forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 4:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 725, 726, 727, 728, 729, 730, 731 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 12:16 am 
Аватар

Wildkid написа:
...Ако групата е вярна ;)

Дано тоя пич се впише и е в час, че няма за кога да го чакаме (ала Калво).

Дано успеем да вземем и защитник, макар да не се надявам вече. Нападател също ни трябва, макар да имам сериозни подозрения, че тоя сме го взели точно за такъв, нищо, че уж е крило - Костов търси бърз, повратлив играч с техника за нападател )не типичен такъв), а тоя в общи линии отговаря на тия неща.....

Заитник ще има 100%. Това си пролича в контролите до момента, където Милиев и Главоча бяха тотално игнорирани. Въроса е да е качествен. Честно казано, ако ще се взимат качествени играчи, няма лошо да се бавят със селекцията. Дано този португалец е добър. Дано вземат и нападател. С още две попълнения съставът ни е доста боеспособен за България.

На мен лично ми направи впечатление, че този идва точно в дните, когато всичко около договора с банката е готово. Близките два, три дни, ако дойдат още един двама значи сигурност за парата се е чакала. :bigok

Пък и тръгваме с 20 души група. Това за подготовка е доста малко, макар и във финална фаза. Нормалната група на един отбор е 22-25 души, с които да изкара полусезона. Това ме навежда на мисълта, че на 100% ще дойдат още нови.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 12:23 am 
Аватар

Според вас дали не ни е нужен и един вътрешен халф тип Шави :smt003 Сериозно мисля си, че поне един мощен халф ако вземем да разцъква с Гаджев ще е перфектно... щото Йовов и Тасевски нещо не вдъхват доверие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 12:43 am 
Аватар

Какво ще става с Тодор Христов? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 12:47 am 
Аватар

Тоя явно ще го гласим за нападател ,а не за дясно крило.И къв е тоя договор за 2,6 годин.Трябваше минимум за 3 години. :ohmygod

Щом тоя го взехме явно вагоните с пари са дошли :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 12:49 am 
Аватар

Gonewild написа:
Какво ще става с Тодор Христов? :smt017

Да си е.е п.т.ата лелина тоя чорбар... :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 12:49 am 
Аватар

Радослав Цонев няма да пътува с Левски, въпреки че играе и тренира на високо ниво. Той обаче има ангажименти с националния тим в своята възраст и заради това ще пропусне последния лагер на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:03 am 
Аватар

“Левски” пазари ас на “Анортозис”
Гонзо води в Анталия още нови попълнения

Една от най-големите звезди на "Анортозис" в последните години Кристовао дойде вчера, за да подпише с "Левски". 28-годишният португалец, който е роден във Франция, бе спазарен между двата клуба. Заради контузия крилото е със статут на резерва в кипърския клуб, а освен това не иска да поднови договора си. Затова "cтарата госпожа" предпочете да го пусне на "Герена" срещу компенсация, вместо да остане капо. Юношата на "Порто" бе пратен на обстоен медицински преглед, а след това до късно стоя на масата за преговори с Иво Тонев. Очаква се днес той да тръгне със "сините" за втория им лагер в Турция, ако всичко е наред. С отбора няма да е Георги Иванов, който е в чужбина за преговори с други играчи. Както е известно, "Левски" търси защитник и нападател. До последно снощи се решаваше дали място в самолета за Анталия ще заеме и Кирил Акалски. "Сините" получиха изгодна оферта за него, но последната дума имаше вратарят. В София остават Даниел Димов и Стефан Станчев, които се гонеха вчера по терена заедно с Тодор Христов по време на занимание на старшата възраст. Николай Костов пък даде почивка на младоците Антонио Вутов, Христо Попадийн и Борислав Цонев. Близнакът му Радослав пък отиде при националите до 17 години.
"Какво става тука!", ахнаха вчера играчите, като видяха новия вид на съблекалнята и тунела пред нея. "Това вече е друга работа", радваха се те. Симеон Райков пък бе освободен, след като се оплака от висока температура.

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=398466

Нападател и защитник звучи повече от перфектно... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:05 am 

matrix4o написа:
Радослав Цонев няма да пътува с Левски, въпреки че играе и тренира на високо ниво. Той обаче има ангажименти с националния тим в своята възраст и заради това ще пропусне последния лагер на Левски.

Той май и Асен Георгиев е с него в национала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:11 am 
Аватар

Тимът на Левски ще се завърне в Анталия с доста редуцирана група. Причините за това са различни. Николай Костов вече взе решение, за което Гонг информира, че Стефан Станчев и Даниел Димов са отстранени от първия тим на Левски.

Вратарят Кирил Акалски отпадна, тъй като вече му се търси нов отбор. Той не влиза в плановете, защото първи и втори избор са Пламен Илиев и Божидар Митрев. Прекрасно впечатление по време на подготовката оставя и младият Димитър Илиев.

Юношата Асен Георгиев пък не влезе в нито една от контролите, което вероятно значи, че не е готов за трайно присъствие в първия отбор на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:17 am 
Аватар

Аре хейтърчета, излезте от дупките си :bigok :bigok :bigok Защитник ще има, при това... :smt023 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:25 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=tM6aujXqNKs

Ба! Тоз Кристовао си е мамата ибао, ако дърви палеца и за ЛЕВСКИ по същия начин ши тряа си сменям гащите при секи негов гол :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:35 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Аре хейтърчета, излезте от дупките си :bigok :bigok :bigok Защитник ще има, при това... :smt023 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

На пръста не можем да стъпим на трансферната политика на Кърмъза байрак, ей богу! :bigok
Нашите играчи със снимка в офис на Титан кога? Докога ще търпим абсурди?

Това за защитника дето казваш, ако стане истина аз не знам какво повече можем да искаме. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:53 am 
Аватар

Гонзо вън!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:57 am 

Дори и само защитник да дойде селекцията ни ще бъде много здрава (към нея можем да прибавим и близнаците, Попадиин и Вутов).
Дано. Стискаме палци, а пък ако дойде и още един офанзивен футболист мисля, че ще сме преизпълнили плана :smt023.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 2:00 am 
Аватар

всичко ектрса до момента....но все пак си мисля, че доста прибързахме с махането на Арш :roll:
дано вземем нападател все пак....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 2:06 am 
Аватар

Той е под наем бе :bigok Сега като разпори минимум 470470709 дълбокопутести китайки :bigok и вкара 23 и половина само за пролетния дял си го връщаме за групите на ШЛ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 2:11 am 

:bigok Каква дива радост се вихри тука - взимаме контузена резерва на третия в Кипър с месец закъснение. Дето се вика - какво му трябва на човек. Виж, ако наебем чорбата и им измъкнем изпод носа Анисе или Диого, тогава вече поводите за радост ще са сериозни :twisted: :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 2:15 am 
Аватар

Не си сериозен :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 2:16 am 
Аватар

Селекцията дойде :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 2:21 am 

...Защото...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 2:23 am 
Аватар

Тия в Кипър поне сега играят футбол, т.е. няма да е изостанал физически, мисля че има време да се сработи с отбора... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 2:54 am 

контузена резерва на децата в резервния отбор на водоноските,докато при харизмата на опашка се редят играчи от Реал Мадрид и Серия А

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 3:01 am 
Лет Дерби Рок е инсайдър, така че щом казва че защитник ще има и той ще е :smt023 значи може да сте спокойни :wink: Аз се потретвам, че съм много доволен от селекцията, от младите и от поведението на треньора ни, а още по-доволен ще съм като видя и защитника. Искам да изнасилим Лудогорец на Герена, да ебем прасетата с гол от поне 6-метрова засада в 94-та минута, при все на всичко главния съдия да е пиян и да е дал 1 минута продължение. :loser2
Ричард Лонг, поздравления за подписа, този определено се нрави :bigok Нищо общо с онази простотия.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 9:10 am 
Аватар

Форумните експерти просто наистина нямат право :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 10:34 am 
Аватар

hidden767 написа:

...Защото...?

... скоро ще разбереш... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 12:30 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=347788

Ясно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 12:33 pm 

да го връщат направо... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:05 pm 
Аватар

hidden767 написа:

...Защото...?

... скоро ще разбереш... :smt031

От инат никога няма да си признае, че тотално бъркаше в оценките си за трансферна политика ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:09 pm 
Аватар

Някой гледал ли е ТВ7, Бащицата и Сашко Томов-било е голям цирк.

Цитат:
Собственикът на Левски Тодор Батков и бившият президент на лит(*кс-етрополе Александър Томов се срещнаха очи в очи в студиото на Пред банята по TV7. Двамата не спестиха нападките си един към друг по темата – отнемането на лиценза на „червените“ през 2008 година.

Александър Томов обвини Тодор Батков, че чрез намесата си и позициите си в правителството и прокуратурата „незаслужено е отнел лиценза на клуба“. Двамата влязоха в откровен спор какво се случи през 2008 година.

„Ето например лицензът през 2008 година, е желязно беззаконие. Г-н Батков, това е беззаконие. Това е най-фрапантният пример. С участието на Тодор Батков, на Алексей Петров, на прокурори. Не ми отваряйте устата на тази тема, аз съм най-потърпевш на тази тема. Да отнемеш лиценз на отбор-шампион с 16 точки разлика. И това да стане с участието на висшата власт“, отвори темата в студиото Александър Томов.

В отговор на това Тодор Батков заяви: „Искаш ли да ти обясня точно как се случи? Събота, май, 2008 година, аз съм на лов, минавам през Лъки, челото на Меридиан мач – „Дават лиценз на лит(*кс-етрополе под масата“. Отивам пак на лов и си викам какъв идиот съм аз. Обаждам се в Дарик радио и им казвам, да ми се обадят искам да кажа нещо сензационно: „Уважаеми господа от НАП, внимавайте какво ще направите с лиценза, без те да са платили дължимите данъци, което е изискване за лиценза.“ Тогава и ти, Сашо, се обади също в ефира и те питах, платени ли са данъците? А ти не ми отговори. Това е цялата моя роля. От тук нататък – Алексей Петров и т.н. са пълни глупости.“

Последва дуел в ефира, който публикуваме със съкращения:

Томов: Свършва мача с БАТЕ в Минск, и ти казваш: „Какво ме нападате мен, аз взех лиценза на лит(*кс-етрополе.“

Батков: Това е изказване под емоция. Аз не съм идиот. Дължахте 1 800 000 лева данъци.

Томов: Ако видите за 2007 кой колко е платил данъци... Не ни позволиха да обжалваме, като обжалваме, г-н Батков влиза при съдии и прокурори.

Батков: Спомняте ли си, че тогава казах, че аз не искам Левски да се възползва от това, но не е честно лит(*кс-етрополе да получи лиценз, ако не е платил данъци.

Томов: Ние сме платили 3 пъти повече данъци от Левски и 5 от Литекс за тази спорна година. Искам да кажа, че ако НАП има претенции, се прави проверка. Те не правят проверка. Да кажа ли кой отнема лиценза - Николай Георгиев, бившо ченге от ДС, едновременно започват и прокурорски разследвания. Тодоре, нека господ да те съди. Какви акции съм откраднал? И аз и ти имаме деца, какви акции съм откраднал. Ядосах се, това, което направихте с мен и с лит(*кс-етрополе тогава...

Батков: Ама аз нищо не съм направил... не може да не плащаш задължителните данъци, нали затова има правила за всички. За 2007 сме платили преки данъци навреме.

Томов: За мене УЕФА... не само не го провериха.

Батков: Няколко месеца преди това дойдоха представители на УЕФА и извикаха потенциалните участници в изискванията и предупредиха, че са в сила нови правила и във финансовия раздел, задължително е клубът да няма задължения към бюджета за изминалата година. Мисля, че лицензът беше обективно отнет.

Томов: Причината за единственото нещо, което може да бъде оспорвано, да направят проверка за всички клубове. И те обещаха, а не дойдоха. НАП не е дал документ, че дължим данъци. НАП има документ, че нямаме задължения от проверката след 3 месеца. Преди мен за ключови позиции плащаха по 200 евро, а взимат заплати по 10 хиляди евро. Аз направих промяна, заявихме истинските заплати. И заради това ни взеха лиценза. Сергей Станишев излезе и каза ДАНС да влезе в лит(*кс-етрополе, за да се види какво става там. След това един прокурор, близък приятел до г-н Батков, и започна гоненето. Гонене с прокуратура. След това нямаше къде да обжалвам. В този момент си имал силно влияние в правителството, както и в медиите чрез твоя вестник. Това е непочтено всичко.

Батков: Сашо, престани да се оправдаваш с мене. 2007 година заслужено победихте, позорно Левски загуби, затова си отидоха Мъри и Батков. Единствено Тодор Батков надигна глас, предупреждавайки официалните органи - НАП и лицензионната комисия, това е което направих, престани да се оправдаваш с мене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 04, 2012 1:28 pm 
Аватар

Ето върна се Бащицата и сега ще изкупи всички кадърни юноши на Портото и Барцилоната.Пък вие го плюйте после.Вземете си бележка отрепки. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 725, 726, 727, 728, 729, 730, 731 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]