forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Яну 14, 2026 11:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1225, 1226, 1227, 1228, 1229, 1230, 1231 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 4:14 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Пешо_чая написа:
flo написа:
Аз не знам какво толкова се радвате от назначаването на тройчо.Колкото пъти ги хване чорбарите, толкова пъти ги прави шампиони.И статистиката му като тренньор е доста добра срещу нас.Аз помня едно равенство с овчата глава на кочин парк, другото само загуби.Лично аз съм доста притеснен.

Радващото е че в момента матрЯла му е доста сносен ,пък и за да направи добър отбор му трябват 2-3млн, с каквито в момента не разполага.Пък и той не е от тия дето обичат да му се бъркат в работата, чудно как ще се оправи с Гуци.

Глупости говориш. :wink: 2006/2007 втория полусезон той ги пое и след това бихме 1:0 с гол на Ицо Йовов. ;)

И после пяхте ебахме Стойчо в гъза нали? Пяхте. Педерасти :slap

Ще пеем и: "Стойчо, кур-во". Ще... :smt035
А наш Тошко питаш ли го?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 4:17 pm 
Аватар

Фло обаче има някакви свински клетки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 4:21 pm 
Аватар

ГенералО причаква Тройча отзаденка...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 4:47 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

Не ,просто съм реалист.
Тройчо може да е всякакъв ,ама колкото пъти ги хване толкова пъти ги прави шампиони.Дано на третия това да не се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 4:51 pm 
Аватар

flo написа:
Ivan63 написа:

Не ,просто съм реалист.
Тройчо може да е всякакъв ,ама колкото пъти ги хване толкова пъти ги прави шампиони.Дано на третия това да не се случи.

Хванал е той дедовия. :ohmygod2 С парите на Черепа и когато имаха някакво подобие на клуб беше лесно. Сега нещата са на ниво аматьорски клуб, така че не знам какви са тия фантасмагории? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 5:04 pm 
Аватар

С парите на Черепа ни направи смешни есента на 2002-ра :wink: Както и да е, важното е че след него винаги има потоп :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 5:18 pm 
Аватар

Е, то тогава беше дошъл ред те да стават шампиони!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 5:23 pm 
Аватар

Някой да има линк към клипа със: Що стана бе, засада немаше ли :smt005

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 6:35 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
С парите на Черепа ни направи смешни есента на 2002-ра :wink: Както и да е, важното е че след него винаги има потоп :bigok

В този сезон всички ни направиха смешни.

Митът за Трою Младенов ми е любимият и той се донадува от разни умотници като тоя келеш flo. Трою като треньор на чорбата има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби от Левски. Имаше и междинен период от един полусезин като тренер на ловешките селяни, когато ги бихме като кучета в Ловеч.

Каква е тая липса на характер у вас, поради която отпускате натиска на ботуша върху зурлите на прасетата? Разбира се, че след вчерашното пукане на балона, днес започва ново надуване. Това са свинските им истории, всички много добре ги знаем. И накрая пак ще има псувни, плюнки, Ники Аллахсандров хленчещ по "Дарик" без 15 минути да съобщи текущ резултат (който обаче по рева му лесно се налучква), греди, засади, джихади, справедливост за "септемврийско знаме" и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 6:35 pm 
Аватар

Мислех, че още мач - два ще минат, преди да се довтаса и Стойчо. Чорбата от години насам са тотален гъз и титанчовците вървят по пътя, който пое Лупи, просто вървят по бавно. Иначе в моента кой какво прави там не се знае - един привлича попълнетията, друг продава футболистите, трети реди състава, четвърти е чичо Митко :loser2 .

Най тъпото е, че на тоя фон вместо да сме тотален доминант и да мачкаме наред, ние сме на същия хал. Тотална аматьорщина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 6:39 pm 
Аватар

Цитат:
Истинските фенове, когато виждат неуредиците в отбора не стоят като зомбита на стадиона да подкрепят клоуни, а си тръгват.

:smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod2 :ohmygod2 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 6:39 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Ами дай боже този път докрая.. :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 6:43 pm 
Аватар

niki87 написа:
Цитат:
Истинските фенове, когато виждат неуредиците в отбора не стоят като зомбита на стадиона да подкрепят клоуни, а си тръгват.

:smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod2 :ohmygod2 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Евала, прическа, ко праи нущьеска?! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 6:43 pm 
Аватар

thegboy написа:
Мислех, че още мач - два ще минат, преди да се довтаса и Стойчо. Чорбата от години насам са тотален гъз и титанчовците вървят по пътя, който пое Лупи, просто вървят по бавно. Иначе в моента кой какво прави там не се знае - един привлича попълнетията, друг продава футболистите, трети реди състава, четвърти е чичо Митко :loser2 .

Най тъпото е, че на тоя фон вместо да сме тотален доминант и да мачкаме наред, ние сме на същия хал. Тотална аматьорщина.

Специално пък ние, няма за къде толкова да бързаме. Излязохме от трагичната ситуация Гонзич да ни е треньор, при това даже имам надежда, че Костов има сериозни качества. Освен тва спасихме фалит, ако може да се вярва на хора, които следят нещата при ТодАр отблизо, че даже и селекция направихме. Нека поработи Костов, нека си вземем мачовете със свинете, крейзи удс и в ЛовЯч, и нашето ще си дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 6:48 pm 
Аватар

niki87 написа:
Цитат:

Да :lol: и един мой познат чорбар ми разви тезата,че видиш ли ние сме били свикнали да сме втори,да сме им в сянката и да нямаме успехи,за това сме подкрепяли отбора винаги и не сме се влияели от резултатите,докато на тях им пукало за отбора и било техен дълг да си искат времената от миналото,когато мачкали всичко по Европа!За това били толкова импулсивни и не търпяли загуби и провали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 6:55 pm 
Аватар

tonimn написа:
niki87 написа:
Цитат:

Да :lol: и един мой познат чорбар ми разви тезата,че видиш ли ние сме били свикнали да сме втори,да сме им в сянката и да нямаме успехи,за това сме подкрепяли отбора винаги и не сме се влияели от резултатите,докато на тях им пукало за отбора и било техен дълг да си искат времената от миналото,когато мачкали всичко по Европа!За това били толкова импулсивни и не търпяли загуби и провали :bigok

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod2 Тоя е завършен ретард !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 6:57 pm 
Аватар

тихо,тихо

Цитат:
Първото гостуване на шефa на лит(*кс-етрополе Димитър Борисов след загубата на червените от Черноморец ще бъде тази вечер в дебюта на новото спортно шоу „Пред банята” по TV7. Борисов ще разкрие най-новите подробности около ситуацията в отбора и това, което се случва с Димитър Пенев, Стойчо Младенов и Драголюб Симонович.

Червеният бос ще направи обстоен анализ и на мача в Бургас, в който армейците започнаха с фалстарт в пролетния дял от шампионата във футболната А група – всичко това тази вечер от 19.45 часа.

:bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 6:58 pm 

След като ние сме свикнали да сме втори нека и те и ние да си преброим титлите, купите на страната и успехите в ЕКТ от сезона 1990-91 насам и да видим, кой е постигнал повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 7:01 pm 
Аватар

Цитат:
гледам че Локото Сф. хич не са толкова загубен отбор, колкото се очакваше. Може това отлагане на първия кръг да е било само от полза за нас. Сега можеше хептен да сме я закършили.

Цитат:
"Умрелия" Локо, размаза Прехваления Локо. Добре, че отложиха първият кръг :clapping:

Тея свинете бая са се насрали :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 7:08 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

А ние с парите Чьорнье колко пъти поред ги ебахме, а :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 7:12 pm 
Аватар

Adepta написа:
Mr. Smith написа:

Ех... :smt007 :smt007 :smt007 Тогава най-ниската месечна заплата (без бонусите) в Левски беше на Легендата... 8000 лв.
И всичко това само срещу задължението да изгледаш едни 2 минути започващи с "Да здраствует всех болелшики Левского..." :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 7:15 pm 

Шок за нов в Al Seska, аут до края на сезона
Последното ново попълнение на Al Seska Иван Боладо пропуска остатъка от сезона. Испанецът беше сменен принудително през първото полувреме срещу Черноморец. Боладо се сблъска с Цветомир Цонков в 32-ата минута и излезе с наложен лед на дясното коляно. След направените прегледи днес стана ясно, че нападателят е със скъсани коленни връзки и няма да може да играе до края на шампионата./БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 7:18 pm 

Новио таран:
"Стойчо води и сина си в лит(*кс-етрополе"
:cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 7:21 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Adepta написа:
Mr. Smith написа:

Ех... :smt007 :smt007 :smt007 Тогава най-ниската месечна заплата (без бонусите) в Левски беше на Легендата... 8000 лв.
И всичко това само срещу задължението да изгледаш едни 2 минути започващи с "Да здраствует всех болелшики Левского..." :bigok

А пък за Гонзо и Митко Вратарчето дето по 500к взимаха тия 2 минути си бяха като ощипване :smt005
Чурбите за толкова мангизи при Черепа свирчоци въртяха подред :blass
Хаха, Стойчо младши идвал ,тоя е по-тъп от бащата, некадърен и като футбалер, като гледам на кви путки подред налита дето не му се връзват ама хич на тъпата мутра и нищо чудно да е латентен хомосексуалист като всеки чурбар :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 7:33 pm 
Аватар

Има болница една,
Аджъбадем се казва тя,
ще напълнят всичките легла,
с пациентите от ц(*ка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 7:44 pm 
Аватар

Някой да постне още циркове от тия да се хилим :bigok

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ще колабирам, такива като тия НЯМА, повтарям НЯМА :smt005 :blass :smt003 :bigok

просто чашата преля. Това не може да продължава....гледам лит(*кс-етрополе от години и сегашната ситуация ме връща към най-ужасните времена за клуба, които всъщност изобщо не бяха отдавна. Времена на унижения, разгромни загуби, срамни отпадания, безобразно малко публика, заради малумните ни собственици и оттеглянето на шефовете преди 89-та..Титаните се опитват да ни съсипят и дори да смачкат още повече клуба. След вчерашната загуба синът на един колега отишъл на училище днес и си тръгнал преждевремено целият облят в сълци, защото многобройните техни връстници говеда, ги замеряли със сурова цаца и обиждали и псували..случката става в софийско училище където многобройните говеде замеряли имало дори шамари...Неудобно ми е да го кажа, но едно от децата дори се изпуснало в гащите(милото) в следсвие на адския УЖАС, който за пореден път преживява. Който е бил ученик през 90-те години знае какво говоря, защото и ние сме го преживявали. Никога няма да забравя денят след 7-1..., но да не с е отплесваме и това преживяхме. Не трябва да забравяме, че лит(*кс-етрополе е най-великия отбор в света и да го подкрепяме въпреки всичко, защото тотално ще ни съсипят. В Стойчо ми е надеждата, но и титан трябва да се махнат, обаче имам чувството, че и преизбирането на Путин оказва влияние върху възхода на говедата и краха на колос като лит(*кс-етрополе. Не се отказвайте момчета. През 90-те след много срам ме държеше спомена и мечтата за ЕВРОПЕЙСКАТА СЛАВА НА лит(*кс-етрополе и футболисти като Краси Чомаков, които направиха и уникална кариера в Италия, пък макар и в серия Ц2. Когато Козенца са го взели, са били в делириум, защото в Италия лит(*кс-етрополе е смятан за отбор поне от ранга на Лацио и Милан. В Бразилия в агитката на Сантос още се носят легенди за най-голямото евро страшилище лит(*кс-етрополе, в музея на Арсенал на челно място има портрет не на кой да е а на Стойчо, Леверкузен изпратиха телегрпама за 60-годишнината като казваха, че няма Барса няма Реал всички знаят за великия лит(*кс-етрополе,на алеята на славата на клуб като Реал пише за колоса лит(*кс-етрополе, който въпреки че имал по-малко фенове в страната си бил почти евро шампион, 90-те паднахме минимално от великия отбор на Марсилия като дори ударихме греда още и още !
Напред момчета всички на мача с калиакра. Аз ще съм там, но ще стоя до входа и свенливо ще поглеждам към терена, защото ме е страх, страх да не смачкат отбор от калибъра и харизмата на лит(*кс-етрополе. Дано Дучето ни обедини, само той може да го направи, както през комунизма го правеше Милко. Дано титаните се свържат с Путин, за да се прекрати всичко, все пак реално погледнато може да се каже, че цесекато сме съветска рожба. В съюза лит(*кс-етрополе София все пак е много по-популярен дори от Спартак.
Само лит(*кс-етрополе няма да се предадем ! Не се отказвайте ,преди след една гавра навремето и аз щях да си изхвърлям шала, но баща ми който беше офицер хубаво ме нашляпа та ми дойде акъла у главата. Вижте, че говедата редовни ни взимат знамената, но после си правим нови, но харизмата и славата на европейският главорез остаа за винаги. На 14 им взеха знамето, но не се предадоха отново си направиха клуб(офанзива) и готово. Така, че горе главите и алкохолика Борисов и Титан вън. И помнете както казва легендарния изпълнител Илиян Михов Бровеца в неофициални химн на клуба ХАЙДЕ лит(*кс-етрополе ИСКАМ ТРОФЕЙ и това лит(*кс-етрополе ТОВА СИ ТИ !

Съжалявам ако съм бил малко по-емоционален, но ме боли много и нека ги кажем нещата и най-вече малките фенове да не се предават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 7:57 pm 

аз съм главен редактор на тва предаване с гърнето :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 7:59 pm 
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
СЛЕД ТВА МНЕНИЕ НЯМА ДА ИМА ДРУГИ ПО ТЕМАТА!!!!!!!

Пич, задължително направи един скрийншот, щото ще се затрие. Тва мнение е ЕПОХА! Ама тва отказвам да повярвам, че го е писало прасе. По-скоро някой наш се ебава. Доста остро си личи иронията :lol:

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пон Мар 05, 2012 8:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 8:03 pm 
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Е така съм :shock: :shock:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Това трябва да го е писал някой наш :lol: :lol: :lol:
Не мисля, че темата може да върви нагоре след това емоционално мнение. Да се заключва :bigok

Последна промяна El Hacendado на Пон Мар 05, 2012 8:06 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2012 8:04 pm 
Аватар

Няма как да е истина това, 100% е някой творец и гъзобъркач :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1225, 1226, 1227, 1228, 1229, 1230, 1231 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]