forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 10:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 8:20 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
Цитат:
На вниманието на всички медии!

Уважаеми колеги, утре (четвъртък, 1 март) с официално прессъобщение ще получите информация за финализирането на договора с новия основен партньор на ПФК Левски.
На пресконференцията на старши-треньорът на „сините" Николай Костов в събота (3 март) ще бъдат представени привлечените през зимния трансферен прозорец футболисти, както и екипировката за пролетния полусезон, на която ще присъства и логото на новия основен партньор на ПФК Левски.

Става въпрос за ВТБ .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 8:27 pm 
Аватар

Вие не сте нормални за кви неща се карате..

Най-нормален спонсорски договор, не виждам къде е драмата :smt006 Плюс тва става въпрос за някъв доста второстепенен спонсор - нито ще седи някъде по екипите, а още по-малко пък ще имат думата за управлението на клуба.

Относно разразилия се спор кой от съседите ни трябва да мразиме най-много - за мен без съмнение това е Сърбия.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 8:49 pm 
Аватар

Brannik написа:

Най-нормален спонсорски договор, не виждам къде е драмата :smt006 Плюс тва става въпрос за някъв доста второстепенен спонсор - нито ще седи някъде по екипите, а още по-малко пък ще имат думата за управлението на клуба.

Относно разразилия се спор кой от съседите ни трябва да мразиме най-много - за мен без съмнение това е Сърбия.

Слушайте и Бранник! Слушайте и south, и въобще - слушайте повече, отколкото говорите, нищо, че сте млади и ви кипи кръвчицата. Затова имате 2 уши и само една уста.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 8:52 pm 

Имат и 10 пръста. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 9:10 pm 
Аватар

Brannik написа:

+1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 9:13 pm 
Аватар

Страшно много глупости за нищо.Ми нали на гаджалите им стои табелата от една седмица в сайта за милиарди.До сега нищо и като го обявиха официално-страшна драма. :cry: Не знам,парите им да не би да са фалшиви?Според мен е редно да ги накажем като им вземем някой лев.Аз лично нямам угризения от факта че някакви рязани балъци са решили да спонсорират Левски. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:26 pm 
Аватар

alex77 написа:
Страшно много глупости за нищо.Ми нали на гаджалите им стои табелата от една седмица в сайта за милиарди.До сега нищо и като го обявиха официално-страшна драма. :cry: Не знам,парите им да не би да са фалшиви?Според мен е редно да ги накажем като им вземем някой лев.Аз лично нямам угризения от факта че някакви рязани балъци са решили да спонсорират Левски. :lsfc3

от кога парите станаха толко важни и да знаете това са пари за Баткоф а не за Левски

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:30 pm 
Аватар

Виктор написа:
ако бяха сключили договор само с чорбарите досега всички щяхме да сме ги огаврили 1000 пъти, ама щом сключват договор и с нас, значи няма нищо срамно... :smt006

Браво на Виктор.Точно,кратко и ясно !!! Е това ме побърква мене.Колко пъти им пеехме "Турци Сте" ?Голяма гавра нали,а сега с какви очи ще им го пеем?Договор има и с нас и проблем няма,обаче ако бяха подписали само със свинете тука половината форон щехте да се ирзпразните в слиповете си от кеф !!! Момчета и момичета,нашият клуб се казва ЛЕВСКИ !!! Кръстен е на Апостола нс свободата !!! Същия е обесен от турци !!! Чисто и просто,само заради името ни,не трябва да имаме никакви турци,било то спонсори или чистача на съблекалните !!! В противен случай е най-добре да се прекръстим от Левски на Ататюрк,стадиона Босфорарена,Хасан Шаш да ни е новия спортен директор и напред към победата !!! И не ми говорете за дипломатически отношения на България,за 80-90% от банките,че били гръцки и т.н.Това са други теми и нямат нищо общо с Левски.Преди да ме избиете да поясна на всички,че не мраза турци,гърци и сърби,просто не са ми приятни,защото обичам прекалено много всичко българско и родно !!! Предпочитам ЛЕВСКИ на дедите ни,да немаме 2 стотинки,разбирайте да шием екипите на играчите,ако трябва,да си ритаме във "В" група,отколкото в Левски да влизат такива спонсори !!! А и още нещо - Баткофф,пожелавам ти да фалираш в най-близко бъдеще !!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ke0aALU_T9g поздрав за всички !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:37 pm 
Аватар

Ако бяха подписали с прасетата,другата тема щеше да се счупи :wink: Пишете си,каквото искате,но за мен договор с турски спонсор,бил той и за лечение в специални болници,е срам. Само като видях мазната физиономия на баждекис и турчина и логото до Емблемата и положението беше така :ohmygod

А за жалост от утре положението става все по-срамно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:44 pm 
Аватар

Кажи ми как положението няма да стане срамно, помечтай в писмена форма! Чакам!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:46 pm 
Аватар

Поне да бяха истински олигарси,а те миуенчо и брат му :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:46 pm 

Някои хора искате, отбора да има пари, да върви нагоре, да се взимат добри играчи, обаче не искате спонсори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:49 pm 

СелянинО написа:
Някои хора искате, отбора да има пари, да върви нагоре, да се взимат добри играчи, обаче не искате спонсори :bigok

Че тоя спонсор ще ни напълни с мангизи, нали ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:50 pm 

Става въпрос и за руснаците :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:53 pm 
Проблемът е не че са олигарси, а че са родни олигарси :loser2 Така се подкрепят ценностите :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:02 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:
! Момчета и момичета,нашият клуб се казва ЛЕВСКИ !!! Кръстен е на Апостола нс свободата !!! Същия е обесен от турци !!! Чисто и просто,само заради името ни,не трябва да имаме никакви турци,било то спонсори или чистача на съблекалните !!! В противен случай е най-добре да се прекръстим от Левски на Ататюрк,стадиона Босфорарена,Хасан Шаш да ни е новия спортен директор и напред към победата !!!

Айде вече оставете Апостола на мира...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:06 pm 
Аватар

Изображение

снимката на прасетата няма да я пускам.

а утре го почваме и миуенчо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:07 pm 
Баси, ква угоена свиня е станало Баждечето... :shock: Май след петте етажа на вилата сега е почнал да гради и пет етажа на гушата..

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:08 pm 
Аватар

Нашите поне тениска не му подариха :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:09 pm 
Аватар

А ако бехме подписали със сръбска болница :bigok :bigok :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:11 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Нашите поне тениска не му подариха :bigok

както и ВИП карта :loser2 , 1 от журналята добре се изебава на свинската пресконференция с тоя ретард Живков - "Хубаво им подарявате карти, ама Кочинпарк е без лиценз" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:40 pm 
Аватар

Аз ще ти кажа.Няма да е срамно,ако имаме нашият си Левски,онзи,който бе на дедите ни.Тогава няма да ми пука,дори и във "А" окръжна да къцкахме,защото нямаше да ни се петни името с турски спонсори и нямаше да имаме собственици агенти !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:46 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:

Аз ще ти кажа.Няма да е срамно,ако имаме нашият си Левски,онзи,който бе на дедите ни.Тогава няма да ми пука,дори и във "А" окръжна да къцкахме,защото нямаше да ни се петни името с турски спонсори и нямаше да имаме собственици агенти !!!

Чичо доктор ти предписва една чекия+ една бира и по леглата :smt047

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:49 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:

К'во ми се обясняваш, като ти при тея обстоятелства нямаше да си от Левски?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:54 pm 
Аватар

Синьо ултрасче, ще порастнеш, ще си намериш гадже и тогава ще разбереш, че от чекията по-хубаво няма :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:59 pm 
Аватар

Винаги съм ненавиждал типа кръчмарски патриотизъм,в наши дни вече и интернетаджийски.Не ровете костите на Апостола,не си причинявайте болки на пръстчетата,пишейки за турците обесили Апостола и някак си забравяйки,че до 5 заптиета са охранявали Левски през половин България и някак си услужливо ние съвременните българи не искаме да си спомним,че нито една,та било и луда глава,не се е опитал да го освободи.Ние имаме не един и два проблема като публика,но един от големите ни проблеми е,че не искаме да се изслушваме и още по-лошото,не искаме да приемеме и мнението на своите.А мнението в една общност,каквато би трябвало и да е Левскарската,би трябвало да се защитава от външни, от всеки един Левскар,та дори и самия той да е на друго мнение.Прасетата да си търсят берлинската стена и да си намерят родина някъде в интернационала,те просто в тема за спонсори,не бива и да си помислят,че могат да грухтят

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 12:06 am 
Аватар

Прасетата така се самозатапиха, с фланелки, мланелки :bigok Сигурен съм, че дълго време ще мълчат преди да се опитат да изгрухтят нещо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 12:39 am 

@SinioUltrasche, много си прав, хич не ги слушай. Тая вечер сме се събрали бая хора и четоха всички - имаш виртуални бири от цялата банда :bigok Те тука неколко души си живеят у форума и затва така... с неадекватните отговори :loser2

Аре, живи и здрави всички, по-малко толеранс и повече ЛЕВСКИ :bldrink

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 12:43 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Синьо ултрасче, ще порастнеш, ще си намериш гадже и тогава ще разбереш, че от чекията по-хубаво няма :lol:

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 2:48 am 
За Иван63 само искам да поясня, че мита за безсилието на хайдутите, които трябвало да освободят Апостола, вече многократно беше отречен с доказателства :wink: Апостола в никакъв случай не е бил пазен само от няколко си заптиета, колкото да има някаква охрана, а си е имало сериозен конвой :wink: И новината, че Апостола е хванат, няма как да се разпространи толкова бързо, че да се съберат всички хайдути от планините - все пак не е имало интернет и тв... В момента, в който се разбира за случилото се, се събират комитетите и се прави план за освобождаването му по пътя към Цариград, което за съжаление не става, заради обесването му в София :wink: Така че нека да не се изкарваме по-черни от Дявола и хрисими, каквито определено не сме били - поне в по-голямата си част...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]