forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 11:23 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Хах, те биха го разкарали на мига, ако не беше факта, че феновете ще скочат. Сега са гузни заради осраната селекция на фона на гръмките изказвания преди това, ма след време, след някоя друга издънка в първенството, и като се разбере, че няма да сме шампиони, стой та гледай. Разкарват виновника (Костов) взимят някой да се учи на негово място и всичко си е по старому.

И за кво ще го махат като договора му е до края на сезона.Какъв е смисъла да го махат и да му плащат неустойки като могат да изчакат 1-2 месец и ще го пуснат по живо по здраво?

До края на сезона сме с Костов пък после нищо не се знае.Току виж Тонев ,го озарила някоя умна мисъл ,да му предложи нов договор, а пък той вземе да подпише ще е идеално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 11:24 pm 

Като гледам как се държи Костов, нищо чудно да му писне на кура и да пее бай-бай. :smt006

Все пак нека не го превъзнасяме преди да са започнали мачовете и да видим как ще изглеждаме там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 11:35 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=42955
Страхотни адмирации на Костов за това интервю. Човека поне си казва нещата такива каквито са...добрите играчи струват пари, а безплатен обяд няма.
Моите уважения към Мъри и Гонзо, легенди на клуба са и никога няма да ги плюя, но са царе на клишетата и недомлъвките. От утре нов Левски, за какво са ни нови играчи, нашите са си най-добри...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 1:37 am 
Аватар

Стига сте мрънкали, бе! Понякога не е реално какви конспирации може да измисли форона... Май по време на подготовките е по-добре да се заключват някои теми :|
Обаче когато след четири месеца и половина сме шампиони друга песен ще се запее. Давайте го малко по-леко и по-оптимистично. Да гледаме в сряда следобед да сме в Универсиада, а по време на сезона в сектора и цена няма да имаме, другото са подробности :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 2:28 am 
Аватар

Липсата на селекция няма да си проличи толкова в А група, щото просто няма срещу кой. :wink: Тоя малоумен цирк, дето го наричаме първенство, е толкова умряло, че и физкултурник от местното даскало ще ни изведе до топ 3, ако не и до титла. Щом цял полусезон губихме насам и натам и играхме дайчовото, и пак сме на три точки от върха, смятай каква е работата. А вторият полусезон ще са дори още по-зле нещата.

А пък като дойдат ЕКТ ще има "няма вече слаби отбори" :smt003 . Ако Костов наистина е добър треньор, както се предполага, и си има името в чужбина, няма да се изненадам да им тегли майната по някое време на бялата лястовица и Иво петъка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 10:27 am 
Аватар

Костов с тея интервюта е пътник :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 11:03 am 
Аватар

Мен са ми по-странни изблиците на Гонзо, до оня ден мрънкаше по медийте за срокове, брой играчи, всички добри играчи имали място в Левски, вчера генерално обърнал палачинката( което му е за хиляден път откакто е фактор в Левски) и почнА да уважава сегашните играчи. Еййй Богууууууууу, за къв хуй лъжете пред медийте тогава цял месец?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 11:35 am 
Аватар

Точно Гонзо да говори да си ценим играчите е смешно, най-малкото той им ебаваше майката на крехкото психическо състояние месеци наред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 11:44 am 
Аватар

Много ми харесват интервютата на Костов. Как нежно им го слага на журналистите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 12:01 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Точно Гонзо да говори да си ценим играчите е смешно, най-малкото той им ебаваше майката на крехкото психическо състояние месеци наред.

... и цигарен дим в лицата им духаше, горкичките. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 12:12 pm 
Аватар

Това ирония ли е, или да те обливам? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 12:27 pm 
Аватар

Факт е ,че наистина им ебаваше майката :bigok другото не е важно :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 12:29 pm 

Хахаха, Гонзо кои иска да уважаваме бе? Милиев, Тодор Христов, Старокин, Станчев? Или онова казанлъшко изчадие главата? :smt005 Да уважавам нек'ви помияри, дето не знаят каква тениска носят. :ohmygod

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 12:34 pm 
Аватар

Абе Гонзо искаше нещо съвсем друго да каже - че няма какво постоянно да се дудне за нови, ако има - има, ако няма остават тия и те не са чак толкова лоши, че да се търсят нови само и само, за да има нови. Естествено не се получи, особено предвид многото говорене на точно обратното от всички (включитено и от него) през последните 2 месеца....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 12:35 pm 
Аватар

Абе и мен да ме питат всеки ден едно и също и мен щеше да ми писне. Да умират в кофите сите журналя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 12:50 pm 
Аватар

Факт е ,че наистина им ебаваше майката :bigok другото не е важно :loser2

Да, наистина и напълно правилно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 12:52 pm 
Аватар

Kryten написа:
Да умират в кофите сите журналя

и всички, опитващи се да им подражават :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 1:06 pm 
Аватар

Абе заебете, че нещата в клуба са мега ташак, ама верно и журналята прекаляват адски много. В Англия и Германия тоя трансферен прозорец супер малко пари са дадени за футболисти. В Англия миналата година ако са били 200 милиона, тази са едва 15. А ние искаме тука да идват супер качествените футболисти. В първенството, дето е най-слабо в Европа :lol: И журналята даже се надъхват, закъсняла селекция, няма качествени попадения и т.н. Пълен ташак сме отвсякъде, по-добре да си хващаме младите и да ги обиграваме, а не да се викат 100 футболиста и после да мрънкаме, че не ставали за Левски :smt005 То ако има някой дето става, няма да иска да се набие в тая клоака А група :bigok Само ни мажат очите и накрая като се провалим тоя сезон, Гонзо и Костов ще отнесат теслата, от сега се вижда :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 3:45 pm 
Аватар

Понеделник е, къде е спонсора? :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 3:50 pm 
Аватар

trkt написа:
Понеделник е, къде е спонсора? :hitl1

Ей Богу, и аз това питам!
Къде е!? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 4:30 pm 
Аватар

Пътуват насам и са взели с тях Мамаду Диара, недостойният за харизмата Обафеми Мартинс и перлата в короната на селекцията Самуел Ето'о :lol:
Не знам за вас, аз мисля, че Бащицата има още много да ни радва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:06 pm 

Прави му чест на Костов, че каза в прав текст, че кинти няма.

Защо тогава Иво Тонев е в отбора?

Честно казано и аз си мисля, че Април месец ще се молим Мъри да се върне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:13 pm 

От изказванията на Костов и Гонзо става ясно, че се търси централен защитник и с това селекцията ще преключи. Аз също смятам, че с този отбор и един класен ц. защитник може да станем шампиони, защото чорба 1, 2 и 3 с нищо не ни превъзхождат. Безпокои ме друго! Ясно е, че ще намерим защитник, че той ще е от чужбина, тогава в очаквания титулярен състав при схема 4-1-4-1, цялата защита, двете крила и единия вътрешен полузащитник ще са чужденци, сред тях ще има само 4-ма българи, това ще са Илиев, Гаджев, Йовов и Цветков ( двама юноши на клуба ). Като изключим Тасевски, останалите чужденци нито знаят кой е ВАСИЛ ЛЕВСКИ, нито какво означава ЛЕВСКИ СОФИЯ, а това е всичко друго, но не и добро! Вижда се, че сериозно се нарушава баланса българи/чужденци, който според мен трябва да изглежда така: 6 българи ( трима юноши ) и 5 чужденци. Тези, които са резерви са Милиев и Иванов, които вървят катастрофално надолу, двете прасенца Старокин и Димов, които може да станат, но може и да не станат за ЛЕВСКИ и Райков, Д. Младенов, които са най близо до първия отбор! Единственния светъл лъч са Близнаците и Вутов, което ме радва и ми дава надежда, но едва ли скоро ще станат титуляри! Искренно се надявам да не съм прав да следва за нас само добро и да се наредим сред европейския елит в следващите години. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:22 pm 

Тоя Флавио от Будучност Подгорица е добър вариант за офанзивен халф, как работи чорбите само :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:26 pm 
Аватар

paulao написа:
Тоя Флавио от Будучност Подгорица е добър вариант за офанзивен халф, как работи чорбите само :8)

Тъкмо като го вземеме направо ще е обучен как да ги такова. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:41 pm 

PhilipLS написа:
paulao написа:

Тъкмо като го вземеме направо ще е обучен как да ги такова. :D

Според трансфермаркта цената му е 200 000 евро. Висок е (1.82), но е дясно крило. Нали вече взехме Рамос на този пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:49 pm 
Аватар

Защо не вземат Матераци за централен защитник? :shock: Свободен агент,наш, млад, висок и пари няма да иска ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:50 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
От изказванията на Костов и Гонзо става ясно, че се търси централен защитник и с това селекцията ще преключи. Аз също смятам, че с този отбор и един класен ц. защитник може да станем шампиони, защото чорба 1, 2 и 3 с нищо не ни превъзхождат. Безпокои ме друго! Ясно е, че ще намерим защитник, че той ще е от чужбина, тогава в очаквания титулярен състав при схема 4-1-4-1, цялата защита, двете крила и единия вътрешен полузащитник ще са чужденци, сред тях ще има само 4-ма българи, това ще са Илиев, Гаджев, Йовов и Цветков ( двама юноши на клуба ). Като изключим Тасевски, останалите чужденци нито знаят кой е ВАСИЛ ЛЕВСКИ, нито какво означава ЛЕВСКИ СОФИЯ, а това е всичко друго, но не и добро! Вижда се, че сериозно се нарушава баланса българи/чужденци, който според мен трябва да изглежда така: 6 българи ( трима юноши ) и 5 чужденци. Тези, които са резерви са Милиев и Иванов, които вървят катастрофално надолу, двете прасенца Старокин и Димов, които може да станат, но може и да не станат за ЛЕВСКИ и Райков, Д. Младенов, които са най близо до първия отбор! Единственния светъл лъч са Близнаците и Вутов, което ме радва и ми дава надежда, но едва ли скоро ще станат титуляри! Искренно се надявам да не съм прав да следва за нас само добро и да се наредим сред европейския елит в следващите години. САМО ЛЕВСКИ!

Какви са тия изчисления ,бе?! :ohmygod Неможе да искаме да ставаме шампиони и да сме прецизни в това отношение с българи и чужденци в състава. На всичкото отгоре е и казано ,че ще се пазарува от чужбина само. А това с незнаието кой е Васил Левски... Да не мислиш ,че идиоти като Тополчо и Главчо се замислят какво значи наистина Левски и за какво играят на терена.. Малко са левскарите ,които се борят за идеята Левски. Достатъчно е играчът на терена да има качества и да се приспособи към условията и пречки да мачка наред-няма да има. Ето едни Грийн и Мюлдер се раздават много повече от някои други. Калво също влезна в час. Мина това време на българските отбори да бъдат наистина български. Хубаво е,че в момента има светъл лъч надежда в отбора благодарение на Костов и донякъде Тонев (явно се опитва да ни впечатли по този начин)... Просто в момента промените в отбора ни са по-съществени и ще изисква време всичко да се нормализира(най-вероятно до края на сезона).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:51 pm 

И на мен това ми мина през главата, но Видима-Раковски вече го взе и то след неуспешни проби в Монтана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 7:58 pm 
Аватар

Тоя ли е въпросния? :smt026 Ако това стане трансферът, ще бъде докъм 14% от тежестта на супер трансферите на правилния, ортодоксално мохамедански клуб, но пак ще е нещо.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=251555

В превод: чакат мустака да кандиса и подпише пустия договор. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]