forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Дек 25, 2025 12:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:05 am 
Аватар

Бе все едно Ванга сте я чували как го казва това...
Впрочем, това и пророчество не е фиксирано дори приблизително като време :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:18 am 
Аз на Ванга вярвам повече отколкото на форума и социолози :bigok Кой както иска да го разбира.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:25 am 
Аватар

На Ванга и вярвам и аз, само че както казах не съм я чул лично да казва това. Почнат ли да цитират някого, интерпретации колкото щеш.
А и както казах, това и пророчество не е свързано с определена година. Да не стане така, че тая русата ще се появи към 2081 примерно...
Щото като гледам - май няма да е скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:26 am 
Аватар

Станишев не е ли руса :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:30 am 

Тия предсказания на Ванга за русата жена и аз съм ги чел някъде, но се споменаваше 2016-2017 година. :D Така че за догодина удряме греда! :smt003

А това, че няма алтернатива не означава, че трябва да толерираме простотията и (почти) тоталния управленски провал на тия лайномети. :smt002

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:34 am 
Година не си спомням да съм чел да е казвала, а не много отдавна прочетох 600 страници по темата :bigok И тва за русата жена го беше казала Нешка Робева, че Ванга и е казала така.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:41 am 
Аватар

Цитат:
И тва за русата жена го беше казала Нешка Робева, че Ванга и е казала така.

Това имам предвид :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 6:53 am 

Ivan63 написа:
Станишев не е ли руса :lol:

:lol: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 6:54 am 

Македония написа:
Година не си спомням да съм чел да е казвала, а не много отдавна прочетох 600 страници по темата :bigok И тва за русата жена го беше казала Нешка Робева, че Ванга и е казала така.

Това за русате жена е предсказание на Слава Севрюкова. Наистина визира 2017-2018 като година когато въпросната жена ще дойде на власт.
Дано всичките и предсказания не се сбъднат. Тя също така каза "не мислете, че земята по която стъпвате винаги ще бъде българска", но това е тема на друг разговор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:40 pm 
Аватар

Тука вече сериозно почнаха се обсъждат предсказания :ohmygod :smt005 :ohmygod2

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:52 pm 
Предсказанието е точно и 100% на Ванга, тая Слава дори не съм я чувал коя е... :smt006 Както казах, четох наскоро "Пророчествата на Ванга", личните истории на редица български и чужди интелектуалци, а и обикновени хора, които са имали досег с нея. И със сигурност не е казвала година.
Аз в България знам само два феномена, признати от целия свят и неподвластни по никакъв начин на научно обяснение - Ванга и Вера Кочовска. От другите не се интересувам, щото "докоснати" от Ванга и "наследници" на Ванга много. :wink: Неслучайно тя ги е гонила и ги е наричала лъжепророци.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 5:30 pm 
Аватар

Цитат:
Премиерският коментар за убийството на Мирослава разбуни депутатите

От парламентарната трибуна премиерът Бойко Борисов заяви, че се е извинил и изказал съболезнования на майката и сестрата на убитата Мирослава Николова от Перник. Преди това депутати поискаха той да се извини на цялата общност.
"Действително, цяла нощ колегите имаха надежда, че няма да намерят трупа й, посочи той. „Не се справиха, и тогава се наложи да доведат следово куче. Най-добронамерено съм казал, че и то заслужава награда. По време на самоубийството, тези три часа бях в "Шератон", на среща, и последната ми информация беше в 12 без 15 часа, и не знаех, че се е самоубил. Когато слизах по стълбите, ме попитаха за детайлите и един от детайлите беше за кучето", обясни той от парламентарната трибуна.

Пред журналисти в кулоарите на парламента по-рано Борисов каза, че може би, думите му за телешките пържоли като награда за кучето, участвало в разкриването на случая, са били неуместни, но идеята била да отбележи заслугите на четириногото.

Още вчера вечерта Борисов се извини за тези си думи.

Той направи изказването пред депутатите, след като Ангел Найденов от Коалиция за България заяви: "Всички ние изказваме съпричастност към мъката. Искам да призова министър-председателя - да се извини тук и сега за думите си, за реакцията си вчера по отношение на семейството. Думите звучат крайно комично".

"Два месеца работиха службите и МВР по цяла нощ по това отвличане в Перник. Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари. Това момиче още същата вечер са го удушили, но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили. Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР. Надявам се те да се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес. Но, за съжаление, трупа го изровиха и е така", каза вчера премиерът.

"Не знам, дали си давате сметка за отблъскващия ефект, който има върху всички. Аз разбирам, че вие като министър-председател имате желанието да не допускате да се подценяват усилията на МВР за разкриването на този случай, че желаете да не се подкопава институцията. Не го правете за сметка на скръбта, емоцията и чувствата, за сметка на всички. Не ме интересува кой каква версия лансира. Хората имат очаквания към МВР и когато това очакване се сблъсква с една духовна трагедия, не се сърдете", коментира Ангел Найденов, цитиран от "Фокус".

"Вие се извинихте за това, че сте били неправилно разбран. Вие бяхте разбран правилно и затова интернет пространството реагира така", коментира лидерът на ОДС Иван Костов.
„Вие поискахте извинения от семейството на момиче, което е било убито. Това е недопустимо. Семейството може да изпадне в нервна криза, вие сте държавата. Вие не може да искате от едно семейство да се извинява на МВР. Абсолютно неправилно сте поискали извинение от семейството.
Вие дължите извинение не само на семейството, а на цялата тази общност, която следи поведението на българския министър-председател. По този начин показвате нивото на достойнството, което има българската държава пред всички останали. Това усещат хората и заради това реагират така”, каза Костов.

"Ситуацията покрай извънредната обстановка около разкриването на убийството на Мирослава; такъв извънреден кризисен щаб може да го направи само премиерът. Наистина, те трябва да отговарят с компетентност. Призовавам и премиера да се яви и да отговори на този въпрос. Идеята е как държавата може да впрегне целия си ресурс", каза на свой ред депутатът от левицата Петър Курумбашев.

Междувременно Борисов обясни пред TV7, че като казал "най-близките трябва да се извинят на полицията", имал пред вид сестрата на Мирослава. Тя най-активно обвиняваше полицията, че не си върши работата, и й казват, че Мирослава е в Германия и пие коктейли. Премиерът дори даде пример с друго разкрито убийство - на данъчна служителка от Враца, която беше в неизвестност повече от седмица.
"Чухме детето на изчезналата пак да казва неща по адрес на полицията, които изобщо не са така. Сега, когато разбере кой е убил майка му, защото се разбра вече ...(бащата - б.р.). Аз и на него бих казал – като ти мине мъката, отиди и се извини на тези хора, които по този начин нагруби, защото и те имат семейства, и те имат деца, и те като се приберат вкъщи ги питат, защо не работите, защо не разкривате, а всъщност те се раздават в службата си", добави премиерът.

Не знам как някой има очи да сравнява Командира с това селско недоразумение ББ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 6:12 pm 

Македония написа:
Предсказанието е точно и 100% на Ванга, тая Слава дори не съм я чувал коя е... :smt006 Както казах, четох наскоро "Пророчествата на Ванга", личните истории на редица български и чужди интелектуалци, а и обикновени хора, които са имали досег с нея. И със сигурност не е казвала година.
Аз в България знам само два феномена, признати от целия свят и неподвластни по никакъв начин на научно обяснение - Ванга и Вера Кочовска. От другите не се интересувам, щото "докоснати" от Ванга и "наследници" на Ванга много. :wink: Неслучайно тя ги е гонила и ги е наричала лъжепророци.

В България е имало много световно признати феномени като Ванга - Слава Севрюкова, Петър Дънов, Дядо Влайчо, Петър Осоговеца (богомилски жрец, автор на древния летопис "Съдбата на Народите") и много други, които не са ми известни или с които не съм добре запознат. Кочовска обаче дълбоко ме съмнява да е сред въпросните феномени (лично мнение).

Ако те интересува можеш сам да си направиш малко проучване относно коя е Слава Севрюкова. Кажи ако не намираш нищо в нета, блоговете и Youtube и ще ти изпратя материали. Отделно в БГ излязоха поне 4 книги за нея чиито автор е Христо Нанев.

Остава тогава и Ванга и Слава да са направили едно и също пророчество относно въпросната жена. Севрюкова дори беше казала, че в България е духа на преродения цар Давид, който ще стане духовен лидер на хората в страната горе-долу по същото време по което "русата жена" ще им стане политически такъв.

Миналата година биографа на Севрюкова (Христо Нанев) беше в студиото на Нова ТВ и го попитаха дали Бойко Борисов не е преродения дух на цар Давид (не може да бъде :)). Нанев се усмихна и каза, че когато Слава Севрюкова е направила предсказанието през 70-те години, тя е казала, че го вижда в момента като малко момче, което си играе у тях, така, че не може Борисов да е въпросния човек защото е много стар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 11:06 pm 
Аватар

Кур за селянина от Банкя :wink: Два за правителството му :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 11:14 pm 
Може да е мой пропуска за тази Слава, ще се поинтересувам.
А за Вера Кочовска кое ти е странно. Японските учени, които я изследват в Токио 92-93-а година са буквално ужасени, смаяни и шокирани от това какво тази жена може да прави. За Петър Дънов също съм съгласен, че е необикновен и уникален българин. А дори да си безобразно невярващ атеист, четейки проповедите му сам ще стигнеш до извода колко правилно е разбирал живота този човек. Винаги говорейки за него прибавяме и думите на Айнщайн: "Целия свят се прекланя пред мен, а аз пред учителя Петър Дънов от България" :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 11:32 pm 

Мамка му мръсна как можах и аз да се подведа и да глусавам за тая отрепка Бойко. :ohmygod :ohmygod А като знам, че има и по-лошо от ББ направо не ми се мисли. :ohmygod2

А между другото това вярно ли е "Целия свят се прекланя пред мен, а аз пред учителя Петър Дънов от България" ? :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 11:41 pm 
Аватар

Боко няма право да е толкова тъп и нетактичен. :shock: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 11:46 pm 

Само да ми ги сложат на ешафода Боко и Цеца,аз ше им ритна столчетата
Тоя е по зле от Тато

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 11:47 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
Боко няма право да е толкова тъп и нетактичен, еби му майката. :shock: :ohmygod

Има. Такъв е. :smt006 А тези, дето го сравняват с Костов... :bigok Командира е истински политик, в буквалния смисъл, а Боко е природно тъп. И макар да смятам, че има намерение да върши нещо, покрай далаверите, а не само да лапа, то си остава изключително слаб политик. Той започва да го докарва на авторитаризъм. Мисли си, че всичко може и това е пагубно за държавата. Ако не се появи някой нов измислен герой на бял кон хората може и да го преизберат, а и нищо чудно, заблуждавайки се от бутафарните му "реформи", строежи и т.н.

П.П. Колко се радвам, че на парламентарните избори не можах да гласувам. Щях да гласувам за него, признавам си, но предния ден изневиделица с една мацка заминахме на море и оснах чист. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 11:51 pm 

А между другото това вярно ли е "Целия свят се прекланя пред мен, а аз пред учителя Петър Дънов от България" ? :shock: :shock: :shock:[/quote]
да

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2012 1:34 am 

Македония написа:
Може да е мой пропуска за тази Слава, ще се поинтересувам.
А за Вера Кочовска кое ти е странно. Японските учени, които я изследват в Токио 92-93-а година са буквално ужасени, смаяни и шокирани от това какво тази жена може да прави. За Петър Дънов също съм съгласен, че е необикновен и уникален българин. А дори да си безобразно невярващ атеист, четейки проповедите му сам ще стигнеш до извода колко правилно е разбирал живота този човек. Винаги говорейки за него прибавяме и думите на Айнщайн: "Целия свят се прекланя пред мен, а аз пред учителя Петър Дънов от България" :wink:

Аз също съм чувал за това изказване на Айнщайн относно Дънов.
Наблюденията ми върху Кочовска са по-скоро лични. Гледах две интервюта с нея. Приказките и бяха много неадекватни. Тя беше казала за този Мето Илиенски или както там беше, че е в Бразилия, а преди година-две му откриха кокалите в БГ. Питаха я кой е убиеца на сестрите Белнейски или поне какъв е ако и е неудобно да го каже в ефир, тя каза, че всяка държава си имала своите тайни????
Това че не ме е впечатлила нито означава, че няма дарба, нито, че не е световен феномен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2012 2:04 am 
За нея по-скоро знам че са и повече от впечатляващи лечителските способности, дори не знам за много нейни предсказания.
Някой от плевенските левскари да каже ако той или някой роднина са имали личен контакт с нея, предполагам най-малкото са чували от познати някоя и друга история, все пак им е една от най-прочутите съграждани.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2012 7:27 am 

откакто не съм писал в тая тема, верно се изроди в предсказания :bigok
но разбира се остават теориите на инчето как всички около нея са прости и не я разбират :loser2
нещо като битовия алкохолизъм на тодар :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2012 11:29 am 

Напротив, около мен са все интелитентни и нормални хора (минимум академици), пак не си в час :loser2
А от останалите вече е голям процентът на прости хора :loser2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2012 2:25 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
откакто не съм писал в тая тема, верно се изроди в предсказания :bigok
но разбира се остават теориите на инчето как всички около нея са прости и не я разбират :loser2
нещо като битовия алкохолизъм на тодар :smt003

Снощи гледам пак си дерибействал във фейсбук до 5 сутринта :) После сигурно си повърнал и си заспал на земята, както обикновено се случва :loser2

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2012 4:41 pm 
Браво на всички включили се днес. Не малко хора в доста градове! :bg

"Земята е на българите, не на управляващите"
"Каварна иска рок, а не рак"
"Добруджа не се продава!"

http://www.youtube.com/watch?v=sc1EQeWgOA0

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 3:06 pm 
Аватар

А дали последния епизод на "Под прикритие" не се оказа пророчески за находките, намерени при строежа на магистралата? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 3:09 pm 

Македония написа:
Браво на всички включили се днес. Не малко хора в доста градове! :bg

"Земята е на българите, не на управляващите"
"Каварна иска рок, а не рак"
"Добруджа не се продава!"

http://www.youtube.com/watch?v=sc1EQeWgOA0

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 4:19 pm 
Аватар

Операция 'Да окичим всички деца с лозунги' :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 5:56 pm 

:smt023 изключително грозно

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]