forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 10:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390 ... 492  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 11:16 pm 
Аватар

Е в Ютюб съм ги гледал, сега не ми се търси, а и може да са ги свалили. Нямаше нещо кой знае колко скандално, просто ми направи впечатление, че италианците си се разхождаха свободно и смесено с испанците около стадиона, по едно време нещо си размениха реплики и италианците ошамариха набързо няколко испанци преди да се намеси полицията.
Личните ми впечатления са, че тук феновете са почти изцяло съставени от "семкари", и някакви ултраси, хулигани, групировки и т.н. едно че са много на заден план, и второ че са много малко хората, които се занимават с такива неща. Малко по-превъзбудена е публиката на Севиля, Осасуна, Бетис и Атлетик Билбао, но тези отбори са от по-темпераментните части на Испания, така че донякъде е обяснимо, че само на тези стадиони може на всеки мач да се получи някаква сносна атмосфера. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 11:25 pm 

незнам дали си виждал но репресията на полицията там е огромна :wink: нашата полиция е рай сравнение с тамошната а за законите да не говорим :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 2:00 am 
Аватар

Бях в Аликанте за няколко месеца и една вечер се прибираме с един приятел от бар и си вървим по улицата напълно трезвени и ни спира полиция... издирвали някакви българи из района и проверяват документите на всеки по съмнителен тип - ние и двамата 100 кила и голи глави :bigok Бяха изключително учтиви и културни... провериха документите, размениха няколко лафа и пожелаха лека вечер. Има закони и това е хубаво, че долу горе се спазват... арабите разбира се ядат палки и тупаници ама така и трябва :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 9:57 am 
Аватар

air_J написа:
Ами, на гостуването на Барселона на Хетафе имаше цял сектор с фенове на Барселона. Съвсем отделен е въпроса, че поне 95% от този сектор бяха хора от околията, а не агитка, вдигнала се от Барселона. Тази година да е живот и здраве ще отида да гледам Сарагоса-Барселона и ще видя как ще е положението, че да имам някаква база за сравнение.
А иначе Ултрас Сур са пълни смешки - този сезон като домакинстваха на Райо, феновете на гостите нещо се спречкаха с тях и при все че бяха поне двойно по-малко накараха тия Ултрас Сур да се крият зад полицията. Не че е станало някакво голямо меле (в Испания дори и на Реал-Барселона не ми се вярва да е възможно да се получи някакъв кой знае какъв екшън, не и по балканските стандарти), но имаше някакво спречкване, и феновете на Райо се държаха доста мъжки. На мача Реал-Милан пък италианците си биеха наред испанци пред самият стадион, и това също го има качено в интернет, така че т. нар. "точни хора" в Испания (от кой да е отбор) не са нищо впечатляващо, и съм сигурен, че ако отидат на някое по-напечено гостуване със знамето си ще се върнат капо. :bigok

Не съм виждал нищо наживо, но имам някакви спомени от едни кадри преди (или пък след) мач Еспаньол-Кюрдилона, където по улиците имаше доволни ексцесии, докато не се намесиха некви полицаи-рицари на коне, с щитове и някакви дълги палки и направиха яко мазало на всичко, което не успя да избяга. Аз такива куки не съм виждал, тия направо им ебаха мамата. Преди доста време беше, ама тия кръстоносци са ми се запечатали :shock:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:51 pm 
Аватар

Е, като има по-напечени мачове си има напрежение и екшън, но пак е сравнително спокойно, особено пък на фона на дерби мачовете на Балканите. Ама ей така да отидеш на обикновен мач ако не си търсиш умишлено проблема няма да имаш премеждия. Вече ако си много нахален и настояваш е друг въпрос. :bigok
Иначе на фона на наистина твърде спокойните фенове в Испания, миналата година се случи нещо наистина скандално, и то в Сегунда Дивисион - феновете на Райо (тогава още играеха в Сегунда) подпалиха една полицейска кола (даже един бивш колега ми пуска на телефона си клип с горящият полицейски Ситроен :bigok ). Като се замисля, май единственото по-скандално нещо по уж европейските стадиони в последно време беше когато феновете на Интер внесоха, и в последствие хвърлиха на стадиона някакъв мотор, с което застрашиха живота на не малко хора... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:10 pm 
Аватар

FT Luxembourg 2 - 1 Rep. of Macedonia

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:15 pm 
Аватар

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:18 pm 
Аватар

Добре ли им го натресоха на макетата :bigok , а тея уругвайци ако не бият рОмъния да катастрофират в атлантическия океан .

Последна промяна Синя Варна на Сря Фев 29, 2012 11:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:22 pm 
Аватар

Ебат маншафта, баси кефа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:26 pm 
Аватар

Такава слаба аМглия не съм гледал :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:34 pm 
Маншафта ще съдере петела от анален секс второто :idea:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:35 pm 

Kryten написа:

Е недей така.Контрола, без мениджър и напрежението ... кофти е малко! Аз съм сигурен, че на Европейското аМглия ще покажат стойностен футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:36 pm 
Site Admin
Аватар

Gesha91 написа:
Kryten написа:

Е недей така.Контрола, без мениджър и напрежението ... кофти е малко! Аз съм сигурен, че на Европейското аМглия ще покажат стойностен футбол.

Разбира се.Като всяко едно от предните европейски селската аМглия ще покаже стойностен футбол и ще бъде чутовно изнасилена още в груповата фаза :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:40 pm 
Аватар

Allez les bleu, allez les bleu :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:47 pm 

MaLch0 написа:
Gesha91 написа:
Kryten написа:

Разбира се.Като всяко едно от предните европейски селската аМглия ще покаже стойностен футбол и ще бъде чутовно изнасилена още в груповата фаза :bigok

Обливам се! Не ти ли е мъчно за аМглия, всеки път се случва нещо shit-аво и не се получава :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 12:44 am 
Аватар

Що станА с немската машина? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 12:49 am 
Немската машина играе с петия отбор и то само контузените от тях, на 7% от възможностите си и великодушно пуска на френските педали с 1:2 да радват. На 8 юни обаче се отива с тежката, арийска подводница и се мачкат поред всички с дългоударните германски абвер оръжия Мюлер, Клозе, Крос и Бащубер. Почва се с портукалските мангали. Такова унижение ги чака, че най-вероятно вечерта на 8 юни Лисабон ще обяви фалит на държавата, отказ от суверенитет и ще се преместят отвъд океана в Бразилия! Германия е европейски шампион, няма никакво съмнение в това :bigok Въпросът е ще се доиграе ли турнира или ще връчват титлата по-рано. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 12:50 am 

Македония написа:
Немската машина играе с петия отбор и то само контузените от тях, на 7% от възможностите си и великодушно пуска на френските педали с 1:2 да радват. На 8 юни обаче се отива с тежката, арийска подводница и се мачкат поред всички с дългоударните германски абвер оръжия Мюлер, Клозе, Крос и Бащубер. Почва се с портукалските мангали. Такова унижение ги чака, че най-вероятно вечерта на 8 юни Лисабон ще обяви фалит на държавата, отказ от суверенитет и ще се преместят отвъд океана в Бразилия! Германия е европейски шампион, няма никакво съмнение в това :bigok Въпросът е ще се доиграе ли турнира или ще връчват титлата по-рано. :bigok

Въпроса е колко от Немската смазана машина са немци? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 12:52 am 
АБВЕР-МИТФЕЛД-АНГРИФ-ДОЙЧЛАНД-ОЙРОПАМАЙСТЕР :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 12:53 am 
Site Admin
Аватар

Заклевам се по идиотски отбор от Англия не може да съществува.Може ли да изравнят в 91 минута и веднага след това да им вкарат трети гол :ohmygod :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 12:53 am 
Аватар

Aриен Робен ебе англичани-сефте :bigok
Германците се поразтичаха, пуснаха си резервите и си паднаха- малко радост и за нехаресващите Бундестима :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 12:57 am 
Аватар

Разбира се англичаните играят с всичките си титуляри, а дойчестан с петия отбор и то на 7.1% :mrgreen: Испанците с второ поред европейско и трета подред купа тая година :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 1:01 am 
Аватар

Венецуела не са мерило за Испания, но тия мачкат яко... ако покажат същата форма на Европейското нищо чудно да го вземат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 1:03 am 
Естествено, че Германия игра с петия отбор. Германия изобщо не искаше да играе този мач, контролна среща???, но уви, УЕФА се намеси :loser2 В Германския отбор в момента има толкова много насъбран фашизъм и зла мощ, че още поне 4-5 години ще ги държи и ще тресе от страх Европа. Според мен максимум до 20-21 юни купата ще е в Берлин, а първенството ще бъде прекратено поради безсмислие.
А непълноценните английски пикли няма смисъл да ги коментираме :smt005 :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 1:11 am 

Македония написа:
АБВЕР-МИТФЕЛД-АНГРИФ-ДОЙЧЛАНД-ОЙРОПАМАЙСТЕР :smt035

:smt005 Като учих в гимназията Немски, учителката ми показа една група - Landser. Същата даскалицица, ми каза, че Rammstein са лява група! Можеш ли да разкажеш, ако имаш нЯкви наблюдения, понеже са ти nai-qkite разкази!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 1:14 am 
Аватар

Напълно съм съгласен с Македония :bigok и съм длъжен да отбележа, че в този мач Германия игра не с петия, а с петдесет и петия си национален отбор съставен от предимно от освободили се по-рано от работа концлагеристи от Аушвиц :bigok и все пак се представиха повече от достойно в този мач, срещу Франция, като увелирният гол за Вермахта беше отбелязан от славянина Какау :bigok
:arrow: Пакистанглия :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 1:15 am 
Аватар

А Найк не е истина как са се изгаврили с французите- нема такива парцали :smt005 :smt005 :smt005
Явно за германците беше по-важно да си покажат новите екипчета- Оникални :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 1:25 am 
Аватар

На Франция екипите по ми харесаха от тия на Германия :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 1:29 am 
Аватар

Само на Никито му харесват тея акани екипи на бившия номер 1 - трите ленти :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 1:34 am 
На Германия се опитвам от 10 минути да си намеря екипа в нета зеления с дълъг ръкав обаче и да си го купувам, ама не мога да го намеря :smt005 Само с къс ръкав. Много ме кефи. Адски ретро е. Уникален :smt007
Изображение
Изображение

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14738 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390 ... 492  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]