forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Дек 25, 2025 6:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 378, 379, 380, 381, 382, 383, 384 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 12:10 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Те не са и албанци,а са шиптъри ,с някакви триъгълни челца,вдъхващи респект и плод на любовта между братя и сестри от доста години

За тях им е все тая дали им казваш шиптъри или албанци :wink: Само се сърдят като им се казва, че ще правят Велика Албания :lol:, те искат точно три независима шиптърски държави, твърдят, че искат самостоятелно развитие, щото ония в старата Албания били мързеливи :lol: :lol: :lol:, а и докато в старата Албания не са толкова религиозни, тия са си ебали майката :ohmygod2
SZ FAN, няма да споря по този въпрос с теб, давам ти инфо от 2011 година, ти ми говориш за 89-та :wink: Само, ще напомня , че всичките тези привилегии албанците си ги извоюваха чрез оръжие, което е много важно и няма да се задоволят само с това :wink:
Единственото хубаво от цялата история е че, там тези които са се определили като българи не ги закачат, но за фиромите секса е груб и дълъг :bigok

Последна промяна Mr. Smith на Чет Фев 09, 2012 12:15 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 12:10 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ако сегашните демографски тенденции се запазят, след само още 25-30 години, България ще е копие на Македония (София ще бъде изключение) само че в нашия случай ще става въпрос за цигани и потурнаци (турчеещи се помаци, цигани-мюсюлмани и наследници на османлиите).

За България все си мисля, че ще има други фактори, които рано или късно ще обърнат тенденцията ;) По много неща се различаваме от Фиромия и едно от тях е че те емигрират при нас (тези които са се събудили и не са с толко промити мозъци). Ние вероятно ще достигнем някакъв критичен предел 4-5 милиона и ще тръгнем пак нагоре и икономически и демографски. Ирландците примерно са били така, въпреки че те пък са нямали толкова много малцинства, но при тях изтичането на мозъци е било зверско през последния век и дори повече.

Последна промяна Goviado на Чет Фев 09, 2012 12:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 12:12 am 
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 12:24 am 

Mr. Smith написа:
Ivan63 написа:
Те не са и албанци,а са шиптъри ,с някакви триъгълни челца,вдъхващи респект и плод на любовта между братя и сестри от доста години

За тях им е все тая дали им казваш шиптъри или албанци :wink: Само се сърдят като им се казва, че ще правят Велика Албания :lol:, те искат точно три независима шиптърски държави, твърдят, че искат самостоятелно развитие, щото ония в старата Албания били мързеливи :lol: :lol: :lol:, а и докато в старата Албания не са толкова религиозни, тия са си ебали майката :ohmygod2
SZ FAN, няма да споря по този въпрос с теб, давам ти инфо от 2011 година, ти ми говориш за 89-та :wink: Само, ще напомня , че всичките тези привилегии албанците си ги извоюваха чрез оръжие, което е много важно и няма да се задоволят само с това :wink:
Единственото хубаво от цялата история е че, там тези които са се определили като българи не ги закачат, но за фиромите секса е груб и дълъг :bigok

Не разбирам защо наричаш спорене това, че се мъча да изкажа аргументирано мнение. Не може само за курове и путки да говорим за да "става нормален разговор".

Ако четеше внимателно, щеше да разбереш, че първите ми впечатления от шиптърите датират от 1989, а не че за последен път съм имал вземане-даване с тях през въпросната година. Не виждам датата какво значение има. Да не би да искаш да ми кажеш, че през 1989 шиптърите са били готини пичове, но до 2011 са станали лайнари?

Ако шиптърите не съставляваха такъв голям процент от населението в Македония не виждам как щяха да получат въпросните политически привилегии, пък ако ще и с гранатомети да бяха воювали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 12:29 am 

Nakuro Bradata написа:
SZ_FEN написа:
Ако сегашните демографски тенденции се запазят, след само още 25-30 години, България ще е копие на Македония (София ще бъде изключение) само че в нашия случай ще става въпрос за цигани и потурнаци (турчеещи се помаци, цигани-мюсюлмани и наследници на османлиите).

За България все си мисля, че ще има други фактори, които рано или късно ще обърнат тенденцията ;) По много неща се различаваме от Фиромия и едно от тях е че те емигрират при нас (тези които са се събудили и не са с толко промити мозъци). Ние вероятно ще достигнем някакъв критичен предел 4-5 милиона и ще тръгнем пак нагоре и икономически и демографски. Ирландците примерно са били така, въпреки че те пък са нямали толкова много малцинства, но при тях изтичането на мозъци е било зверско през последния век и дори повече.

Моля се да си прав, а аз да съм крив.
Това е една дискусия в която силно желая да не съм прав.

Македонците имигрират в България, а българите в останалите държави от ЕС. Не виждам разликата къде е. Дори не можем да се зарадваме, че ще си наваксаме загубеното население със сегашните темпове на имиграция от Македония, защото както вече написах нетната ни миграция е отрицателна (повече емигрират от колкото имигрират).

Не можем да сме като ирландците защото те не са имали в държавата си малцинство, което да се размножава с такива темпове (албанци, цигани).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 12:52 am 
Аватар

Македонците, които имигрират у нас, го правят за да получат пълноправно членство в ЕС, а не щото се чувстват българи. Поне повечето от тях, де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 12:56 am 
Аватар

Те даже и неемигрират, а само идват носят кръщелните свидетелства на бабите и дядовците им /български/, вземат пасошите и айде обратно във ФИРОМ :bigok Определено им харесва да бъдат Ванесата в играта :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 1:32 am 
Аватар

От четирима познати македонци, 1 се върна, а другите останаха тук и си намериха работи :smt006 Е има го и тва с ЕС ама е главно сред дъртите макета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 1:55 am 
Аватар

И аз познавам такива млади дето бяха с този замисъл, колко да вземат пашопорта, но им увря акъла и как хубаво им стана да са българи вече :bigok За добро или лошо Божидар Димитров доста ускори този процес на по-бързо издаване на паспорти. Рано или късно неверниците се обръщат за помощ към майка си. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 3:03 am 

south написа:
Omraz написа:
На кюрдски се е говорило направо, да. :bigok

Това опит за ирония ли беше? :roll:

Не. Открита подигравка беше. :roll: :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 10:27 am 
Аватар

Майка ми имаше нещастието да работи точно по това време в Министерството на земеделието и особената "привилегия" да е от втората вълна българи, уволнени, за да се назначат некадърни турци и помаци на техните места. Ходил съм веднъж при нея и не само, че масово се говореше на турски по коридорите, а жените бяха и със забрадки. И защото усещам какви въпроси ще последват - да, със сигурност бяха служителки, а не граждани със жалби. Да, веднъж съм бил там и също така не мисля, че майка ми би ме лъгала за такова нещо, така че нека следващия път сме наясно с нещата, за които пишем. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 11:01 am 

Във връзка с работата ми съм ходил много повече пъти докато министър беше Нихат Кабил и никой не ми е говорил на турски. Иначе наистина имаше страшно много турци, повечето крайно противни селяндури, ДПС кадри от Ардино, Джебел и т.н.
А за забрадките...... :lol:
Както и да е, няма смисъл да спорим за глупости.

Иначе аз съм виждал с очите си официално писмо от една българска община до друга българска община на турски език. С изходящ номер и всичко. Даже пазех копие някъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 12:52 pm 
Аватар

Да, наистина, много смешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 3:49 pm 

Omraz написа:
Във връзка с работата ми съм ходил много повече пъти докато министър беше Нихат Кабил и никой не ми е говорил на турски. Иначе наистина имаше страшно много турци, повечето крайно противни селяндури, ДПС кадри от Ардино, Джебел и т.н.
А за забрадките...... :lol:
Както и да е, няма смисъл да спорим за глупости.

Иначе аз съм виждал с очите си официално писмо от една българска община до друга българска община на турски език. С изходящ номер и всичко. Даже пазех копие някъде.

Ти си ходил по работа, а майката на South е била там на работа. Наистина ли искаш някой да ти обясни разликата?

И аз не виждам нищо по-смешно от това в България държавни институции да водят кореспонденция на рязан език. Направо се насирам от смях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 3:58 pm 

И що реши, че ми е смешно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 5:17 pm 
Аватар

Тази сграда не ви ли прилича като единствената възможна сграда на Имерията на злото? :lol:
Изображение

Възможно най-зловеща архитектура. :hitl3

Но дали няма да се реваншират като построят тази чудесия в Петербург. :shock:
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 5:31 pm 

виж летището в денвър :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 5:53 pm 
Аватар

Горе крепостта от Инсепшън, доло библиотеката на UCSD.
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 5:56 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
виж летището в денвър :wink:

Tова ли? http://www.visitingdc.com/images/denver ... ddress.jpg
Аз имах предвид, че на Газпром е зловеща, а не грозна. Между другото, не съм знаел, че има по-грозна сграда от тази шатра на Централна гара :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 6:50 pm 
Аватар

Четох в някои от новинарските сайтове, че първата вечер в село Бисер жандармерията и армията са патрулирали в селото да го пазят от мародери :? Някой чувал ли е за подобно нещо ? Питам сериозно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 7:06 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Четох в някои от новинарските сайтове, че първата вечер в село Бисер жандармерията и армията са патрулирали в селото да го пазят от мародери :? Някой чувал ли е за подобно нещо ? Питам сериозно :wink:

Те си го казаха съвсем официално в едно интервю. Не помня кой беше. БоК или Цв. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 7:58 pm 
Сигурно пак ''етнически'' българи са тарашили къщите на горките хорица...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 8:07 pm 
Аватар

Този път май точно това не е станало, защото са се сетили да завардят от мангали, да не поверва човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 8:28 pm 

SouthSupporter написа:
Сигурно пак ''етнически'' българи са тарашили къщите на горките хорица...
Няма значение етнос крадеца си е все крадец-въпреки,че е неуспорим факта че мургавелниците крадът повече и винаги.Аз обаче се втрещих,че от помощите за които хората пращаха смс-и превеждаха пари ппо банкова сметки за дрехи,хран,вода и неща от първа необходимост се разграбват от хора,които не са пострадали. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 1:01 am 

http://play.novatv.bg/play/264917/?autostart=true това гледахте ли го? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 3:55 am 
Аватар

Еx-Запознат написа:
Хич не е дребна на Пешо работата, от много, много години се занимава с само с това - цигари и алкохол без бандерол, при това в повечето случаи са бесни, ама наистина бесни ментета.... Контрабандист си е на едро.... Половин София зарежда :!:
Аз съм последния човек, който ще защити куки, знаете това, но... тоя да ми се прави на света вода ненапита и да ми изкарват нещата политически, ФБ групи, ала-бала, свободата ни отиде на кино, айде моля-моля...
Кога да го арестуваш тоя все ще го е заслужил.... :smt031

Тоя репортаж само допълва написаното...обаче тия наистина са много нагли :lol: Чичката с пОловерчето от Илиенци ушев го е закопчал цивилизовано...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 8:40 am 

Тоя случай е автогол за много хора. За повечето ми е през кура, единствения чието излагане ми е неприятно е Командира, който си забива пореден автогол в последните месеци. :smt006 За мое съжаление все повече се принизява на нивото на цялата останала сган и вместо да говори и прави градивни неща, ползва всяка простотия за тъпо и безмислено заяждане, дървено философстване и загуба на време.
Наличието на специална комисия, която да разследва дали тоя чичка е ритнат е скандална простотия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 12:59 pm 
Аватар

Omraz написа:
Тоя случай е автогол за много хора. За повечето ми е през кура, единствения чието излагане ми е неприятно е Командира, който си забива пореден автогол в последните месеци. :smt006 За мое съжаление все повече се принизява на нивото на цялата останала сган и вместо да говори и прави градивни неща, ползва всяка простотия за тъпо и безмислено заяждане, дървено философстване и загуба на време.
Наличието на специална комисия, която да разследва дали тоя чичка е ритнат е скандална простотия.

Командира не може да се излага :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 1:54 pm 
Аватар

Omraz написа:

Това е и моето мнение. Кур за всички вече :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 4:07 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Omraz написа:

Командира не може да се излага :bigok

Старческата деменция все някога ще си каже своето :bigok Питай 7:1 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 378, 379, 380, 381, 382, 383, 384 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]