forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 10:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 11:57 pm 
Аватар

thegboy написа:
Изобщо не е било насочено към теб по никакъв начин. Просто ми е смешно как някои хора, в желанието си да се изкарат големите патриоти, оревават света за тоя договор и едва ли не вече ще местиме отбора в Истанбул, край.

Иначе сериозното мнение го написах няколко страници назад, но само Wildkid и бай Иван му обърнаха внимчание. Сбъднаха ми се прогнозите - двама души го прочетоха :smt023

И аз ти обърнах внимание,може да не си видял.Това,че евентуалната нова собственост може да се окаже много гадна работа,не означава,че не трябва да обръщаме внимание на договора с турците.Убеден съм,че като се обяви официално генералния спонсор ще има много коментари.Паказателно е,че тая тема с достигнала толкова страници.Няма да се местим в истанбул,но това е неправилно и гнусно по ужасно много начини.И все пак,според мен,е по-добре много хора да недоволстват(дори голяма част от тях,поради глупави причини и с глупави аргументи),отколкото да се мълчи и подминава сякаш нищо не е станало.Ей,като почне такава "дискусия" правя по 10+ мнения на ден :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 12:01 am 
Аватар

A какво толкова е станало според теб? :roll: Родоизменничество ли? :o

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 12:01 am 

"Ние се борим не срещу турския народ, а срещу султана (Абдул Азис по това време) и неговите закони"
В. Левски
Толкова изписани мнения за някаква болница, дето ще дава Колдрекс на некадърния Дани Младенов... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 12:06 am 
Аватар

kauton написа:
"Ние се борим не срещу турския народ, а срещу султана (Абдул Азис по това време) и неговите закони"
В. Левски
Толкова изписани мнения за някаква болница, дето ще дава Колдрекс на некадърния Дани Младенов... :ohmygod2

Мнение без 1 излишна дума.. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 12:08 am 

kauton написа:
В. Левски

:smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 12:10 am 
Аватар

kauton написа:
В. Левски

Мнението!
Иначе, ако се продължи логиката против болницата, защото е турска, трябва да сме едва ли не и срещу руски собственик/спонсор, защото "който ще ни освободи, той ще да ни и пороби" :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 12:12 am 
Аватар

albionecO написа:
kauton написа:
В. Левски

Мнението!
Иначе, ако се продължи логиката против болницата, защото е турска, трябва да сме едва ли не и срещу руски собственик/спонсор, защото "който ще ни освободи, той ще да ни и пороби" :wink:

Да

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 12:40 am 
Аватар

[az] написа:
И аз ти обърнах внимание,може да не си видял.Това,че евентуалната нова собственост може да се окаже много гадна работа,не означава,че не трябва да обръщаме внимание на договора с турците.Убеден съм,че като се обяви официално генералния спонсор ще има много коментари.Паказателно е,че тая тема с достигнала толкова страници.Няма да се местим в истанбул,но това е неправилно и гнусно по ужасно много начини.И все пак,според мен,е по-добре много хора да недоволстват(дори голяма част от тях,поради глупави причини и с глупави аргументи),отколкото да се мълчи и подминава сякаш нищо не е станало.Ей,като почне такава "дискусия" правя по 10+ мнения на ден :ohmygod

Всеки има право да си изрази мнението. Факт е, че много хора не харесват Турция и всичко свързано с нея по някакви си техни причини и съответно са против турска болница да е спонсор на Левски. Но неправлино е да се слага омразата към Турция на едно с идеологията на Васил Левски и с това да си привърженик на Левски. Не съм длъжен да мразя турците, за да съм левскар, нали?

Аз не виждам нищо нередно в това, че една голяма турска болница ще бъде един от спонсорите на Левски и не смятам това за някакво родотстъпничество, измяна на ценности или петнене на името на клуба. Не смятам и че това означава, че сме продали името на Левски за реклама. Ако бяха прекръстили отбора на въпросната клиника - ОК, но в момента такова твърдение просто е абсурдно.

И понеже някои хора говорят за ценности - бих бил отвратен, ако идват мафиотски пари, така както съм отвратен в момента от задаващата се КТБ и от парите на мутрите, бивши и настоящи, в Левски. Предпочитам да играем във В група, отколкото в отбора на народа да се изсипват ограбените от обикновения човечец пари. Като гледам обаче на никой не му дреме затова.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 12:49 am 
Аватар

albionecO написа:
kauton написа:
В. Левски

Мнението!

е не бих сложил турското иго на една плоскост с руското... но това е друга тема - отбора носи името на най-големия българин, убит на показ и за порицание от турци .. толкова!Деба шибаните пари .. и Батков, Тонев и Баждеков - браво постигнаха още разединение !!! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 12:51 am 
Аватар

bg4ever91 написа:
albionecO написа:
kauton написа:
В. Левски

Мнението!

е не бих сложил турското иго на една плоскост с руското... но това е друга тема - отбора носи името на най-големия българин, убит на показ и за порицание от турци .. толкова!Деба шибаните пари .. и Батков, Тонев и Баждеков - браво постигнаха още разединение !!! :smt023

Що не би го сложил? Под руското управление на страната ни малко ли беше потъпкан образа на Васил Левски? Виж само квартал Левски кой е и къде е, виж кварта Христо Ботев кой е... И 45 години навсякъде гледахме портретите на всякакви малоумници, вместо портрети на Левски. Турското робство е било силово и физическо. Руското уби инициативата, морала и духа. Да се ебат в гъза всички.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 12:53 am 
Аватар

tprodanov написа:

Що не би го сложил? Под руското управление на страната ни малко ли беше потъпкан образа на Васил Левски? Виж само квартал Левски кой е и къде е, виж кварта Христо Ботев кой е... И 45 години навсякъде гледахме портретите на всякакви малоумници, вместо портрети на Левски.

Само дето тия неща не се учат в пети клас и заради това националистите в България не са толкова чувствителни на тая тема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 1:07 am 
Направо съжалих, че започнах темата. Всичко се раздели на 20 различни мнения, като доста малко имат някаква адекватна аргументация. Мненията на Козарец доближават най-много и моето мнение. :levski

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 1:09 am 

thegboy написа:
tprodanov написа:

Що не би го сложил? Под руското управление на страната ни малко ли беше потъпкан образа на Васил Левски? Виж само квартал Левски кой е и къде е, виж кварта Христо Ботев кой е... И 45 години навсякъде гледахме портретите на всякакви малоумници, вместо портрети на Левски.

Само дето тия неща не се учат в пети клас и заради това националистите в България не са толкова чувствителни на тая тема :bigok

Как да се учат в училище тея неща, като половината даскали даже и повечето, ми разправяха колко хубаво било едно време. :ohmygod Как имало всичко, как нямало убийства, как хората не оставали гладни, как за всеки един имало работа. :ohmygod Та даже и тук в университета има такива ретарди.И като си представя колко много мои съученици и колеги им се връзват чак лошо ми става.

И да не съм офтопик.Твърдо против съм тея турски тарикати работещи с чревоугодника и агент на ДС гусин Батков.Нямам нишо против държавата Турция, да си гледат там тяхната държава, а не да се опитват да се вмъкват навсякъде в управлението на държавата ни, а скоро и на клубовете ни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 1:16 am 
Аватар

Всеки има правото да изразява мнение и да мрази който/каквото си иска. Някой мрази турците поради собствени причини и убеждения - негова работа, аз нямам нищо против това, разни хора, разни идеали. От цялата ситуация мен лично ме подразни адски много единствено мнението на НКП, и по-специално как слагат Левски, всички привърженици и омразата към турците под общ знаменател, макар и индиректно. Това е недопустимо и са пълни небивалици :ohmygod2 Както се видя, мненията по темата са силно разединени и си има причина за това - някои хора, привърженици на футбулен клуб Левски, имат различно мнение от това на НКП. Да си привърженик на Левски, да почиташ историята на клуба, както и делото на Апостола не върви ръка за ръка с омраза и неприязън към Турция, и ако някой ми каже, че аз не съм Левскар поради това, че не мразя турци, много му здраве :!: Прочетете повечко книги за Апостола, няма да е зле ;)

kauton написа:
В. Левски

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 1:22 am 

Естествено, че ще се опитат да се вмъкнат в държавата ни след като господата от нар. събрание им позволяват !!! Не са толкова малоумни, че да изпуснат такава възможност като България ... Нищо чудно след някоя и друга година да почнат турци да строят аутобани тука за да си печелят доволни пари докато господата ни управници спят и клякат на Путин, Дилма Русев и т.н. с очакване ТЕ да направят нещо за МАЙКА БЪЛГАРИЯ !!!

Колкото до новия спонсор, борате, чичо скрудж, ше ви се-ре-ме на путките !!! Дано не сложите това смешно име на фланелките, ДАНО !!!

Спи, Дяконе! Не се събуждай!
Остани в незнайния си гроб!
Добре си ти ... от там не виждаш
съдбата на достойния ни род.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 1:32 am 

Да обобщим! Тези, които нямате нищо против турската болница, казвате, че всеки има право на мнение, но ние на обратното мнение сме комплексари от турците ( това е много смешно ), глупаци, помияри, крием се зад АПОСТОЛА и т. н.. Питате ни, защо не сме срещу тара и агента ( аз съм срещу тях и не съм прочел, досега някой да ги защитава ), още повече, че именно те ни натресоха резаците за пари?! А каква асоциация правите с Македония не ми е ясно, защото македонците са Българи ( в Хърватия, Сърбия и другите страни от бивша Югославия на думата Македонец, ще ви отговорят Бугарин ). Македонците нямат комплекс от БЪЛГАРИЯ, а точно обратното, някаква комунистическа клика там се опитва да създаде нова история, като открадне част от гръцката и Българската. Намесихте Сърбия, Русия и Румъния, като по-голяма заплаха от турция, но пропускате това, че са християнски страни, а първите две са даже славянски, като нас и езиците им са близки на нашия! турците са начело на радикалния ислям, който иска да стъпи в Европа и да унищожи Христианския свят. Според мен турските капитали са нежелателни в БЪЛГАРИЯ, а да се рекламират от най-популярния, най-големия и обичан отбор е недопустимо. Направете една анкета за турската болница и съм сигурен, че ние комплексарите, глупаците, помиярите и т. н. ще сме над 80%! Не съм комплексар от никого, още по-малко от турците. Имам колеги турци, не са лоши хора, но за мен са глупави и наивни, защото лесно се манипулират! Като ги попиташ за някоя тяхна постъпка, казват или ходжата или дУХан така искат, значи така трябва! Искренно се моля нещо в този договор да се прецака и тези гаджали да се изметат незабавно от клуба, същото се отнася за комунистите, агентите и повече да не се петни святото име на АПОСТОЛА. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 1:38 am 

Абе, не ви ли е срам... Апостоле, прости ни! :ohmygod2

Твърдо против всякакви турски пари и влияние в Левски! И тази част от феновете сме много повече, не го забравяйте! :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 2:36 am 

Old Skull написа:
Абе, не ви ли е срам... Апостоле, прости ни! :ohmygod2

Твърдо против всякакви турски пари и влияние в Левски! И тази част от феновете сме много повече, не го забравяйте! :slap

:lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 3:37 am 
Аватар

Andy Frain написа:
А къде беше "принципната" позиция на НКП по отношение на агент Тара и агент Николай?Агент Тара не беше ли един от онези, които си позволиха да преименуват името ни, кръщавайки ни Витоша?Най-малкото заради това си действие този трябваше да бъде изметен от Левски(дори оставам настрана факта, че е комунист, а не трябва).Защо НКП(както и София-Запад и НФК преди това) мълчаха и не защитиха идентичността на Левски през всички тези години докато този беше президент на Левски?Защо са тези двойни стандарти?Комунисти можем да преглътнем, но не и турци.Плюя на такава "принципност".

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod Кажи ми братко,ти фен на НКП,София - Запад,НФК ли си,или си фен на ЛЕВСКИ ?!?!?!? Става въпрос за нашите принципи и идеали,в това число и на твоите.Не гледай другите какво е трябвало да направят и какво не,ами се стегни и бъди готов да помогнеш,на мен,или на който и да било наш брат или сестра,че идват тежки времена за всички нас !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 8:19 am 
Аватар

Eвентуално навлизане на ДПС в Левски вече наистина е голям проблем, докато някаква си болница... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 8:21 am 
Site Admin
Аватар

http://www.лъжеспорт.bg/article/2012/2/ ... 12586.html :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 9:36 am 
Аватар

kauton написа:
В. Левски

To4noto мнение :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:22 am 
Аватар

Insomnia написа:
ТЕЖКИ ВРЕМЕНА :shock: :shock: Леле, някои съфорумци сериозно трябва да намалят филмите... Все едно падаме под турско робство, заеби. :ohmygod

ако не си забелязал как се топи българския народ а циганите и турците се множът като зайци значи е време да се събудиш

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:27 am 
Аватар

В България турците не са много. Има много помаци, които НЕ са турци :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:29 am 
Аватар

Доживяхме и това да ни спонсорират турци :ohmygod2 Срам е за всички замесени!
Това е най-унизителната постъпка, която ръководството на клуба предприе. :losers
Поредната гавра със синята идея и всички вярващи в ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:39 am 
Аватар

Тука стана едва ли не срамно да не искаш спонсори от страна, която ни е била поробила 5 века :shock: Аз съм сигурен, че никъде другаде в света няма такава държава, която да са я владели половин хилядолетие и да няма нищо против поробителите си, щото не са комплексари и не са чели история в 5 клас, разбираш ли :bigok Иначе всички викате "Турци сте", всички се гаврехте когато на свинете щеше да им става спонсор някаква турска авиолиния, ама сега сте много ощипани, че чак и зад цитати на Апостола заставате, което е много грешно. Иначе за едно сте прави, че опозицията срещу руснаците трябва да е много по-голяма, ама като няма единомислие, какво да се прави...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:52 am 
Аватар

като оставим настрана спонсори, резняци и т.н. - браво на ръководството успя да постигне страхотно разделение ....! в неделя на мача какво ще се разделим на две групи ли ? Батков нещастник мръсен !!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 10:56 am 

Факт е, че сме били 2 века и под Византийско владичество, но защо не мразим тях толкова? Или сърбе на върбе? Колко са ни шибали и са ни правили курвенски номерца и до днес го правят и сърби и гърци и като чуят за българи са готови да колят? Ако беше гръцка или сръбска болница, щяхте да сте доволни, така ли?
Защото, мили антикомунисти, фашисти, нацисти, национал-социалисти и други подобни -исти, точно БКП са ви промили мозъка, че турците са най-голямото зло в нашата галактика. Факт. Просто така им е било угодно. А комуниста знае как да промива мозъци. Факт.
Те са били империя, нормално е да безчинстват. Все едно ние сме ги галили с перце в най-силните си периоди, и все едно не се е пило от черепите на победените войски, аре са. Ако това да си патриот и националист се изразява единствено и само във фанатична омраза към Турция, сме го загазили жестоко.
Одавна в тоя свят не става дума за чест, морал, история, а единствено и само за шибани пари.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:02 am 

Не виждам как Ирена Кръстева и ДПС може да стоят зад ВТБ, след като тая банка е еднолична собственост на руската държава :smt031 Демек, ако ВТБ все пак купи Левски, ставаме собственост на Руската Федерация, а Путин заменя Батков като президент :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 29, 2012 11:02 am 
Аватар

basma написа:
Факт е, че сме били 2 века и под Византийско владичество, но защо не мразим тях толкова? Или сърбе на върбе? Колко са ни шибали и са ни правили курвенски номерца и до днес го правят и сърби и гърци и като чуят за българи са готови да колят? Ако беше гръцка или сръбска болница, щяхте да сте доволни, така ли?
Защото, мили антикомунисти, фашисти, нацисти, национал-социалисти и други подобни -исти, точно БКП са ви промили мозъка, че турците са най-голямото зло в нашата галактика. Факт. Просто така им е било угодно. А комуниста знае как да промива мозъци. Факт.
Те са били империя, нормално е да безчинстват. Все едно ние сме ги галили с перце в най-силните си периоди, и все едно не се е пило от черепите на победените войски, аре са. Ако това да си патриот и националист се изразява единствено и само във фанатична омраза към Турция, сме го загазили жестоко.
Одавна в тоя свят не става дума за чест, морал, история, а единствено и само за шибани пари.

Абе айде стига и ти бе, брат. Все едно не се познаваме. На мен точно БКП ми проми мозъка, че турците са "зло" :bigok То вие го обръщате на некви патриотични помисли и т.н. Аз не мразя никого, просто не искам турци да са спонсор на моя любим клуб. Не искам и сърби, нито гърци. Не е хубаво да се примиряване, че в тоя свят вече става дума само за пари, защото до никъде няма да я докараме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]