центъра, първо правиш пешеходни и велозони там, после правиш нормален градски транспорт, с адекватни маршрути и адекватно ценообразуване.Щото нещата са свързани. След това ограничаваш времето за престой в синя зона, щото сега се увеличава от 2 на 4 часа. Увеличаването на цената би трябвало да се прави единствено с цел регулиране, но орязването на различни абонаментни режими на градския транспорт, комбинирано с увелачаване на времето за престой в зоната и увеличаването на цената за престой там говори, че се увеличава единствено печалбата на някой. На кой точно не знам, щото ПиГ или както се казва към момента там, не знам да е било някога на печалба. А синята зона беше създадена с идеята да се съберат пари за паркинги, е аз още не съм видял ни един...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 5:07 pm 
Аватар

Цитат:
Протестиращи предложиха държавата да дотира А-95 и дизела

Протестиращите срещу цените на горивата искат държавата да дотира бензин А-95 и масовия дизел с 10 стотинки на основната цена. Това каза Янко Петров от "СИЛА" в началото на поредния протест срещу, който започна в 12 часа пред Народното събрание.
"Както всички производители - на зърно, на зеленчуци, всеки сектор има възможност да бъде дотиран", мотивира се Петров, цитиран от БТА. По негови изчисления, ако предложението им бъде прието, крайната цена на потребител ще бъде 2,10 лева.
Сега тя е около 2.60 за литър А-95.

Той заяви, че на предишния протест много от хората са получили актове и целта е да бъдат сплашени, за да не участват в шествията. След протеста миналата седмица 20-годишният Симон Милков, представител на гражданския съюз "СИЛА" за Велико Търново, беше задържан и срещу него бе образувано бързо производство за хулиганство. Тогава от МВР обявиха, че той е спрял за 5 минути движението по главния път София-Варна, като многократно пресичал пешеходна пътека и отправял нецензурни думи към служителите на реда.

Днес сред плакатите, издигнати от протестиращите в столицата, бяха "Искаме цени = на стандарт", "100 л. = 270 лв.", "Не сме LUKови глави" и "Монопол". Те нееднократно се обявяваха срещу "Лукойл Нефтохим", обявявайки го за монополист.
Преди два дни от Комисията за защита на конкуренцията потвърдиха, че проверяват дали има картелно споразумение при търговията c горива. Това стана, след като от Синята коалиция отправиха питане има ли монополно положение на пазара.

"Ние не можем да вземаме 200 лева заплата и да даваме 200 лева за винетка, гражданска отговорност и по 2 лева за литър бензин. Не можем повече да мизерстваме", заяви ученикът Емил Найденов, който също протестираше, предаде БГНЕС.
"Всичко е прах в очите на хората - нищо няма да се промени, ако хората не се вдигнат", призова пък един от организаторите - Борислав Райчев, който нарече управляващите "хрантутници, които си раздават щедри бонуси, докато народът гние".
Той предположи, че ще има масови недоволства и срещу цените на яйцата, ако те не паднат. "Защото ние пържоли ли ще боядисваме на Великден, какво ще правим?. Не виждате ли, че сиренето гони цената на месото - това нормално ли е?", попита той.

"Наместникът на бог Тангра" Йоло Денев също се появи на днешния протест с кучето си порода чау-чау, на гърба на което беше окачен надпис "Протест".

След парламента протестиращите поеха с колите си по бул. "Цариградско шосе". По план те трябва да стигнат до светофара за кв. "Горубляне" и да се върнат обратно по същия маршрут до парламента. Предвидено е протестните действия да продължат до 18 часа. За пръв път протестът се провежда в работен ден.

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 5:15 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не е така. Тази промяна по никакъв начин няма да премахне колите от тротоарите, градинките и тн, напротив - ще ги увеличи. Ще засили и проблема.
Ако искаш да ограничиш паркиращите в центъра, първо правиш пешеходни и велозони там, после правиш нормален градски транспорт, с адекватни маршрути и адекватно ценообразуване.Щото нещата са свързани. След това ограничаваш времето за престой в синя зона, щото сега се увеличава от 2 на 4 часа. Увеличаването на цената би трябвало да се прави единствено с цел регулиране, но орязването на различни абонаментни режими на градския транспорт, комбинирано с увелачаване на времето за престой в зоната и увеличаването на цената за престой там говори, че се увеличава единствено печалбата на някой. На кой точно не знам, щото ПиГ или както се казва към момента там, не знам да е било някога на печалба. А синята зона беше създадена с идеята да се съберат пари за паркинги, е аз още не съм видял ни един...

Е как да правят велозони и тротоари, като Ганьо е паркирал където му скимне. За паркингите си прав, че трябват още, но то и сега частните такива са полупразни. Като пуснат втория лъч с прилежащите му паркинги, 90% хората няма да имат никакво оправдание да се бутат с количките си из центъра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 5:32 pm 
Аватар

Пределно ясно на всички е, че няма места за паркиране в София, особено в центъра. И са нужни поне 5-6 големи паркинга (ама наистина големи - за по 6-7 хиляди автомобила). Преди това да стане е просто невъзможно да се бориш адекватно с паркирането в София.

Има обаче друг проблем - опитай се да кажеш ти на българина, че нямало да може да паркира в центъра.....и гледай какво ще стане. Нашенецът трябва да спира на не повече от 3 метра от входа си/кръчмата в която отива/магазина в който влиза! Твай! И позволено или не - ще спира там! А като му кажеш, че щом живее в центъра, значи ще трябва да паркира на 200-300-400 метра от тях в паркинг, за който да си плаща, а не пред блока, при тва - безплатно, ще излезе не на протест, ми не знам на какво. Щото нашенецът иска да е в Европа, ама всичко да му е по български.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 5:40 pm 
Аватар

Не са проблем паркингите в центъра. А алтернативите за придвижване. Ако има достатъчно адекватен градски транспорт, то хората ще идват с него на работа. Ако има достатъчно нормални начини за пешеходно придвишване, хората за 100 или 200 метря няма да се качват в кола, а ще ходят. Строенето на паркинги в центъра единствено би задълбочило проблема. Като имаш алтернативата, тогава само 7-1 и аз ще ходим в центъра с коли - той щото е милиардер и не му дреме, че с градски транспорт е по-тънко, и аз, щото моята кола не могат да я видят паяците :bigok

Така ще се освободи място за местата, където наистина трябва да спреш пред входа, щото да караш инвалид в болница, и да спираш на три километра от нея не е далавера.

Хората, които имат ежедневно, периодично ходене в центъра трябва основно друг вид транспорт, различен от автомобилния, твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 5:44 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не са проблем паркингите в центъра. А алтернативите за придвижване. Ако има достатъчно адекватен градски транспорт, то хората ще идват с него на работа. Ако има достатъчно нормални начини за пешеходно придвишване, хората за 100 или 200 метря няма да се качват в кола, а ще ходят. Строенето на паркинги в центъра единствено би задълбочило проблема. Като имаш алтернативата, тогава само 7-1 и аз ще ходим в центъра с коли - той щото е милиардер и не му дреме, че с градски транспорт е по-тънко, и аз, щото моята кола не могат да я видят паяците :bigok

Така ще се освободи място за местата, където наистина трябва да спреш пред входа, щото да караш инвалид в болница, и да спираш на три километра от нея не е далавера.

Хората, които имат ежедневно, периодично ходене в центъра трябва основно друг вид транспорт, различен от автомобилния, твай.

Ей това точно няма да стане още дълги години, ако ще да им спира транспорта на етажа вкъщи и пред вратата на офиса....тъпо е, но е факт. Щото според 90% от хората ако се возиш в градския транспорт, значи си бедняк или балък.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 09, 2012 5:47 pm 
Аватар

Има алтернатива и много хора я ползват, градският транспорт е станал приличен (с изключение на няколко автобусни линии). Просто Ганьо трябва да престане да ползва количката за щяло и нещяло и като спре ще се освободят тротоарите и ще има място и за пешеходци/велосипедисти а.к.а хора които обичат да си смачкват ташаците и гъза :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]