forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 7:58 pm 
Аватар

Той и Роналдо имаще проблеми с коляното и беше дебел, ама...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 7:59 pm 
Дежа вю получавам май :ohmygod Ама вече нищо не ме очудва. Да намират играчи, майка им да еба! Имаш абсолютно реален шанс за титла, на тепсия са ти я поднесли, но ти сам си сереш в трахеята по най-безмилостния начин...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:02 pm 
Аватар

Тука въпроса изобщо не е, че тоя дебелак се оказа менте. При положение, че си изиграл последния си мач, от един от най-слабите ти полусезони в историята, в началото на декември и знаеш, че защита нямаш, че ти трябват футболисти и в атакуващ план, и на 25.01. все още да си само с един бек в селекцията... Тва е безотговорно и аматьорско.
А тая селекция, уж, трябваше да е завършена на 4 януари, евентуално :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:03 pm 
Аватар

Майната им на тези бразилци...
Те да намерят свестен централен защитник, че само с Грийн сме много зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:05 pm 
Аватар

Абе аз си мисля, че и нападател не е лошо да вземем, ама вече става късно :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:06 pm 
Аватар

Това е абсолютен кретенизъм, нашето. Не бих го нарекъл "трансферна политика". В цял свят не можем да намерим играч за ЛЕВСКИ, ебаси. Какво работят тия хора.. не знам. Знам, че на улицата да срещна 2-ма случайни човека ще успеят да уредят поне един трансфер за толкова време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:07 pm 

Просто изчакайте до другия вторник :lol:

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:10 pm 

Продължавам да задавам същия въпрос, който зададох миналата седмица. Ако Тонев е при нас заради ВТБ, а ВТБ не са дали кинти, тогава защо ни е Тонев?

Гонзо е в пъти по-добър като технически директор от Тонев, базирайки се на това което съм видял от двамата до сега. Единствената истинска черна точка на Гонзо е Де Карвальо. Мога да се аргументирам много лесно защо Слори, Матондо, Щърков, Рисп и Арс не бяха грешки.

Арс го продадохме защото Костов не го искаше така, че не съжалявайте за това.

Сигурен съм, че до 31-ви Януари ще има нови играчи. Ако нямаме кинти, трансфермаркта е пълен с прилични футболисти, които са свободни агенти. Нали и в момента завършваме преговорите с Андерсон Карвальо от Сантос? С оглед на моментната ситуация, този го бройте за почти сигурно ново попълнение.

Нека задържим псувните за края на трансферния прозорец.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Яну 25, 2012 8:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:11 pm 
Аватар

Aз, честно казано, започвам да се чудя дали това не е умишлен саботаж срещу ЛЕВСКИ! Някои сигурно ще ме обвинят в параноя, сигурно съм параноичен, но нито руската банка идва, нито се прави селекция (Тонев е реално в ЛЕВСКИ вече 2 месеца, къде си бара пишката досега?), в борда влизат буфер и чорбар, просто някаква много по-грандиозна Казанска афера имам чувството че се е организирала, а Батков от безпаричие е готов да изслуша всеки и всичко. И на Бойко Борисов в голямата уста - трети път!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:13 pm 
За това да нямаме централен защитник са виновни всички поравно. Така както беше малоумно да се плюе само и единствено по Гонзо, така и сега е еднакво малоумно да се плюе по Тонев. Той няма и 15 дена направени в Левски. :ohmygod Трудна е ситуацията, ама откъде да знаят, че феноменО има проблем с коляното. Стана банална приказката с двете крайности напоследък, но за жалост е съвсем актуална.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:15 pm 
На Иво Тонев да му набият юмруци в сурата сега на срещата шут в гъза и да ходят да търсят играчи, ше им еба номерата... Направил съм си планове за лятото, всичко, титлата точно как ще се празнува, вила, море, чевермета, след това почват предварителни кръгове за ШЛ и дай Боже групи, няма някви аматьорщини да ми провалят плановете. Въз на работа, кучета слепи, ваща майка...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:16 pm 

Сигурно ли е, че сме разкарали и Гаярдо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:17 pm 
Аватар

Нека уточним, че спортен директор е Георги Иванов, а изпълнителен директор е Иво Тонев :wink: Тази година селекцията се движи от изпълнителния директор под вещото крило на Бащицата :bigok Резултат за сега :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2
И все пак Татенцето отново ни поздрави с ай сеу чи пЬегу :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:21 pm 
Аватар

Тонев, ще ти взривя апартамента! :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:21 pm 
АКО МИ РАЗВАЛЯТ ЗАМИСЛЕНИЯ БАНКЕТ ПО СЛУЧАЙ ТИТЛА-ШЛ НА ВИЛАТА НА МОРЕТО - МАЙКАТА ИМ Е ЕБАНА!!!!! ЗАПЛАШВАМ, НЕКА СТОИ ЧЕРНО НА БЯЛО, ЗАПЛАШВАМ!!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:26 pm 
Mr. Smith написа:
Нека уточним, че спортен директор е Георги Иванов, а изпълнителен директор е Иво Тонев :wink: Тази година селекцията се движи от изпълнителния директор под вещото крило на Бащицата :bigok Резултат за сега :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2
И все пак Татенцето отново ни поздрави с ай сеу чи пЬегу :loser2 :loser2 :loser2

ТОЧНО! :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:27 pm 
Аватар

Според ДонБидонСъсЗеле, Тонев не е бил за този трансфер, но се е доверил на Батя, Костов и сие!!!!!

Между другото, преди време се тръбеше, че Сирака е първа дружка с Тонев! след това Сирака излезе с онова пророкуване и ето ти днес се оказа прав!

Бе с две думи става интересно, ама на наш г*з(гръб) :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:28 pm 
Цитат:
Иво Тонев на пресконференцията: От днес за абсолютно всичко отговорност нося аз

Така че зад гърба, пред мишницата, в трахеята, да оправят бакиите, щото вече съм правил резервации за лятото. Само да ми развалят плановете :smt006 НЕ ОТГОВАРЯМ ЗА ДЕЙСТВИЯТА!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:30 pm 
Аватар

Добре бе майка му стара :smt017 Като нямаш скаути и агенти да работят за теб, свързваш се с няколко мениджърски агенции казваш им "Слушайте сега чикиджии, трябват ни двама-трима, петима грозни, яки, с големи хуйове негри, да могат да вкарват поне по 40 гола на сезон, да и да носят на пиене. Пари за трансфери нямаме" Това е , пращат ти 10 , избираш си двама и толкова :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:31 pm 
Аватар

Е по-добре ли щеше да е да почнат мачовете и на нивите ни да се задълбочи още повече контузията му...като не става да си ходи и да идва друг ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:34 pm 
Аватар

битер колумбийски сериал сме ;d

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:35 pm 
Аватар

може да вземем под наем Мариан Огнянов да раздвижва играта :idea:
и Тевия, ако не е подписал с Любимец :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:36 pm 
Аватар

Нормално е Дон Лайнон да тръгнат да оправдават Тонев :smt031 Чудя се как засега не са подхванали пак Гонзо, явно за сега се задоволяват с треньора :wink: Ега се задоволят с на Гара кура :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:37 pm 

bobsan_levskar написа:
Е по-добре ли щеше да е да почнат мачовете и на нивите ни да се задълбочи още повече контузията му...като не става да си ходи и да идва друг ;)

Въобще не е въпросът в контузията му, ясно е, че щом не е читав - да си ходи. Работата е, че до такава степен се отлагаха тея трансфери, че сега като тоя Зезиньо си ходи, време за реакция за нов трансфер почти няма. Само дано не се купи някой нападател, колкото просто да се купи. А оня другия от Сантош не си и помисляйте, че ще дойде, особено пък щом и Зезиньо си тръгна. Въобще се очертава тотален ташак, стискането за пари е нереално, а шансът за титла и после избиване на тея умрели пари е огромен, ама..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:39 pm 
Аватар

Май ще спасяваме положението с Жуниор от Славия , друг вариант просто не виждам да е останал... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:42 pm 

BluePower написа:
Май ще спасяваме положението с Жуниор от Славия , друг вариант просто не виждам да е останал... :ohmygod

Ще си позволя да се самоцитирам от миналия петък.

SZ_FEN написа:
Ще видите как в края на Януари ще направим спешен трансфер на Жуниор от Славия при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:49 pm 
Аватар

Няма страшно, сега някой от ръководството ще ни успокои, че Левски и без това има най-добрите футболисти в България, основна цел остава титлата, водим целенасочена подготовка и т.н. алабализми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:50 pm 

Courage написа:
Няма страшно, сега някой от ръководството ще ни успокои, че Левски и без това има най-добрите футболисти в България, основна цел остава титлата, водим целенасочена подготовка и т.н. алабализми.

А план 2015 кога?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:54 pm 

hidden767 написа:
Всички прочетохме че има 1 мач и не е вкарвал от 2 години, но вероятно искаме да вярваме в Дядо коледа - щом г-н. Костов го иска толкоз много, ни се иска да вярваме, че оценката му не се базира само на клипчета в тубата.

:bigok Искахме да вярваме в Дядо Коледа, ма си знаем че такъв няма. Явно и новият ни треньор си харесва играчи по локуми на мениджъри и клипчета в тубата. :slap
КАкво правим сега? След толкова унижения на трансферния пазар тази зима, предлагам ръководните "фактори" или да намерят нападател с главно Н до дни, или да си бият камшика. Взаимно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 8:57 pm 

Richard Long написа:
Aз, честно казано, започвам да се чудя дали това не е умишлен саботаж срещу ЛЕВСКИ! Някои сигурно ще ме обвинят в параноя, сигурно съм параноичен, но нито руската банка идва, нито се прави селекция (Тонев е реално в ЛЕВСКИ вече 2 месеца, къде си бара пишката досега?), в борда влизат буфер и чорбар, просто някаква много по-грандиозна Казанска афера имам чувството че се е организирала, а Батков от безпаричие е готов да изслуша всеки и всичко. И на Бойко Борисов в голямата уста - трети път!

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ей богу, не е в нас причината. Не е това, което повтарям от сума ти време. Саботаж е. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]