forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 716, 717, 718, 719, 720, 721, 722 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 10:35 am 
Аватар

Остават 14 часа и 25 минути :bigok :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 10:43 am 
Аватар

FLAME написа:
Костов отстрани Димов и Станчев от Левски

Старши треньорът на Левски Николай Костов отстрани от първия тим Даниел Димов и Стефан Станчев, които вчера се сбиха по време на тренировка. Играчите са разочаровали изключително много специалиста, който е събрал отбора и е казал тежката си дума.

Санкцията е за неопределен период от време, като със сигурност двамата няма да дойдат на следващия лагер в Анталия, а ще тренират в София.

Станчев и Димов няма да бъдат глобявани с пари, като това решение също е на треньора.

Припомняме, че двамата се сбиха по време на двустранна игра в понеделник, след като Стефан Станчев на два пъти влезе остро в краката на Даниел Димов и халфът се нахвърли върху съотборника си, като бранителят също не му остана длъжен.

gong.bg

Много ми харесва как действа г-н Костов. Браво!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 10:45 am 
Аватар

Винаги съм се чудил на мозъците в отбора. Не стига че са мега-некадърни футболисти и немогат два паса да си дадат, а и супер нагли :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 10:59 am 
Аватар

За мен дотук Костов няма грешен ход :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:01 am 
Аватар

Истината е, че нашите примадони, ако нямат респект от треньора, много лесно "ще го уволнят" с типичните номерца. Очевидно е, че за Костов е в сила правилото "Избягал е от България и е станал човек" :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:02 am 

Сър Костов явно е вдигнал мерника и на Милийката и ГлъвъТъ само чака подходящ момент :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:06 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
Истината е, че нашите примадони, ако нямат респект от треньора, много лесно "ще го уволнят" с типичните номерца. Очевидно е, че за Костов е в сила правилото "Избягал е от България и е станал човек" :smt023

Да, дано има достатъчно пари в отбора да си наложи своето, за да не стане като Любо Пенев- гони ги, ама титаните нямат пари да плащат на неиграещи футбалери и ги връщат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:09 am 
Аватар

acrimonious написа:
АвстралиецО написа:

Да, дано има достатъчно пари в отбора да си наложи своето, за да не стане като Любо Пенев- гони ги, ама титаните нямат пари да плащат на неиграещи футбалери и ги връщат.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:10 am 
Аватар

Според мен имаме доста по-голям проблем от това ,че сме с две дървета по-малко.От днес зависят доста неща за следващите 4-5 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:18 am 
Аватар

flo написа:
Според мен имаме доста по-голям проблем от това ,че сме с две дървета по-малко.От днес зависят доста неща за следващите 4-5 месеца.

Ами не съм много сигурен, в този отбор някои неща трябва да се променят изконно и това мисля, че е много по- важно от това да се купят 1-2-3-4-ма футболиста.

хМариян 10 години не играе, ама прави глупости- аре вън.
Лъчо вечната надежда- айде вън.
Глъвътъ и тополата никво развитие- на скамейката.
Младите ни момчета- с мъжете и влизат в сериозни контроли, а вероятно и в някой мач.
Хаздайчо- пие и нищо не прави (даже се хвали колко юноши бил произвел- Галин Иванов, Ивелин Попов, Бандаловски и т.н., а не се замисля, че нито един не игра в първия отбор на Левски)- айде вън..

Това се нарича за мен дългосрочна политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:20 am 
Аватар

В последно време доста ни се скъси резервната скамейка :smt012 Да не говорим, че на някои постове нямаме адекватни заместници, но дано лятото да сме готови със селекцията (или поне да сме наясно кои ще вземем) преди началото на първия лагер :levski

П.П. +1 за acrimonious

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:22 am 
Аватар

Не мога да разбера защо точно днес трябва да се случат нашите трансфери. :lol:
Трансферният прозорец е отворен до края на февруари, а освен това:
Цитат:
The transfer window of a given football association governs only international transfers into that football association. International transfers out of an association are always possible to those associations that have an open window. The transfer window of the association that the player is leaving does not have to be open.

Може би не трябваше да го пиша това мнение,че поне да чета днес нервни изблици :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:27 am 
Аватар

http://www.epfl-europeanleagues.com/leagues_transfer_window.htm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:29 am 
Аватар

Имам предвид трансферният прозорец за България, знам че за големите първенства затваря днес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 11:31 am 
Аватар

FLAME написа:
Имам предвид трансферният прозорец за България, знам че за големите първенства затваря днес.

Да, не казвам, че бъркаш, просто пускам помощен линк :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 12:06 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
В последно време доста ни се скъси резервната скамейка :smt012 Да не говорим, че на някои постове нямаме адекватни заместници, но дано лятото да сме готови със селекцията (или поне да сме наясно кои ще вземем) преди началото на първия лагер :levski

П.П. +1 за acrimonious

И аз мисля, че късата скамейка е проблем и то реално на почти всеки пост. Доста напуснали, а само един взет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 12:37 pm 
Аватар

PhilipLS написа:
АвстралиецО написа:

П.П. +1 за acrimonious

И аз мисля, че късата скамейка е проблем и то реално на почти всеки пост. Доста напуснали, а само един взет.

Аз пък си мисля, че се отвори място за петимата юноши, които стоят на терена много по добре от напусналите вечни резерви. Трябва ни един здрав защитник с добро чувство за пласиране(може и двама) и един нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 12:41 pm 
Аватар

И аз така го мисля. Тоя Вутов не може да вкарва по-малко от един Миро Антонов или Арш :smt003 Нападатели и халфове за резерви има, ама няма титуляри :) Особено в защитата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 12:47 pm 

Айде сега Милиев и Иво Иванов да се сбият :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 12:50 pm 
Аватар

Аз също съм за това да се дава път на младите, но не можеш да разчиташ 15-16 годишни юноши да ти решават мачовете. :smt006 Има няколко кървави мача в първенството, за които си трябват хора с опит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 12:54 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
Аз също съм за това да се дава път на младите, но не можеш да разчиташ 15-16 годишни юноши да ти решават мачовете. :smt006 Има няколко кървави мача в първенството, за които си трябват хора с опит.

Да, така е, с деца шампион не се става (пр. Франсенал :loser2 ), но с хмариян, лъчко и пичко също :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 12:58 pm 
Аватар

acrimonious написа:
АвстралиецО написа:

Да, така е, с деца шампион не се става (пр. Франсенал :loser2 ), но с хмариян, лъчко и пичко също :smt006

Като стигнем нивото на Арсенал, ще имаме по два отбора с наши юноши :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 1:25 pm 
Аватар

Взимането на нов централен защитник е повече от задължително и това на всеки един е ясно. Видя се в мача със Стяуа,че дори и без дърварите ИИ & ЙМ, пак сме супер зле отзад. Не знам , толкова ли не може да се привлече един свободен агент при всички положения ще е по - добре от тия 2-мата. Примерно оня Боязид ми изглежда добър вариант. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 1:27 pm 
Аватар

Аре потряйте един ден, бе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 1:33 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Аре потряйте един ден, бе :bigok

Срце левскарско не тряй :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 1:36 pm 
Аватар

Аз си мисля следното - еба ли го кога точно затваря за нас прозорецО - но ако взимаме играчи, евентуално :bigok
трябват следните неща:
1. Да са от първенство, което се играе в момента - така няма вариант да не са физически подготвени
2. Ако може да са били титуляри в клубовете си супер - виж пояснението за т.1
3. Да ги докарат поне ден преди да заминат за Анталия - да направят по-една тренировка с отбора, да успеят да се аклиматизират и да могат да играят поне по 1 полувреме (за нападателя) или цял мач (за защитника най-вече) в предстоящите контроли. Инак става като с Калво, вече очевидно, че е добър играч, ама идва от майната си неподготвен и т.н. Виждаме след нормална подготовка как се сменя формата...
Твай

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 2:26 pm 
Аватар

От сигурен източник знам, че и Ст. Станчев е бил прасе :wink: Не съм го споменавал, понеже имаше някаква легенда, че въпросната личност е с регистрация във форона. С един удар два заека :smt026

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 2:50 pm 
Аватар

Той и Димов беше прасе според един потребител. Значи заглавието трябва да е 'сбиха се две прасета в лагера на Левски'

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 3:16 pm 
Аватар

Hazard написа:
От сигурен източник знам, че и Ст. Станчев е бил прасе :wink: Не съм го споменавал, понеже имаше някаква легенда, че въпросната личност е с регистрация във форона. С един удар два заека :smt026

да, имаше регистрация след оная контузия, дето си счупи кракО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 31, 2012 4:11 pm 
Аватар

Бахти та*ака става с Тонев! Този по-добър играч от Танко Дяков явно няма да може да доведе.
Гонзо досега да беше довел поне 5 играча.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 716, 717, 718, 719, 720, 721, 722 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]