forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 6:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 6:58 pm 
Аватар

За мое съжаление последните няколко години ми се налагаше да ходя до турция, точно по здравен проблем. Бяхме в една не безизвестна болница. От престоя си там мога да каже, че не са на светлинни години от нашето здравеопазване, ами няма такава мярка, която да определи разликата от нашето здравеопазване. Използват най-модерната техника в света и специалистите им са много добре обучени. Естествено това е на съответната цена, която е в пъти по-ниска от тази в западна Европа, но в никакъв случай не е на по-ниско ниво. Изгодата точно на тази болница според мен е че прекият им конкурент в момента е много по известен в България отколкото те. Всичко е борба за клиенти(пациенти). В другата болница на паркинга отпред нон-стоп има по 20-30 български коли. Всеки пациент да остава средно по 10-15 хил. евро, правете сметка за какви пари става въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 6:59 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
В турция може да хвалят здравеопазването, но са адски зле. Особено като се лекуват болести, изискващи скъпо лечение. :smt115

От опит ли го знаеш?(надявам се да не е така, а само да говориш по слухове или наизуст)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:11 pm 
Аватар

Момци, споровете по тази тема мисля, че са излишни. Нашето здравеопазване е на най-ниско ниво в цяла Европа и това е факт благодарение на тъпата политика в продължение на 20 години. У нас не се поставя професионализма като водеща функция, а пристрастието, делението на наши, ваши, чужди. У нас лекарите са търговци и се занимават с търговия, а не с лекуване на пациенти, впрочем те нямат пациенти, те имат клиенти.
Всеки един, който има професионално отношение към клуба и може да помогне със своя професионализъм, според мен е добре дошъл. Борбата за пазари я има навсякъде и използването на определена ситуация в даден момент е съвсем естествено.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:15 pm 
Аватар

Хаха, щото турските лекари не са търговци и са дошли от жал към нас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:19 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Хаха, щото турските лекари не са търговци и са дошли от жал към нас.

Дано не ти се налага да използваш нашите и дано докато дойдеш до моите години нещата, не са такива каквито сега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:24 pm 
Аватар

Ми налагало ми се е, а и не съм чак толкова далеч от твоите години, но съм ползвал и здравни услуги в Германия и Швейцария и определено съм сигурен, че са по-добри от турските. Явно не четеш какво съм писал или пък имаш инфо за наш футболист, който е лекуван от тежка травма у нас и е осакатен от тези некадърници - българските лекари? И повярвай ми, дори за рутинни изследвания балеринките ни получават съвсем друг сървис в нашите болници, спрямо мен и теб. Резонанс им правят същия ден, а не след 3 месеца чакане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:25 pm 
Аватар

IRR написа:
Как така нещо свързано с турци ще има място в Левски???Много равнодушни хора станахте.Дайте тогава да прегърнем и г-н Шишков.Същия този, на който е спортал.бг и същия този, който поддържа сайта на ТУРЦИТЕ от панчарево!Това, че някои индивиди в ръководството на клуба не мислят и действат първично, като гладни койоти, само и само да вземат някой лев, не значи че ние трябва да сме съгласни с техните решения.Публиката на Левски е и ще бъде коректив на малоумните решения на не мислещите индивиди в управата.ТОЧКА.

Коя точно публика на Левски, че гледам нещо мненията са 50/50 и то в този форум, където крайностите са често явление? И "коректив" по какъв начин точно, защото от доста време гледам, че позициите, които се декларират са "да" и "не"? Решават нещо от ръководството и отсам вече е готова патетична декларация с едно послание - "Не искаме!". Това не е позиция на коректив, а на цензор, който казва "може" или "не може". Коректив има, когато се излиза с по-добри предложение. Другото изглежда повече като взимане прекалено насериозно.
IRR написа:
Ако на нас, феновете не ни пука за принципи и идеали, къде отиваме???И мога да те уверя, че доста неща зависят от нас.Само дето цялата ни фенщина се свежда до разправии помежду си, без единна позиция.

За кои принципи и идеали говорим точно, че за 30 години левскарство явно съм пропуснал тези, които се отнасят към този спонсор?

Казах го в друга тема и ще го повторя - слушайте Македонския.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:26 pm 
Аватар

Абе, турци - мурци много по-голям проблем е, че тея ще подписват утре и със свинете! Как така заедно? :ohmygod2 Ако трябва да намерят други турци, но за мен е неприемливо да са едни и същи! Мчи те утре и еднакви капки за нос ши земат да предписват :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:38 pm 
Аватар

Ще драсна по-подробно, пък, че я го прочета двама души, я не, ми е ясно:

Типично по нашенски се хващаме защо не е измазана вратата, когато има дупка в стената. Тая болница дали е турска или не е ужасно дребен проблем. Проблемът е в другия спонсор, дето ще го обявят след няколко дни. Щото той, очевидно освен спонсор ще си е и баш шеф. И говорим по един или друг начин за същите хора, които стоят зад ДПС, зад ГЕРБ, зад тоталното заличаване на свободното слово у нас, след като изкупиха медиите и си ги направиха частна тоалетна хартия и зад ограбването на маса пари от България чрез всемъзможни далавери. Тези същите хора, които в момента въртят държавните пари, сиреч нашите, ще въртят (а вече вероятно го и правят) и любимия ни отбор. И единственото, на което можем да се надяваме е, че ще го правят с идеята да го поразработят за да го шитнат на някой за повече пари. Защото другият вариант е да се въртят далаверките по български, сиреч да си стоим надълбоко затънали в лайната. Като сме толкова принципни няма да е зле да си извадим главите от задниците и да видим какви хора в момента ни взимат управлението на клуба.

И ми е много смешно как се отклонява вниманието от реалния проблем с това, че една болница, която очевидно работи с доста футболни клубове, ще ни стане спонсор, пък тя била турска, видиш ли. И това се оказва много по-важно за идентичността ни от факта, че сме на път да се превърнем в отборче на властта. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Ми налагало ми се е, а и не съм чак толкова далеч от твоите години, но съм ползвал и здравни услуги в Германия и Швейцария и определено съм сигурен, че са по-добри от турските. Явно не четеш какво съм писал или пък имаш инфо за наш футболист, който е лекуван от тежка травма у нас и е осакатен от тези некадърници - българските лекари? И повярвай ми, дори за рутинни изследвания балеринките ни получават съвсем друг сървис в нашите болници, спрямо мен и теб. Резонанс им правят същия ден, а не след 3 месеца чакане.

Не, нямам инфо за футболист и зная, че те не вървят по клинични пътеки и горе долу съм запознат с германските и испанските медицински услуги, но и до болка съм запознат с нашите и точно затова обърнах внимание на търговската страна в БГ, а да не говорим за разликата между провинциалните и софийските болници...
Както и да е. Спора е безпредметен, а и спонсорството вече е факт и ние не можем да го променим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Пич радвам се, че са ти помогнали и дано повече да не се разболяваш, но ти сам признаваш, че да отидеш на запад ще е в пъти по-скъпо. За теб е нормално да избереш по-ефтино лечение, но не и за голям отбор, като ЛЕВСКИ! Стига с това, в кой век живеем, тези турци не били онези турци и т. н.! Турците преди 130 г. и след 130 г. ще са си турци, нашите поробители и големи врагове и не чалгата, а екскурзиите до турските курорти и сериалите им, промениха мирогледа на много хора по отношение на тях! И понеже някой намеси сърбите, че ни мислели злото ( това са игри на нашия цар и техния княз, които не са българин и сърбин ), а турците, не ни мислели злото, ще им кажа, че в националната доктрина на турция ( ние нямаме такава от 20 г. ) е записано, като цел " връщането на изсконно техните " територии до Дунав и адриатика! Направо не мога да си намеря място от яд и срам, че през следващите 4-ри години до нашата любима емблема, до името на АПОСТОЛА и навсякъде по любимия ни стадион, а може би и на автобуса ще стоят тези цигански драсканици. И ме боли кура, че ще стават и на цура! Сега остава бай Ганчо да е подарил клуба дУХан, яничарите около него и това ще ми дойде в повече! Долу ръцете от любимия отбор и вън на комунистите и турците от ЛЕВСКИ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:43 pm 
Аватар

Ей куре, ти говориш малко като за парлама като чета... Какво общо има нивото на масовото здравеопазване в Турция, Германия и Занзибар с конкретния договор, който ние сме подписали??? Много слаб аргумент. И е слаб, защото масовото здравеопазване и в Щатите е лайняно, но същевременно с това имат и най-добрите болници в света. Откъде знаеш ти и гусин Смит, който направи епохалния извод, че 100% са слаба болница щом подписвали "със сульо и пульо" (като под това визира футболни клубове, които, както знаем са най-масовия, средностатистически пациент на всяка многопрофилна болница, разбир'ш ли), какви точно са условията, които са ни предложили и какво точно сме договорили с тях??? В такива случаи съществува специално отношение, преференции, специалисти и т.н., а не както вие го обяснявате, та човек почва да си представя бай ти Йовов, как кибичи (на две патерици) пред кабинета на ортопеда д-р Мюмюн в една МБАЛ в Султанахмет и си чака реда след две забрадени баби и дедо Хюсеин с каскет и небрежно подал се, изпод дочения му панталон, катетър.

Като нема човек кво да каже по-добре да не говори общи приказки, щото заприличва на Говядото. Нема ли осветление на пистата? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:44 pm 
Аватар

Хората са решили да правят болници в България и са хванали да си направят реклама, като станат спонсори на най-известните отбори :? Какво общо имаме с прасетата, кви са тия глупости. Няма човек, на който му е приятно, че се чува турска реч на нашия стадион, но това е реалността. Както Мангалчестър, носят туркиш авиолинии, феновете им харесва ли им. Англичанин като чуе Османска империя и настръхва, правете си сметка какви реакции е имало когато рунчо, мунчо и компания са турили фесовете :smt006 Просто това е modern football - а, едва ли се харесва на повечето хора тук, но е реалността :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:44 pm 
Аватар

Това "долу ръцете от Левски" прозвуча чудесно, сега кажи какво ще направиш утре, като обявят официално и ВТБ (разбирай ББ) като "спонсор" (а те ще са си собственици, кой каквото иска да ни говори)?

Единствения смислен пост тука е на thegboy.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:48 pm 
Аватар

Не е приятно, направо да си го кажа гнус ме е и ми се повдига само като си помисля ,че спонсор ни е турска компания ,та ако ще и 2101 год. да сме. Трудно е да се загърби историята, начина по който сме закърмени с идеята Левски.
Но, ако гледаме от професионален план този договор е много добър за КЛУБА, но не и за ИМЕТО ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:55 pm 
Аватар

Козарец, а ти ако мислиш, че досега като са се лекували в Германия , са получавали по-лоши условия от предложените от резаците, 100% си се преебал. А нищо чудно и немския лекар да се е казвал Мюмон или Абдула. Не знам кви са им договорките, но като знам кви са хитреци и турците, и нашето ръководство, не мисля че ще е голяма далавера.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:56 pm 
Аватар

natural написа:
Не е приятно, направо да си го кажа гнус ме е и ми се повдига само като си помисля ,че спонсор ни е турска компания ,та ако ще и 2101 год. да сме. Трудно е да се загърби историята, начина по който сме закърмени с идеята Левски.
Но, ако гледаме от професионален план този договор е много добър за КЛУБА, но не и за ИМЕТО ЛЕВСКИ.

Моля те и тебе - просветли ме кой е тоя начин, по който сме закърмени с идеята Левски, че явно съм го пропуснал тоя урок???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 7:57 pm 
Аватар

Извинението "няма проблем,щом наливат пари" ( :smt031 :smt031 :smt031 ) за абсолютно всички потенциални спонсори ли можем да го отнесем?Съответно и собственици?Както и се очертава? :smt005
И аре верно вземете и престанете като някой напише по-различно мнение да го нападате с "ти си болен","ходи се прегледай","ти в 19-ти век ли живееш".Вие понеже всички сте много добре,та ще определяте кой какъв е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 8:01 pm 
Аватар

Козарец, а ти ако мислиш, че досега като са се лекували в Германия , са получавали по-лоши условия от предложените от резаците, 100% си се преебал. А нищо чудно и немския лекар да се е казвал Мюмон или Абдула. Не знам кви са им договорките, но като знам кви са хитреци и турците, и нашето ръководство, не мисля че ще е голяма далавера.

Далавера или не, всички са си направили сметката. Явно нашите предпочитат да я карат безплатно за сравнимо качество. Ако някой държи на Германия да вади парата и да пишат неговото име като спонсор - ЕТ Иван Иванов, примерно, ма като гледам нема много ентусиасти.
Отделно, че акцента на спора е върху самия произход на спонсора. Само ти си опитал да извадиш аргумент "против", поради качеството на услугата, а не с оглед на това кой я предоставя.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 8:01 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
natural написа:

Моля те и тебе - просветли ме кой е тоя начин, по който сме закърмени с идеята Левски, че явно съм го пропуснал тоя урок???

Нямам намерението да се обяснявам. http://www.youtube.com/watch?v=J9L24uEh ... re=related

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 8:02 pm 

Сам човек нищо не може да направи, а още по-малко аз, но всички заедно можем да направим много! НКП вече реагираха с декларация, която си беше много навременна и точно написана, макар че някой тук не я хареса, можем да напишем на рекламните им пана, че не са желани и т. н., едва ли точно аз мога да измисля най-правилния начин на протест, но в едно съм сигурен, че на тези турци не им е мястото в ЛЕВСКИ и трябва да се реагира своевременно! За новия собственник, не можем да реагираме, защото нито знаем кой е, нито целта му и ми се струва, че никога няма да разберем! Дано само да не е дУХан и кликата около него, защото ще е голямо унижение. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 8:09 pm 
Аватар

Искам да питам, може ли некоя чалма да ми даде "бележка", че съм фен на Левски, че да ида до Фатмето да ми види гъбичките на петите с намаление....И да не ми кажат, че не вАжи бележка от форума...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 8:20 pm 
Аватар

natural написа:
kozarets1914 написа:
natural написа:

Нямам намерението да се обяснявам. http://www.youtube.com/watch?v=J9L24uEh ... re=related

Не е хубаво да се образоваме за Апостола от клипчета в Тубата... :ohmygod :ohmygod :ohmygod Горко ни ако повечето левскари са станали левскари, чак на възраст, когато са могли да разберат понятие като "идеята Левски"... :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Аз съм левскар от 3-4 годишен т.е. през целия си живот и никой никога не ме учил, че към левскарството върви някаква идея, която изисква от мен да мразя турци. Понеже цял живот чета история на България на ниво за СУ и смея да твърдя, че и Левски не е мразил турците.
Останалото е комплексарщина на комплексирани хора, които упорито ни вменяват тежък национален комплекс за малоценност от турците. Аз такъв комплекс нямам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 8:29 pm 
Аватар

Не мога да не се възмотя от начина по който дебелакът Граничаров се насра жесто днес в Гонга. Ама така се насра, че замириса от радиото. Как тоя човек спокойно ходи в НКП не знам. Аз ако бях от хората там бих го бил.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 8:36 pm 
Аватар

thegboy се опита по чудесен начин да обърне внимание към нещо изключително важно,а там остояването на принципи няма да е лека задача,но си струва

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 8:43 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
natural написа:

как приемаш мисълта Левски да се идентифицира с каквото и да е турско и да го рекламира по какъвто и да е начин помисли малко

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 8:45 pm 

1914Левски1914 написа:
kozarets1914 написа:
natural написа:

как приемаш мисълта Левски да се идентифицира с каквото и да е турско и да го рекламира по какъвто и да е начин помисли малко

кажи бе kozarets1914 отговори на въпроса на човека как приемаш мисълта Левски да се идентифицира с каквото и да е турско и да го рекламира по какъвто и да е начин отговори не се прави че не си го прочел но първо помисли малко първо преди да отговориш

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 28, 2012 8:53 pm 

А къде беше "принципната" позиция на НКП по отношение на агент Тара и агент Николай?Агент Тара не беше ли един от онези, които си позволиха да преименуват името ни, кръщавайки ни Витоша?Най-малкото заради това си действие този трябваше да бъде изметен от Левски(дори оставам настрана факта, че е комунист, а не трябва).Защо НКП(както и София-Запад и НФК преди това) мълчаха и не защитиха идентичността на Левски през всички тези години докато този беше президент на Левски?Защо са тези двойни стандарти?Комунисти можем да преглътнем, но не и турци.Плюя на такава "принципност".

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Козарец ти чувал ли си, че човек може да има мнение различно от твоето и да е прав за себе си :smt006 Твърде много енергия хабиш да обясняваш колко са непросветени несъгласните с теб :smt006 Ти сигурен ли си, че турците са читава болница, може да имат техника от друго измерение, но дали имат подходящите специалисти :?:, а като гледам подписват на кило с фактори в световния футбол като нас, доко пловдив и свинете :bigok Както и да е, спорове не ми се водят :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Omraz написа:
кажи бе kozarets1914 отговори на въпроса на човека как приемаш мисълта Левски да се идентифицира с каквото и да е турско и да го рекламира по какъвто и да е начин отговори не се прави че не си го прочел но първо помисли малко първо преди да отговориш
1914Левски1914 написа:
kozarets1914 написа:
natural написа:

Мисли съм много. И не разбирам какъв е проблема, че е турско. Вече поясних - комплекси от турците нямам. Жалко, че има българи с дълбок турски комплекс.
И все пак, смяташ ли, че да рекламираме турска болница е по-брутално, отколкото да имаме надпис ВИС-2 на фланелките???
Omraz написа:

С толкова отявлен и болен туркофоб като теб не искам въобще да споря. Историята още помни как при гостуването на Бешикташ метна онова лайно по ходжата на Синята джамия, а после от заформилото се меле излезе с некво откъснато ухо в ръката. Ти си освидетелстван туркофоб, щом можа да се ожениш за туркиня, красивата Гюлфие, че да им мъстиш до гроб. Споря с нормалните хора, с теб - не!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]