forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 732, 733, 734, 735, 736, 737, 738 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:25 am 
Аватар

ако искаш да преминеш в отбора си плати сметката и си включи телефона да ти се обади баждеков за финансовите въпроси господин батков е казал че можеш да пътуваш с австриян еарлайнс и можеш да вземеш куфар до 22 килограма ще ти е платен и от сряда забравяш за форуми само се концентрираш върху футбола не искаме втори иво иванов момче имаш качества не ги пропилявай такъв талант като теб е 1:148 милиона и като казах това четвъртък е тиража на тоттототоот момчета играйте с големи суми максимално големи пари влагайте в тототототото за да може да имате по голям шанс да спечелите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:29 am 
Аватар

Ако до утре в 8 не ми отговориш на Личното съобщение дали преминаваш в отбора считаме трансфера за провал и взимаме 27ия пожарен вариант котйо ще дойде най късно в петък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:32 am 
Иво, писах ти на стената във фейсбука, че приемам, какво повече се иска? Като кацна ще подпишем договора, имате думата ми, че преминавам. Вчера пуснах на Баждека имейл с медицинските ми тестове, не гледайте че е екселска таблица, в реномирана клиника ходих всички показатели са така. И няма печат от клиниката щото спря тока и не можаха да заверят, но иначе съм сто процента наред нямам проблеми.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:36 am 
Аватар

какво си писал бе, постна ми на стената песента на Петра-Пристигам аз от тва трябва да гадая че значи си съгласен да преминеш така ли да не съм езоп бе?? доста аматьорски действаш което не е характерно за нашия клуб аз управлявам 180 милиона в тотттототот, Матея Кежман е идвал в локо софия не си е позволявал така да се бадака с ръковдството а ти почваш от първия ден. надяваме се все пак да оправдаеш многото пари вложени в теб, ти си ни най високата траснферна сума платена за свободен агент досега

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:41 am 
Еми като не щеш да та еба 6 от 49 пъти боклук и ако искаш да знаеш преди 15 минути харизмата ми се обадиха убийствен триет искат да правят аз, Диого и Диара, всичките сме на 99% сигурни за харизмата, така че най-вероятно юе ти кажа бай, бай, бай...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:53 am 
Аватар

Буферо сигурно търси нападатели у дискотеките, аз точно за 2 минути открих 28-годишна звезда със солидна визитка, която е била свободна миналия месец:

http://en.wikipedia.org/wiki/Koke_(footballer_born_1983)

http://www.youtube.com/watch?v=rHkrm3T_UgI

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 3:17 am 
Аватар

Пешо, да не си в сесия бре? :bigok

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:14 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Let There Be Rock написа:
Дъщерите са двечки. И си имат бизнес вече. Мама и тате им дадоха Спартак, сега те го управляват, а не оня бандит Алексей.

Взеха малка част от Спартак...

Да, съвсем минимална - 2 етажа фитнес. Коя ли е по-голямата част, ако не броим басейна?

Дали няма още един фитнес там, който е далеч по-голям от този на Раева? Откриват го в края на месеца...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 9:38 am 
Аватар

Абе не съм му адвокат на Сираков, но ми писна да слушам, как не можело да се изказва толкова хапливо, заядливо и т.н!

Не ме интересува, кой какво говори а какво прави. За добро или зло, можем да съдим за хората, които управляват Левски само по това, което вършат докато са в управлението. Точка.

Аз лично не съм чул Сирака да е хранил Баждека(нашия любим финансист)! И това е относително нормално, може би това е едно от звената дето е най-читаво в клуба към момента.

С две думи, писна ми от ощипани госпожици, които не трябва да се критикуват а да се галят с перце, само и само да вършат работа. Искам на постовете изпълнителен и спортен директор да има хора с интелект, но и с топки, ане само с едното от двете.

ПС. Сега чета някакви медиини поплювки за Костов! Ако е истина, за пореден път ще се потвърди простотията да гледаме в канчето на другия. А бе отиваш да си купуваш футболист, искат ти определена сума пари, преговаряш и след това ако си съгласен - КУПУВАШ! НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ с глупости да търсиш в последствие, какви комисионни и кой ги е взел. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 10:49 am 
Аватар

Днес за първи път от доста дълго време си купих "спортна преса" - ММ и 7 дни, и в двата вестника съвсем сериозно се говори, че ръководството е вдигнало мерника на Костов и е много вероятно в най-скоро време да го освободят. Ядосани са му заради изказването онзи ден, въпреки че всички играчи взети и невзети минават само през личния му агент, като за двамата португалци има платени доста суми за комисионни. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 11:09 am 
Аватар

благодаря ти, че си си купил точно тези вестници и че ни сподели тази вярна информация. И аз знам, че Костов го махат до дни, но до колко точно не мога да кажа :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 11:14 am 
Аватар

Аз знам, че до часове :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 11:18 am 
Аватар

Махнаха го. Гонзо поема отбора. Знаехме си, че това му е целта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 11:30 am 
Аватар

Подмолните му домогвания до този така престижен пост на служител на Бащицата, който си е на практика шеф-мечта, най-накрая се овенчаха с успех!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 11:34 am 
Аватар

Махнаха го. Гонзо поема отбора. Знаех ме си, че това му е целта.

:bigok

Последна промяна krasi_blue на Вто Фев 07, 2012 12:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 11:42 am 

Tайничко се надяваше пак да стане треньор и стана. :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 12:02 pm 
Аватар

Домогваше се, подлецът

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 12:07 pm 
Аватар

За радост, Гонзо треньор отново няма как да се случи, дори и да махнат Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 12:10 pm 
Аватар

Значи злият план на Гонзо, с зле-прикритата подкрепа на Иво Иванов и Данчо Милиев най- после сработи, така ли :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 12:16 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 12:17 pm 

Мен ме събуди човек от клуба в 04:23 да ми каже, че Гонзо е отново треньор и пръст в това има Наско Сираков :x

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 12:57 pm 
Аватар

за наше щастие тази статия я има и в спортни.бг и може и ние да я прочетем :) :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 1:04 pm 
Аватар

antonatan написа:
за наше щастие тази статия я има и в спортни.бг и може и ние да я прочетем :) :smt026

Еби му майката, омаскариха човека само за 2 месеца... И всичко това само защото си каза истината на журналята. Аз наистина очаквам да си бяга съвсем скоро.

Цитат:
По непотвърдени данни кипърецът Каравидас ще прибере около 150 000 евро комисионни по трансферите на Пинто и Рамос. На Герена вече подозират, че Костов получава процент.

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:20 pm 
Аватар

шубето е голям страх :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:21 pm 
Аватар

ей богу, кога дойде, кога почна да взима пари от комисионни :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:24 pm 
Аватар

Всеки посегнал към бездънния джЕб на Бащицата заслужава смАрт :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:26 pm 
Аватар

Вие се майтапите, но нещата като нищо може да са сериозни, трябва да измислим някакъв вид подкрепа към треньора според мен. Той сам си призна преди време, че се влияе от медиите писания ( когато го наричаха БГ Капело и т.н. ) и се дразни от тези неща, а след такива глупости, провалената селекция и други глупости като нищо може да се случи това което пишат "медиите".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:27 pm 
Аватар

Аз предпочитам да остане, да направим дубъл и моЩно да се изсере, после онанира и накрая изпикае (може и в друга последователност) в отверстията на журналята-ретарди :blass За едно е прав маймуни с трици не се ловят, печката си сака поне банан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:46 pm 
Аватар

Ето една новина, която е от един от съмнителните източници(спортлайн), макар че свинята Зарков явно има контакт с Тонев(не малко изказвания имаше точно там последния) :
Цитат:
"Сините" най-накрая направиха решителната крачка

Левски вече спокойно може да мечтае за титлата! Преди малко бяха изчистени и последните подробности по оттеглянето на Тодор Батков от "Герена" и стъпването там на новите спонсори. Отстранена е най-важната пречка - как досегащният благодетел "МТел" и новият такъв ще работят с Левски. Компромисът от страна на двете страни осигурява още по-сериозен бюджет на "сините" за атака на титлата.
Изчакването на подписването на договора е причината босът Иво Тонев все още да е в София. Днес той трябва с първите пари от новия транш да финализира сделката за още един нов футболист, с който най-вероятно утре ще лети за Анталия, където Левски е на подготовка. На място пък ще се прецени как от тук нататък ще функционират "сините" при новите условия.

Опс, а сега видях, че Тонев е говорил пред спортал -
http://football.sportal.bg/news.php?news=348310

- Ще посетите ли отбора в Анталия?

- Да, утре заминавам. След мача с Краснодар ще говоря повече по темата за новия спонсор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 5:17 pm 
Аватар

Забелязвам, че сроковете в Левски са като засадата на Бабангида. Лека по лека се изместват напред :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 732, 733, 734, 735, 736, 737, 738 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]