forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 4:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 7:31 pm 
Аватар

Както и онова недоразумение от бкп филипе се пощи :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 7:56 pm 
Аватар

Е що бре, Вава не беше толко лош. Само където не уцелваше вратата иначе задни, странични, предни ножици а-у :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 8:00 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Е що бре, Вава не беше толко лош. Само където не уцелваше вратата иначе задни, странични, предни ножици а-у :loser2

Вава ще го запомня с един уникален пробив срещу Динамо Киев, мина цялата защита, май и вратаря и естествено пропусна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 8:10 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Е, то същите хора ги оцапахте като взехме Старокин и Тошко Христов, за които си мИчтаехте от няколко години.

Признавам си :bigok Но по време на оцапването ми беше хубаво :mstr1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 8:12 pm 

Richard Long написа:
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2725339

Насето откакто чу за руските пари сън не го лови..... за последните 2 месеца каза 10 пъти повече отколкото за предните 4 години, дори във Фейсбук група си е направил да обсъждат "бушончето" (НЕКА ГОВОРИ С ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ :НАСКО СИРАКОВ)

Аз мисля да го питам за Вава, Гаучо, Коце Маца, сафарито, и свалените гащи, но вероятно ще ме изгонят като провокатор.

Цитат:
Nasko Sirakov Aaa chakaite malko bre tuka kakav spor se zaformia xa xa .Parvo ne iskam i niamam namerenie da upravliavam Levski.Vtoro che sam znaesht i mojesht v futbola to e iasno.Treto sam si izvoiuval sam pravoto da kazvam kakvoto mislia za Levski i niama da spra da go pravia dokato tozi klub se upravliava neadekvatno.Na koito ne mu haresva da ne me chete.Kato gledam obache kolko hodite na machove sega na GERENA mai povecheto misliat kato men.

Цитат:
Nasko Sirakov Do propuska na Iovov v A sektor sled tova ne sam gledal.Igrah basketbol v zalata na stadiona:).S Tampere po telefona ot Afrika

Цитат:
Nasko Sirakov Che kakva shkola e tova za parvi pat v istoriata ni 4 godini ne sme pokazali 1 sobstven iunosha.

Ако Сираков се регистрира в този форум и пише по този начин - директно го банвам без да ми мигне окото. :bigok :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 8:15 pm 
Аватар

Omraz написа:
Richard Long написа:

Насето откакто чу за руските пари сън не го лови..... за последните 2 месеца каза 10 пъти повече отколкото за предните 4 години, дори във Фейсбук група си е направил да обсъждат "бушончето" (НЕКА ГОВОРИ С ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ :НАСКО СИРАКОВ)

Аз мисля да го питам за Вава, Гаучо, Коце Маца, сафарито, и свалените гащи, но вероятно ще ме изгонят като провокатор.

Цитат:
Nasko Sirakov Aaa chakaite malko bre tuka kakav spor se zaformia xa xa .Parvo ne iskam i niamam namerenie da upravliavam Levski.Vtoro che sam znaesht i mojesht v futbola to e iasno.Treto sam si izvoiuval sam pravoto da kazvam kakvoto mislia za Levski i niama da spra da go pravia dokato tozi klub se upravliava neadekvatno.Na koito ne mu haresva da ne me chete.Kato gledam obache kolko hodite na machove sega na GERENA mai povecheto misliat kato men.

Цитат:
Nasko Sirakov Do propuska na Iovov v A sektor sled tova ne sam gledal.Igrah basketbol v zalata na stadiona:).S Tampere po telefona ot Afrika

Цитат:
Nasko Sirakov Che kakva shkola e tova za parvi pat v istoriata ni 4 godini ne sme pokazali 1 sobstven iunosha.

Ако Сираков се регистрира в този форум и пише по този начин - директно го банвам без да ми мигне окото. :bigok :lol:

Ако го засека, че пише тука ще ти сигнализирам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 9:22 pm 
Аватар

Насракис има нужда от подстригване и малко багажници из Витоша :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 9:29 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 10:45 pm 
Аватар

Централен написа:
Omraz написа:
Richard Long написа:

.

Ако го засека, че пише тука ще ти сигнализирам :bigok

Абе това да не е някакъв десет годишен, къде си прави ебавка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 11:47 pm 
Аватар

niki87 написа:
Mr. Smith написа:

:ohmygod

Летоброенето не започва от 2000 година, така че спокойно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 11:58 pm 
Аватар

Не знам от кога започва летоброенето, но човекът, може да е всякакъв, е голмайстор номер 1 на отбора ни за всички времена, а като спортен директор, беше част от най-големия успех на клуба ни през последните 20г. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 12:12 am 
Аватар

до колкот знам илияна ги сере тия лайна от имаето на насо ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 1:02 am 

Никога не съм се дразнил на думите на чорбарските комплексарчета, че техните боклуци ставали големи футболисти на запад. Но винаги ме хваща яд, когато наш футболист заиграе силно и започват да го ухажват с много пари от друг клуб, който не може да ни стъпи на малкия пръст! И когато такъв клуб вземе наш играч ми се плаче! Не знам от какъв зор Хидъна вметна тук, че чорба1 правят по-добри изходящи трансфери от нас, но последните години най-добри трансфери прави дришата. За Жужу, клипчето е направено с мачове от нашето първенство, но си личи, че е бърз, пласира се добре, играе добре с глава, има силен и точен удар, а най-важното е, че е само на 22 и ще се развива още. Някой подметна, че на чужденците не им се играело в ЛЕВСКИ! Не е точно така. ЛЕВСКИ е добре за визитката на всеки играч, на много играчи им се играе в ЛЕВСКИ, но не им се играе в БГ първенството, където има 5,6 стадиона и толкова отбора, затова, като отпаднем от Европа губят хъс. Намерихме нападател, сега според мен трябва да намерим два централни защитника и сме шампиони! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 2:07 pm 

http://www.лъжеспорт.bg/Parvo-v-Livespo ... naem-51909

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 8:55 pm 

Ако ръководството уволни техно викинга ги подканвам съвсем безобидно с псувня на уста да си ебат майката и да си ходят. :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 5:58 pm 

sagittarius написа:
http://www.лъжеспорт.bg/Parvo-v-Livesport.bg--Levski-vzima-igrachi-pod-naem-51909

Ако ще цитираме новини от въпросната медия, тогава нека публикуваме и тази:

Решено: Звездата на Черноморец идва в Левски

http://www.лъжеспорт.bg/Resheno--Zvezda ... vski-51832

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 8:22 pm 

Пичове, до сега не съм видял нито един от вас да зададе най-логичния въпрос. Иво Тонев е тук, а кинти няма. Защо тогава ни е Иво Тонев?

Моите извинения ако някой вече е задал този въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 8:23 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Пичове, до сега не съм видял нито един от вас да зададе най-логичния въпрос. Иво Тонев е тук, а кинти няма. Защо тогава ни е Иво Тонев?

Моите извинения ако някой вече е задал този въпрос.

Той няма да цъфне ако няма кинти и то добри. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 8:25 pm 
Аватар

То за него, че ще има е ясно, нямаше да цъфне иначе. Въпроса е за отбора да има лев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 8:31 pm 
Аватар

кой е казал че нема кинти? вие кво очаквате, видео в спортала с пачки евра на бюрото на батков? :smt005
както вече се спомена няколко пъти в темата, мирише на продажба, а отбор не се купува както си купуваш кило картофи от пазара ... нужно е доста време - говорим за финансови одити, ревизии, оформяне на един тон документация ... според мен от лятото ще започне новата ни "ера".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 8:56 pm 

knave написа:
кой е казал че нема кинти? вие кво очаквате, видео в спортала с пачки евра на бюрото на батков? :smt005
както вече се спомена няколко пъти в темата, мирише на продажба, а отбор не се купува както си купуваш кило картофи от пазара ... нужно е доста време - говорим за финансови одити, ревизии, оформяне на един тон документация ... според мен от лятото ще започне новата ни "ера".

В превод, мирише на пари, лъха на пари, песни се пеят за пари, парите вече са ги видяли някъде, но ние ще ги видим чак през лятото (може би).

Всеки отбор с елементарни претенции се нуждае от един минимум брой футболисти.

От нашия отбор си тръгват завинаги или поне до края на сезона Рисп (централен защитник), Балтанов (дефанзивен халф), Огнянов (офанзивен полузащитник) и Арш (централен нападател). Видович не го броя защото вече му намерихме заместник.

По пътя на тази логика, ако не на всички, нормално е да намерим заместници поне на повечето от напускащите, т.е. нуждаем се поне от още 3-ма и за предпочитане колкото може по-скоро.

Къде са?

До сега регистрирахме хора в деня в който затваря трансферния прозорец за да научим в прогреса на сезона, че дясното крило което сме взели всъщност играел по-добре с левия крак и то само в центъра на нападението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 9:01 pm 
Аватар

Къде са :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 9:34 pm 
Аватар

Погледни от друга гледна точка. Ако разтръбят сега, че в касата има допълнителни примерно 2 млн. като отидат на преговори с който и да е клуб и футболист цената автоматично ще се завиши по подразбиране с минимум 10-20% само щото се знае, че имаме пари в повече. Докато парите са все още миражно понятие някак изнудването в преговорите трябва да е по-обуздано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 9:42 pm 

3941 написа:
Погледни от друга гледна точка. Ако разтръбят сега, че в касата има допълнителни примерно 2 млн. като отидат на преговори с който и да е клуб и футболист цената автоматично ще се завиши по подразбиране с минимум 10-20% само щото се знае, че имаме пари в повече. Докато парите са все още миражно понятие някак изнудването в преговорите трябва да е по-обуздано.

Спор няма, но не това имах предвид.
Нека да не разгласяват колко пари има в касата, но да има вече привлечени играчи, а досега имаме само 1 такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 9:50 pm 
Аватар

Добре бе, свинете взеха играчи, латекса цели осем, ние кур. Е нали месията тонев движи трансферите вече, що нема нови играчи, а? Видехте ли колко е лесно да се взимат играчи? Видехте ли на Гонзо колко лесно му е било. Що не храните мазняра тонев са, а си траете,а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 10:29 pm 

0 tolerance написа:
Добре бе, свинете взеха играчи, латекса цели осем, ние к.р. Е нали месията тонев движи трансферите вече, що нема нови играчи, а? Видехте ли колко е лесно да се взимат играчи? Видехте ли на Гонзо колко лесно му е било. Що не храните мазняра тонев са, а си траете,а?

Хората, които критикуваха Гонзо техническия директор бяха малцина.
Всички критики бяха отправени към треньора Гонзо.
Аз лично продължавам да мисля, че Калво, Рисп и Арш бяха добри трансфери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2012 3:05 am 
Аватар

Парите може и да ги има,но просто Костов,Тонев и Гонзо наистина да търсят правилните хора и за това да не бързат.Което донякъде е по-добре от после да ги псуваме поредните некадърници.Въпреки че и аз очаквах 3-4 попълнения на 4-ти януари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2012 9:13 am 
Аватар

аз па не виждам за кво да купуваме играчи, като имаме най-добрите, особено в защита :bigok Е нали взехме и тоя умерен португалец :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2012 12:57 pm 
Аватар

аре бе кво става тия ще купуват ли футболисти ?!?!?!?!? или ще се борим да не изпаднем :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 14, 2012 1:10 pm 
Аватар

:bigok
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0% ... 0%B8%D1%8F

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]