forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 1:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 59  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 9:14 pm 
Аватар

NEKA :bigok SHTE :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 9:34 pm 
Аватар

[az] написа:
Явно е,че не си разбрал и дума от това,което съм написал.

Ясно е,че съм разбрал всичко както си е...просто това е футбол и всеки играе както сметне за добре,ако всички играехме нападателен и красив футбол или затворен,тактически и скучен нямаше да е интересно.Въпроса е да има резултати,за това и Жозе е толко велик,защото има непримирим дух и е готов да вземе победата с цената на всичко.Факт е,че където и да отиде прави отборите машини.Порто спечели всичко с тях,след това всички играчи от онзи състав станаха звезди и ги изкупиха богатите клубове.Отиде в Челси и взе играчи,които не бяха някакви супер звезди преди това,но видяхме какво стана след това.Интер не знаеха какво става.Шампионска лига нямаха от 60 години сигурно е отиде и за 2 години или 3 спечелиха всичко.Сега вече е в Реал Мадрид и работата му започва да си оказва влияние.Това му е втора година и се вижда,че вече не са толкова безобидни колкото бяха,факт последните два мача с БарЦИлоната,а ако го оставят ще видите на 3тата година какво ще им се случи на каталунците.Да се върна на ЛЕВСКИ.Всички знаем,че синята идея е с непримирим дух и това ще си остане така докато има живот на тази планета,въпроса е да си изградим наш си стил,но докато това стане е най-важно да печелим без значение с каква игра :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 9:41 pm 

След, като бате ни отстраниха ( беше много болезнено за мен ), никога не съм се хващал на злобните коментари на онези комплексарчета, турците! Но да твърдите, че с по две влизания в групите на двата турнира и прилично представяне там този отбор е станал по-популярен от нас в Европа е смешно. Видяхте ли с какво уважение говореше за ЛЕВСКИ и Панов треньора на аякс 2, този човек едва ли е чувал някога за бате, а и ние също нямаше да знаем за този отбор, ако не ни отстраниха с много късмет и в двата мача и колкото и да ме убеждавате, че това не е късмет, няма да се съглася с вас! В София минаха два пъти центъра, а ние изтървахме дузпа и още 7,8 чисти положения за гол, загубата беше абсолютно незслужена, дори те признаха това! В беларус пък ни вкараха смешен гол, със изстрел от центъра, като топката тупна в нашето наказателно поле и мина последователно през краката на наш играч и вратаря ( някакво молдовско недоразумение, доколкото си спомням ), точно в центъра на вратата! И това, ако не е късмет, здраве му кажете! После ние ги смачкахме, направихме непростими пропуски, а Гаджев вкара от дъгата на наказателното поле и за да не каже някой, че този гол също е с късмет, ще уточня, че пред него нямаше футболисти и си беше, като дузпа! След смешния си гол те не минаха центъра, играха окопани, като опълченците на Шипка, с абсолютно грозен антифутбол! И вие искате ЛЕВСКИ да играе така и да печели мачове по този начин? Не, благодаря! ЛЕВСКИ винаги, независимо срещу кого играе, е търсил успеха с атака, никога дори и при Л. Петрович не играл на контраатака, особенно на ГЕРЕНА, защото ние ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА на ЛЕВСКИ няма да позволим това! Дори маориньо ( царят на антифутбола ) ни похвали за красивата и открита игра! Едно друго изкуственно създадено отборче играе антифутбол и всичките му " велики " победи бяха постигнати така. И ви моля спрете да подценявате ЛЕВСКИ, като твърдите, че тези са по-голям отбор от нас! ЛЕВСКИ за почти 100 години си е създал име и авторитет в целия свят, независимо, че последните ни управници се опитват да го съсипят. Това няма да стане никога, защото ЛЕВСКИ има най-голямото богатство: Най-голямата, най-вярната и най-истинската публика в света! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 9:49 pm 
Аватар

БАТЕ сега си пишат историята, имат сериозен коефициент и набират популярност, а ние виждаш какво правим...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 10:18 pm 

Levskar67 написа:
След, като бате ни отстраниха ( беше много болезнено за мен ), никога не съм се хващал на злобните коментари на онези комплексарчета, турците! Но да твърдите, че с по две влизания в групите на двата турнира и прилично представяне там този отбор е станал по-популярен от нас в Европа е смешно. Видяхте ли с какво уважение говореше за ЛЕВСКИ и Панов треньора на аякс 2, този човек едва ли е чувал някога за бате, а и ние също нямаше да знаем за този отбор, ако не ни отстраниха с много късмет и в двата мача и колкото и да ме убеждавате, че това не е късмет, няма да се съглася с вас! В София минаха два пъти центъра, а ние изтървахме дузпа и още 7,8 чисти положения за гол, загубата беше абсолютно незслужена, дори те признаха това! В беларус пък ни вкараха смешен гол, със изстрел от центъра, като топката тупна в нашето наказателно поле и мина последователно през краката на наш играч и вратаря ( някакво молдовско недоразумение, доколкото си спомням ), точно в центъра на вратата! И това, ако не е късмет, здраве му кажете! После ние ги смачкахме, направихме непростими пропуски, а Гаджев вкара от дъгата на наказателното поле и за да не каже някой, че този гол също е с късмет, ще уточня, че пред него нямаше футболисти и си беше, като дузпа! След смешния си гол те не минаха центъра, играха окопани, като опълченците на Шипка, с абсолютно грозен антифутбол! И вие искате ЛЕВСКИ да играе така и да печели мачове по този начин? Не, благодаря! ЛЕВСКИ винаги, независимо срещу кого играе, е търсил успеха с атака, никога дори и при Л. Петрович не играл на контраатака, особенно на ГЕРЕНА, защото ние ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА на ЛЕВСКИ няма да позволим това! Дори маориньо ( царят на антифутбола ) ни похвали за красивата и открита игра! Едно друго изкуственно създадено отборче играе антифутбол и всичките му " велики " победи бяха постигнати така. И ви моля спрете да подценявате ЛЕВСКИ, като твърдите, че тези са по-голям отбор от нас! ЛЕВСКИ за почти 100 години си е създал име и авторитет в целия свят, независимо, че последните ни управници се опитват да го съсипят. Това няма да стане никога, защото ЛЕВСКИ има най-голямото богатство: Най-голямата, най-вярната и най-истинската публика в света! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Никой не е казвал че Бате е по-популярен от Левски.. просто във последните години е по-успешен от Левски както и от всички български отбори и най-вероятно ще продължава да е така..А за антифутбола.. може да играят антифутбол, но поне са във турнирите... ти ако предпочиташ да играем красиво и да ни мачкат със по 5-6 гола.. ми нямам думи.Жалка работа във случая :) Най-важното във футбола е победата и тя трябва да се търси на всяка цена със всякакви средства.Ако "антифутбол" ще ни вкара във ШЛ и ще ни спечели точки там що па да не играем така? Това което написа са пълни глупости.И това че Моуриньо ни е похвалил за красивата ни игра кво ни топли като имахме голова разлика 1-17 със нито 1 точка?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 10:30 pm 
Аватар

Така и така минахме в офтопик, да си кажа и аз какво мисля.
По принцип понятия като "красива загуба" и "антифутбол" са донемай къде субективни и освен това зависят от противника. Ако дойде "Монтана" на "Герена" и ни вкара с 15 рикушета от засада, а ние треснем 6 греди и изпуснем още седем пъти не знам кой толкова ще се радва на красивата загуба.
А утре да ни се наложи да играем с "Барселона" примерно, искаме или не ще прекараме мача предимно в нашата половина по простата причина че топката на терена е една а ония типове не я дават много - много.
Лично мнение - не искам и никога няма да приема "Левски" да заприлича на тия лукашенковси калитари, дето спират топката с ботуши. Изобщо не им бройте точките спрямо нашите, щото те попадаха в съвсем други групи и играха със съвсем други противници при други обстоятелства.
"Левски" си има стил. Когато са налице подходящите изпълнители и грамотен треньор, това (с малко късмет) дава резултати. Когато няма - няма.
Само да вметна на апологетите на БАТЕ - то - след година - две тия ще изчезнат, както и са се появили. А ние ще останем. И баш когато най - малко го очакваме, пак ще горят факлите насред пълния стадион, по време на почетната обиколка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 10:33 pm 
Аватар

Ултрасче,постът ти пак е адски безсмислен и няма никаква връзка с това,което аз съм написал.А сравненията на Бате с Реал,Жозе и т.н. :smt005 Значи според теб Реал са отбор,който се окопава в и пред наказателното си и прави контри с 2-3-а души.Те играят защитно само срещу Барса и много рядко срещу други отбори,само за по няколко минути,когато искат да държат резултата.Но техния дефанзивен стил няма нищо общо с това на Бате.Тия са отбор,който играе за Х+,важното е да не паднат,пък ако вкарат на контра-хубаво,ако не-нищо.Сега имат доста добри играчи,продадоха някои за доста пари в последните години,но пак играят по същия начин.Айде нема нужда Левски да ми играе така.А и като резултати реално имат един 1/16 финал в ЛЕ,то и ние за малко да излезем от групата си миналата година с отбор,който беше теглен напред почти само от един негър.Ама били отпаднали от ПСЖ с голова разлика :lol: Ние щяхме да бием шампиона на Франция с Азар и Жервиньо,ако не беше един фейсбук сладур.Да не говорим,че с тая игра Батето никога не могат да имат мач като нашия с Удинезе.Сега отново,специално за тея,които не могат да четат или...нещо друго,за съжаление :? Аз не съм против дефанзивната игра по принцип,тя е нормално нещо в дадени мачове или турнири,но 1.Не съм виждал друг отбор да играе като тия,тяхното е нещо съвсем различно от футбол 2.Не може стила ти да е такъв срещу всеки съперник,смешно и жалко е. 3.Никой не ми отговори на въпроса:Щеше ли някой да е чувал за Бате,ако си бяхме вкарали положенията или поне дузпата в София,щото това зависи от нас,а не от "невероятната" им игра?
Тва ми е последния километричен пост,щото ми писна да се разправям с такива като СиньоУлрасче и там другите.

Последна промяна [az] на Нед Фев 12, 2012 10:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 10:35 pm 

Знаеш ли кога ще има такива изпълнители във България за да можем да бием гранд от Европа ? Сигурен съм че отговора ти е ясен както и единствения ни шанс да победим такъв отбор е със затворена тактика и на контри.

[az] написа:
Ултрасче,постът ти пак е адски безсмислен и няма никаква връзка с това,което аз съм написал.А сравненията на Бате с Реал,Жозе и т.н. :smt005 Значи според теб Реал са отбор,който се окопава в и пред наказателното си и прави контри с 2-3-а души.Те играят защитно само срещу Барса и много рядко срещу други отбори,само за по няколко минути,когато искат да държат резултата.Но техния дефанзивен стил няма нищо общо с това на Бате.Тия са отбор,който играе за Х+,важното е да не паднат,пък ако вкарат на контра-хубаво,ако не-нищо.Сега имат доста добри играчи,продадоха някои за доста пари в последните години,но пак играят по същия начин.Айде нема нужда Левски да ми играе така.А и като резултати реално имат един 1/16 финал в ЛЕ,то и ние за малко да излезем от групата си миналата година с отбор,който беше теглен напред почти само от един негър.Ама били отпаднали от ПСЖ с голова разлика :lol: Ние щяхме да бием шампиона на Франция с Азар и Жервиньо,ако не беше един фейсбук сладур.Да не говорим,че с тая игра Батето никога не могат да имат мач като нашия с Удинезе.Сега отново,специално за тея,които не могат да четат или...нещо друго,за съжаление :? Аз не съм против дефанзивната игра по принцип,тя е нормално нещо в дадени мачове или турнири,но 1.Не съм виждал друг отбор да играе като тия,тяхното е нещо съвсем различно от футбол 2.Не може стила ти да е такъв срещу всеки съперник,смешно и жалко е. 3.Никой не ми отговори на въпроса:Щеше ли някой да е чувал за Бате,ако си бяхме вкарали положенията или поне дузпата в София,щото това зависи от нас,а не от "невероятната" им игра?
Тва ми е последния километричен пост,щото ми писна да се разправям с такива като СиньоУлрасче и там другите.

Никога не съм казал че трябва всеки мач да играем така, но явно нямаш достатъчно мозък да схванеш.Просто трябва треньора ни да е доста малоумен да се надиграва със шампионите на Испания и Англия и със завършилия на второ място във Германия :smt002

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:03 pm 
Аватар

detective написа:
Никога не съм казал че трябва всеки мач да играем така, но явно нямаш достатъчно мозък да схванеш.Просто трябва треньора ни да е доста малоумен да се надиграва със шампионите на Испания и Англия и със завършилия на второ място във Германия :smt002

Цялата работа тръгна от това,че някои казаха,че искат да играем като Бате.Това след мача срещу нас.Те така играят по принцип,и срещу нас и срещу Виктория Пилзен и срещу всеки,поне в Европа.Аз написах,че не искам да сме като тях и вие дето имате мозък почнахте с глупостите без дори да сте прочели на какво отговаряте.
[az] написа:
Сега отново,специално за тея,които не могат да четат или...нещо друго,за съжаление :? Аз не съм против дефанзивната игра по принцип,тя е нормално нещо в дадени мачове или турнири,но 1.Не съм виждал друг отбор да играе като тия,тяхното е нещо съвсем различно от футбол 2.Не може стила ти да е такъв срещу всеки съперник,смешно и жалко е. 3.Никой не ми отговори на въпроса:Щеше ли някой да е чувал за Бате,ако си бяхме вкарали положенията или поне дузпата в София,щото това зависи от нас,а не от "невероятната" им игра?

:arrow: Прави си изводите кой няма мозък.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:09 pm 
Аватар

И ако в Шампионската Лига се бяхме затворили като батетата, какво? Щяхме да измъкнем престижни ремита и изненадваща победа някъде? Айде стига глупости.
Онзи отбор просто НЕ МОЖЕШЕ да играе по такъв начин. И за подобен футбол (или антифутбол) трябват определени изпълнители.
Освен това, поне що се касае до мачовете с "Вердер" не мисля че надиграването беше безнадежно. И тук, и там в решаващи моменти просто ни погна зверски карък. А специално мача с "Челси" тука Дрогба го реши сам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:10 pm 
Аватар

А с Вердер - Никиту :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:17 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
А с Вердер - Никиту :bigok

Е то оная вършачка го беше хванала и не знаеше къде е - виж го Божинов - пълна мъгла стана :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:18 pm 
Аватар

Николета - убийцата на футболни кариери :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:19 pm 
Аватар

Карък имаше в мача с Челси в Лондон, ама тука с Вердер ни се еба майката тотално :lol: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:19 pm 
Аватар

Е след оная издънка ни ннагънаха, дотогава нещата си бяха на кантар.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:25 pm 

Anarion написа:
И ако в Шампионската Лига се бяхме затворили като батетата, какво? Щяхме да измъкнем престижни ремита и изненадваща победа някъде? Айде стига глупости.
Онзи отбор просто НЕ МОЖЕШЕ да играе по такъв начин. И за подобен футбол (или антифутбол) трябват определени изпълнители.
Освен това, поне що се касае до мачовете с "Вердер" не мисля че надиграването беше безнадежно. И тук, и там в решаващи моменти просто ни погна зверски карък. А специално мача с "Челси" тука Дрогба го реши сам.

Точно така е, в лигата с футболистите, които имахме и с треньора, който имахме, бяхме обречени. За мен и постигнатото предната година беше невероятен подвиг, но все пак тогава имахме играчи в средата като Боримиров, Бардон и Пелето, за които сега може само да мечтаем. Това донякъде обяснява защо стояхме стабилно срещу отбори като Олимпик, Оксер и Удинезе. Но за големите риби трябва много повече...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:30 pm 
Аватар

Е Хидъне, от треньора какво повече искаш?
То срещу ония убийци САФ да ни беше начело, пак щяха да ни отнесат.
Айде да е някаква елиминация, два мача, подценяване, ала - бала...иди - дойди.
Мани играчите, мани треньора - ние преди да излезем на "Ноу Камп" имахме пародия срещу децата на "Марек", щото ония стачуваха за пари или нещо такова. Отиваме на някаква нива пред 15 човека, срещу нас хлапетии на по 16 - 17 години, бием ги 8 - 0 И после идва "Барселона"...Е как да е иначе?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:44 pm 

А Барса кво да кажат? "Излизаме на Кампа, срещу нас некви смешници от страната на вещиците. Бием 5:0, после пак втори зад Реал. Е как да стане..." :bigok
А треньорът си беше яко дразнещ с неговата футболна философия, която нямало да промени заради един или два мача. Но това е друга тема... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:53 pm 
Аватар

... и с нормален жребий тогава, можеше да се представим къде-къде по-различно !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Фев 12, 2012 11:55 pm 
Аватар

За това сме спорили сума ти пъти - и да бяхме се окопали на "Ноу Камп", пак щяхме да паднем. Е, айде не с пет - с четири или три. Файда голяма, няма що.
А и не знам треньор, който радикално да тръгне да променя начина на игра на отбора си, ако до момента му е носил успехи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 12:35 am 
Аватар

Anarion написа:

С Вердер положението не беше по-малко безнадеждно тогава, отколкото с Челси и Барса. Тогавашният им отбор няма нищо общо със сегашния. Мачкаха в Германия наред и през кръг правеха разгроми. Тогава чорбарите потриваха доволно ръчички, че и нас ще ни лупат с 5-6 гола, но за тяха почуда (и не само тяхна) звършихме 2-0 в Германия. Естествено на следващия ден отборът от Бремен се обяви за отчайващо слаб и недъгав. :bigok

Иначе съм много съгласен, че как ще да играехме в ШЛ, нямаше да постигнем друг резултат. Просто друг спорт играем спрямо онези отбори. :smt006 Поне не се изложихме пред цяла Европа да показваме как можем да ритаме хората и колко високо можем да чистим топката. Няма нужда от това и от противниците ни го оцениха. Левски игра футбол в ШЛ.

ПОЗДРАВИ :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 12:50 am 

Хаха оценили го противниците... както ние оценяме Монтана или някой друг отбор, който сме лупнали с 3 парцала и нагоре - благодарим им за откритата игра. Естествено, че с тези футболисти, с този тип футболисти, с този начин на мислене, не можем да постигнем нищо повече в Европа. Аз не харесвам това мислене. Ако искаш да играеш като Барса, трябва да си Барса. Ако си само едно стъпало по-надолу, като арсенал, примерно, ядеш дървото навсякъде! Това е въпрос на идеология, според мен българските отбори трябва да подражават на БАТЕ и словашките. Това е пътя, но явно българите сме твърде мързеливи за да ценим толкова физиката и тактиката. Предпочитаме да се самозалъгваме, че играем бърз и техничен футбол и е така докато някакви трактористи по 1.90 не ни надбягат...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 1:03 am 
Аватар

И ако се бяхме затворили и играехме защитен футбол на контра атаки и прочее, бяхме ритали като коне и проверявахме здравината на прожекторите, щяхме ли да извадиме по-добри резултати? Освен петте гола на Барса аз не виждам друг голям резултат. Два гола разлика от тия отбори не са нещо особено и нямаше как да ги предотвратим, ако ще да се наредят девет души на гол линията и да вдигнат двама хоризонтално под гредата.

Това пет на нула впрочем също не можеше да се предотврати, какво ще да правехме. Ако искаха тия от Барса, щяха и 10 - 0 да ни бият. Това беше един от най-добрите отбори в историята на света с един Роналдиньо в най-добрите си години.

Не ме разбирай погрешно - аз винаги съм казвал, че в България не играем футбол, а ритаме топка. Никаква тактическа подготовка и на терена отборите ни са като извадени от местното читалище. Но тактическата грамотност не се изразява единствено в защитния футбол и опитите за катеначо. Смея да твърдя, че отбора на Стоилов стоеше доста добре тактически на терена. И резултатите го доказват това нещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 1:08 am 

Ако това беше истина, всякакви словашки, белоруски, чешки, румънски и т.н отбори нямаше да спечелят и точица от лигата. Но печелеха. Истината е една - за разлика от други отбори със сходен бюджет, ние имахме (и все още имаме) сбъркана селекционна политика и сбъркано мислене. Поради което бездната между нас и подобни отбори става (и ще става) все по-голяма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 1:12 am 
Аватар

По принцип най-добрата защита е нападението.Не бих гледал мач в който дървари по 2метра са се наредили пред вратата си и чакат да свърши мача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 1:13 am 
Аватар

hidden767 написа:
thegboy написа:
И ако се бяхме затворили и играехме защитен футбол на контра атаки и прочее, бяхме ритали като коне и проверявахме здравината на прожекторите, щяхме ли да извадиме по-добри резултати? Освен петте гола на Барса аз не виждам друг голям резултат. Два гола разлика от тия отбори не са нещо особено и нямаше как да ги предотвратим, ако ще да се наредят девет души на гол линията и да вдигнат двама хоризонтално под гредата.

Това пет на нула впрочем също не можеше да се предотврати, какво ще да правехме. Ако искаха тия от Барса, щяха и 10 - 0 да ни бият. Това беше един от най-добрите отбори в историята на света с един Роналдиньо в най-добрите си години.

Не ме разбирай погрешно - аз винаги съм казвал, че в България не играем футбол, а ритаме топка. Никаква тактическа подготовка и на терена отборите ни са като извадени от местното читалище. Но тактическата грамотност не се изразява единствено в защитния футбол и опитите за катеначо. Смея да твърдя, че отбора на Стоилов стоеше доста добре тактически на терена. И резултатите го доказват това нещо.

Ако това беше истина, всякакви словашки, белоруски, чешки, румънски и т.н отбори нямаше да спечелят и точица от лигата. Но печелеха. Истината е една - за разлика от други отбори със сходен бюджет, ние имахме (и все още имаме) сбъркана селекционна политика и сбъркано мислене. Поради което бездната между нас и подобни отбори става (и ще става) все по-голяма.

Тук съм много съгласен за при нас сравнено с други от нашата черга и дори по-слаби отбори от нас. Ако не говореше ония глупости как и оная аматьорска сбирщина имала по-добра политика от нас :ohmygod щеше да има тотално съгласие.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 1:15 am 
Аватар

Всякаквите словашки, чешки и пр. отбори първо не се паднаха в група като нашата и второ - идваха от първенства, малко от малко по - конкурентнии и нормални от нашето.
Реално успехите им бяха срещу отбори, които макар и попаднали в Лигата бяха от класата на "Удинезе", "Оксер", "Марсилия" и "Киево" които си ги биехме и ние.
Виж, за това че в клуба от години няма ама грам мисъл за работа в перспектива и пр. съм напълно съгласен.
Мисълта ми е, че БАТЕ и пр. са си обикновени калитари и дърводелци чиито успехи не се дължат на някаква прозорлива политика и пр. а на чиста проба късмет и като така ще си останат инцидентни. От тях нямаме какво да научим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 1:42 am 

Какво са напреднали бате в последните три години, като играят по един и същи начин. Събират силни, физически здрави футболисти, които играят грубо ( така контузиха и Пинто вчера ), окопани в своята половина, с бързи контри и изстрели отдалеч! Не мога да си представя, че ЛЕВСКИ ще играе така някога, а още по-малко, че го искате! Срещу вердер в Бремен първото полувреме имаше дузпа срещу Йовов и направихме два пропуска, а те ни вкараха гол от измислен от съдията фал, като топката нещастно рекушира в крака на Вагнер и влезе с помоща на гредата! Това не е ли карък? Какъв друг футбол сме играли? ЛЕВСКИ винаги играе така и е оставял приятно впечатление сред противниците си, но винаги ни е гонил страшен карък в Европа! Затова ЛЕВСКИ е популярен отбор, нещо което бате никога няма да е, още по-малко с този антифутбол. Това момче от Варна, дето игра при тях, някой чувал ли е за него, такива, като него ли искате в ЛЕВСКИ? Вчера отборът ми хареса много, беше доминиращия отбор, изнасяше добре топката, в атака бяха много разнообразни, сменяха местата си в движение, просто Цветков нямаше ден и направи много пропуски, които, ако беше вкарал тези отиваха на разлика. Дори в защита не стояхме зле, аз лично смятам, че Милиев и Иванов не са свършили още за големия футбол и ще заиграят по-добре, а с Диамутен ( дано да заиграе силно при нас ) нещата пред нашата врата ще се стабилизират! Допуснаха се и грешки в средата на терена, при първия гол Младенов закъсня да блокира изстрела на беларусина, но при гол от такава дистанция си е виновен вратаря, а при втория гол сгреши Гаджев, имаха и още едно влизане в наказателното поле, където Старокин изчисти от голлинията и толкова, през останалото време имаше само един отбор, ЛЕВСКИ! Аз съм спокоен за бъдещето и вярвам, че ще станем шампиони! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 1:47 am 
Аватар

Anarion написа:
Всякаквите словашки, чешки и пр. отбори първо не се паднаха в група като нашата и второ - идваха от първенства, малко от малко по - конкурентнии и нормални от нашето.
Реално успехите им бяха срещу отбори, които макар и попаднали в Лигата бяха от класата на "Удинезе", "Оксер", "Марсилия" и "Киево" които си ги биехме и ние.
Виж, за това че в клуба от години няма ама грам мисъл за работа в перспектива и пр. съм напълно съгласен.
Мисълта ми е, че БАТЕ и пр. са си обикновени калитари и дърводелци чиито успехи не се дължат на някаква прозорлива политика и пр. а на чиста проба късмет и като така ще си останат инцидентни. От тях нямаме какво да научим.

БАТЕ бяха дървари, но по-добре използваха ситуацията и това, че някой ги пусна на европейската сцена (Андерлехт ги подцени, после и ние). Това че играят антифутбол, който се спира трудно дори и от много по-големи отбори от нас си е наш проблем. Да ги бяхме разгадали какви са дървета и да не бяхме допуснали. Имам чувството, че никой тогава не си зададе въпроса как някакво село отстрани Андерлехт. Онази дузпа дето Гонзо изпусна също им даде криле и луд късмет. Беше ли влезнала, ги опуквахме и никой никога повече нямаше да чуе смръдливото им село. Сега не ги знам, защото не гледах мача, но едва ли са много по-различни аграри. Просто се опитват да надграждат малкото което умеят и почнаха всяка година да си играят в турнирите, макар и да са такива селяци.

Последна промяна Goviado на Пон Фев 13, 2012 1:49 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 1:49 am 
Аватар

Вижте и по какъв начин Замбия спечели Купата на Африка. Гърците така станаха еврошампиони пред 8 години.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 59  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]