forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 10:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 4:09 pm 
Тоя Гонзо ви стряска сънищата всяка нощ, бахти манияците :smt005 :smt005 Дано само Гонзо "тайничко не се надява" да окупира пак треньорското място, щото това вече може да значи край на онзи дълъг период от време в групите на ШЛ и 1/2 финалите в УЕФА :?
А най-новото мрънкане е, че бразилеца е само за един полусезон :bigok :loser2 Ерата Форум сме :bigok

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Вто Яну 24, 2012 4:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 4:12 pm 
Аватар

StoqnS написа:
kpacko написа:
Договора му е до края на сезонЯ, а силно се надявам да остане и след това при нас. :levski
и не си само ти, който се надява треньора да остане, обаче какво ли мислят ръководите фактори в Левски по този въпрос? Ами ако Гонзо тайничко се надява да продължи да се прави на треньор!?! Отдавна ръководителите в клуба са доказали,че могат и искат да работят на парче!Поредното доказателство за това е наемането на бразилец за един полусезон, при положение че на тези адаптацията им трае минимум по толкова :smt017 Та май ние само с надеждите ще си останем :ohmygod2 Някои чак за титли и за влизане в групи на ЕКТ се размечтаха :| Не, че има лошо в това, ама на треньора ти да му остават няколко месеца от договора и ти да не се опитваш да го подновиш.... :smt017

Как да го подновят, като той няма още един мач като старши треньор през пролетта. :loser2
Аз не вярвам да има проблем той да го удължи. Очевидно, че има желание за работа и е жаден за успехи начело на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 8:34 pm 
Аватар

StoqnS написа:
kpacko написа:
Договора му е до края на сезонЯ, а силно се надявам да остане и след това при нас. :levski
и не си само ти, който се надява треньора да остане, обаче какво ли мислят ръководите фактори в Левски по този въпрос? Ами ако Гонзо тайничко се надява да продължи да се прави на треньор!?! Отдавна ръководителите в клуба са доказали,че могат и искат да работят на парче!Поредното доказателство за това е наемането на бразилец за един полусезон, при положение че на тези адаптацията им трае минимум по толкова :smt017 Та май ние само с надеждите ще си останем :ohmygod2 Някои чак за титли и за влизане в групи на ЕКТ се размечтаха :| Не, че има лошо в това, ама на треньора ти да му остават няколко месеца от договора и ти да не се опитваш да го подновиш.... :smt017

Ей всеки ден се намира некой да каже нещо за ГОНЗО бе д**ба.Тука в тоя форум имам чувството вече,че ГОНЗО е станал по-голем враг от КЮРДА :ohmygod2 и аз не съм се размечтал,аз просто вярвам,че нашият клуб е способен на това !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 10:21 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
Как да го подновят, като той няма още един мач като старши треньор през пролетта. :loser2
Аз не вярвам да има проблем той да го удължи. Очевидно, че има желание за работа и е жаден за успехи начело на Левски.
И аз си мисля, че човека работи с желание, но ме притеснява факта, че не се чува и дума за удължаване на договора му :evil: А по мое мнение, той си разбира от работата и не го е страх да прави промени, за да върви Левски напред :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 10:29 pm 
Аватар

Когато го представяха стана дума за договора и казаха, че ако всичко е ОК ще бъде продължен през април някъде.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 10:56 pm 
Аватар

FLAME написа:
Когато го представяха стана дума за договора и казаха, че ако всичко е ОК ще бъде продължен през април някъде.

Мен точно това ме притеснява и най-вече КОЙ ще каже дали е ОК или не е :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 11:00 pm 
Аватар

Бъди спокоен, няма да е Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 11:05 pm 
Аватар

Е то, ако е Тонев все тая - и двамата са хвани единия, удари другия :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 12:21 am 
Аватар

Някой от вас наистина ме изумяват,естествено е че с цялото си сърце желая Костов да е сполучлив треньор,но как разбрахте за 3-4 мача,че той е някакъв ивънземен специалист.Умират,пак казвам,някой от вас,да летят от една крайност към друга и да си помислят същите тия колко разлики ще открият от феновете на един друг отбор,играещ в България,но създаден в ссср.А и аз съм на мнение,че ние по-често трябва да бистриме как сектора да е страшилище на стадиона и извън него и как да реагира,ако палячовците на терена не се вписват в синята общност

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 1:12 am 
Аватар

StoqnS написа:
И аз си мисля, че човека работи с желание, но ме притеснява факта, че не се чува и дума за удължаване на договора му :evil: А по мое мнение, той си разбира от работата и не го е страх да прави промени, за да върви Левски напред :!:

Какъв е смисъла 4-5 месеца по-рано да се бие тъпана дали ще му предложат нов договор или не, а и до края на сезона има доста вода да изтече. И стига сте обливали Гонзо сякаш е най-черния човек на света и си е поставил за цел да съсипе отбора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 1:14 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Някой от вас наистина ме изумяват,естествено е че с цялото си сърце желая Костов да е сполучлив треньор,но как разбрахте за 3-4 мача,че той е някакъв ивънземен специалист.Умират,пак казвам,някой от вас,да летят от една крайност към друга и да си помислят същите тия колко разлики ще открият от феновете на един друг отбор,играещ в България,но създаден в ссср.А и аз съм на мнение,че ние по-често трябва да бистриме как сектора да е страшилище на стадиона и извън него и как да реагира,ако палячовците на терена не се вписват в синята общност

Ти чакай да видиш същите хора как ще му сипят само след 1-2 издънки. Ще стане и от Гонзо по-голям некадърник, а все пак Гонзо е един от малкото левскари, мразен колкото Кюрда, съвсем заслужено при това, ей богу :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 9:21 am 
Аватар

някой ще ходи ли на срещата с Таньо Ивов :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 9:41 am 

Задължително трябва някой да иде, за да му каже, че некадърника Гонзо тайничко се надява отново са изземе треньорските функции и да узурпира властта в клуба. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 9:44 am 
Аватар

трябва да се съберем ударна група, да застанем пред него и да го гледаме лошо :bigok пък другите нека питат :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 9:56 am 
Аватар

Ивчо дали няма да дойде с неговата ударна група :mrgreen: на бас, че ще си забравите неудобните въпроси :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 10:10 am 
Аватар

kpacko написа:
StoqnS написа:

Какъв е смисъла 4-5 месеца по-рано да се бие тъпана дали ще му предложат нов договор или не, а и до края на сезона има доста вода да изтече. И стига сте обливали Гонзо сякаш е най-черния човек на света и си е поставил за цел да съсипе отбора.

kpacko, пътят към ада почти винаги е застлан с добри намерения. Ако си чел "Улица консервна" на Стайнбег, знаеш каква добрина сторват приятелите му от благодарност. Доста често се случва в живота. Аз съм един от хората които критикуваха треньора Гонзо. Да си чул да кажа лоша дума за футболиста Гонзо? Във всяка една сфера има можещи и неможещи, което не отрича моженето в друга. Гонзо е упорит, безкомпромисен, праволинеен с много хъс за победа.. Тези му качества бяха в плюс като футболист. Мислиш ли, че са в плюс за треньор? Аз не, защото добрия треньор, според мен трябва да мисли логично, да е хитър, да е грамотен тактически и да го прилага, и най вече, да е много добър психолог, за да накара 30 безхаберника да го слушат и да изпълняват всичко каквото им постави като задача, без да вика, крещи и псува.
Така че не иде реч за обливане, а за реален поглед над нещата. И да отговоря веднага на незададения въпрос - не, все още нямам реален поглед върху работата на Костов, за да кажа - да, той наистина е добър. Ще го кажа в края на сезона, независимо дали сме станали шампиони или не. Аз лично искам отбора да играе красив и привлекателен футбол.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 10:18 am 
Аватар

Ама аз никъде не съм казвал, че Гонзо е титанично добър, велик и невероятен треньор, но някой хора понякога се вдъхновяват прекалено много и го хранят все едно е най-доУния чорбар(нямам предвид теб). :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 11:20 am 
Аватар

Хипо, тук въобще не става въпрос дали Гонзо е добър или лош треньор, да не говорим, че той в момента не е треньор и пак е плют. Става въпрос за тенденцията Гонзо да бъде демонизиран и смачкан, да му се вменяват някакви отвратителни качества. Що за болен мозък може да роди гениалната мисъл, че "некадърника Гонзо тайничко се надява да изземе треньорските функции и поради това ще саботира Костов и отбора"? Не знам какъв малоумник и неблагодарник трябва да е човек, за да мисли и говори така за Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 11:42 am 
Аватар

Абе това са орки бе, олигофрени. Типични безпаметни българи. ОК, Гонзо не става за треньор. Но тука почват да му се вменяват качества като на някакъв пресметлив организатор на подли схеми срещу Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 11:50 am 
Аватар

Гонзо скоро ще заприлича на Командира :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 11:52 am 
Аватар

Цитат:
Абе това са орки бе, олигофрени. Типични безпаметни българи. ОК, Гонзо не става за треньор. Но тука почват да му се вменяват качества като на някакъв пресметлив организатор на подли схеми срещу Левски.

То и логическата връзка се губи при такава схема - няма как да е пресметлив организатор на подли схеми и да е некадърен треньор просто. Гонзо е страдал най-много от всички ни, че не успя като треньор, надявам се да е осъзнал, че или трябва много да учи, ако иска да стане тренер (просто няма връзките и наглоста на Кюрда, че и на Балъков донякъде, за да се учи на гърба на други отбори) или просто трябва да си пренасочи усилията...хем да е полезен за Левски, хем да се издържа от тази си дейност.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 1:00 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Хипо, тук въобще не става въпрос дали Гонзо е добър или лош треньор, да не говорим, че той в момента не е треньор и пак е плют. Става въпрос за тенденцията Гонзо да бъде демонизиран и смачкан, да му се вменяват някакви отвратителни качества. Що за болен мозък може да роди гениалната мисъл, че "некадърника Гонзо тайничко се надява да изземе треньорските функции и поради това ще саботира Костов и отбора"? Не знам какъв малоумник и неблагодарник трябва да е човек, за да мисли и говори така за Гонзо.

Прав си 7:1, но защо обръщате внимание на тези финикийски врътки?
Хора с ограничено мислене, каквито са повечето спортни журналисти в България, се опитват да правят сензации. Обърни внимание, те не търсят такива, те се опитват да ги правят. Мислиш ли, че между нас(засегнатите да не се издават :losers ), няма такива, които по една или друга причина вярват на тъпите им писаници?
Знаеш ли колко пъти вече водя отчайващия спор че медиите в България, а и не само са най неетичните организации, които за някакви мижави приходи са готови да се одупят на всеки платежоспособен. Според мен поне 50% от новините са скрито платени реклами или репортажи.
Глупост е буржоазната революция да я превръщаш в социалистическа както стана през 17 та година в Русия, защото интелекта на хората е все още феодален. В България до 89г имаше социалистически феодализъм и е тъпо да си мислим, че след нежната революция, феодалният интелект ще се превърне в прогресивен демократичен.
Сори, за отклонението...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 1:25 pm 
Аватар

Въобще не говоря за журналя. Цитираното от мен и иронията на Омраз е писано в този форум и това е най-срамното. Аз не чета никакви спортни сайтове, защото няма какво да науча от тях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 2:39 pm 
Аватар

anta написа:
Абе, къде е спонсора? :D Май нищо не съм чела наскоро. Какво става? Има ли го, няма ли го?

Точно това и аз искам да попитам, защото гледам, че се отклонихме от темата в предните постове...

Тоньо Ивов е само пионка, когато (ако) дойдат парите, ще се чуе.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 2:56 pm 
Аватар

Въобще не говоря за журналя. Цитираното от мен и иронията на Омраз е писано в този форум и това е най-срамното. Аз не чета никакви спортни сайтове, защото няма какво да науча от тях.

Разбирам те, но цитираното от теб, аз съм го чел многократно с най разнообразни до абсурдност сценарии в донбалонести медии и това няма как да не се отрази на хората с малко по нестройно душевно състояние, хора които са малко по неуверени, които са по несигурни. Точно това се търси от подобни издания. На душевно болни мозъци като ГА и компания, които виждат през розовите си очила световна конспирация против червеноармейското им отроче, кърмено 40 години от М.Балев и сие, в имени соц революции, инжектирано с най способните и качествени играчи насилствено, за да представят на световната сцена достиженията всемогъщите постижения на социализЪма, не само трябва да им бъде забранен достъп до всякакви медии, а трябва да се затворят, да се лишат от свободен достъп и контакт с нормалните хора, защото те са виросоносители на най опасната болест за човечеството, пред която свинския грип и спина са най обикновени тридневни хреми а именно чорбаризацията...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 3:06 pm 
Аватар

hixxtam написа:
............. а именно чорбаризацията...

Така както го казваш звучи като процес с нарастващ брой привърженици. Не е ли по-добре "чорбарщина" :-)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 3:22 pm 
Аватар

Радко написа:
hixxtam написа:
............. а именно чорбаризацията...

Така както го казваш звучи като процес с нарастващ брой привърженици. Не е ли по-добре "чорбарщина" :-)

А мислиш ли, че няма такъв процес? Ако беше така, агитката в сектор Г трябваше да бъде на средна възраст около 40-50, да ходят с костюми на мачове и погребения(и двете биха били с еднаква тактова честота),приемайки че последния чорбар се е появил през 90те години примерно на 10 годишна възраст.
Изкривяване на истината, истеричните напъни и достъпа на неизличимо болни бацилоносители като ГА и сие до медиите, няма как да не заразяват подрастващите.
Както и да е, увлякох се, извинявайте.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 3:28 pm 
Аватар

И аз ще си позволя малко отклонение:
Чорбаризацията е следствие, не причина. Следствие от това, че след 10ти малко неща са се променили, управляват ни потомците на червените боклуци, правилата и законите са само за равните, а не "по-равните". Т.е. в една кочина, най-добре живеят прасета.
Когато държавата се оправи, тогава и прасетата ще изчезнат, тогава и ние ще имаме свестен собственик. Никога не се знае какво ни крие бъдещето, а историята е пълна с обрати и не търпи застой.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 5:29 pm 
Аватар

Прочети си пак мнението за Ивков в темата за ДЮШ, пък тогава съди другите!Нито е по-малка легенда, нито е по-малко образован от него, за възпитанието и интелекта му пък да не говорим :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 25, 2012 5:41 pm 
Аватар

Айде спрете се вече, Ивков щото е големият капацитет и на 80 години ще има хъс за работа :wink:
Проектът Гонзо- треньор се оказа неуспешен засега :wink: , Гонзо - спортен директор може да се каже, че е успешен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]