forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 19, 2025 3:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 59  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 2:27 pm 

Костов развя байряка, 99% ще си тръгне пролетта

Треньорът на Левски Николай Костов говори пред украинските медии веднага след края на контролата срещу Заря (Луганск). Наставникът на "сините" заяви, че много му липсва първенството на Украйна. Костов призна, че тамошният шампиоинат е много по-силен от българския.

"Получи се интересна контрола, отборите се опитаха да играят атакуващ и съдържателен футбол. Нашата цел беше да видим какви слабости допускаме и да си направим съответните изводи. Предполагам, че треньорът на Заря също е извлякъл полза от мача. Наистина ми липсва първенството на Украйна. Футболът у вас е на доста по-високо ниво, отколкото в България. Срещу шестте най-силни отбора се играе изключително трудно", каза Костов.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 2:34 pm 
Аватар

Източник на таз информация има ли :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 2:37 pm 

http://www.sportline.bg/news/86466/kost ... mi-ukrajna

http://donbalon.eu/news149576.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 2:46 pm 
Аватар

Най-надеждните източници :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 2:53 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Костов развя байряка, 99% ще си тръгне пролетта

Треньорът на Левски Николай Костов говори пред украинските медии веднага след края на контролата срещу Заря (Луганск). Наставникът на "сините" заяви, че много му липсва първенството на Украйна. Костов призна, че тамошният шампиоинат е много по-силен от българския.

"Получи се интересна контрола, отборите се опитаха да играят атакуващ и съдържателен футбол. Нашата цел беше да видим какви слабости допускаме и да си направим съответните изводи. Предполагам, че треньорът на Заря също е извлякъл полза от мача. Наистина ми липсва първенството на Украйна. Футболът у вас е на доста по-високо ниво, отколкото в България. Срещу шестте най-силни отбора се играе изключително трудно", каза Костов.

Да си ебават путката майчина с тия статийки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 3:15 pm 

Имам чувството, че животът на тоя тип статии е: мнения във forum.levski.com -> драскач -> forum.levski.com

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 4:10 pm 
Аватар

Че аз не виждам да е казал нещо различно от истината - пределно ясно на всички е, че украинското първенство е доста по-силно от нашето. Впрочем все си мисля, че той това го знаеше прекрасно, когато прие и дойде в Левски. Така че не това ще е нещото, което ще го накара да си тръгне..... А и не виждам нищо по-нормално от това да изчеткаш украинските журналисти, след контрола с техен отбор, при положение, че си бил там треньор сума време, че и на всичко отгоре всичко казано е пълна истина - ама как това води до извод, че лятото си тръгва именно по тая причина.....не знам....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 4:19 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Че аз не виждам да е казал нещо различно от истината - пределно ясно на всички е, че украинското първенство е доста по-силно от нашето. Впрочем все си мисля, че той това го знаеше прекрасно, когато прие и дойде в Левски. Така че не това ще е нещото, което ще го накара да си тръгне..... А и не виждам нищо по-нормално от това да изчеткаш украинските журналисти, след контрола с техен отбор, при положение, че си бил там треньор сума време, че и на всичко отгоре всичко казано е пълна истина - ама как това води до извод, че лятото си тръгва именно по тая причина.....не знам....

Много просто(къде са ти очилата - :smt003 ) - щом хвали украинското първенство и казва, че е по силно от тукашното, значи не харесва нашето или го критикува. :loser2. Нашите не обичат да бъдат критикувани, от което може да се направи извода :smt017 , че ако той не си тръгне сам, те ще му посочат пътя. :bigok Черно-бяла зависимост. :loser2 Умрем си за подобна логика!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 4:26 pm 

От репортажа на Спортал не може да се направи голяма преценка, но се забелязват три индивидуални грешки в нашата защита, при първата се подхлъзна Гриин, а другите две си бяха на Мохамед Али, като при втората по-добре да си беше вкарал автогол, отколкото да прави звезда украинската печка. Ясно си пролича как менажерите, чрез клипчета превръщат посредственни играчи в супер футболисти! И изобщо, как е възможно да пробваме играчи не играли футбол от юли 2011. От страна на нашите се вижда добро разиграване на топката, отличното включване и добро центриране на Пинто, последвано от пропуск на Вутов, двата пропуска на Калво (, може би отново най-дейния ), чудесния пас на Гриин и добрия завършек на Цветков! Това е само една контрола, ще си го изкараме на бате! Вярвам, че ще намерим защитника, който ни трябва и сме шампиони! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:06 pm 

От целия мач не си спомням след центриране от корнер пред нашата врата.. някой да изчисти встрани или отново в корнер... всичките топки отиват на дъгата и доста ще страдаме от това

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:12 pm 

Levskar67 написа:
От репортажа на Спортал не може да се направи голяма преценка, но се забелязват три индивидуални грешки в нашата защита, при първата се подхлъзна Гриин, а другите две си бяха на Мохамед Али, като при втората по-добре да си беше вкарал автогол, отколкото да прави звезда украинската печка. Ясно си пролича как менажерите, чрез клипчета превръщат посредственни играчи в супер футболисти! И изобщо, как е възможно да пробваме играчи не играли футбол от юли 2011. От страна на нашите се вижда добро разиграване на топката, отличното включване и добро центриране на Пинто, последвано от пропуск на Вутов, двата пропуска на Калво (, може би отново най-дейния ), чудесния пас на Гриин и добрия завършек на Цветков! Това е само една контрола, ще си го изкараме на бате! Вярвам, че ще намерим защитника, който ни трябва и сме шампиони! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Костов не ти ли отговори вече? В момента ситуацията при нас е "пари нема, действайте".

Днес медиите писаха, че са ни предложили още 10 защитници (свободни агенти предполагам). Все ще намерим един за без пари, дето да не иска висока заплата и да е играл поне до Декември, 2011 :).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 6:16 pm 
Аватар

Аз пък смятам,че един треньор не може да говори за липса на пари за селекция,най-малкото това не е негова работа.Един треньор звучи така,когато не е сигурен в успеха,или е попаднал в отбор,който е голяма лъжица за неговата уста и той иска предварително да се застрахова при неуспех

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 6:24 pm 
Аватар

С пари и достатъчно време и баба знае, фасона е без пари и за кратко време да се получат нещата ... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 8:45 pm 

И аз мисля, че Костов ще си замине лятото. Не заради друго, а заради това, че при нас всяка година бащицата дава за трансфери "колкото се наложи" и накрая тренъора го яде. А Костов от както дойде се разбра, че няма да е безгласна буква.
Не може да се обявява, че имаме всичките пари за селекция, че се гледат 1500 футболисти и после да се реве, че журналистите питат,
Еми ще питат. :smt006
Да се излезе и да се каже имаме малко пари за трансфери, ей богу. Ще търсим до последният момент само качествени свободни агенти. Ако намерим намерим, ако не ще си играем така ние сме Левски.
Публиката на Левски не е като на розовите да се надуват балони и да ни се казва, че който поиска тренъора него взимаме и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 9:21 pm 

Точно това каза преди малко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 9:34 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Levskar67 написа:

Костов не ти ли отговори вече? В момента ситуацията при нас е "пари нема, действайте".

Днес медиите писаха, че са ни предложили още 10 защитници (свободни агенти предполагам). Все ще намерим един за без пари, дето да не иска висока заплата и да е играл поне до Декември, 2011 :).

A красиви ли са? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 9:37 pm 
Аватар

Много ми харесва тоя треньор :smt023 Ей, Богу :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 12:47 am 
Аватар

BlueHeart написа:
Много ми харесва тоя треньор :smt023 Ей, Богу :bigok

И на мене - напомня ми Гочето Василев, само дето не е чурбар :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 12:49 am 
Аватар

На мен също ми харесва, понеже има акъл повече от всички треньори в А група взети заедно. Казва си ги нещата така, както си ги мисли. Изпуснем ли такъв специалист ще се бием много по главите, а на мен лично не ми се вярва на него да му се седи още тук, да го лъжат и баламосват с разни обещания...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 1:09 am 
Аватар

Росен написа:
На мен също ми харесва, понеже има акъл повече от всички треньори в А група взети заедно. Казва си ги нещата така, както си ги мисли. Изпуснем ли такъв специалист ще се бием много по главите, а на мен лично не ми се вярва на него да му се седи още тук, да го лъжат и баламосват с разни обещания...

Е не са минали 3 месеца откакто е дошъл и вече го обявихме за гранде комендаторе :)! Когато е приемал договора и е подписвал, сигурно е предполагал какво го чака в приятната компания на Бащицата, Баждеков, Бисер и Гонзо. Ако схемата му проработи, твърде вероятно е да направим хубави мачове и победи през втория полусезон. И заслугата ще е на Костов и Гонзо + наличните играчи...какво по-хубаво от това за всички нас (и пак ще си мрънкаме лятото за селекция) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 1:22 am 

Росен написа:
Ако не друга има желанието и уменията да накара играчите да играят.Интеригентен е и точно заради това,че не е свикнал да му се въртят номера с парите за трансфери с игрите на това,кой ни е спонсор,какъв Иво Тонев и всякакви подобни глупости ще си тръгне. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 2:56 am 
Аватар

Само да не направи грешката да накара нашите футболисти да тичат много на лагерите, че веднага ще му спретнат бойкота :smt003 . Качествен тренер, а-у ... ми те нашите тука, като нямат никаква тактическа подготовка, какво значение има. Тепърва да ги учи на неща от школата ли. Всички чакат от тоя човек да оправи нещата с магическата пръчица, щото бил интелигентен. Не виждам нищо да се променя в тоя клуб. Ни нагоре, ни надолу вървят нещата ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 10:12 am 
Аватар

днеска контролата дали ще я дават по някоя телевизия или ще трябва пак да се мъчим със спиртала :boisw :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 1:31 pm 
Ivan63 написа:
Аз пък смятам,че един треньор не може да говори за липса на пари за селекция,най-малкото това не е негова работа.Един треньор звучи така,когато не е сигурен в успеха,или е попаднал в отбор,който е голяма лъжица за неговата уста и той иска предварително да се застрахова при неуспех

Все си мисля, че той го каза в коренно друг контекст това, а не с цел оправдаване. В крайна сметка на няколко пъти Тонев, Гонзо и бататюрк казаха същото.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 4:26 pm 

:ohmygod :ohmygod :ohmygod
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2727063
Треньорът на Левски пред уволнение

Треньорът на Левски Николай Костов може да бъде уволнен още преди да е започнал пролетния полусезон. Недоволството към се генерира и в ръководството, и в играчите.

Първо, двете нови попълнения - Нуно Пинто и Кристовао Рамос, са клиенти на неговия мениджър Костас Каравидас. Всички останали играчи, които минават на проби през "сините", биват отхвърляни.

Преди дни Николай Костов надигна глас срещу шефовете, като коментира, че без пари не могат да се вземат "млади, талантливи и при това красиви" футболисти.

По непотвърдени данни кипърецът Каравидас ще прибере около 150 000 евро комисионни по трансферите на Пинто и Рамос. На Герена вече подозират, че Костов получава процент.

Второ, треньорът на Левски изглежда е бил в основата на това Валери Божинов да не облече "синия" екип. Нападателят е бил готов да подпише с Левски на момента, в който е разбрал, че Спортинг ще му подсигурява заплатата където и да играе. За Валери няма по-добро място от България, където публичният му живот да цъфти, а към играта му да няма високи претенции.

Батков, Тонев и Гонзо искаха Божинов, Божинов искаше в Левски, но явно Костов е бил против този "брак".

Третото провинение на треньора е развалената атмосфера в тима. Играчите са настроени срещу него заради отношението му към защитника Йордан Милиев. Националът загуби титулярното си място, а в контролата срещу Рубин Казан демонстративно бе сменен само след 10 минути игра.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 4:32 pm 
Аватар

не четеш форума, ма :smt006 това е обсъдено в друга тема :smt006 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 07, 2012 4:35 pm 
Аватар

Цитат:
Третото провинение на треньора е развалената атмосфера в тима. Играчите са настроени срещу него заради отношението му към защитника Йордан Милиев. Националът загуби титулярното си място, а в контролата срещу Рубин Казан демонстративно бе сменен само след 10 минути игра.

Ей, Богу, дано поне тая част от статията е вярна :bigok боК Костов се издига в моите очи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 08, 2012 7:34 am 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=348184

Сираков пак се прояви като НАСРАКОВ!Що не каже за него,колко пари извлече от Левски при Чорни и като свършиха се изнесе,отиде на сафари и незнам къде си! Ами същия е като тези от Соф.запад-само парата гледат,нищо чудно да е и член на тази фракциика,или групичка,защото останаха там 10-15 незадоволени педали и наркомани!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 08, 2012 7:56 am 
Аватар

sineva написа:

Сираков пак се прояви като НАСРАКОВ!Що не каже за него,колко пари извлече от Левски при Чорни и като свършиха се изнесе,отиде на сафари и незнам къде си! Ами същия е като тези от Соф.запад-само парата гледат,нищо чудно да е и член на тази фракциика,или групичка,защото останаха там 10-15 незадоволени педали и наркомани!

Така,така и аватаро ти е као за тех! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 08, 2012 9:43 am 
Аватар

sineva написа:

А ти задоволен ли си и от коя групичка си,вероятно на обикновените педали

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 59  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]