forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 12:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 722, 723, 724, 725, 726, 727, 728 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 1:16 pm 
Аватар

С оглед равилото, че от балоня не се пускат линкове:

Само в db: Левски взима звездата Рамос от Анортозис
03 февруари 2012 11:30
Португалецът подписва със "сините" до дни

Левски е на път да направи сериозен трансферен удар, като привлече в редиците си звездата на Анортозис - Кристовал Де Силва Рамос, начи donbalon.eu от отлично информиран източник.

Португалецът играе като дясно крило и годишната му заплата в кипърския клуб се равнява на впечатляващите 200 000 евро. Договорът на Рамос с Анортозис изтича през лятото, което улеснява почти сигурния му трансфер на "Герена".

Кристовао Рамос започва кариерата си в Порто, където в периода 2002-2005 година успява да изиграе 97 мача с екипа на втория отбор на "драконите". След това крилото защитава цветовете на Пеняфиел и Лейшоес, където обаче не успява да блесне особено и кариерата му тръгва надолу. През 2006 година обаче Кристовао преминава в гръцкия елитен АЕП Пафос. Там той прекарва три сезона, в които регистрира 40 мача и 8 гола. Това му спечелва трансфер в гранда Анортозис Фамагуста. С екипа на "синьо-белите" португалецът има 58 двубоя, в които нанизва седем попадения. През този сезон обаче гологлавият полузащитник позагуби титулярното си място и в местното първенство той има изиграни едва десетина срещи, в които не е успял да се разпише. За сметка на това пък Рамос може да се похвали с гол в квалификациите на Лига Европа през есента.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 1:28 pm 
Аватар

Анисе е грозен(прилича на Азис) и е подъл.Не го искам тоя шибаняк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 2:45 pm 
Аватар

Толкова ли е добър тоя Анисе бе. Я му дайте нещо клипче

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 3:02 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Толкова ли е добър тоя Анисе бе. Я му дайте нещо клипче

Ей го циганина... Има неква техника. :bigok
http://www.youtube.com/watch?v=rbkOVsvh ... _embedded#!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 3:41 pm 
Аватар

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=250925
На колене пред балона :bigok

Лошото е:
- този е халф, нито защитник, нито нападател :lol:
- 174см. Изграждаме нов дрийм тийм джужета :bigok
- да се подстриже :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 3:46 pm 
Аватар

Цитат:
Един от най-добрите футболисти на Анортозис - Кристовао Да Силва Рамос пристигна в София с опцията да подпише договор с Левски. Роденият в Лион Португалец е дясно крило и бе посрещнат на аерогара София от доктора на „сините“ Жан Филипов, Веднага след пристигането си футболистът бе заведен на медицински тестове.

хахахаххаха, как знаят вече кой да пращат :smt005
Сега остава да не се окаже и че е куц :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 3:46 pm 
Аватар

Kryten написа:
http://levski.gong.bg/view_article.php?article_id=250925

Лошото е:

- не е черен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 3:50 pm 
Аватар

Втория гол :shock: ... Одобрява се! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 3:52 pm 
Аватар

Някой добро инфо им сипва на ДБ.

Ако този идва като опция за атакуващ халф(дясно крило) и ще вземем нападател и защитник, отбора ще бъде добре окомплектован. Аз дори не знам дали тази истерия за централен защитник е толкова оправдана(вярно е, че се допускат положения и грешки, но аз не знам отбор в света, който да не депуска ситуации пред вратаря си?!), за мен атаката е далеч по-важна. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 3:55 pm 
Аватар

Поне е футболист - одобрява се :bigok Да го купуват, че няма кого да коментираме вече в тая тема :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 3:58 pm 
Аватар

krivia написа:
Някой добро инфо им сипва на ДБ.

Ако този идва като опция за атакуващ халф(дясно крило) и ще вземем нападател и защитник, отбора ще бъде добре окомплектован. Аз дори не знам дали тази истерия за централен защитник е толкова оправдана(вярно е, че се допускат положения и грешки, но аз не знам отбор в света, който да не депуска ситуации пред вратаря си?!), за мен атаката е далеч по-важна. :smt006
Абсолютно грешно мислиш според мен, ако си пуснеш запис от головете, които получихме този сезон ще видиш, че ни трябва защитник и ЗАЩИТА. По всички критерии и до момента в атака го докарваме, а в защита губим точки. А на всеки от 1 клас е ясно, че отбор се гради с добра защита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:02 pm 
Аватар

Ясно е, че трябва добра защита, но и с наличните петима защитници(Грийн, Башлиев, Старокин плюс Светата Двоица) може да се изгради една добра централна двойка. Трябва им време за да се обиграят. Ключът е времето, търпението и тренирането. Дори и да дойде сега някакъв нов защитник, няма никакви гаранции, че ще се напасне с партньор и новия сезон защитата ще е цвете. Но тук поне има алтернатива като бройка. В атака далеч не стоят така нещата, ако не смятамe с юношите да се борим за титла.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:04 pm 
Аватар

krivia написа:
Ясно е, че трябва добра защита, но и с наличните петима защитници(Грийн, Башлиев, Старокин плюс Светата Двоица) може да се изгради една добра централна двойка. Трябва им време за да се обиграят. Ключът е времето, търпението и тренирането. Дори и да дойде сега някакъв нов защитник, няма никакви гаранции, че ще се напасне с партньор и новия сезон защитата ще е цвете. Но тук поне има алтернатива като бройка. В атака далеч не стоят така нещата, ако не смятамe с юношите да се борим за титла.

2 години ги чакахме Иво и Тополата да се обиграят. Колко повече време да им дадем. Не стават и това е.

Трябват ни нови защитници и то поне двама.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:05 pm 
Аватар

От всички изброени, нито един от тях не е централен защитник. Изброи ми два бека и един халф. Тва е все едно да сложим Данчо Милиев в атака и да твърдим, че сме решили че сме добре в атака. Или да кажеш примерно ето имаме Светата Двоица Миро Антонов и Певеца, да не взимаме нападатели щото имаме достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:05 pm 
Аватар

Абе Кривчо, къде броиш Старокин и Башлиев, да не говорим за Тополата и Фейсбука.
С преквалификации не става, а Грийн си личи, че не му пасва това място на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:07 pm 
Аватар

Не одобрявам!

Ако спретнем едно клиБче за Дани Младенов, според мен ще изглежда, като бОк, спрямо този екземпляр. Това е първоначалното ми мнение, базирано само на прословутия клиБ.

Предпочитам креативен халф(ама истински) и ЗАЩИТА, защото с тази, с която разполагаме сме като някаква "разпоРетина" отзад.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:12 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:12 pm 
Аватар

Не е важно, дали вие одобрявате, а Костов да одобри.

Ей, угодия нямате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:13 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=250791
Цитат:
Капитанът на Левски пък е един от тези, които подадоха не една, ами две ръце на юношите. Често той остава след тренировки, за да работи с тях. Личи си, че му доставя удоволствие. Йовов два ценни съвети. Така например, кара Антонио Вутов да наблегне на работата с десния крак. „Едно време си връзвах конец на единия крак, за да си спомням, кой от двата ми е по-слабият”, коментира в разговор с младите Христо Йовов, който не изневерява на шегаджийския си стил. :bigok
Владимир Гаджев показва, че и той не е забравил откъде е тръгнал. Юношите вече се хвалят с новите си футболни обувки, които са им подарък от Влади Гаджев. Левски може и да няма много нови играчи, но има истински капитани.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:16 pm 
Аватар

ркк, аз гледам къде ги пуска треньора въпросните двама играчи, Башлиев е играл като централен защитник и в Пирин, Грийн – Башлиев беше двойката централни защитници срещу Стяуа.
Kocito_Kalki, прав си че ги търпяхме две години, макар и да не бяха под ръководството на Треньор през по-големия период от време, но щом и Костов е решил, че няма да са титуляри, значи наистина може и да не стават, но като за резерви стават. Не знам защо доста хора не мислят и за широчината на състава, а гледаме само как да ги докараме до 11 титуляри.
Kryten, според Костов и Грийн и Башлиев ще играят като такива, Старокин също, а това какви са им оригиналните позиции вече е друг въпрос, но идеята ми беше, че ако сега ще се заложи да първите двама, най-добре е да ги обиграят поне за полусезона, за да видим стават ли или не, с тактиката на Гонзо след всяка издънка нови варианти на защитата доведе до това да нямаме никаква стабилна защита през последните сезони.
П.С. Впрочем когато дойде в началото Томашич и започна да играе, много хора го мислехме за абсолютен дърводелец и далеч под нивото на Коловати, обаче след като се обиграха с Топчо видяхме какво постигнаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:18 pm 
Аватар

RIOT написа:
Не е важно, дали вие одобрявате, а Костов да одобри.

Ей, угодия нямате.

Тънката ми мисъл е, че това най-вероятно е "пожарен" трансфер! Дано да не съм прав и да ни радва(ако подпише де...!!!!!!).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:25 pm 
Аватар

Явно Костов залага на технични играчи с не особено внушителна физика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:27 pm 
Аватар

knave написа:
Kryten написа:
http://levski.gong.bg/view_article.php?article_id=250925

Лошото е:

- не е черен

+1. Искам черната мамба да пори за Левски. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:27 pm 
Аватар

krivia написа:
ркк, аз гледам къде ги пуска треньора въпросните двама играчи, Башлиев е играл като централен защитник и в Пирин, Грийн – Башлиев беше двойката централни защитници срещу Стяуа.
Kocito_Kalki, прав си че ги търпяхме две години, макар и да не бяха под ръководството на Треньор през по-големия период от време, но щом и Костов е решил, че няма да са титуляри, значи наистина може и да не стават, но като за резерви стават. Не знам защо доста хора не мислят и за широчината на състава, а гледаме само как да ги докараме до 11 титуляри.
Kryten, според Костов и Грийн и Башлиев ще играят като такива, Старокин също, а това какви са им оригиналните позиции вече е друг въпрос, но идеята ми беше, че ако сега ще се заложи да първите двама, най-добре е да ги обиграят поне за полусезона, за да видим стават ли или не, с тактиката на Гонзо след всяка издънка нови варианти на защитата доведе до това да нямаме никаква стабилна защита през последните сезони.
П.С. Впрочем когато дойде в началото Томашич и започна да играе, много хора го мислехме за абсолютен дърводелец и далеч под нивото на Коловати, обаче след като се обиграха с Топчо видяхме какво постигнаха.

Е това е ебаси извратената логика.... Естествено, че Грийн и Башлиев ще ТРЯБВА да играят като такива, щото други нямаме - тополата и фесбука не стават за титуляри (сам казваш, че са за резерви, а аз добавям, че е по-добре да не се налага да влизат). Ако тия двамата ги няма, остават другите 3-ма изброени, от които нито един не е централен защитник! Е да, ма били играели там - ми ще играят, няма как да излезем без централни защитници! Костов ги пуска там, щото няма кой друг да пусне! Ето защо е повече от ясно, че защитник определено ни трябва! Да, имаме кой да ПУСНЕМ там и сега, ама нали правим някакъв отбор.... Идеята е (или по-точно беше, вече прекалено много закъсняхме) да намерим поне 1 защитник, дето да е читав, да проведе подготовка и да се обиграе, пък покрай него да пълни другата дупка някой от изборените (най-вероятно Грийн, за съжаление). Пък лятото, евентуално, да се намери още един - нали гоним Европа и някакво представяне там, с тия лимонади няма как да стане. Е тоя план очевидно си еба фара. Но е повече от очевадно, че ни трябва защитник, па ако ще на хартия да имаме и 8.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:29 pm 
Аватар

Петък е :hitl5 Какво става със селекцията :hitl2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:34 pm 
Аватар

Потрай малко бе, вторник са тука....или четвъртък, едно от двете :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:36 pm 
Аватар

Kryten написа:
Лошото е:

Добър е...на клипа :smt003 С първите две съм съгласен,но за третото не си прав-свършил е вече тая работа.Прилича на сериен убиец,аз го одобрявам за крило,ама се надявам да не е нападателя,който чакаме,макар да съм почти сигурен,че е така :lol:Но ако това е желанието на Костов(а не отбиване на номера) значи има нещо,все пак познава кипърското първентво.А тоя кривия ме разби направо-не разбирал истерията с централния защитник :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:57 pm 
Аватар

Започвам да си мисля, че чист нападател няма и да получим.Просто заради схемата на игра на Костов, е по - вероятно да вземе някой атакуващ халф като тая гологлава "звезда".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 5:05 pm 
Аватар

Цитат:
Започвам да си мисля, че чист нападател няма и да получим.Просто заради схемата на игра на Костов
Точно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 5:24 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=tM6aujXqNKs Виждам ,че има доста силен шут :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 722, 723, 724, 725, 726, 727, 728 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]