Ултрасче,постът ти пак е адски безсмислен и няма никаква връзка с това,което аз съм написал.А сравненията на Бате с Реал,Жозе и т.н.

Значи според теб Реал са отбор,който се окопава в и пред наказателното си и прави контри с 2-3-а души.Те играят защитно само срещу Барса и много рядко срещу други отбори,само за по няколко минути,когато искат да държат резултата.Но техния дефанзивен стил няма нищо общо с това на Бате.
Тия са отбор,който играе за Х+,важното е да не паднат,пък ако вкарат на контра-хубаво,ако не-нищо.Сега имат доста добри играчи,продадоха някои за доста пари в последните години,но пак играят по същия начин.Айде нема нужда Левски да ми играе така.А и като резултати реално имат един 1/16 финал в ЛЕ,то и ние за малко да излезем от групата си миналата година с отбор,който беше теглен напред почти само от един негър.Ама били отпаднали от ПСЖ с голова разлика

Ние щяхме да бием шампиона на Франция с Азар и Жервиньо,ако не беше един фейсбук сладур.Да не говорим,че с тая игра Батето никога не могат да имат мач като нашия с Удинезе.
Сега отново,специално за тея,които не могат да четат или...нещо друго,за съжаление
Аз не съм против дефанзивната игра по принцип,тя е нормално нещо в дадени мачове или турнири,но 1.Не съм виждал друг отбор да играе като тия,тяхното е нещо съвсем различно от футбол 2.Не може стила ти да е такъв срещу всеки съперник,смешно и жалко е. 3.Никой не ми отговори на въпроса:Щеше ли някой да е чувал за Бате,ако си бяхме вкарали положенията или поне дузпата в София,щото това зависи от нас,а не от "невероятната" им игра?
Тва ми е последния километричен пост,щото ми писна да се разправям с такива като СиньоУлрасче и там другите.
Аре за тия дето не могат да четат...никъде не бях казал,че ЛЕВСКИ трябва да играе като тия ливади !!! Казвам,че по-важна е победета понякога,отколкото играта,защото губиш ли,после няма да се топлим с играта,а на другите ще им е топло за това,че са взели трите точки или са ни отстранили
Отговарям ти и на въпроса за дърводелците...ако това,ако онова те,че нямаше да се чуят нямаше,ама се чуха и си харчат милионите всяка година от ЕКТ правилно и по предназначение,а на нас Бащицата вместо да ни направи хегемон,той ни купи един рейс и направи едно общежитие разбираш ли и те милионите взеха,че свършиха.