forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 5:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 2:04 am 
Аватар

Тука обаче как сладко се правите на откачени :lol: . Ма наистина ли въртели далавери, доказателства не сме видели. :bigok И точно за лекциите имах предвид да се хванете за Шишков. Аз примерно през живота си лекция не съм пропускал, чак сега разбирам, че някои студенти правят така :loser2 .

Щом ви е толкова гот - радвайте им се на новите шефчета. Не разбирам просто защо тогава досега скачахме против Батков. И него не са го осъдили, честен човечец изглежда. :8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 2:23 am 
Аватар

[/quote]

Ами зачервил съм се, щото до преди малко ебах :)
Сега сериозно. Шишков, ок, съгласен съм, че не е най-подходящия човек за нашия клуб.
За Тонев обаче не съм съгласен- да, мазна мутра, селяк, локомотивец и т.н.( то и Ринус Микелс не е бил Ален Делон, ама една вечер, доката се е наливал за пореден път с бира и гледал американски футбол, забелязал как всички се движат едновременно по терена и решил да го приложи в Аякс, знаем после кво следва) Но откакто гледам български футбол, не съм видял да се е замесил в някакъв скандал. Даже под негово ръководство един отбор с 20 човека публика го докара до директен мач за титлата, а в Европа записа 8 мача поред без загуба, което за Локото не е никак малко.
От врътки, източване, пране на пари и тем подобни не разбирам нищо. Просто искам хората, които работят за любимия ми клуб да го правят отговорно и да поставят интересите на Левски на първо място. И 1% от нашата любов към клуба да вложат, смятам , че ще успеят :)[/quote]

И аз съм съвсем сериозен.Той е икономист,върти 140 милиона,няма връзки с хора от подземния свят,обикновен гражданин на република България,който смело можем да твърдим,че е работохолик,все пак почти неможе да заспива от работа,плаща си данъцити като всички нормални хорица и слуховете,че участва в черното тото са напълно неверни.Общо взето точен човечец,направо блести...евала как да не му се възхищавам и да не му се доверя,че от Левски ще направи един гранд на Балканите и няма да открадне една стотинка.Давай напред Иво - СЕКТОР Б е с теб !!!

thegboy написа:
Тука обаче как сладко се правите на откачени :lol: . Ма наистина ли въртели далавери, доказателства не сме видели. :bigok И точно за лекциите имах предвид да се хванете за Шишков. Аз примерно през живота си лекция не съм пропускал, чак сега разбирам, че някои студенти правят така :loser2 .

Щом ви е толкова гот - радвайте им се на новите шефчета. Не разбирам просто защо тогава досега скачахме против Батков. И него не са го осъдили, честен човечец изглежда. :8)

Какви ги говориш и ти ?!?!? Да осъдят нашият спасител Тодор...та той е най-почтения човек живял някога на нашата планета...аре стегни се малко !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 2:31 am 
Аватар

Единствено времето ще покаже кой прав, кой крив. Сега каквото и да говорим е без значение :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 4:33 am 
Аватар

niki87 написа:
Единствено времето ще покаже кой прав, кой крив. Сега каквото и да говорим е без значение :)

Тука не става въпрос за това, дали ще става по-добре или по-зле. То най-вероятно ще стане по-добре. Най-малкото е доста ниско летвата, не знам накъде повече има да се пропада.

Въпросът е в това, че се шири такова одобрение за назначаването на Шишков и Тонев. Да им дадеме шанс, нека си свършат работата, добри професионалисти, а-у. Това не виждам кому е нужно!? Тези двамата в нормална страна, ако не в затвора, то поне трябваше да имат съдебна забрана да участват в каквото и да е, свързано с футбола. За съжаление в България само такива могат да дойдат, свестен човек няма как. Затова и никой не е търгнал да прави революция, но поне недейте ги носете на ръце.

Нека да е ясно - тия хора никога няма да имат нищо общо с Левски. Никога няма да са част от историята и никога няма да са едни от нас. Наемници, каквито има във всяка фирма и толкова. Търпиме ги поради липса на други. Толкова. Не се излагайте с "кредит на доверие" (ша го ибъ и термин, шъ го ибъ :smt017 ) , "да им дадем шанс" и прочее. Най-малкото е очевидно, че никой не ни пита.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 4:43 am 
Живеете в някакъв ваш си розов свят, в който всички са заклети левскари. И аз предпочитам директорите ни да са болни привърженици на Левски (впрочем точно заради това щеше да бъде най-голямата грешка Гонзо дабъде изгонен) , но такъв филм за съжаление няма. Дори някой да дойде и да не спира да говори колко много обича клуба, сами знаете, че най-вероятно ще е лъжа.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 10:37 am 
Аватар

thegboy написа:
niki87 написа:

Тука не става въпрос за това, дали ще става по-добре или по-зле. То най-вероятно ще стане по-добре. Най-малкото е доста ниско летвата, не знам накъде повече има да се пропада.

Въпросът е в това, че се шири такова одобрение за назначаването на Шишков и Тонев. Да им дадеме шанс, нека си свършат работата, добри професионалисти, а-у. Това не виждам кому е нужно!? Тези двамата в нормална страна, ако не в затвора, то поне трябваше да имат съдебна забрана да участват в каквото и да е, свързано с футбола. За съжаление в България само такива могат да дойдат, свестен човек няма как. Затова и никой не е търгнал да прави революция, но поне недейте ги носете на ръце.

Нека да е ясно - тия хора никога няма да имат нищо общо с Левски. Никога няма да са част от историята и никога няма да са едни от нас. Наемници, каквито има във всяка фирма и толкова. Търпиме ги поради липса на други. Толкова. Не се излагайте с "кредит на доверие" (ша го ибъ и термин, шъ го ибъ :smt017 ) , "да им дадем шанс" и прочее. Най-малкото е очевидно, че никой не ни пита.

Ама защо трябва да са част от историята и едни от нас? Аз искам ние да си пишем историята, а те просто да си свършат добре работата :) А за тва, че бил далавераджия и за тва бил богат- :smt005 Чакам да посочите 1 с чист първи милион... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 11:52 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
E, малко ли е? ББ им дава сладък бизнес тук, те дават некви жълти стотинки за Левски, Flo, Росен, Алек и компания подпикват от кеф, че са ни купили страшни играчи, още няколко милиона левскари казват хвала на ББ и на следващите избори целокупната левскарска общност (с изключение на някои скептични слепци като мен, бай Иван и Пържолет) гласуват за герб със сълзи на умиление в очите, благодарейки на новия Бащица за страхотния халф, бек и нападател, но най-вече за истинските професионалисти Тонев и Шишков, отървали ни от този некадърник Гонзо, който затри любимия отбор. Няма значение кой управлява Левски - чорбар, комунист, агент, крадец. Важното е титли да има и добри играчи.

Най-точното мнение, с истината и иронията... Това, което се случва в любимия ни клуб, в голямата си част е политическо-икономическа сделка. Така ли "неизвестния нов спонсор", от толкова милиона левскари, които се очакват да дадат гласа си за ББ, не намериха двама "професионалисти", та се налага да назначават Тонев и Шишков.
Или са намерили, но не са послушни? Казва ли ти някой?
Защо все ми се струва, че това е "свързано" с освиркването в Разград, не беше ли първото насочено към ББ... По всички телевизии по Коледа, рева като ранена в сърцето пантера, как на някакво шоу с мотори, в новата зала, пак го освирквали "петдесетина платени" фена... Явно се разчита, че сме също толкова първосигнални като обкръжението му и като видим в любимия ни клуб, няколкото трохи от комата даден на "спонсора" и ще сме му благодарни завинаги....Радвам се, че в нашата държава и в този форум има хора, които не свързват дясната идея с ББ......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 3:02 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:
...Това с Наско се случва веднъж на 50 или на 100 години и донякъде трябва да имаш късмет,но по това време просто си бехме много над нивото "А" група....

Пффф, явно не помниш как се бяхме буквално одрискали на мача с Публикум. Както и на мача с шведите преди 2 сезона. Ами ако Ивчо не си беше вкарал автогол, какво тогава? Пак щяхме да играем напролет. И това щеше да се замазване (пак) на очите - без пари напролет в Европа. Мустака горд, масата левскари доволна. А проблемите на клуба - на заден план. Както си беше при Наско§Мъри. Аре нема нужда.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 4:16 pm 
Аватар

С тая разлика, че при Н&М играехме футбол, а с Гарата и ко общо взето го карахме на мускули и ентусиазъм.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 5:39 pm 
Аватар

acrimonious написа:
thegboy написа:
niki87 написа:

Ама защо трябва да са част от историята и едни от нас? Аз искам ние да си пишем историята, а те просто да си свършат добре работата :) А за тва, че бил далавераджия и за тва бил богат- :smt005 Чакам да посочите 1 с чист първи милион... :smt006

Вднага ти посочвам - Димитър Бербатов (Барби) :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 5:54 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:

Говорех за хора, които могат да издържат футболен клуб, ма щом искаш- стискаме ръцете, да ни купува Барби и да въвежда таван на заплатите 500 лв и служебен голф 3 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 6:17 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Много хора живеят в някакъв розов свят, или поне им се иска да живеят в такъв. :bigok Ако чакаме всеки дошъл в Левски да е чист, с чистите милиони, с чистото минало. Ало, къде живете? В коя държава, в кой век? Аз предлагам да назначим за изпълнителен директор Джими. Джими е левскар с чиста душа. Живее заради Левски. Част е от историята ни. Плаче, трепери за Левски. Единствената му радост в живота. А Ванката (онзи жунгльора, за който не го познава) да го правим президент. И той става и си ляга за Левски. Само Левски му е в живота.
Я се събудете и излезте от този хепи свят. Аз искам Левски да е нормален клуб, да е силен, да побеждава. И няма как това ми желание да се покрие с желанието начело на отбора да са само праведни левскари. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 6:30 pm 
Аватар

За Джими съм съгласен, още повече, че е целувал Омраз по устата :bigok Ванката също е страшен президент.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 6:45 pm 
Аватар

Kryten написа:
С тая разлика, че при Н&М играехме футбол, а с Гарата и ко общо взето го карахме на мускули и ентусиазъм.

Играехме след като отбора придоби самочувствие вследствие победите в ЕКТ.
Същите (без боК Йовов, щото го немаше в отбора) се оакваха на терена в страната и чужбина, трябва ли да припомням трагичните ни мачове тогава срещу Чорбътъ, Беверен и Публикум - какъв "футбол" играехме, не ми се припомня :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 7:20 pm 
Аватар

Имам чувството, че Кратуна при изговарянето на името Мъри получава полюция :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 7:41 pm 

Имаме една баба на село дето е същата черна станция като тебе :bigok Само чака някой да каже/направи нещо и да се обади :bigok Бабишкер такъв :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 7:44 pm 
Аватар

Мислех да му напиша нещо, но виждам, че Инчето добре му сипа на тоя дебелак :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 7:50 pm 
Аватар

Инчето откакто почна да учи в НБУ и стана тарикатче :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 7:54 pm 

Тихо па ти бе, мен ме е срам, че уча там :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 11:10 pm 
Аватар

За Мъри само с уважение и благодарност трябва да се говори, каквото и да последва след него. :levski Играехме футбол, на село и из Европата, стадиона беше доволно пълнен - факти. Не мога да повервам как с лекота забравят някои хора... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 11:27 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
За Мъри само с уважение и благодарност трябва да се говори, каквото и да последва след него. :levski Играехме футбол, на село и из Европата, стадиона беше доволно пълнен - факти. Не мога да повервам как с лекота забравят някои хора... :ohmygod2

И биехме Чорбътъ с 1 на мъка щото сме страхливи - факти :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 11:33 pm 
Аватар

Добре че оттогава бием чорбата с 5:0

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 16, 2012 12:44 am 
Аватар

Kryten написа:
Добре че оттогава бием чорбата с 5:0

Ти обясняваш колко сме били добри при Мъри :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 16, 2012 12:46 am 
Аватар

Теб па те виждам вечно недоволено :ohmygod2 Кат беше Наско, недоволен, сега, недоволен, нема угодия братче :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 16, 2012 12:52 am 
Аватар

ееей начи... мине не мине 1 седмица вечния спор за наско и мъри пак се почва ... "уефа, тампере, сафарито, йовов, ричи, 1/4 финал, бритиш хомосекшуъл" ... не ви ли умръзна? ясно е че никой няма да каже: добре, убеди ме, прав си ... само си чешеме езиците и си губиме времето :smt024

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 16, 2012 12:55 am 

Мъри въобще не трябваше да го махат. А това, че завършихме на 16 точки зад чорбата, е защото те имаха годишнина, и все някога трябваше да станат шампиони. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 16, 2012 1:00 am 
Аватар

Adepta написа:
Nakuro Bradata написа:

И биехме Чорбътъ с 1 на мъка щото сме страхливи - факти :loser2

Защо мерилото трябва да са прасетата :?: :ohmygod
Въобще не ме интересуват свинюгите. Искам Левски да се представя добре в ЕКТ! При Сираков и Стоилов се получи, лично аз изживях нещо уникално( несравнимо даже и с първия секс :smt003 ).
Направо недуомявам как може да се говорят такива простотии по адрес на Стоилов, под чието ръководство отборът изигра феноменални мачове :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 16, 2012 1:04 am 
Аватар

acrimonious написа:
SinioUltrasche написа:

Говорех за хора, които могат да издържат футболен клуб, ма щом искаш- стискаме ръцете, да ни купува Барби и да въвежда таван на заплатите 500 лв и служебен голф 3 :smt023

Еми братийка не,че нещо ама БАРБИ има пари да ги бие на Бай Ганьо,Тонев и Шишков точно от Оксфорд до Люлин и обратно и още няма да са му свършили. :smt005 Аз стискам палци ЛЕВСКИ да върви само на горе,да дойде некой собственик,който да е ларж (боли ме какъв ще му бъде бизнеса) и да остави легенди да работят в клуба...имаме легенди,които са доказали,че могат да се справят в трудни моменти с жълти стотинки дето се вика,представи си,ако дойде някой,който да им угажда за всичко.
Adepta ти какъв се явяваш нещо немога да те разбера...неколко мнения си изписал яко анти-Мъри.Били сме с мъка чорбата 1:0 !!! АЗ също искам да ги бием 7:2,7:1,5:0... тези времена са минало обаче и виж,че последните години се бием с по един гол разлика в повечето случаи.Некой хорица май верно бързо забравят :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 16, 2012 1:23 am 

Момчета, тези двамата ли са най-добри в своята област. Тонев за 17 години спечели една купа с Локо и няколко участия в Европа. Преди него за локо беше нормално, редовно да участва в Европа, да се класира сред първите три, да спечели някоя купа, а през 1978 станаха дори шампиони с наша помощ! А прасето направил няколко сайта, като е спорна заслугата му за това! Значи няма сред ЛЕВСКАРИТЕ по-добри от тези доказани мошенници! Тези двамцата ги назначават директно за изпълнителни директори, а ТОНЕВ е шеф на управителния съвет и според мен, когато натирят бай Ганчо ще сложат него за президент! Притеснителна е тази тайнственност около новия собственник, но дори Тара си призна, че го посъветвали да ги назначи тези двамата. Дано скоро да се разсее тази мъгла около собственноста и да последват само добри дни за нашия любим ЛЕВСКИ. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 16, 2012 9:23 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:

естествено, че никой нищо не е забравил и че всички сме благодарни. Просто някои хора все още живеят с Мъри и Наско, а тези времена няма да се върнат :smt006
Пък и това е една от темите, с коите се ядем с Кратуна, не знам защо се месите с Гинчето :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]