forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 12:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 3:27 pm 
Аватар

bg4ever91 написа:
че аз къде казвам, че много ги обичам... :D История достатъчно съм чел - никъде не съм защитил нито гърците, нито сърбите - и тях ги мразя , но не колкото турците - не може да ги поставяме на едно ниво... ако беше гръцка болница нямаше да ме бърка обаче!

С дребната подробност, че за последните 134 години гърци и сърби са ни сторили много повече злини от турците, ама на кого му пука, нали сме православни братя, а турците са иноверци? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 3:33 pm 
Аватар

south написа:
bg4ever91 написа:
че аз къде казвам, че много ги обичам... :D История достатъчно съм чел - никъде не съм защитил нито гърците, нито сърбите - и тях ги мразя , но не колкото турците - не може да ги поставяме на едно ниво... ако беше гръцка болница нямаше да ме бърка обаче!

С дребната подробност, че за последните 134 години гърци и сърби са ни сторили много повече злини от турците, ама на кого му пука, нали сме православни братя, а турците са иноверци? :smt031

и това какво значи - да приемем турците с хляб и сол...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 3:34 pm 
Аватар

А защо трябва да приемаме сърби или гърци, но откровено да мразим само и единствено турците?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 3:42 pm 

http://donbalon.eu/exclusive4649.html :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 3:45 pm 
Аватар

south написа:
А защо трябва да приемаме сърби или гърци, но откровено да мразим само и единствено турците?

Ами защото сме им били под чехъла 5 века ... защото са избивали българите с особена жестокост, защото името ни е Левски - име на най-големия българин, който се е борел против турците и е убит от тях заради това ...
пък за сърбите и гърците защо да не ги мразим откровено - ние си ги мразим откровено - поне някои от нас без червените г**облизковци ... но поне за мен има голяма разлика между турците и всички останали.Това е мое мнение - всеки си има право на такова.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 3:46 pm 
Тия па смешни драскачи да си ебават майката... Жельо, Мельо, Тепавичаров, Грънчаров, платени курви! Ако не драсне набързо редовете, може мястото му в чартъра за следващия мач да изстине :smt002

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 3:50 pm 

Добре де, започнете анкета, за и против турската болница, просто е! Тогава ще видите колко сме заслепените, глупаците, шовинистите, националистите и както някой каза и др. исти. и колко сте вие " най-умните, единственно правите и безгрешните ". Не мога да ви разбера, защото съм глупав. Нямате нищо против турците, много по-гадни били гърците ( за тях и аз мисля така, а и не съм прочел някой да ги защитава ), сърбите, македонците (, които са си Българи ), румънците и руснаците, но всички те са християни, част от тях и славяни с близък до нас език. Каквито и игри да са правили нашите и техните ханове, князе, царе и т. н., с тях имаме много общо, като християнството, а с някой славянството и близки традиции. Забелязвате ли от всички народи в региона, на кои не им е мястото тук?! За турците, " ние сме неверници и трябва да ни вкарат в правия път "! Това не е шега работа, затова никога няма да приемат турция в еврозоната, макар че е, признавам по-напред от нас! Защото Европа никога няма да допусне най-напредналата ислиямсака страна да вкара в еврозоната радикалния ислиям! Турските капитали никога не трябва да навлизат в БЪЛГАРИЯ, а е срамно за това проводник да е нашия клуб! През кОура ми е, че ще шибат и цура, а ако висаджиите отново са подвели Борат и днес му се изсмеят пак, ще потъна в земята от срам! Батков, всички агенти, комунисти и мафиоти вън от ЛЕВСКИ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 3:52 pm 
Аватар

Македония написа:
Тия па смешни драскачи да си ебават майката... Жельо, Мельо, Тепавичаров, Грънчаров, платени курви! Ако не драсне набързо редовете, може мястото му в чартъра за следващия мач да изстине :smt002

А тия боклуци дават квалификации кой живеел на гърба на Левски :shock: Дето точно тия боклуци цялото им съществуване зависи от това дали ще надраскат някоя измишльотина за Левски или не.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 3:55 pm 
Е ако направим анкета 80% от хората няма да са и християни, щото Исус е чифут и Бог не съществува, ама иначе сега за случая гърците, сърбите и руснаците поне били християни като нас и близки наму славяни :smt002 Ако направим анкета, няма да имаме и нищо славянско, щото и тях ги мразим, щото те са подхора, а ние сме от древните ирано-европеидни българи, пряка родствена линия на Кир Велики, първия ариец.
Демагогията е повсеместна. Ние нямаме една обща, универсална истина за нас си. Да знаем кои сме, какви сме и какво искаме. Ние сме ветропоказатели, които се накланят според случая. Имаме агенти, турци, комунисти, доносници, славяни, българи, евреи, всичко имаме в тоя клуб. Или сме имали. Ама принципността в различните случаи е коренно различна. :smt031

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 4:02 pm 
Интересното е, че и сърби и хървати са се осъзнали точно какви са. И това ги обединява и вървят напред. Те знаят че са православни/католици, гордеят се с това, Бог е с тях, обичат майка Сърбия/Хърватия.
Динамо Загреб правиха хореография с Ватикана, с католически символи. Сещате ли се кво ще стане тук ако вдигнем хореография с Българската църква, Бог и т.н. Нацитата ще полудеят. Чифути ще се търсят из сектора, славяни ще се дирят...
Нас има повече неща, които ни делят, отколкото такива, които ни обединяват. И това е абсолютен факт! Левски много отдавна не ни обединява, тва също сме го доказали :smt023

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 4:05 pm 
Аватар

subata написа:
Тука стана едва ли не срамно да не искаш спонсори от страна, която ни е била поробила 5 века :shock: Аз съм сигурен, че никъде другаде в света няма такава държава, която да са я владели половин хилядолетие и да няма нищо против поробителите си, щото не са комплексари и не са чели история в 5 клас, разбираш ли :bigok Иначе всички викате "Турци сте", всички се гаврехте когато на свинете щеше да им става спонсор някаква турска авиолиния, ама сега сте много ощипани, че чак и зад цитати на Апостола заставате, което е много грешно. Иначе за едно сте прави, че опозицията срещу руснаците трябва да е много по-голяма, ама като няма единомислие, какво да се прави...

:smt023 Аз се отчаях вече,такива глупости не съм вярвал,че ще прочета тук,а тоя басма беше поредният,който направо ме разби с невероятния си пост.От малоумни,по-малоумни стават мненията.А и "журналистчетата" са се включили с поредните си бълвочи :ohmygod Просто не е истина.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 4:27 pm 

И Желю Станков се изсра... как си проличаха веднага платените драскачи! :smt021

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 4:39 pm 

Македония написа:
Интересното е, че и сърби и хървати са се осъзнали точно какви са. И това ги обединява и вървят напред. Те знаят че са православни/католици, гордеят се с това, Бог е с тях, обичат майка Сърбия/Хърватия.
Динамо Загреб правиха хореография с Ватикана, с католически символи. Сещате ли се кво ще стане тук ако вдигнем хореография с Българската църква, Бог и т.н. Нацитата ще полудеят. Чифути ще се търсят из сектора, славяни ще се дирят...
Нас има повече неща, които ни делят, отколкото такива, които ни обединяват. И това е абсолютен факт! Левски много отдавна не ни обединява, тва също сме го доказали :smt023

Бях предложил преди може би две години да се използват християнски символи в сектора, но...Иначе си адски прав, но виждаш какво е положението с БПЦ у нас и как хората им е до всичко друго освен до религията. А оттам започва всичко - тя гради ценности и морал, мое мнение.
Да се върнем на темата - смърт за батков :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 4:48 pm 
Аватар

[az] написа:
subata написа:
Тука стана едва ли не срамно да не искаш спонсори от страна, която ни е била поробила 5 века :shock: Аз съм сигурен, че никъде другаде в света няма такава държава, която да са я владели половин хилядолетие и да няма нищо против поробителите си, щото не са комплексари и не са чели история в 5 клас, разбираш ли :bigok Иначе всички викате "Турци сте", всички се гаврехте когато на свинете щеше да им става спонсор някаква турска авиолиния, ама сега сте много ощипани, че чак и зад цитати на Апостола заставате, което е много грешно. Иначе за едно сте прави, че опозицията срещу руснаците трябва да е много по-голяма, ама като няма единомислие, какво да се прави...

:smt023 Аз се отчаях вече,такива глупости не съм вярвал,че ще прочета тук,а тоя басма беше поредният,който направо ме разби с невероятния си пост.От малоумни,по-малоумни стават мненията.А и "журналистчетата" са се включили с поредните си бълвочи :ohmygod Просто не е истина.

Нищо грешно не е написал, това че вие изкривявате нещата , не значи , че сте прави ! Да не говорим и за турските атентатори по време на комунизма ... просто турчин в ЛЕВСКИ звучи като брак между мъже :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 4:57 pm 
Аватар

Избягвам да се намесвам, ама не виждам турчин в Левски. Нито един. Има спонсор - една турска клиника, която щяла да ни преглежда ритнитопковците.

За сметка на тва има комуняга в Левски. От 10 години. А сега идват и още....

И чорбар има....

И ББ дърпа конците..... И при чорбата дърпа конците ББ....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 5:04 pm 

Wildkid написа:

И ББ дърпа конците..... И при чорбата дърпа конците ББ....
:!: :!: :!: Това е огромният проблем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 5:06 pm 
Аватар

А, не думай.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 5:29 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
Нищо грешно не е написал, това че вие изкривявате нещата , не значи , че сте прави ! Да не говорим и за турските атентатори по време на комунизма ... просто турчин в ЛЕВСКИ звучи като брак между мъже :bigok

Кое не е грешно,какво общо имат комунистически атентатори в случая,кои са тия вие на които говориш?Знаеш ли коя позиция защитавам аз?Въобще чел ли са на какво отговаряш или просто го изсра тоя пост,е така,да си го има,кажи честно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 5:32 pm 
Аватар

bg4ever91 написа:
Ами защото сме им били под чехъла 5 века ... защото са избивали българите с особена жестокост, защото името ни е Левски - име на най-големия българин, който се е борел против турците и е убит от тях заради това ...
пък за сърбите и гърците защо да не ги мразим откровено - ние си ги мразим откровено - поне някои от нас без червените г**облизковци ... но поне за мен има голяма разлика между турците и всички останали.Това е мое мнение - всеки си има право на такова.

Нали не си 13-годишен? Нямаш ли предвид човекът, който е искал "свята и чиста република с равноправни в нея народи" и още хората, които са "въставали не против турския народ, а против правителството и тези, които го подкрепят"? Защото явно с подобно мислене, е доста лесно да се бием в гърдите, че сме левскари и "патриоти" (отвратителна чуждица), без дори да си направим усилията да разберем заветите на Апостола.

И е много лесно да забравим и простим откъснатите Добруджа, Беломорие, Вардарска Македония, Западни Покрайнини и издевателствата на сърби и гърци, еле пък да ги оправдаем пред турците, защото видиш ли, 500 години са ни мъчили, а православните ни "братя" - само 50. Не бива и да живеем само и единствено в миналото, в такъв случай трябва да скъсаме всичките си дипломатически контакти. Но избирателно да мразим турци, а да си затваряме очите за сърби и гърци под претекст "лично мнение" - аре, нема нужда...

И аз като Козарски ще призова да четете и разбирате мненията на Македония, защото надали някой може да го каже или напише по-добре в този форум.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 5:50 pm 
Аватар

Няколко разлики между турското робство и комунистическото такова:
По турско сме можели да пътуваме свободно в чужбина, можели сме да развиваме частен бизнес, можели сме да получаваме образование където си поискаме, стига да имаме пари, може ли сме да изповядваме религията си свободно и т.н. Кое от всички тези неща ни беше разрешено през комунизма? Да казваш, че едното е по-малкото зло от другото е просто смешно. А спорът за спонсора е безсмислен, но за съжаление пак ни раздели на групички.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 5:51 pm 

Цитат:
Дълго чаканият голям спонсор на Левски утре ще бъде обявен официално, научи Гонг от два източника. В ранния следобед на пресконференция в хотел Шератон, ВТБ Капитал ще обяви, началото на своите бизнес планове на Балканите, в частност и в България.

По последни данни шефове на ВТБ Капитал ще обявят спонсорството на ПФК Левски в кратко комюнике. Синият клуб няма да има представител пред медиите утре, а ще даде собствен брифинг в събота на стадион „Георги Аспарухов“. Там и тогава Левски ще представи новите фланелки с бранда ВТБ.

Преди дни руски медии съобщиха, че VTB Bank ще открие официално своя офис в България. Като стъпването на банката в София е част от планираното от групата разширяване на присъствието и на Балканите.

Всичко това се очаква да сложи край на спекулациите, че голямата сделка е под въпросителна. Припомняме, че на 25 ноември 2011, в ексклузивно интервю за Спортно шоу Гонг премиерът Бойко Борисов обяви, че много голяма външна банка ще става спонсор на Левски.

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 5:52 pm 
Аватар

[quote="Македония"
Нас има повече неща, които ни делят, отколкото такива, които ни обединяват. И това е абсолютен факт! Левски много отдавна не ни обединява, тва също сме го доказали :smt023[/quote]

И със сигурност, последното нещо, което ни обединява са идеалите, заложение в името "Левски". ... за жалост. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 5:59 pm 
Аватар

[az] написа:
Синя Варна написа:

Кое не е грешно,какво общо имат комунистически атентатори в случая,кои са тия вие на които говориш?Знаеш ли коя позиция защитавам аз?Въобще чел ли са на какво отговаряш или просто го изсра тоя пост,е така,да си го има,кажи честно :lol:

Не , просто се изсрах щото не ми се ходеше до кенефа :smt006
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 6:05 pm 
Аватар

ако бяха сключили договор само с чорбарите досега всички щяхме да сме ги огаврили 1000 пъти, ама щом сключват договор и с нас, значи няма нищо срамно... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 6:23 pm 
Аватар

south написа:
bg4ever91 написа:

Нали не си 13-годишен? Нямаш ли предвид човекът, който е искал "свята и чиста република с равноправни в нея народи" и още хората, които са "въставали не против турския народ, а против правителството и тези, които го подкрепят"? Защото явно с подобно мислене, е доста лесно да се бием в гърдите, че сме левскари и "патриоти" (отвратителна чуждица), без дори да си направим усилията да разберем заветите на Апостола.

И е много лесно да забравим и простим откъснатите Добруджа, Беломорие, Вардарска Македония, Западни Покрайнини и издевателствата на сърби и гърци, еле пък да ги оправдаем пред турците, защото видиш ли, 500 години са ни мъчили, а православните ни "братя" - само 50. Не бива и да живеем само и единствено в миналото, в такъв случай трябва да скъсаме всичките си дипломатически контакти. Но избирателно да мразим турци, а да си затваряме очите за сърби и гърци под претекст "лично мнение" - аре, нема нужда...

И аз като Козарски ще призова да четете и разбирате мненията на Македония, защото надали някой може да го каже или напише по-добре в този форум.

ника ми завършва на 91, което предполага, че съм на 20-21 ... не това е важно - не виждам какво спорим - темата е за турските спонсори, не за сърби, гърци, византийски, евреи и т.н. номрално ли е ПФК Левски да бъде спонсориран от турци ? И както горе казаха - ако само чорбарите бяха подписали досега щеше да е страшна гаврилка ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 6:28 pm 

Може да започнеш оттам, че никът ти е bg4ever и после да минеш и през "ПФК" Левски :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 6:42 pm 
Аватар

Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 7:07 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Няколко разлики между турското робство и комунистическото такова:
По турско сме можели да пътуваме свободно в чужбина, можели сме да развиваме частен бизнес, можели сме да получаваме образование където си поискаме, стига да имаме пари, може ли сме да изповядваме религията си свободно и т.н. Кое от всички тези неща ни беше разрешено през комунизма? Да казваш, че едното е по-малкото зло от другото е просто смешно. А спорът за спонсора е безсмислен, но за съжаление пак ни раздели на групички.

По-малко зло няма, за каквото и да става въпрос. Злото си е зло. Толкоз. :wink:
А някои вече зьаподозряха заговор и какво се криело зад този договор. :loser2 Някаква турски клиника подписа спонсорски договор с нас и ще ни лекува ритнитопковците. Нито ни е основен спонсор, нито са ни спобственици, нищо. Все си мсиля, че сме имали и далеч по-срамни сделки, за които не сме приемали нещата толкова емоционално. Ценностната ни система пропада с всеки изминал ден, та да се правим на много святи за някакъв незначителен (защото е точно такъв) договор. И аз не съм щастлив от този договор, но е факт и драмите са абсолютно безсмислени.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 7:47 pm 
Аватар

Ако не беше пресконференцията 90% от нас нямаше и да забележат наличието на този договор. Чак евентуално по паната можеше някой да се зачуди - "тия па защо рекламират, какви са" и толкоз. :smt006
Тия не очаквам да са фактор в развитието на клуба и да оказват влияние и си мисля, че само хабим излишни нерви и търсим врага с партиен билет.

Утре е денят на който вече знаем какво ще се обяви горе-долу и което ще е по-важно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 8:11 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
На вниманието на всички медии!

Уважаеми колеги, утре (четвъртък, 1 март) с официално прессъобщение ще получите информация за финализирането на договора с новия основен партньор на ПФК Левски.
На пресконференцията на старши-треньорът на „сините" Николай Костов в събота (3 март) ще бъдат представени привлечените през зимния трансферен прозорец футболисти, както и екипировката за пролетния полусезон, на която ще присъства и логото на новия основен партньор на ПФК Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]