forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 6:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 675, 676, 677, 678, 679, 680, 681 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:21 am 
Аватар

По въпроса с трансферите - вчера в ММач имаше някакъв опит за запълване на 2 страници, според който, откакто Гонзо е шеф, сме на плюс с няколко милиона от трансфери. Дали данните са верни е друг въпрос, както и къде точно са отишли тия пари.
Ясно е,че куцат доста неща около трансферите, но пък не мисля,че привличането на един автобус нови на всеки трансферен прозорец е добра политика. Това по-скоро е някаква политика на шеф на сергия - взимат се всевъзможни стоки - дрънкулки, балони, чорапи, гащи и после се търси на кой да бъдат продадени тия боклуци. Е сред цялата смрад излиза и по нещо по-марково понякога. :lol:
Вярно,че така е по-интересно за привържениците, които всеки ден обсъждат по 1-2 нови, ама мерси съм за такава политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:29 am 
Аватар

Хидъне, по- смешна политика от тази на турците няма.. 50 човека на всеки полусезон, от които се чудят как да се отърват от 49 от тях, а после 48 ги съдят...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:29 am 

FLAME написа:
По въпроса с трансферите - вчера в ММач имаше някакъв опит за запълване на 2 страници, според който, откакто Гонзо е шеф, сме на плюс с няколко милиона от трансфери. Дали данните са верни е друг въпрос, както и къде точно са отишли тия пари.
Ясно е,че куцат доста неща около трансферите, но пък не мисля,че привличането на един автобус нови на всеки трансферен прозорец е добра политика. Това по-скоро е някаква политика на шеф на сергия - взимат се всевъзможни стоки - дрънкулки, балони, чорапи, гащи и после се търси на кой да бъдат продадени тия боклуци. Е сред цялата смрад излиза и по нещо по-марково понякога. :lol:
Вярно,че така е по-интересно за привържениците, които всеки ден обсъждат по 1-2 нови, ама мерси съм за такава политика.

:lol: :lol: :lol: Благодарение на Гонзо сме направо на +безкрайност. :losers
http://www.bookmakers.bg/index.php?a=bg ... ws_id=1422
http://www.bookmakers.bg/index.php?a=bg ... ws_id=1421

Иначе нека някой от тези, които "ние си мислехме че ти така, пък то кво се оказа' да ми обясни защо Левски не може да бъде абсолютен хегемон по всички показатели у нас, включително и по изходящи трансфери, което е естествено следствие на привличането на млади талантливи играчи, имайки предвид примерите, зададени от отбори като олимпиакос, порто и т.н. С правилна политика и кадърно ръководство това е напълно възможно, защото Левски има основата - история и най-голямата фенска база в съответната страна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:34 am 
Аватар

hidden767 написа:
FLAME написа:

:lol: :lol: :lol: Благодарение на Гонзо сме направо на +безкрайност. :losers
http://www.bookmakers.bg/index.php?a=bg ... ws_id=1422
http://www.bookmakers.bg/index.php?a=bg ... ws_id=1421

Иначе нека някой от тези, които "ние си мислехме че ти така, пък то кво се оказа' да ми обясни защо Левски не може да бъде абсолютен хегемон по всички показатели у нас, включително и по изходящи трансфери, което е естествено следствие на привличането на млади талантливи играчи, имайки предвид примерите, зададени от отбори като олимпиакос, порто и т.н. С правилна политика и кадърно ръководство това е напълно възможно, защото Левски има основата - история и най-голямата фенска база в съответната страна.

Да разбираме, че днешното ти "аз" поне се е отказало от възхваляването на харизматичната политика на Кочин парк за привличане на мегазвезди, които после не ги съдят след няколко месеца запознаване с "професионализма" на петолъчката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:39 am 
Аватар

Цитат:
Мирослав Антонов 250 000 Майкъл Тевия 140 000 Иво Иванов 200 000

Тия неща не ми се връзват, честно :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:45 am 
Аватар

Aз честно ви казвам, че винаги съм се чудел на тая гордост от продаването на футболисти. Ние като продадохме Гара ми беше тъпо и хич не ме успокояваше факта, че бащицата е прибрал 2 милиона евра а Коки 200 хиляди. Един футболист ме радва, когато се раздава и играе за Левски, после ако ще и в Реал Мадрид да иде - все ми е тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 12:02 pm 
Аватар

Цитат:
На "Подуяне" финансовите аномалии са такива, че е цяло чудо как някои хора имат ищах още да играят.

Тая статия смърди на прасе :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 12:05 pm 
Аватар

Централен написа:
Цитат:
На "Подуяне" финансовите аномалии са такива, че е цяло чудо как някои хора имат ищах още да играят.

Това от кой про-ислямски сайт е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 12:05 pm 
Аватар

Хидъне, с тия статии се изложи още повече :smt003 Кажи си, че не беше прав, ще те разберем :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 12:08 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Централен написа:
Цитат:

Това от кой про-ислямски сайт е?

Хидъна ги даде малко по-нагоре...
Цитат:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:41 pm 
Аватар

По мои спомени Мечо, Рисп, Слори, Матондо и Калво бяха свободни трансфери, а Видович дойде за 50К евро. За Симонович, Кривия, Миро, Тевия, Петраш, Акалски тр. суми са абсурдно високи. Лошото е, че това се взима за чиста монета и после Тара "изкупил света", а "безкадърника" Гонзо провалил отбора :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:50 pm 
Аватар

На Левски му трябват готови играчи! Един футболист че е добър в берое не значи, че е добър за Левски! Кой играе срещу берое така както срещу Левски! Това с младите става, но много рядко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 2:22 pm 
Аватар

Много ясно, че такива статийки ще пишат неграмотните чорбари - 15 парцала в зурлите бе, 15 парцала! Можете ли да си представите злобата им към този човек, който толкова години уринираше и дефекираше върху тях?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 2:44 pm 

Kryten написа:
Хидъне, с тия статии се изложи още повече :smt003 Кажи си, че не беше прав, ще те разберем :D

А досега, питам, не ти ли стана ясно, че за Левски не съм прав, само когато си позволявам да бъда оптимист ? :smt042 :bigok
И някой ще ми отговори ли на въпроса защо да е невъзможно Левски да бъде абсолютен хегемон по всички показатели у нас :?: Не екато 2 пъти да не бяхме на прага да го постигнем и само прекомерната глупост на всички в отбора попречи това да се случи. Изходящите трансфери тук не са самоцел или нещо, с което трябва да се гордеем, а естествено следствие от хегемонията - щом играеш най-добрият футбол и печелиш, нормално да правиш и най-добрите продажби. Та в този ред на мисли не се ли увличаме малко повечко в този форум да заклеймяваме като низко и подло всичко, което е характерно за прасетата? Утре някой от вас ще достигне до гениалното откритие, че всъщност те също обичат майките си :loser2 . И ние кво, трябва да намразим нашите, за да не сме като тях? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 2:56 pm 
Аватар

Е да съм казал, че е невъзможно да сме хегемон у нас? Напротив - беше задължително. Благодарение на г-н Батков изпуснахме този шанс чрез серия от кретении. Но това не значи, че политиката на свинете по-добра щото ако беше - щяха да имат повече успехи, а не само да квичат по миналото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 3:01 pm 

Kryten написа:
Е да съм казал, че е невъзможно да сме хегемон у нас? Напротив - беше задължително. Благодарение на г-н Батков изпуснахме този шанс чрез серия от кретении. Но това не значи, че политиката на свинете по-добра щото ако беше - щяха да имат повече успехи, а не само да квичат по миналото.

Да, само че нека сведем нещата до прости факти. Ако 2002 вместо чорбите, ние бяхме обрали всичко най-добро от вътрешния пазар, тогава вероятно щяхме да сме шампиони още 10 години подред та чак досега, да не говорим че онова унизително 3:0 нямаше да го има. Значи пак стигаме до това - понякога се налага да събираш най-добрите играчи дори и само за да не отидат при противника ти. Събери 20 равностойни футболисти, пъке нека те на терена и в тренировките да решат кой да е титуляр. Пък нека това да бъде чорбарщина. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 3:02 pm 
Аватар

Това е добър план само дето е малко труден за реализация :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 3:09 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Kryten написа:

Да, само че нека сведем нещата до прости факти. Ако 2002 вместо чорбите, ние бяхме обрали всичко най-добро от вътрешния пазар, тогава вероятно щяхме да сме шампиони още 10 години подред та чак досега, да не говорим че онова унизително 3:0 нямаше да го има. Значи пак стигаме до това - понякога се налага да събираш най-добрите играчи дори и само за да не отидат при противника ти. Събери 20 равностойни футболисти, пъке нека те на терена и в тренировките да решат кой да е титуляр. Пък нека това да бъде чорбарщина. :bigok

Така е. Направо се прекарахме тогава и Маско и Нъри просто обраха най-големите некадърници след това, с които все така некадърно щяхме да газим 16 години поред и да играем в 3 поредни ШЛ, но фактора лакомия на Брат и Маско преди мача със скиорите ни попречи да продължим с тоя отбор от некадърници. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 3:12 pm 
Хидъна наистина се е побъркал... Ако 2002 сме били обрали всичко качествено :bigok Ако 2002 бяхме дръпнали Меси вместо Гаучо!? Гаучо ни струваше 1 милион долара, а Месито по него време 4 дъвки Шок щеше да ни излезе :bigok Разбира се и тогава "нямахме треньор, който да ги научи, иначе са качествени", а след това видяхме каква шеметна кариера направи Гаучо :loser2 Общо взето редовно "нямаме треньор, който да ги научи, те иначе са добри".

ПС: Всъщност примера ми не е удачен. 2001/2002 взехме един аржентинец - Габри май се казваше :bigok Ако бяхме взели Меси вместо него?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 3:23 pm 
Аватар

Цитат:
Левски в крайна сметка може да се отърве от ненужния нападател Шурд Арш. Холандският елитен ВВВ Венло проявява интерес към него, твърди местният вестник Algemeen Dagblad.

Представители на клуба вече са имали среща с агента на футболиста Цеес ван Фосен и с обсъждали възможността той да се завърне в родината си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 3:27 pm 
Аватар

И аз съм на мнение, че трябва да го продадем. Взима доста сериозна заплата, а не бих казал, че блести с нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 3:38 pm 
Аватар

Дори сумите в тая статия да са верни пак ще сме на плюс от доста време.Няма абсолютно никакъв начин да сме взели играчи за повече пари отколкото сме получили от трансферите на Жиката,Зе,Сърмов,Хичо,Жо,Гарата,Минев и още няколко.Причинта обаче не е в невероятната ни трансферна политика,а в това,че Ганьо няма нито пари,нито умение да управлява клуба,както трябва.Та ние от години не харчим,още като влязохме в ШЛ не дадохме пари за читав нападател,а търсехме некви свободни агенти и играчи на проби :lol: И досега с малки изключения следваме подобна политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 4:22 pm 
Аватар

Абе нали днес щеше да стане ясно какво става около отбора :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 4:24 pm 
Аватар

Кой казал? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 4:28 pm 
Аватар

Росен написа:
Кой казал? :lol:

Е Иво Тонев нали постоянно повтаряше 10 януари :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 4:28 pm 
Аватар

Може да цъфне в Гонга, знае ли човек :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 4:34 pm 
Аватар

пък може на него да му е станало ясно днес, но да не иска да ни го сподели :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 4:37 pm 
Аватар

Чекаме Гонга в 5, може да кажат нещо интересно. В тая връзка да питам някой знае ли как се пуска дарик на булсатком? Преди го имах, сега нещо гледам ми е изчезнал :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 5:27 pm 
Аватар

Ами тъпаците от БСК са преместили Дарик на HD приемника...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 6:10 pm 
Аватар

Хидън за едно е много прав - в Левски (но и в другите бг отбори) от много години се работи не достатъчно професионално, без мисъл, без визия за бъдещето, без ясна представа какво искаме и как да го постигнем. Липсва стремеж към прескачане на нивото ни и минаване в по-горно такова. Така, както го направиха доста отбори от Средна и Източна Европа. А имахме шансове за това....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 675, 676, 677, 678, 679, 680, 681 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]