forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 8:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 1:16 am 
Аватар

Adepta написа:
Именно, Гочето хвана разбит отбор с егати и дървеняците и го дотъркаля до Ливърпул. Това прави успеха му още по-ценен. И после като награда му подляха водЪ.
А Мъри "обиграваше" отбора цял сезон, тогава нещо от феноменалния почерк и стил на игра нямам спомени :blass

Eдин отбор е нормално да ти трябва технологично време да го обиграеш, за да го накараш така, както искаш да играе. :smt006 Още повече, че Мъри пое едни отбор, след което трябваше да се раздели с някои играчи, поради поредното яко скастряне на бюджета. Нима не помниш, че Мъри пое отбора, когато парите се свиваха яко? Трябваше да се разделя с играчи, заради високите им заплати, като например Головской. Останаха само "забравени" за футбола играчи. Вечните резерви. Или поне основна част от играчите. Гошо Петков кой го броеше за жив? Мечо си беше вечна надежда и резерва. Емо Ангелов като дойде беше един посредствен нападател от посредствен отбор. Ицо Йовов се наложи сам да плаща пари, за да разтрогне с Берое, та да дойде при нас. Станислав Ангелов не го коментирам. Той стана футболист след като влезе резерва с Марсилия. При самото му влизане изтръпнах на стадиона. Още помня един умопомрачителен негов мач с Пирин (Македонска слава) 2005г. есента, където се размина по най-безумния начин с топката и ни вкараха. Хубаво, че беше Живко да изравни. Да него почвам и него какво недоразумение беше. И т.н., и т.н.
Та много лаете против Мъри, но друга песен пеехте тогава. От как гледам футбол при Мъри за първи път виждам Левски да играе такъв приятен футбол. Освен, че два сезона беше печеливш, то Левски играеше и футбол, далеч от българските реалности. Да не говорим и какви резултати имаше.
Да, Мъри си е виновен, че не се разви в чисто футболно отношение. Да, виновен си е, че запази всички наши звезди, когато вече бяха напълно изчерпани за Левски, колкото и банално да звучи. Бяха постигнали максимума, бяха били всеки как си искат, нямаха мотивация да играят. Мъри беше изгонен след доста спорен сезон. След трагичен такъв за Левски. Но не знам отбор 5 години подред да мачка и бие кога, къде си иска. Беше нормално да дойде такъв сезон. Още повече, че каквото и да си говорим в чорбата ги бяха събрали играчи, с надути заплати (на хартия, не че ги взеха някога :bigok ), премии. Имаха си качествени футбилисти и като никога беше спокойно (пред ураган).
И надали е виновен Мъри, че взетите тогава футболисти не можаха още първия сезон да блеснат. И петимата не бяха играли в Европа. И петимата имаха качества и чак следващия сезон ги показаха (без Жеан Карлуш). Но да не се пропуска, че бяха взети точно преди началото на сезона и на практика нямаха подготовка. Та, стига плюли Мъри. Вярно, че направи трагичен сезон, но Батков ги изгони с Наско по най-малоумния начин. И след това започна да прави гаф след гаф. Първо изгони Вуцов, когато една нелепа дузпа, един нормален футболен пропуск, ни провали един мач (БАТЕ). Следващото лято изгони Велев, който ни направи шампиони с разбит отбор (отново), след две победи в Европа, след като го остави да води цялата подготовка. На там историята май е доста прясна...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 1:43 am 
Аватар

През втория сезон на Мъри се взеха някои много качествени играчи, които освен чисто футболни умения бяха и абсолютни професионалисти- говоря за Бардон и Томашич :wink: Домофона се беше разиграл вече, Дедо Боре показваше класа, но пък не трябва да се отрича приноса на Стоилов във "връщането" за футбола на хора като Бабангида, Лусио, Станислав Ангелов, Ричард :wink: Проблемът на тактиката на Мъри беше, че все пак ние не сме Барселона да играем по един и същ начин всеки път срещу всеки и да побеждаваме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 2:21 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Да не говорим кво подпиране беше срещу резервите на смешните отборчета. То съдии, 20 метрови засади и кво ли не.

:D

Засадата на Бабангида расте лека по лека :bigok Очаквам в следващия материал на ГА Емо Ангелов да се окаже някъде зад таблото на Герена при паса на Йовов :smt031 .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 2:44 am 
Аватар

Много ясно, че се е крил някъде по входовете на сектора, че как иначе ще излезе в такава чиста позиция :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 10:13 am 
Аватар

Мъри ни даде много на всички ни, радостите които изпитахме тогава едва ли ще се повторят. Но не виждам смисъл да въздишаме като пенсионери за комунизма и да повтаряме какво било, как сме играели и прочие, а сега какво било. Минало бешело. Това с Кратуна сме го дискотирали много. Даже си спомням един спор продължил час и нещо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 10:14 am 
Аватар

Е той продължи щото обиколихме половин София пеш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 10:21 am 
Аватар

хубавата традиция да пием бира след изпит трябва да я продължим и това лято :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 10:23 am 
Аватар

Стига толкова изпити :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 10:26 am 
Аватар

викам лятото на Зеленото да направим ден на пиене на бира и анализ на тежката ситуация в отбора. :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 6:32 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
....Та много лаете против Мъри, но друга песен пеехте тогава.....

Не лая против Мъри, просто съм сигурен, че нямаше да го запомним с нищо него и играта на отбора, ако не беше боК Йовов да ни спасява срещу Публикум и най-вече 92837435-метровата засада на Бабнгида :bigok
Тоест, не че беше обиграл и научил нещо отбора, ама победите и пробива до групите просто възродиха играчите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 17, 2012 7:18 pm 
Аватар

Кво пак го зачесахте този Мъри, добър треньор, с успехи, със златна страница и никакво желание да се развива (Томашич, Коловати, Бабангида и т.н.) ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 1:52 am 
Аватар

А бе целия отбор си играеше много добре точно тогава като направихме пробива,нема кфо да си говориме,но после се насрахме мощно не заради някой друг,ами заради мустакатия агент !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 10:14 am 
Аватар

acrimonious написа:
Кво пак го зачесахте този Мъри, добър треньор, с успехи, със златна страница и никакво желание да се развива (Томашич, Коловати, Бабангида и т.н.) ;)

И аз мисля, че Мъри е яко зациклил, даже още от времето му в Левски. За мен не е мръднал на милиметър в развитието си :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 10:42 am 

А дали Мъри не изграждаше нов силен отбор, когато го махна непомака ? Беше взел Дарко, бразилците, мароканците, за които не се знаеше дали ще се пропият при наличието на Наско Сираков и дисциплината, искаше Влади Гаджев и го взимаше лятото... но трябваха поне един-два сезона, за да се обиграят отново и аз бях сигурен, че отново щяхме да имаме отбор за пробив в евротурнирите, за България е ясно, че пак така щяхме да убиваме всичко наред. От горните футболисти, които споменах и Мъри беше взел в Левски, половината след това бяха гръбнака, качествените играчи около, които се правеха опити да се изгради отбор-Жо, Зе, Влади Гаджев, Дарко... пък ако искате и Бензукан, Рабех включете.
Смешно е левскар да каже, е какво толкова е направил Мъри, ако не беше Йовов и не беше вкарал 2 гола на Публикум нямало да стане нищо... Мъри имал късмет с Динамо, Артмедия били си продали някои играчи, а пък Удинезе били с резервите втория мач, Наско бил до банката да тегли пари на полувремето на мача, после в куфарче им ги е дал на италианците, че са паднали и т.н чорбарски умотворения.
А това просто като го видях и щях да падна: "Тоест, не че беше обиграл и научил нещо отбора, ама победите и пробива до групите просто възродиха играчите." :smt005 И питам е защо и сега така не бият случайно, без да са обиграни и научени и след това да се възродят ?
Извинявам се за офтопика. :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 10:54 am 
Аватар

sostenere написа:
А дали Мъри не изграждаше нов силен отбор, когато го махна непомака ? Беше взел Дарко, бразилците, мароканците, за които не се знаеше дали ще се пропият при наличието на Наско Сираков и дисциплината, искаше Влади Гаджев и го взимаше лятото... но трябваха поне един-два сезона, за да се обиграят отново и аз бях сигурен, че отново щяхме да имаме отбор за пробив в евротурнирите, за България е ясно, че пак така щяхме да убиваме всичко наред. От горните футболисти, които споменах и Мъри беше взел в Левски, половината след това бяха гръбнака, качествените играчи около, които се правеха опити да се изгради отбор-Жо, Зе, Влади Гаджев, Дарко... пък ако искате и Бензукан, Рабех включете.
Смешно е левскар да каже, е какво толкова е направил Мъри, ако не беше Йовов и не беше вкарал 2 гола на Публикум нямало да стане нищо... Мъри имал късмет с Динамо, Артмедия били си продали някои играчи, а пък Удинезе били с резервите втория мач, Наско бил до банката да тегли пари на полувремето на мача, после в куфарче им ги е дал на италианците, че са паднали и т.н чорбарски умотворения.
А това просто като го видях и щях да падна: "Тоест, не че беше обиграл и научил нещо отбора, ама победите и пробива до групите просто възродиха играчите." :smt005 И питам е защо и сега така не бият случайно, без да са обиграни и научени и след това да се възродят ?
Извинявам се за офтопика. :slap

От Мъри насам отборът не е имал истински треньор с тактически познания. Имам огромна надежда, че Костов е точно такъв треньор и напролет "ще видим новото лице на Левски" :loser2
Мъри има качества, но така и не ги развива. Изключително странно е, че разчита на едни и същи футболисти. Конкретен пример е престоят му в Кипър.
В никакъв случай не се опитвам да омаловажа успехите му, но всички крайности от типа "Мъри е перфектен" или "Гонзо не става за нищо" ме дразнят.
:!: Със същия успех може да размените и двете имена в кавичките по-горе.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 18, 2012 11:08 am 

Това е така. Няма перфектен човек, всеки си има някакви слабости. За престоя в Кипър не го знам, но просто е гонил резултати на момента и ги е постигнал първоначално, класиране в евротурнирите, друг е въпроса, че там се осра... може би затова е разчитал на хора, които познава и знае, че биха му свършили работа. Поне аз така си обяснявам това. Но няма никой да го чака в чужда страна да изгражда нов отбор постепенно, искат се резултати на момента, затова е и назначен, а след като ги няма го махат.
Няма значение Мъри ще остане със златна страница в историята ни, ясно е че ще има след години такива, които не помнят, а може би не са и били свидетели на емоцията на тези мачове и с лека ръка ще кажат кво толкова е направил Мъри, имал е късмет и така.
Дано наистина Костов да промени Левски, аз вярвам в това, а и да не се получи подкрепа за Левски докрай, това е нашият отбор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 19, 2012 12:49 pm 
Аватар

Верно няма перфектен човек, но как никой не се е сетил да приложи триумвират треньори?
Спорад мен вариянт Шпайдела - Бат'Геле - Кокъл няма кой да го бие, без значение играчите!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 19, 2012 8:59 pm 

МЪРИ направи много за ЛЕВСКИ, за което съм му благодарен, но сегашния ни треньор е КОСТОВ и аз се надявам да изгради силен отбор, който поне да повтори успехите на тима от 94-95 година, а защо не и повече! Но големият ни проблем в момента не са МЪРИ, ГОНЗО и КОСТОВ, а неяснотите около собственноста и липса на селекция. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 7:24 pm 
Аватар

Момчета за Костов няма какво да коментираме...който разбира от футбол веднага ше му стане ясно,че Костов си разбира от работата много.Въпроса е да ли ще му изпълнят исканията,ако това стане съм сигурен,че освен шампиони влизаме и в групите на Лига Европа минимум :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 11:09 pm 

аз грам не разбирам от футбол, но щом казвате треньор0 е ок :bigok грешката на всички собственици е, че не вземат форума за помощник по стратегията :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 6:51 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:
Момчета за Костов няма какво да коментираме...който разбира от футбол веднага ше му стане ясно,че Костов си разбира от работата много.Въпроса е да ли ще му изпълнят исканията,ако това стане съм сигурен,че освен шампиони влизаме и в групите на Лига Европа минимум :levski

...и до 3-4 год. поне един европейски финал :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 7:27 pm 

Финала на шампионската лига през 2014 ще бъде на ГЕРЕНА, датата ще е 24. 05. 2014, ще играем ние и барса и ще ги разсипем ( 6-0 ). ШШШЕС НА НУЛА! После ще вдигнем купата :ls-cup и много пиене :drinkb и танци :disco до зори! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 23, 2012 7:31 pm 
Аватар

Така ме ебаваха в училище на времето,преди да стане синята приказка,ама после им се ревеше и не им се верваше :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 5:48 am 
Аватар

SinioUltrasche написа:

До коя дата е договора на Костов с Левски?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 10:05 am 
Аватар

Договора му е до края на сезонЯ, а силно се надявам да остане и след това при нас. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 2:38 pm 
Аватар

Абе, къде е спонсора? :D Май нищо не съм чела наскоро. Какво става? Има ли го, няма ли го?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 2:42 pm 
Аватар

Важното е,че Тати все още е с нас,другото няма значение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 3:13 pm 
Аватар

anta написа:
Абе, къде е спонсора? :D Май нищо не съм чела наскоро. Какво става? Има ли го, няма ли го?

До края на януари всичко ще се разясни, или поне така каза Танев. Но , за 2012 ли става дума ,за 2013 ,2014 ли ... не се знае. Има много януари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 3:58 pm 
Аватар

kpacko написа:
Договора му е до края на сезонЯ, а силно се надявам да остане и след това при нас. :levski
и не си само ти, който се надява треньора да остане, обаче какво ли мислят ръководите фактори в Левски по този въпрос? Ами ако Гонзо тайничко се надява да продължи да се прави на треньор!?! Отдавна ръководителите в клуба са доказали,че могат и искат да работят на парче!Поредното доказателство за това е наемането на бразилец за един полусезон, при положение че на тези адаптацията им трае минимум по толкова :smt017 Та май ние само с надеждите ще си останем :ohmygod2 Някои чак за титли и за влизане в групи на ЕКТ се размечтаха :| Не, че има лошо в това, ама на треньора ти да му остават няколко месеца от договора и ти да не се опитваш да го подновиш.... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Яну 24, 2012 4:04 pm 
Аватар

Ти пък още ли си мислиш, че нещо зависи от Гонзо вече? Та нали ако не беше любимец на публиката досега да го бяха махнали 200 пъти. А ако няма резултати дали няма да е първият изгонен?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]