forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 1:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:53 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Председател на УС и в същото време - изпълнителен директор :ohmygod2 и носещ отговорност за "всичко", което ще се случва в ЛЕВСКИ. Изглежда човека е невероятен мениджър на оперативно, тактическо и стратегическо ниво. Интересно къде и как се е крил, за да не забележим способностите му. Управлявал 140 милиона в ТОТО-то :smt003 сам се издигнал от нищото до управленски висини, а също от самосебе си се подразбира, че най-нормалното нещо е да е силния човек в ЛЕВСКИ. Ясно е, че без него сме загубени, тоя е някъкъв виСш тарикат. Сериозни забележки по селекцията от лятото, нито дума за трансфера на Дембеле - тва не е от лятото. Преговорял лично с Жужу, все едно директора на Лукойл да отиде да врънка някой див селянин собственик на крайселска бензиностанция за каквото и да е... Не бил спал по цяла нощ :bigok тва е сериозен аргумент, колко загрижен е за бъдещето на ЛЕВСКИ. Обещава да направи и да дава "всичко", което може за големия клуб ЛЕВСКИ - спокоен съм за бъдещето, щом Иво обещава "всичко". Добре, че не обеща кръв, сълзи и сополи, неговото "всичко" и многото "работа за вършене" са музика в ушите на вечно недоволните.
Човек с амбицията да промени драстично вида на настилките на терена на малките, на тунела на сектор "В" и на банята в съблекалнята :lol: , обаче не може сам - ще разчита на калпазаните провалили лятната селекция и осрали състоянието на тунела, терените, банята...
Завършил икономика - в нормална държава този човек тавана му щеше да е максимум иконом по селата. Да ни е честит натрапения мърльо! Помнете думите му: "Аз отговарям за всичко" - поне 10 пъти го повтори... :!: Отговорник :oops:

Забрави личния бизнес, който си изоставя заради Левски. Той губи пари заради нас. :smt089

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:56 pm 
Аватар

Brannik написа:
За мен е доста положителна новината, че Шишков не се е отказал и все пак ще прави сайта и тн.

Тонев засега в интервютата е силен, ще го видим натам. Но не мога да разбера хората, които постоянно плюят без да са видяли нищо от работата му още.

:smt023 Това е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:58 pm 
Аватар

Тонев, ако е такъв, какъвто го изкарват, да беше направил нещо в локото за толкова години. А това за шишков дано не е вярно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:01 am 
Аватар

За отбор с 20 фена да играе в Европа не е малко - ти повече ли ще направиш?

И защо за Шишков се надяваш да не е вярно?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:08 am 
Аватар

[/quote]Забрави личния бизнес, който си изоставя заради Левски. Той губи пари заради нас. :smt089[/quote]

:smt005

Най ми е тъпо, смешно и жалко, че много хора "им е все тая" кой е начело на любимия ни отбор. Същите може да нямат нищо против и Азис с гол гъз да е човека, ама щом се справя - няма проблем за тях е все тая :roll:

Лично аз си слагам запушалки в ушите и нататък смятам да следя изявите на отбора, играчите, треньора...а най-любимото ми занимание остава споделените с приятели емоции преди, по време и след мачовете ни :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:10 am 
Аватар

Запушалките не са ли на ушите от няколко години? :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:12 am 
Аватар

Brannik написа:

Добре де, той от колко време беше в локото - повече от 10 години? За това време локо играха,ако не се лъжа 2-3пъти в Европа? Е с Гонзо например,без да има опит в това начинание също играхме в Европа толкова пъти :bigok Преставям си,ако Гонзо работи 10 години,че и повече - на Тодорини Кукли ще е купата на ЛЕ :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Иначе аз не съм ИД,член на УС,за да постигна нещо. По същата логика мога и теб да те попитам дали ще направиш повече :) :D

Аз лично смятам,че шишков е прасе и мястото му е далеч от герена. Голяма работа,че направил 2 сайта и продал 4 тениски. Баждеков лично аз съм го търсил да работим заедно и по сайта, и по магазините, и за футболистите. И всичките пъти се отказваше. И ми е най-смешно,че ще има човек в УС, който да се занимава със сайта :loser2 2007 Милен направи по-добър сайт безплатно сега ли ще е по-различно?

Единственият плюс от тая цяла история е,ако батков,баждеков,марков и останалите агенти се разкарат, без да се слагат чорбари на тяхно място.

И последното нещо,което искам да кажа е,че тройчо е професионалист. Костов като се издъни,може да го поканим на Герена за треньор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:15 am 
Аватар

Май и Кюрда е висшист. И на него да дадем шанс?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:18 am 
Аватар

За тоя Шишков ли става дума, дето щял да се занимава със сайта, маркетинга и ебал 1 адреналинка или на Рачков жената? На тати "фактора" лекето с фалшивата диплома? :?

Какъв сайт и маркетинг? :ohmygod2 Тези неща не се правят от еди кой си заради добрите намерения, а е нужно един клуб да функционира, като модерна рационална и печаливша организация на всяко едно ниво - от пазача, бачкаторите, през играчите и "средните хора" в администрацията, та до главата ... Бай Ганьо, агентите и новите им дреме шлема за тея простотии :oops: паднало им е наготово нещо и всеки скубИ или трупа точки :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:19 am 
Аватар

Това е някакво изваждане на думи от контекста. Естествено,че има хора, които по дефиниция нямат място на Герена.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:24 am 
Аватар

FLAME написа:

говорим за Тонев и шишков, какви няколко години :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:30 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
FLAME написа:

говорим за Тонев и шишков, какви няколко години :roll:

Ами тия години, в които любимият ни клуб отиде на майната си. В които вместо да надградим, видяхме един куп тъпотии и неадекватни решения. На мен тия години са ми мъка и не мога да ги приема. След Казанската афера примерно си скъсах сезонната карта. А последната есен ми е толкова тъжна,че дори не искам да си спомням за нея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:52 am 
Аватар

Напълно съгласен с Бранника, Македонеца и Флейм...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:00 am 
Аватар

Напълно съгласен с Let, There, Be и Rock...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:06 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Brannik написа:

Добре де, той от колко време беше в локото - повече от 10 години? За това време локо играха,ако не се лъжа 2-3пъти в Европа? Е с Гонзо например,без да има опит в това начинание също играхме в Европа толкова пъти :bigok Преставям си,ако Гонзо работи 10 години,че и повече - на Тодорини Кукли ще е купата на ЛЕ :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Ти наистина ли сравняваш Левски с Локо Сф?

А подхвърлянето ти за тройчо е доста неуместно, щот Тонев никога не се е изказвал анти Левски и никога не е говорил, че ни мрази, за говеждия стадион и тн..

А Шишков все още чакам да чуя защо е прасе, познаваш ли го?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 1:37 am 
Аватар

Ами любимецът ви Тонев днес го каза на пресконференцията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 3:37 am 
Аватар

Първо - не ми е любимец, поне докато не видя резултати и второ - каза, че шишков е бил една година в лит(*кс-етрополе, а не, че е от лит(*кс-етрополе. Не казвам, че не може да е чорбар, но досега няма доказателства и в обратната посока. А в крайна сметка за нещата, с които ще се занимава ако ги прави перфектно не ми пречи и чорбар да е, тва е. Моите лични впечатления са, че този човек е много далече от запалянковщината и тн. Някои хора прекалявате с истериите и действате адски първосигнално. Дайте да изчакаме малко да видим за кво става въпрос и ако не ни харесва да предприемем действия, че така е малко тъпо.

На мен лично ми се струва, че с тези промени клубът ще се раздвижи в положителна посока, да видим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 3:50 am 
Аватар

Добре бе на мен пак никой не ми отговори.Супер толерантни сте някой хора към Тонев и Шишков,а към Гонзо не бяхте.Какво направи Мъри за нас май също бързо бяхме забравили,защото последния сезон преди да го смениме да не ви припомням как го хранехме и него заедно с Бай Ганя....защо не дадохте шанс и време на Мъри?!?!?Защо не дадохте достатъчно време и шанс за ГОНЗО?!?!?Човек,който заради Левскари е обикалял по никое време по районните,човек който си оставяше сърцето и душата за идеята и в дербитата само като стъпеше на терена онея прасетата се насираха,човек който в края на кариерата си като хранехме Бай Ганя и Кокала (също незаслужено хранен) единствен от всички пу*ки излезна да говори като мъж очи в очи на една тренировка с феновете.Защо след като сте недоволни от някой решения обвинихте ГОНЗО,а не Бай Ганя,защото мустака е виновен за всичко,което се случи в ЛЕВСКИ ?!?!? Вместо да надградим,заради мустака отидохме на майната си,защото не се наяде тоя боклук от ДС !!! За без пари ГОНЗО направи повече отколкото даже се очакваше и почти ни изкара от една от най-тежките групи в Лига Европа и записахме повече от престижни резултати на Герена срещу отбори като Лил - постоянен участник в Евротурнирите и борещ се за всички трофеи във Франция,Гент - един от най-силните отбори в Белгия последните години,който винаги се бори за всички купи в страната си и е редовен участник в Евротурнирите и Спортинг Лисабон - един от трите гранда в Португалия с цял куп трофеи,но не Агента е герой и ние трябваше хубаво и обилно да нахраним ГОНЗО :smt031 Има и такива,които изобщо не им пука кой ще работи в ЛЕВСКИ стига да си вършили работата както трябва :ohmygod2 да направим Лобо с единия ташак треньор,защото си разбира от работата какво ще кажете :smt017 Немога да повярвам,просто немога да повярвам,че има толко наивни хора и понякога се хващат за първото нещо,което им се подхвърли в публичното пространство...както и да е аре тая година титла,купа после суперкупа и мощно изригване в Европа,пък такива селски тарикати като новодошлите на Герена дълго няма да виреят ми се струва !!! САМО ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 5:13 am 

В мненията на всички прозира: Кой е Иво Тонев и какъв е в ЛЕВСКИ? Той самия го каза какъв е, началник на ГОНЗО и Баждека! Кой е техен началник? Това е Бай Ганчо! Дори, когато Ганя говореше за допинга в чорба1, Тонев го пресече и човека си замълча! Според мен, този ще е новият президент на ЛЕВСКИ поставен от новия чорбаджия, който и да е той, като силно се съмнявам да е руската банка! Някой подхвърли, че щял да е доволен да изпълни 10% от обещаното, а той какво обеща, освен че ще направи ЛЕВСКИ най-силния отбор, това и аз мога да го обещая, но със сигурност няма да успея да изпълня. Казва, че ще поеме отговорност при провал, но веднага индиректно се защитава с ГОНЗО за провалената селекция ( 90% от тази селекция изигра страхотни мачове в Европа ), за което не му прави чест. Сигурен съм, че ако стане президент ГОНЗО ще изхвърчи, това вече се подготвя, чрез някой статии в медиите! И стига с този професионализъм! Питам ви: Ще направите ли нещо срещу ЛЕВСКИ, ще работите ли за чорба1 срещу ЛЕВСКИ? За мен това са глупости на търкалета! Вън чорбарите от ЛЕВСКИ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 11:03 am 
Аватар

SinioUltrasche,

Три години не са никак малък интервал от време за шеф на Левски, а Гонзо имаше пълната подкрепа на голяма част феновете, преди поредицата от гафове да прелее чашата. Мъри също беше търпян доста време преди европробива, а годината след това беше пълен провал, но въпреки това си спомням драмите покрай уволнението им с НС. Така че там трудно може да се каже, че са нямали подкрепа.
А Иво Тонев няма и един месец работа, малоумно е да се критикува преди да е свършил каквото и да било, но бъди сигурен, че толеранса към него далеч няма да е толкова дълъг, както при горните случаи. На този етап е избран от новите босове да им върши работата и това е. Ще видим докъде ще го докара.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 11:14 am 
Аватар

Аз съм склонен да изчакам Иво Тонев, тъй като наистина не е казал лоша дума против нас, а и изглежда надъхан (въпреки, че е крайно глупаво да го повтаря тва за селекцията, след като и той знае защо селекцията е такава $) За тоя Шишков обаче не съм съгласен да идва. Какъв изобщо е тоя? И защо точно него трябваше да взимаме? Има досатъчно други хора които не са "далеч от фенщината", които да поемат маркетинга на клуба. Нещо много съмнително ми изглежда неговото назначаване и незачитането на феновете. И тея глупости "Какво като е чорбар, важното е да си върши работата" :smt042 Ръководителят на една от най-боклучавите медии в България, медията която прави сайта на цфка и има откровено про-свинска политика да ни стане шеф - аз не го приемам, нека съм първосигнален :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:18 pm 
Аватар

От кой сигурен източник разбрахте, че е така върл чорбар и ще навреди на Левски :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:26 pm 
Аватар

Не го знам дали е чорбар. Ако не се лъжа обаче, това е собственик или шеф на спортал. А спортал за мен е сайт от изключително ниско ниво, пълна посредственост. Затова му пея кур.
ЗА Иво Тонев още нямам мнение - ако е вярно това, че той е човека на Боко, чрез който власта ще си купи пералня, то му пея стадо курове, ако е просто в ролята на специалист, дошъл на работа в Левски има пълната ми подкрепа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 2:37 pm 
Аватар

Спортал за мен е сайт номер 1 в България като дизайн и другите му IT глупости, вторият който и да е на светлинни години. А го има и в още няколко държави.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 2:39 pm 
Аватар

Само дето платформата изобщо не е тяхна разработка.
Факт е, че доста успешно си провеждат маркетинга, но пък не съм видял никакво развитие за 5 години

http://www.sportalnetwork.com/

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 3:09 pm 
Аватар

Не знам платформата дали е тяхна, но вижте колко постни са другите сайтове, сравнени с нашенския.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 3:10 pm 

Смех... Тонев, в ролята на специалист-професионалист идва в Левски просто да работи и да направи Левски силен европейски отбор. Е някой вярва ли в това ? Само наивници може да си мислят, че това е така... по-горе чета, нека да е чорбар, хомосексуалист и какъвто ще да е начело на Левски, ама той да работи в името на любимия отбор. И кой ще бъде този доблестен и честен човек, особено в България, където цялата държава е изтъкана от далавери, този е човек на онзи и т.н, малко са сферите в които това не е така, а за футбола просто не е и нужно да се споменава... И от пресконференцията само обещания, за които ще говорим след 1 месец, в бъдеще и т.н Това го слушаме всяка година, нищо конкретно за нов спонсор, кой е, какъв е, колко мисли да инвестира в Левски... Абе с една дума всичко е пълен ташак. А че тези са хора на тиквата е ясно, ама за какво ще използват Левски кой ги знае, със сигурност не е за да го превърнат в силен европейски отбор със супермодерен стадион...Ама нека да опровергаят песимистите като мен, ще се радвам. :smt006

ПС За нас е важно да се изградим като публика с масово посещение на мачовете, пък тогава всеки ще е принуден от ръководството да се съобразява с нас, само като сме заедно и много може да си изразим мнението-добро или лошо и то да бъде чуто.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 3:15 pm 
Аватар

И кво му харесвате на сайта Спортал? Кога прочетохте адекватно журналистическо мнение? Някакъв анализ? Кога прочетохте сочене на реалните спортни проблеми? Кога прочетохте нещо за фенове, ама в което да има и поне частица истина? Кога този сайт застана на страната на феновете, за да обясни, че не са лумпени? Кога видяхте в този сайт нещо за детския футбол? За юношеския, нещо за школите? Нещо за методологиите, по които се развиват? Някакви идеи?

Серем на спортал. Единственото, което мога да им призная е, че имат и изпращат достатъчно репортери и съответно имат видеорепортажи от всякакви малоумни контроли и подобни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 3:16 pm 
Аватар

Какви анализи бе човек :lol: :lol: :lol: Най-хубавата нещо на Спортал е, че няма "безпристрастни" анализи, коментари и тем подобни сврикаджииници. Има нови и няма коментар на новините, най-хубавото. А, другото "желание" е още по-смешно, поне за мен, не съм видял журналист които да не бъде псуван, замерян и т.н. а ние искаме от него да обяснява, че не сме лумпени... :lol: :lol: :lol: А, това за школите и т.н. нямам представа какво трябва да направят и кой друг сайт изобщо го прави. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 3:19 pm 
Аватар

Ми ако работата на един сайт е да е пощенска кутия, да ми препредава новини, без никакво задълбочаване, да си ебат майката.
Всъщност, за нивото на един сайт може да се съди по читателската му аудитория, а тя е прекрасно представена в коментарите под статиите. Зачети се в некой коментар на Спортал под която и да било статия и сам ше си направиш извода що за отрепки го четат..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]