forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 6:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 9:47 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Отделно се чудя как точно собственици ни стават ГЕРБ и ДПС едновременно, май съм пропуснал някоя друга статия на ГА в която е обяснил връзката Герб-Тонев-Гонзо-Батков-Трактора- Станишев-Борис Велчев-дядо- Цола Драгойчева- Цветан Василев- КТБ- ВТБ- БНБ- ТВ7- ДПС...

Пропуснал си нещо, но то определено не е част от творчеството на Гогито А. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 9:48 pm 
Никъде не съм казал, че някой от тука е прост или комплексар. :smt006 Това, което казах е, че има "левскари", които презирам повече и от турци и мангали взети заедно... :smt002 И че псевдолевскарщината им е по-отблъскваща от всяка турска болница от тук до границата със Сирия!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 9:51 pm 

Левски си остава Левски-винаги и независимо от всичко.Както не е станал комунистически отбор със собственик агент,така и няма да стане турски отбор със спонсор от Турция.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 9:53 pm 
Аватар

Македония написа:
Никъде не съм казал, че някой от тука е прост или комплексар. :smt006 Това, което казах е, че има "левскари", които презирам повече и от турци и мангали взети заедно... :smt002 И че псевдолевскарщината им е по-отблъскваща от всяка турска болница от тук до границата със Сирия!

Е аз не казвам, че ти си го казал, но горе се прокрадват такива мнения ;) Иначе такива левскари има бол, това е факт. Но при по-голямо желание от наша страна това може да се промени :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 9:53 pm 
Аватар

Да ви имам и разбиранията на някои :ohmygod2

Сърбите и те са били под робство от турците ,ама Звезда и Партизан си ползват услугите на тая болница.Щом Звезда и Партизан са им клинти явно и те са заблудени и родоотстъпници според някои.Всичко е бизнес.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 9:54 pm 
Аватар

flo написа:
Да ви имам и разбиранията на някои :ohmygod2

Сърбите и те са били под робство от турците ,ама Звезда и Партизан си ползват услугите на тая болница.Щом Звезда и Партизан са им клинти явно и те са заблудени и родоотстъпници според някои.Всичко е бизнес.

Ей го и тоя, кажи ни сега че сме орки и да се приключва " :ohmygod2 "

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 9:55 pm 
Аватар

subata написа:
Много е глупаво да хвърчат някакви определния като комплексари и помиари. Влизат някакви хора, казват си позицията и к.р за всички други. Ами Пешо (и двамата) и Козарец - аз не ги искам тея за спонсори. Познаваме се, знаете че не съм някой филмиран националист, който тръгва да беси и коли турците където ги хване :bigok Не ми е готино обаче да слушам турска реч на фона на емблемата на Левски, но не мисля че това ме прави комплексар. Иначе те нещата в Левски са си крайно сбъркани от край време. Комунисти, ченгета, турци, пожарникари. Майката сме си ебали, но няма и да се оправим именно поради факта че всеки си казва мнението и точка. Той е прав, а другите са орки :smt023 Това важи и в пълна сила за България междудругото.

Прав си няма да се учудя ако някой започне да целува г'за на Тара а този който сравни отношенията македонци-българи и турци-българи направо е смешен

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 9:58 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Така разбират, че ги имаме за нещо специално, опасно и толкова отвратително, че чак страшно. Това за мен е израз на комплекс на малката нация.

Имам ги за специални,колкото едно лайно-избягвам ги,когато мога и ме е яд,когато ги срещна(настъпя),гледам да са по-далеч от дома(обувките ми).Гнусни-да,много даже,но страшни-не.Мен лично много ме дразни,когато непрекъснато се обяснява как всичко лошо било "българска работа",изрази от типа на:"ами такива сме си ние българите"-това е комплекс и то много по-страшен и вреден.Идеите на Апостола са нещо,което няма никаква връзка в случая,той е живал през 19в. в съвсем различна обстановка от нас,повлиян е от съвсем различни фактори и идеи от нас.Аз не споделям неговите виждания и мечти за България,имам други собствени представи,но това не означава,че не уважавам и не се прекланям пред делото му.Той се е справил много по-добре от други с караниците и е обединявал,понякога и с цената на прекалени компромиси.Разединението винаги е било най-големият ни проблем,както и неуважението към собствените нация,култура,традиции.За болниците въпросът е принципен,може и да не чуя повече за тях и да ги виждам само по рекламните пана на пресконференции,но не ги искам.Границата между това и следващата стъпка е тънка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 9:59 pm 
Аватар

И аз съм твърдо против да се опетнява името на Апостола с името на некви турци..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:01 pm 
Аватар

Призовавам всички левскари да си изхвърлят дрехите правени в турция и да заменят шкембе чорбата с арийски вурстове :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:02 pm 
Аватар

Който яде баклава не е левскар за мене :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:03 pm 
Аватар

Иииииииииииии...ЕТО,почна се с глупавото иронизиране.Поздравления,много сте яки и забавни :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:04 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=Qu6tnM7Oscs да свикнем от сега ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:05 pm 
Шкембе чорба - турско ястие ли е бе природозащитник?? :lol: :shock: :lol:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:06 pm 

[az] написа:
Иииииииииииии...ЕТО,почна се с глупавото иронизиране.Поздравления,много сте яки и забавни :smt023

И то всъщност няма нищо общо с темата на спора ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:07 pm 
Аватар

Как бе???Не те ли е срам.Затапиха ни джибой и Росенчо,милия той :lol: Чувствам се психически смазан от това поражение,погром,капка милост нямате.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:10 pm 
Аватар

[az] написа:
Как бе???Не те ли е срам.Затапиха ни джибой и Росенчо,милия той :lol: Чувствам се психически смазан от това поражение,погром,капка милост нямате.

Да, но пък си единодушен с другите- не на жълто-черните екипи :blass

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:11 pm 

niki87 написа:
[az] написа:

Да, но пък си единодушен с другите- не на жълто-черните екипи :blass

Споко е, някой ще сложат и червени, само и само аванта да има :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:13 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
http://www.youtube.com/watch?v=Qu6tnM7Oscs да свикнем от сега ...

Aре стегни се пък ти бе :ohmygod :ohmygod Кажи как и защо точно да свикваме с химна на турция?

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:18 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Шкембе чорба - турско ястие ли е бе природозащитник?? :lol: :shock: :lol:

Ами турско е (самата дума "шкембе" е турска), както и гювеча, кавармата, създърмата, кебапа, суджука, киселото мляко (йогурт е турска дума), кьополу, разни видове салати, и половината ни "национална" кухня общо взето... А колко други турски думи има в българския, бедна ти е фантазията - чорап, боя, диван, саксия, джезве, дувар, ахмак, чардак, и т.н. и т.н... А после се обиждаме на "турци" и някои казват че сме нямали комплекс от тях... :lol: :lol: :lol:

Последна промяна Richard Long на Вто Фев 28, 2012 10:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:22 pm 
Аватар

Тара колко лесно продаде Левски за 500 хил. лева за 4,5 години а беше толкова против турне в Либия та дори упрекваше чорбата и са ми е интересно какво ще каже по този въпрос

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:25 pm 
Баси хората на тоталните крайности сме :roll: Турски химн се пуска вече, Батков ни продал за 500к на турците, свърши се, отидохме... И най-важното, ценностите ни отекоха. :roll:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:29 pm 
Аватар

:smt031 Е не знам ама на следващото дерби прасетата като ни загрухтят "Турци сте!" нема да ми е много готино :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:30 pm 
Аватар

Македония написа:
Баси хората на тоталните крайности сме :roll: Турски химн се пуска вече, Батков ни продал за 500к на турците, свърши се, отидохме... И най-важното, ценностите ни отекоха. :roll:

Ще видиш другиден, когато руската мафия сложи ръка върху Левски, какво чудо ще бъде :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:31 pm 
Аватар

Понеже мисля да се отдам на ракийки, последно искам да ви кажа следното:
1. Извинявайте ако някой се е припознал в думите ми за комплексарите. Уважавам мнението на всички, включително и на онези, които имат ненавист към турците. Ако някой се е почувствал обиден - да прости.
2. Не искам да съдя никого за мнението му. Искам само да ви помоля за няколко неща.
Не се поставяйте в позицията на слабия, не се дръжте като македонци, не се дръжте като хора, чийто живот се осмисля от развяването на повърхностни и патетични патриотарски лозунги. Бъдете патриоти и левскари в делата и не забравяйте, че често за постигането на някое благо, човек трябва да превъзмогва омразата си.
Не се поставяйте в позицията да сте омерзени от народ, който не е могъл да ни пречупи цели 5 века, а накрая дори сме го клали и са чували български оръдия в самия Цариград. И отново си припомнете, че сме стигнали дотам, понеже сме забравили вражди и сме се прегърнали с леко неприятните гърци и сърби. Научете се да гледате от високо, дори с насмешка и вместо да мразите, търсете ползата за България или за Левски - не е срамно, защото сам Стамболов е въртял опашка пред Турция, за да имаме по-силна България, а ние тук, едва ли сме по-умни от него.
Не забравяйте, че сте левскари и българи, и че освен да е най-добрия и чаровен футболен клуб в България, Левски и неговата публика са носители на известни ценности, които не са свързани с омраза, отричане, криворазбрано опозиционерство и прочие, а кратко и ясно са Свобода за всички, Справедливост за всички и Единство на всички. И понеже левскарите са здрава група в болното общество на България, никога не забравяйте, че ако искаме да сме фактор (пред клуба, пред свинете или пред обществото), трябва да тежим, а за да тежим трябва да сме умни и точни в позициите си, ако сме безумни, високопарни или първични - ще олекваме и ще продължават да ни наричат просто "футболни фенове".
3. Бъдете резервирани към когото искате, но наблюдавайте реалността, за да сте наясно с ползите, които можем да извлечем защото 2% от 50 е повече от 0% от 108340184014.

Приключих темата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:31 pm 
ДипломатО написа:
:smt031 Е не знам ама на следващото дерби прасетата като ни загрухтят "Турци сте!" нема да ми е много готино :ohmygod

Болницата подписва договор и с тях :wink: Грухтенето и коментарите им траяха точно 20 минути, докато онзи резак не съобщи новината.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:32 pm 
Аватар

ДипломатО написа:

Познай те утре с кого подписват? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:32 pm 
Аватар

ДипломатО написа:

това да ти е проблема прасетата какво ще кажат а и те подписват утре със същата болница а до МАКЕДОНИЯ да продаде името Левски и сега турците го ползват за реклама а хората тук се кефят че ще спестим някаква мизерна сума за лечение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:34 pm 
Аватар

Мерси, не съм имал свободно време да чета толкова много, сега отворих спортала и като го видях ме втресе :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 10:36 pm 
1914Левски1914 написа:
ДипломатО написа:

това да ти е проблема прасетата какво ще кажат а и те подписват утре със същата болница а до МАКЕДОНИЯ да продаде името Левски и сега турците го ползват за реклама а хората тук се кефят че ще спестим някаква мизерна сума за лечение

Батков от 5 години сере всеки ден с разстройство върху името Левски. Той и агент Николай са 100 пъти по-голямо зло от някакви, които пак се повтарям, няма да им чуете името до някоя, не дай боже, по-тежка контузия :smt006 Но те са "българи" и са приемливи, предполагам. Или поне от отношението ни така изглежда :smt002

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]