forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Фев 15, 2026 1:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1178, 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 7:40 pm 
Дърто Говедо
Аватар

Като не може да се уволни,може да се пенсионира,време му е.Цял живот посветен на партията, му стига

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 8:11 pm 
Цура е уредила зверска контрола със седмия във втора швейцарска дивизия :smt035 Около 700 отбора са се сбили за участие в мач срещу харизмата, но най-много пари е цакал силният в миналото тим на Биел, който практически може да се каже, че е и индиректно европейски шампион, ако разбирате каква ми е логиката :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 8:22 pm 
БоК
Аватар

FLAME написа:
incheto_1914 написа:
Някои тук преди време подозираха, че е Кольо Гилъна :bigok

Не е той. Колелото е Никола Пенев мисля, а Гилъна е Николай Йорданов.

Кой е този Пенев :?: Веднага снимки на него, жена му и двете им дъщери начинаещи гълтачки :bigok
А на Гилъна винаги може да му се пее кур на гнусния наркоман :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 8:34 pm 
Дърто Говедо
Аватар

Македония написа:
Brannik написа:
Седем:Едно написа:
А Кольо Велосипедера, Путко Суровянси и още един, двама от джамията спорт лайно, са различните шизофренични превъплъщения на ГА.

Обещавам скоро в джамията спорт1 да има значителни промени и в крайна сметка да спре да бъде джамия и да бъдат покръстени, а новини свързани със сектор Б и фонда ще са с предимство :8) Синият октопод е навсякъде :smt031

Кажи чесно :smt005 :smt005 :lsclapp :lsclapp :smt023 Накарайте го да се моли на четири крака...

П.С: Бахти якия ден :bigok

Само чекаме да стартираме и да вземем 50% и почват промените, а ако тоя сайт го изкараме и на печалба мисля процент от нея всеки месец да отива във Фонда - от тва по-голям удар върху турската пропаганда здраве му кажи, само да станат нещата :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 9:16 pm 
Стискаме плаци :lsclapp Ако ви трябват хора за синя пропаганда, насреща съм. Пари няма да взимам :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 10:52 pm 
Досадно Говедо
Аватар

Wildkid написа:
Цациморец са пуснали писмо до Синьото БФС да изчеластри прасюгите. За съжаление с него доста са се изложили, за разлика от жалбата по въпроса с Анисе - писъмцето е изключително постничко, пропуснати са сума аргументи, изобщо - крайно аматьорски написано.....

Отделен въпрос, че всъщност тия неща трябва да се пращат до ФИФА, УЕФА, WADA и МОК......

Съгласен.. Отделно, че са го озаглавили "сигнал" :oops:

FLAME написа:
incheto_1914 написа:
Някои тук преди време подозираха, че е Кольо Гилъна :bigok

Не е той. Колелото е Никола Пенев мисля, а Гилъна е Николай Йорданов.

Да, прав си, верно че така се казваше (наскоро имаше лайв гей-чат с него). Левскари, сбирайте лайна, двама са.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 11:32 pm 
Данчо Милиев
Аватар

Прочетохте ли новия екскремент току що стоварен от ГА??? :bigok
Уникален е , както обикновено....синьото политбюро бфс, най-изстрадалия и авторитетен клуб, синьото ДС...вселенския заговор срещу екзекутора на Ду Драгао... :smt005
http://www.sport1.bg/sport1/node/246024

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 11:35 pm 
БоК
Аватар

Реално Гилъна не ме ебе какъв е, щото Контрол ме кефи като група (в смисъл не знам дали от 20 години имат нещо, но ония старите неща ме кефят). :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 11:37 pm 
Говедо
Аватар

Trans penem mihi est написа:
Уникален е , както обикновено....синьото политбюро бфс, най-изстрадалия и авторитетен клуб, синьото ДС...вселенския заговор срещу екзекутора на Ду Драгао... :smt005

Цитат:
Никакви забележки по написаното но г-нАтанасов. Както витаги точен и истински!Благодарим ти,че те има!

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 11:55 pm 
Аватар

Този мустакат спермояд га,явно използва много силни и безотказни медикаменти,защото всичките му пасквили започват и свършват по един и същи начин.Според мен е загуба на време да се четат подобни измекярщини.Както съм му набрал съм сигурен,че ако ни затворят някъде само двамата за 10мин.коренно ще промени мирогледа си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 02, 2012 11:57 pm 
Говедо
Аватар

Цитат:
Мерси изненада бешикташак,(*паз не игра.

ЕЙЙЙ БОГУ..., как може ? :arrow: празнува?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 12:19 am 
Данчо Милиев
Аватар

Коментар на чорбар от чорбал за спас.(Да е жив и здрав, днес празнува.)

Цитат:
Браво! Докажи че от теб ще излезе футболист! Няма значение че играеш в Турция важното е че ще докажеш! Далече по-слаби играчи от теб са играли там като Р. Карлош и т.н.!! Мачкай!!

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 12:25 am 
Дърто Говедо
Аватар

Това е култово и е съвсем реален червен клоун:
Цитат:
съгласен съм до тук са вложили около 70 милиона лева .........имате ли представа колко пари са това за няма и 3 години......сигурен съм че ако не ни беше забатачил така оня кривондел ЛУПИ с тия 70 милиона щяхме да играем и през трите години в ШЛ......оставете хората да си вършат работата и стига сте ги псували........няма кой да дойде ако те си тръгнат не разбирате ли

Оставете ги, бе, оставете ги! Хората си знаят работата, как да закрият цуци. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 12:27 am 
Говедо
Аватар

alex77 написа:

Този мустакат спермояд га,явно използва много силни и безотказни медикаменти,защото всичките му пасквили започват и свършват по един и същи начин.Според мен е загуба на време да се четат подобни измекярщини.Както съм му набрал съм сигурен,че ако ни затворят някъде само двамата за 10мин.коренно ще промени мирогледа си.

ами да, има си 3-4 файла с глупости, върти ги, добавя по 2-3 изречения и сека седмица изсира ново "произведение". и докато се намират будали като нас, които му обръщат внимание, ще продължава да се храни от това. всъщност изобщо не е толкова болен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 2:10 am 
БоК
Аватар

Цитат:
София. "Криля советов" е на път да резне крилете на лит(*кс-етрополе, научи "Стандарт". Руснаците са сезирали ФИФА за дълг от 150 000 евро. "Армейците" не са платили наема на Раис Мболи. Срокът е изтекъл преди повече от месец.

"Информацията, че ги съдим във ФИФА, е вярна. Чакахме, чакахме, но ни омръзна. На няколко пъти пращахме предупредителни писма по процедура. Така и не получихме официален отговор. Само телефонни обаждания и обещания. Но това не се случи. Ако не платят, ще приберем Мболи", обяви генералният директор на клуба Денис Маслов за "Стандарт".

Още един казус е напът да разклати "червените". Клубът все още не е платил на "Локо" (Пд) за Пламен Крачунов при положение, че е трябвало да го направи през август миналата година. Новината беше потвърдена от Атанас Узунов. лит(*кс-етрополе дължи 200 000 евро за централния защитник. От "Лаута са серизарили БФС и може да се стигне дори до спиране на трансферите на "Армията". "В договора му е записано, че за всеки просрочен ден тече неустойка", каза още Узунов.
:bigok :bigok :bigok
ИбанИтУ тепърва започва :bigok :blass Въпреки, че съм убеден, даже сигурен, че никой от руснаците не е и чувал за Стандарт :loser2 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 2:22 am 
Превъртял футбола
Аватар

Mr. Smith написа:
Цитат:
София. "Криля советов" е на път да резне крилете на лит(*кс-етрополе, научи "Стандарт". Руснаците са сезирали ФИФА за дълг от 150 000 евро. "Армейците" не са платили наема на Раис Мболи. Срокът е изтекъл преди повече от месец.

"Информацията, че ги съдим във ФИФА, е вярна. Чакахме, чакахме, но ни омръзна. На няколко пъти пращахме предупредителни писма по процедура. Така и не получихме официален отговор. Само телефонни обаждания и обещания. Но това не се случи. Ако не платят, ще приберем Мболи", обяви генералният директор на клуба Денис Маслов за "Стандарт".

Още един казус е напът да разклати "червените". Клубът все още не е платил на "Локо" (Пд) за Пламен Крачунов при положение, че е трябвало да го направи през август миналата година. Новината беше потвърдена от Атанас Узунов. лит(*кс-етрополе дължи 200 000 евро за централния защитник. От "Лаута са серизарили БФС и може да се стигне дори до спиране на трансферите на "Армията". "В договора му е записано, че за всеки просрочен ден тече неустойка", каза още Узунов.
:bigok :bigok :bigok
ИбанИтУ тепърва започва :bigok :blass Въпреки, че съм убеден, даже сигурен, че никой от руснаците не е и чувал за Стандарт :loser2 :losers

От там им бе дадено началото, от там ще ги приключат. :bigok
:losers :lsfc4

Афганците идват, за да си приберат борчовете, свине. :smt032 :smt066

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 2:43 am 
Говедо
Аватар

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded :smt005 :smt005 :smt005 "Ей, Богу, незнам" :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 3:30 am 
Говедо
Аватар

Не знам, може и да съм наивен, обаче още чакам да дойде ден, в който свинчугите да купят някой футболист и да си платят за него. Досега всички клубове трябваше да са ги научили какви са нещастници и да не им продават футболисти по простата причина, че няма да получат и стотинка от трансфера. Тъпи ли са всички, умствено изостанали ли са, не знам, обаче продължават да продават играчи на "харизмата"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 10:38 am 
Данчо Милиев

Тия всеки ден просто някой ги соли и си търси парите...нямат оправия... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 10:49 am 
Говедо
Аватар

Ако не се лъжа края на март се раздават лицензите... тик-так

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 11:05 am 
БоК
Аватар

http://www.partizan.rs/311-ivanov-ivan/
подписа бе :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 11:16 am 
Говедо

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 11:30 am 
Превъртял футбола
Аватар

Ааааааааааааааа, краяТ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 12:10 pm 
Говедо
Аватар

Нормално за чорбар :bigok Дори се забелязва известен напредък предвид това, че треньорите му се подписват с петолъчка или палец :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 4:08 pm 
Дърто Говедо
Аватар

В Спортлайн продължават да се ебават с М§Х - Диого избягал щото не му платили, а "трансфера" за 150к ойро всъщност е измислица на Гърнето, Цимбика и сие :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 5:49 pm 
БоК
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=347631 :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 6:00 pm 
Отвсякъде си свалят ципа и го подават потен на чорбарите. :losers

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 6:02 pm 
БоК
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=347705
ПолитологЗеро и Лупи ще громят капитализъма. Това ще бъде истината. НЯМА да бъде лъжа и демагогия :smt035 Няма :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 6:04 pm 
Превъртял футбола
Аватар

Какво искате бе, човека ще изнася ФАКТИ....ФАКТИТЕ....ВСИЧКИТЕ....Лицензгейт, майна :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2012 6:05 pm 
БоК
Аватар

Еми фактите де. Аз Лупи не знам НЯКОГА да е използвал друго освен ФАКТИ! Ей богу!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1178, 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]