forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 3:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1579 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 07, 2012 5:09 pm 
Аватар

Тримона написа:
мача кога ще е г/д ?

Само за БГ мач може да се зададе такъв въпрос :bigok Горе-долу, плюс-минус 4-5 дни, абе некъде март месец че е :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 07, 2012 7:06 pm 
Аватар

Голяма гюрултия вдигна кюрдския кум. От високото си минаре трети ден опява колко дълго щели да пътуват до Каварна и обратно в рамките на една седмица! Гонзо бил настоявал да е в четвъртък мача и Капралов приел - това обезмислило живота на мюзеинина узун и той подава оставка, за да го замести друг пак буферен представител в ПФЛ. Трябвало в един ден да си играят с жАлтити, през два часа и нямало да има проблеми :losers

Днес от 3-4 места се създава напрежение пред този мач, електричката също щял да ни премазва и т.н. мнения... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 10, 2012 6:58 pm 
Аватар

теренът на локото днес беше ебати нивата :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 7:47 pm 
Аватар

Ако в четвъртък излезем с титуляри Йовов и Тасевски, мача няма да го вземем.Няма агресия в халфовата линия,а с тези двамата няма и да има.Обаче трябва да приемем, че докато халфовете ни играят на това ниво, просто няма начин да се реализират идеите на Костов за футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 8:12 pm 
Аватар

Бием ги майните. Цветков титуляр и синя окупация ! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 8:49 pm 
Аватар

Налазваме с влака ...СМРТ за жАлтите ! :boisw :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 10:12 pm 
Аватар

Потегляме с първия удобен влак и биеме 3:1 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 10:20 pm 
Аватар

alkoholin4o написа:
Потегляме с първия удобен влак и биеме 3:1 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3

Тръгване в 8:30 и пристигане в 11 е най-удобно май... другия вариант е да се стигне 15 минути преди мача което няма как да стане http://razpisanie.bdz.bg/SearchServlet? ... istOptions :bigok :bigok Но да видим и НКП-то може да измисли нещо ... :lsfc1 В Пловдив ще пристигнем...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 11, 2012 10:27 pm 
Аватар

Ще разбием майнитеееее !!!! Иначе аз съм с тоя влак ... с картата за намаление и ти излиза някъде 7-8лв отиване и връщане :lsclapp Тия дали ще ни сложат 5лв билет за мача :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 12:39 am 

След днешния мач съм много обнадежден за бъдещето на отбора, все пак смятам, че титуляри на лаута трябва да са Димов и Цветков за сметка на Йовов и Тасевски! Мисля, че момчетата ще се успокоят, ще играят много разкрепостено, разнообразно в атака, ще са по-сработени и ще изиграят голям мач. Ще победим с 2-4 в редовното време, головете ще ги вкарат Цветков, Калво-2 и Жуниньо! Очаквам да играем цял мач, като през второто полувреме на днешния мач и да надиграем тотално домакините. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 12:45 am 
Аватар

Levskar67 написа:
След днешния мач съм много обнадежден за бъдещето на отбора, все пак смятам, че титуляри на лаута трябва да са Димов и Цветков за сметка на Йовов и Тасевски! Мисля, че момчетата ще се успокоят, ще играят много разкрепостено, разнообразно в атака, ще са по-сработени и ще изиграят голям мач. Ще победим с 2-4 в редовното време, головете ще ги вкарат Цветков, Калво-2 и Жуниньо! Очаквам да играем цял мач, като през второто полувреме на днешния мач и да надиграем тотално домакините. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Явно от горе ти се дава...Да залагаме ли на точен резултат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 12:47 am 
Аватар

Аз го виждам 1:3 :) Калво, Рамос и Цветков :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 1:37 am 

Правя го от суеверие, момчета, защото съм си втълпил, че ако не напиша голмайсторите няма да победим! Досега познах резултата и голмайсторите единственно от мача Левски- враца 3-0 :bigok :loser2 , така, че не залагайте :slap ! Победа за ЛЕВСКИ с красива и доминираща игра. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 1:43 am 
Аватар

:smt005 :smt005 Тук какви хора имаааа :bigok

В това заглавие не пише час,бан,имидиътли!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 1:50 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Правя го от суеверие, момчета, защото съм си втълпил, че ако не напиша голмайсторите няма да победим!

И аз така си бях втълпил, че ако не чуя Fear of the dark на Maiden преди мача, няма да бием :bigok :bigok

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:15 am 
Аватар

няма нищо смешно, аз от суеверия като влизам на стадиона пикая :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:47 am 
Аватар

Аз също изпълнявам разни ритуали преди мач или гледам с коя тениска ходя, защото имам късметлийски и некъсметлийски :smt005 а това си е форма на: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0% ... 0%B2%D0%BE (макар и лека) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 9:51 am 
Аватар

antonatan написа:
няма нищо смешно, аз от суеверия като влизам на стадиона пикая :bigok
А аз заради бирата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 2:30 pm 
Аватар

:lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 3:07 pm 
Аватар

С оглед на играта с/у Монтана съм песимист за тоя 1/4 финал, но дано в крайна сметка да издрапаме до победата и се класираме напред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 4:39 pm 
Аватар

Да им еба майката...имам работен ден до 13 ч и тия да не направят нормален час..поне от 15,30-16 да беше, като смениха датата :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 5:26 pm 
Аватар

Цитат:
Ръководството на ПФК Левски постигна договорка с колегите си от Локомотив (Пловдив) за предварителна продажба на билети за двубоя за купата на България, с цел да улесни "сините" привърженици, съобщи официалният уебсайт на отбора. Предварителната продажба на билети ще стартира във вторник (13 март) от 12,00 ч. до 17,00 ч. и в сряда (14 март) от 10,00 ч. до 17,00 ч. на касите на стадион "Георги Аспарухов". Цената на билетите е 5 лева.

Всички привърженици на Левски извън София, ще могат да си купуват билети в деня на мача (четвъртък, 15 март) на касата на сектора за гостуващи фенове на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Двубоят от четвъртфиналите за купата на България между Локомотив (Пловдив) и Левски е в четвъртък, 15 март от 13,00 часа на стадион Локомотив в Пловдив.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 12, 2012 6:02 pm 
Аватар

СИНЯ ОКУПАЦИЯ :levski :lsfc1 :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 12:49 am 
Аватар

Влака в колко е и колко пари е билета? :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 1:59 am 

Не се научихте да проверявате елементарни неща. 8 на часовника и ще разбереш, ако ли не виж в сайта на БДЖ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 2:53 am 

Не искам да съм лош пророк, но мисля, че тия ги биеме с продължения и дуЗпи. Все ми се струва, че срещу тях играеме трудно, но успешно в Пловдив! :levski МОЖЕМ! Няма да ходя на работа и лекции, целия ден е само мой!
ПС: Понякога е яко, баща ти да ти е шеф и да е фен на ЛЕВСКИ :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 10:42 am 
Аватар

Нема кво да се притеснявате, тоя мач и последващите събития са ясни- в 10-тата минута бацил де лайнальо вкарва почетен гол за домакините, след което се опитва отново да се гаври със синята фланелка и къса кръстни връзки или някъв мускул.. След това е ясно, първото полувреме завършва 1:0, за да може второто да излезе хем обръщалка, хем овър 2.5. Голмайсторите също са ясни, 46' 1:1 Директива, 58' 1:2 Държавната поръчка, 90' 1:3 Всички власти.

На 16.03 (петък) ГА под гей прякора си Кольо велосипедала излиза в спорт1джамия.ком със статия за неизбежния шампион и носител на купата, доказвайки как трикратният интергалактически шампион Локо Плд няма как да не бие Левски, освен под натиска на Директивата.

17.03 (събота) се появява самият близнак шезофреник-близнак ГА, които описва надълго и широко как съдията и Самир Бенжалюн са били хванати и без тяхна помощ мачът реално е бил 3-4:0, защото все пак Коко е решил да се опълчи на Директивата..

18.03 (неделя) жаклин манафов излиза със статия как Левски едвам са се движили, благодарение на 3-годишния престой на Гонзо- некадърника и отново прави виртуален минет на Наско Сираков.

19.03 (понеделник) Наско пише във фейсбук "Kostov e vinoven za slabata igra i izmychenata pobeda, zashtoto Hristo Yovov otnovo igra defanziven half, vmesto da igrae svryh-zvukovo krilo, da tyrsi horizontalni pasove v dylbochina i da kysa opraznenata mreja ot blizko razstoqnie, kakto go e pravil nevednyv i dvaj...".

Само не знам дали ще има откъде да гледаме гол мангал да играе кючек и да си показва гъза... :smt017
Нищо по- велико от този спектакъл наречен Виктория А футболна група/ Мото Пфое купа на България :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 11:00 am 
Аватар

Забравил си към 18.03 (неделя) да добавиш "Левски изиграва поредния си слаб мач за полусезона и с мъки бие слабака Ботев Враца с минималното 0:5"
В понеделник пък ще се пише как директивата е ясна - Левски вклинява собствени кадри за да обезкърви Ботев Враца. Сухия е ясен, спуснато му е отгоре. Лъчо Балтанов е преотстъпен с една единствена цел - да съсипе отбора отвътре. Ставайки незаменима част от първия отбор и поне 90% от силата му, той дава мача автоматично на Левски, защото няма право да играе срещу тях. Като добавим и директора Пламен Николов, нещата съвсем се изясняват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 1:54 pm 
Сценарият е ясен:
1.Ако Левски падне (врътката титла-купа, Доко ни пуска за първенство)
2.Ако Левски бие (оказано е натиск на лозовия масив на Коко Динев в село Робинзон Крузо лично от Бойко Борисов, че ако не подари служебна победа на отбора на властта, ще му пусне колорадски бръмбъри. Коко Динев естествено кляка под мощта на властта, защото служебния отбор трябва да е шампион и носител на купата)
3.Ако Левски не вкара гол до 15-та минута, а след 15-та минута, рязко ще се покачват едни коефициенти в едни къщи...
4.Ако Левски бие с мъка с 1 гол, мачът е игран ъндър в букмейкърска къща в Уелс, 56 милиона за заложени
и т.н и т.н до безкрай! :loser2
5. Ще има 398493284932843 спорни засади, 98349328493842 положения за фал свирени само на служебния отбор и т.н и т.н :bigok
Ех, направо нямам търпение да дойде мача. Можем между другото да направим форонна букмейкърска къща, да залагаме на това какво ще отразят медиите (да омрат) след мач на Левски. Да има коефициенти, да се залагат реални пари и т.н :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 13, 2012 2:22 pm 
Аватар

Македония написа:
Ех, направо нямам търпение да дойде мача. Можем между другото да направим форонна букмейкърска къща, да залагаме на това какво ще отразят медиите (да омрат) след мач на Левски. Да има коефициенти, да се залагат реални пари и т.н :bigok

Ето, аз започвам- давам 1.03 коефициент, че поне 2 медии ще кажат, че Левски е бил или с помощта на съдията, или Коко ни е легнал :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1579 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]