forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:04 pm 
Аватар

Хидъне, то и в Арсенал ходят играчи на проба. Питай Хичо :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:07 pm 
Аватар

хе, седрик бардон и игор томашич целия свят беше чувал за тях преди да дойдат при нас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:09 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Изглежда че дори и интелигентните хора в този форум го избиват на олигофрения напоследък. Някой от вас чувал ли беше за Рамос и за защитника на проби с име на боксьор преди да дойдат? И какво точно се очаква от тези двамата, та да може да се говори за успешна трансферна политика? Добрата трансферна политика е да намериш точните хора за началото на подготовката и ако приемем, че закъснението от 1 месец може и да се дължи на обективните причини иколо договора, не е ли малко рано да се каже дали съм бил прав или не имайки предвид класата на новите играчи? Все пак не просто не сте ги видяли в игра, ами и за втория дори не се знае дали ще остане, тоест дали изобщо става за Левски. А дали пък е нормално в отбор, който се бори за титлата и има претенции да влиза в групи да идват играчи на проби е друг въпрос. И е всичко друго но не и добра трансферна политика.

Заставам си за думите - с тази селекция (с такова закъснение и с тези играчи) ние шампиони няма да станем. Демек правя нещата много лесни за разбиране - като за олигофрени. От тук нататъка иронията не е необходима, ако някой има различно мнение - басчето и времето ще покаже.

Според мен са ти сцепвали гъза на басове, като си бил малък, щото вече не знам за кой път се опитваш да прокараш такъв тука :bigok Стига се пали, така няма как да те харесат хората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:09 pm 
Аватар

Търсим нападател и защитник, а ни водят боксьор. ОСТАВКА! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:11 pm 

Ireland написа:
Хидъне, готов съм да хвана бас с теб за 100 куприлиона, че
ЛЕВСКИ ще бъде шампион през Май, 2012!!!

:ls-cup :ls-cup :ls-cup :ls-cup :ls-cup

Нека бъдат 50 лева за фонд сектор Б - загубилият ги внася там.
Сделка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:13 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
hidden767 написа:
Изглежда че дори и интелигентните хора в този форум го избиват на олигофрения напоследък. Някой от вас чувал ли беше за Рамос и за защитника на проби с име на боксьор преди да дойдат? И какво точно се очаква от тези двамата, та да може да се говори за успешна трансферна политика? Добрата трансферна политика е да намериш точните хора за началото на подготовката и ако приемем, че закъснението от 1 месец може и да се дължи на обективните причини иколо договора, не е ли малко рано да се каже дали съм бил прав или не имайки предвид класата на новите играчи? Все пак не просто не сте ги видяли в игра, ами и за втория дори не се знае дали ще остане, тоест дали изобщо става за Левски. А дали пък е нормално в отбор, който се бори за титлата и има претенции да влиза в групи да идват играчи на проби е друг въпрос. И е всичко друго но не и добра трансферна политика.

Заставам си за думите - с тази селекция (с такова закъснение и с тези играчи) ние шампиони няма да станем. Демек правя нещата много лесни за разбиране - като за олигофрени. От тук нататъка иронията не е необходима, ако някой има различно мнение - басчето и времето ще покаже.

Според мен са ти сцепвали гъза на басове, като си бил малък, щото вече не знам за кой път се опитваш да прокараш такъв тука :bigok Стига се пали, така няма как да те харесат хората.

Каре, стига с тея трансфери, бе. Айде идвай в Basement тази вечер да ги обсъдим очи в очи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:15 pm 
Аватар

Е, обличам се бе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:16 pm 
Аватар

Кеф. Ама нема да ми бараш Солетата. Той е моята селекция, днес ще е на проби :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:18 pm 
Аватар

Аз на проби не взимам, трансферирам само утвърдени играчи, задължително преминали през Марката & Харизмата, които се славят с най-далновидната и същевременно успешна трансферна политика минимум на Балканите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:20 pm 
Аватар

Е, ако е от харизмата и аз не искам проби. Ясно е, че ще е утвърден бог на аналните забавления :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:21 pm 
Аватар

Naughty by nature

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:22 pm 

Morning Glory написа:

Не, просто за момента не съм измислил по-добър начин да накарам форумните пелтеци изведнъж да се направят на небрежно разсеяни и да прекъснат спора с мен.
Забавно е да видиш че колкото и да са разпалени опонентите ти, ясно съзнават че вероятността да си прав е около 90% и дават заден когато нещата излязат от сферата на хипотетичното и станат конкретни:smt042
А от басовете не се притеснявам - тези за Левски мога да ги загубя замо ако заема диаметрална позиция - досега не съм познавал само когато съм казвал че няма да паднем. Те са чудесен начин човек който твърдо вярва в позицията си да застане зад нея и в същото време са като туморен маркер - откриват тези, които заемат популярната позиция само за да се правят на оборотни, но не са готови да поемат риск за да я защитят. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:31 pm 
Аватар

Защо па да няма спор? Нали затова е форума, да дискутираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:37 pm 
Аватар

Хидъне, айде предложение за бас от мен... Аз казвам, че ще завършим пред свинете. Условието е същото - 50 кинта за фонда. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:42 pm 

Kryten написа:
Защо па да няма спор? Нали затова е форума, да дискутираме.

Ми като ви се спори заставайте зад позициите си до край. А не само да трупате точки с "правилни мнения". Като си толкова убеден в нещо, защо не си готов да се обзаложиш? :smt042
За да има спор двете страни трябва да говорят на еднакъв език. Аз не мога да споря с хора, които с един ред от 30% емотиконки и бегъл опит за ирония не казват нищо смислено. За тази особена порода Ентелигенти са басовете. С другите мога да споря колкото си искам, предимно вечер след 21.00 :smt002

Последна промяна hidden767 на Съб Фев 04, 2012 11:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:44 pm 

shalala написа:
Хидъне, айде предложение за бас от мен... Аз казвам, че ще завършим пред свинете. Условието е същото - 50 кинта за фонда. :)

Това не е изключено тъй като те са способни да се самозакопават като никой друг. Това не е позиция, която мога да заема убедено. Затова не мога да се хвана на такъв бас. Ако искаш - давай на другия, малко пари за фонда бе :smt042 . Те не са ли хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:53 pm 
Аватар

hidden767 написа:
shalala написа:

Това не е изключено тъй като те са способни да се самозакопават като никой друг. Това не е позиция, която мога да заема убедено. Затова не мога да се хвана на такъв бас. Ако искаш - давай на другия, малко пари за фонда бе :smt042 . Те не са ли хора.

Кои са те :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 1:28 am 
Аватар

Нека отборът ни тръгне да играе добре, да се създаде настроение и атмосфера за титла и при тази нормална програма - напълно вероятно е да сме шампиони. Имаме добри играчи и претенции да сме най-добрата публика! Тези неща вървят заедно, неведнъж вече се е получавало и то при далеч по-тежки условия.

Чакат се позитивните промени е новите спонсори, а това не е за пренебрегване. Всички играчи ще имат силен стимул да искат да продължат да играят и в "новия отбор", който тепърва ще се гради с многото пари.

От четирите загуби през есента, само във Варна наистина заслужавахме да загубим. Съперниците ни не са нищо, ама нищо повече и в никакъв случай не трябва да ги надценяваме. Някой от високо при нас трябва в аванс да държи сметка за съдийското влияние в най-важнте мачове. Не може 2-3 олигофрена да прецакват нещата. Гонзо скачаше срещу Момиров (с право!), но реално след Сираков ние сме най-прецаквани от съдиите.

95% шанс да сме шампиони, 5% оставам шанс за индианците от Лудогорец (с непознати капки и сиропи) :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 2:03 am 

Този Рамос изглежда добър футболист на клипчето, има добър дрибъл, задържа топката, почти нямаше грешен пас, има силен и точен удар с десния крак, но вкара няколко гола и с левия, играе по крилото, но пробива и през центъра. Дано да е във форма и бързо да се аклиматизира към отбора и обстановката в ЛЕВСКИ. Защитника Берзул също изглежда класен играч, концентриран е, борбен, много повратлив за ръста си, изнася добре топката, добър е с глава, играе добре с двата крака и подава дълги и точни извеждащи пасове към нападателите. Според мен играта му наподобява тази на Томашич, дано е добър колкото него и да подпише с нас. Сега трябва да намерим новия Топчо и новия Гонзо и сме шампиони! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 7:03 am 

Харесвам призива на Хидъна да се изразяват предимно аргументирани мнения.

Моята аргументация в полза на селекцията ни е следната. Рамос и Гарзул ще засилят конкуренцията в зоните в които играят. Това не може да е нещо негативно.

До този момент, единствениуя чужд футболист дошъл при нас, който ми беше известен преди да дойде, беше Сержиньо Грийн. Той обаче не е единствения ни добър чужд футболист. Шанса новите да са толкова добри колкото Бардон и Томашич не е никак малък. Единия е юноша на Порто, а другия на Тулуза, така както Бардон дойде с реномето на юноша на Лион, а Томашич на футболист вече участвал в ШЛ.

Аз лично съм оптимист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 10:56 am 
Аватар

Това Мохамед Али ми звучи адски гнусно. Предлагам, ако тарамбуката остане, да му викаме Касиус Клей :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 11:27 am 
Аватар

krasi_blue написа:
Това Мохамед Али ми звучи адски гнусно. Предлагам, ако тарамбуката остане, да му викаме Касиус Клей :bigok

Приема се. Също и да приеме Християнството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 11:45 am 
Аватар

и да си пришие обратно кожа на хуя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 12:49 pm 
Аватар

Добре започва :bigok
http://football.sportal.bg/news.php?news=347943

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 12:50 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Изображение
Край! Одобрява се!
И бре Данчо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 12:50 pm 
Аватар

инж.-мен. Гатев написа:

Тоя скоро ще ми стане любимец, ако пречука и другия дървар. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 12:54 pm 
Аватар

Още една ексклузивна снимка на Данчо след инцидента:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 12:56 pm 
Аватар

Добре че и двамата недъгави са бели, да не ги обърква със Серж. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 1:33 pm 
Аватар

Време беше някой да среже Данчо, та да видим на колко години е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 05, 2012 1:54 pm 
Аватар

Пише ,че и Ицето си е изптаил :blass . Направо да подписва и дано ни отърве от дърветата :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]