forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 8:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 674, 675, 676, 677, 678, 679, 680 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 09, 2012 11:44 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
BluePower написа:
Ей Богу , няма да играем катеначо... Ако атаката вкарва , няма значение , че Данчо AMG-то или Иво Аудито са отзад... :losers

Ей, богу, май не си гледал наши мачове скоро. :smt005

Eй Богу гледал съм всичките , с изключение на мача с Черноморец! Отпусни се малко , че много си се натегнал , писнало ми е от ненужни и безсмислени спорове... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 09, 2012 11:48 pm 
Аватар

BluePower написа:
Nakuro Bradata написа:
BluePower написа:
Ей Богу , няма да играем катеначо... Ако атаката вкарва , няма значение , че Данчо AMG-то или Иво Аудито са отзад... :losers

Ей, богу, май не си гледал наши мачове скоро. :smt005

Eй Богу гледал съм всичките , с изключение на мача с Черноморец! Отпусни се малко , че много си се натегнал , писнало ми е от ненужни и безсмислени спорове... :smt006

Постът защитник е най ама най-проблемнитя пост от поне 3 години. Имаме Шведа, който евентуално може да се чака да се разиграе, но двамата глуапци трябва да са твърди резерви и някой да му партнира. Един защитник минимум да вземеме ще е супер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 09, 2012 11:50 pm 
Аватар

Ако не си разбрал, шведът е в София и не замина с отбора, тоест го брой за пътник. Освен това няма индикации, че търсят централни защитници. И за мен е безумие, но така са решили. Ще разчитат явно на Стефан Станчев и ко за резерви :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 09, 2012 11:51 pm 
Аватар

Ако ние феновете имахме право на избор какво да се вземе ,може би ни трябва по един нов на всеки пост , аз коментирах халф и нападател , защото "Ганя" , И.Т. и медиите това твърдят...
И на мен ми се иска да имаме двама като Рабех(трезвен) , но какво да се прави... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 12:20 am 
Аватар

Синият Болярин написа:
Има нападатели, които могат да вдигнат класата на всеки един отбор от "А" група и е достатъчно да ги гледаш само 1-2 мача, за да го осъзнаеш. Такъв е Зику, такъв е и Мораеш. Тези двамата и такива като тях могат след една подготовка да заиграят от първия официален мач и то без да се налага Гонзо да обещава, че ще имат ново лице след седмица, месец или година. Притежават класа и тя лесно се забелязва. Свинете намериха двама за без пари, а ние за никак не малката сума(като за БГ) от 300-350 хиляди евро взехме Арш, който се чудим как да продадем.

Тях им ги докара Бекали щото си прави ми-ми с гърнето и праховеца, не мож ги взе просто така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 12:37 am 

acrimonious написа:
Синият Болярин написа:
Има нападатели, които могат да вдигнат класата на всеки един отбор от "А" група и е достатъчно да ги гледаш само 1-2 мача, за да го осъзнаеш. Такъв е Зику, такъв е и Мораеш. Тези двамата и такива като тях могат след една подготовка да заиграят от първия официален мач и то без да се налага Гонзо да обещава, че ще имат ново лице след седмица, месец или година. Притежават класа и тя лесно се забелязва. Свинете намериха двама за без пари, а ние за никак не малката сума(като за БГ) от 300-350 хиляди евро взехме Арш, който се чудим как да продадем.

Тях им ги докара Бекали щото си прави ми-ми с гърнето и праховеца, не мож ги взе просто така...

Винаги съм бил категорично против легитимирането на подобни обяснения - тия взели тоя, щото такова, пък ония взели оня, щото онакова. Ми да им дадем тогава титлата на чорбата посмъртно, щом те могат пък ние не. Като не можем - ще се намери начин. Като не се намери анчин - смяна на некадърниците и толкоз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 12:40 am 

Kryten написа:
Ако не си разбрал, шведът е в София и не замина с отбора, тоест го брой за пътник. Освен това няма индикации, че търсят централни защитници. И за мен е безумие, но така са решили. Ще разчитат явно на Стефан Станчев и ко за резерви :roll:

Ей богу, гоним титлата още тази пролет :bigok
Добре че гонзич вече не е ентренадор, че що народ щеше да излети от форума :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 12:41 am 
Цитат:
Винаги съм бил категорично против легитимирането на подобни обяснения - тия взели тоя, щото такова, пък ония взели оня, щото онакова. Ми да им дадем тогава титлата на чорбата посмъртно, щом те могат пък ние не. Като не можем - ще се намери начин. Като не се намери анчин - смяна на некадърниците и толкоз.

Каза си го най-накрая, че искаш кадърници като Живков и Борисов да са ни шефове :lol: Човекът кво ти обяснява, ти кво си знаеш. Некадърниците в Левски и точка :ohmygod Плю си мега доволно на авторитета с тва изказване... Излиза, че няма нищо гнусно и противно и в тва прасетата да военизират всичко най-добро в България в ония "хубавите години" и да го прибират за себе си. Просто и ние е трябвало да намерим начин да го правим :smt002

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Вто Яну 10, 2012 12:50 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 12:50 am 

Македония:
- Има Дядо Коледа, пък, има, има..... :smt089 :smt089 :smt089
Хидън:
- :smt056

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:01 am 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 скандал :ohmygod2 :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:08 am 
Само такъв човек нямахме във форума, който да се възхищава на управленския гений на Борисов и Живков и който да оправдава привличането на футболисти "с всички средства". :roll:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:23 am 

Тъп ли си или на тъп се правиш? Червените фундаменталисти отдавна имат много повече успех в селекцията от нас. И тук не става въпрос само за "готовите" играчи като Зику и Мораес, или като Гранден, а и за младите, които прибират от села и паланки за 5 лева, а после продават за стотици хиляди, дори милиони. Или си мислиш, че гения на чичо ти Митко ги прави от пубери-анорексици с дислексия, във футболисти, които стигат до националния отбор? Или пък вероятно си мислиш, че заради "митичната марка" лит(*кс-етрополе продават по-добре от нас, а не заради тъпата ни трансферна политика?
Тук не става въпрос за всички средства, а за начин на мислене. Казвал съм много пъти - когато на пазара има рядък млад талант, Левски трявба да направи всичко възможно да го вземе, дори и да не му трябва в момента. А не да се чака да се отворят 6 дупки в титулярния състав и тогава да се решава евентуално да се вземат двама - трима, ама да могат да играят на по 3 поста и да са без пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:26 am 
Аватар

Точно така взехме Пламен Илиев, въпреки наличието на доста вратари. Демек нямахме нужда от него. Значи Гонзо е идиот.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:32 am 
Най-добър защитник на първенството
Капитан в отбора си
Най-възлов играч за отбора си през цялото първенство
Спечелил купата на страната с провинциален отбор
Млад и доста обещаващ
Иво Иванов, Берое

Не е ли този по всички правила, които описа по-горе!? Купихме го и кво стана половин година по-късно!? Изсрахте си червата да псувате по Гонзо за това "недоразумение" и "некадърно решение". Същото е и с Тодор Христов. 1/1.
Да оправдаваш свинедалаверите на прасетата с "Ми те са си намерили начин, а ние къде спахме" и по същата логика очевидно да толерираш и "качването в колата и на София войниче и да пориташ малко при нас", явно имаш някво по-особено мислене за нещата :smt002 А от всичкото нагоре това да го числиш към управленските им качества :ohmygod Знае ми ти Борисов кой е Зику, знеш ли? :ohmygod

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Вто Яну 10, 2012 1:34 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:33 am 

Седем:Едно написа:
Точно така взехме Пламен Илиев, въпреки наличието на доста вратари. Демек нямахме нужда от него. Значи Гонзо е идиот.

Това е типичен пример за това как трябва да действа Левски винаги. Можеше и да не сме го взели това момче и сега да е при чорбарите и тука да ми обяснявате колко е некадърен и как за нищо не става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:36 am 

Македония написа:
Най-добър защитник на първенството
Капитан в отбора си
Най-възлов играч за отбора си през цялото първенство
Спечелил купата на страната с провинциален отбор
Млад и доста обещаващ
Иво Иванов, Берое

Не е ли този по всички правила, които описа по-горе!? Купихме го и кво стана половин година по-късно!? Изсрахте си червата да псувате по Гонзо за това "недоразумение" и "некадърно решение". Същото е и с Тодор Христов. 1/1.
Да оправдаваш свинедалаверите на прасетата с "Ми те са си намерили начин, а ние къде спахме" и по същата логика очевидно да толерираш и "качването в колата и на София войниче и да пориташ малко при нас", явно имаш някво по-особено мислене за нещата :smt002 А от всичкото нагоре това да го числиш към управленските им качества :ohmygod Знае ми ти Борисов кой е Зику, знеш ли? :ohmygod

И какво предлагаш? Щом като с Иво не се получи, от тука нататъка да взимаме само анонимници от хасково като Борко Стойчев и Ники Николов? Поне ако не върже да не ние яд, че бащицата е ръснал манги. За неговите спестявания лид а мислим? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:39 am 
Не, просто не се мери с еднакъв аршин... Пламен е попадение, което в следващите 10 години можем и да не направим. За това обаче ръководството (за да не казвам само Гонзо) получава 2 точки вяло и слабо. За Иво Иванов, който е провал, ръководството (за да не казвам Гонзо) получи минимум минус 45 точки :smt002
А тва пък, което най се опитах да кажа е, че всичко с тия "млади таланти, които задължително трябва да се обират" и дали ще се получат нещата в стил Пламен Илиев или в стил Иво Иванов, е зверски, зверски късмет и нищо друго :smt002 Гениалната треньорска школа на турците върна Матея Кежман като негоден, Обафеми Мартенс също го изритаха, колко други потънаха в лайната. Така че толкова не мога да се съглася за гения на турското управленство, че просто ме е срам да коментирам :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:44 am 

Сега остава да намериш дори едно единсвено мое мнение, в което плюя по иво иванов. Казвал съм много пъти - не можеш да съдиш един футболист дали е добър или не, когато 2 години няма треньор. Смятам че от една не малка част от настоящите играчи стават, но им трябва истински специалист и истинска подготовка. Особено нелепо е да се твърди каквото и да било за Рисп и Калво и тяхното разкарване ще бъде грешка. За Арс се вижда че е ок, но за отбор със стил и игрови облик, а на нас ни трябваше някой като Гара, който да носи отбора сам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:52 am 
Хаха, какво мнение да ти търся, бе, човек!? Излизаш и заявяваш - "Трябва да се обира всичко младо и талантливо в България." иначе ръководството са некадърници. Точка, каза Хидън! Така правили чорбата, заради което те имали трансфери в на майка си путката, имали явно по-добри управленци от нашите, а ние сме стояли и сме си бъркали в носа.
Аз ти давам пример с Иво Иванов, който обрахме и беше каймака на пазара, а той после не ни обра, направо по без гащи ни остави, ти след това ми заявяваш "Трябва треньор с който да си водят подготовка, иначе са качествени повечето". Ебахти разговора... :smt032 Излиза, че и да обираме и да не обираме, все са некадърници... А чорбата с едни Зику и Мораеш и тоя Гранден са ебахти трансферните хищници. Те провали нямат, не, само успехи в една безобразна прогресия и градация...

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Вто Яну 10, 2012 1:55 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 1:55 am 
Аватар

hidden767 написа:
Тъп ли си или на тъп се правиш? Червените фундаменталисти отдавна имат много повече успех в селекцията от нас. И тук не става въпрос само за "готовите" играчи като Зику и Мораес, или като Гранден, а и за младите, които прибират от села и паланки за 5 лева, а после продават за стотици хиляди, дори милиони.

Чак не е истина какви отнесени неща пишеш понякога. Тамън напсоледък почна да пишеш разумни неща с които разумните хора сме съгласни и изведнъж хвалебствия за "професионализма" и "селекцията" на имитацията на футболен клуб, наречена "Кърмъзъ Байряк". Кой са привлекли и кой са продали толко в повече от нас в последните години? Сещам се за един Митьо, кой беше там, който бе продаден преди мноого време и много ръководства. Гонзо, макар и слаб мениджър направи много по-успешни трансфери за Левски, въпреки че някои от тях като че ли още не ги осъзнава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 2:14 am 
Какво по-точно са постигнали Зику, Мораеш и Гранден... че нещо не се сещам :smt017

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 9:22 am 
Аватар

Искам само да не се съглася с Хидъна за гениалната политика на свинете по отношение на факта, че взимат чужденци на килограм всеки прозорец:

Уго Баес
Джонатан Гомес
Джузепе Акуаро
Лукас Трикаричи
Кристиян Тибони
Марко Еспозито
Уилиам Тиеро
Килиан Шеридън
Фабрицио Грило
Игор Митрески
Викторс Морозс
..................

И тва само за прозорец и половина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 10:18 am 

Интересен спор се завърза, при положение че всички знаем къде и кого пласираха чорбите последните 15 години и къде и кого пласирахме ние. Освен с Ники М (обявен за провал и некадърник в този форум), Домо и Гара, не можем да се похвалим с нищо друго. Интересно, пак питам, този факт на митичната аура на чичо Митко ли се дължи, или на свещенността на четерите им букви? :bigok
Все ми е тая дали трябва да вземем 50 футболиста, за да стават 5 от тях, пак е по-добре от това да вземем само 3-ма и от тях никой да не става. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 10:21 am 

Аз не знам защо Цар Гонзо не се завърне за втория полусезон (по пример на Анри и Скоулс) и отново да помпари безмилостно чорбата и селяците от Ловеч и Разград... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 10:41 am 
Аватар

hidden767 написа:
Интересен спор се завърза, при положение че всички знаем къде и кого пласираха чорбите последните 15 години и къде и кого пласирахме ние. Освен с Ники М (обявен за провал и некадърник в този форум), Домо и Гара, не можем да се похвалим с нищо друго. Интересно, пак питам, този факт на митичната аура на чичо Митко ли се дължи, или на свещенността на четерите им букви? :bigok
Все ми е тая дали трябва да вземем 50 футболиста, за да стават 5 от тях, пак е по-добре от това да вземем само 3-ма и от тях никой да не става. :smt006

Самоцел ли ни е да пласираме или да печелим? Всички свине, които имаш предвид, че са 'пласирани' не са оставили никаква диря при свинете. Нито Барби, нито Стилян, нито М. Петров. Реално аз не помня някой друг да са пласирали. Ние пък освен Домо и Гара, които оставиха диря, и двамата бяха основни играчи в Левски при престоя си тук и имат успехи, също пласирахме Гонзо, който на хартия струва повече и от тримата чорбари, споменати. А един Мариян Христов, който стана шампион на Германия? А нима Иванков не направи кариера в Турция?
А в крайна сметка какво им помогна на свинете пласирането? Нещо да са постигнали, значими успехи? Освен една-две титли? А споменатото взимане всеки трансферен прозорец на 10 и продаването на 10?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 10:44 am 
Аватар

Освен това, като са пласирали, какво? Да не е влязъл и един лев в клуба им. Всичко е далаверка и потъва в джоба на собствениците им (които и да са те в момента). Не благодаря!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:17 am 

Ми не знам, аз не смятам, че трябва да избираме "или това, или онова" Аз искам Левски да е номер едно във всяко едно отношение в БГ, а това със сегашната политика няма как да стане :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:20 am 
Аватар

hidden767 написа:

Абе все съм имал надежди за теб, че просто аз съм прекалено млад и незрял и затова не те разбирам, ама с тия неща, които най-накрая сподели в последните страници, вече не съм така заблуден. Благодаря, че най-накрая сподели мислите си за чорбарския управленски гений. Сега можеш да допълниш и нещо за харизмата и свещените като Корана четири букви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:21 am 
Аватар

Добре де, но не отговори на основните въпроси - самоцел ли ни е да продаваме играчи в 'големи отбори' за много пари или искаме да играят на високо ниво за Левски и отборът да има успехи?
Казваш, че не искаш или това или онова, но ако в свинете ако това-то са трансферите и пласирането, то онова-то са скандалите (неплащане, гонене, бягане, допинг) и липсата на успехи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:21 am 
Аватар

Хидъне, ти сериозно ли смяташ, че Кърмъзъ байрак имат по добра трансферна и цялостна политика или просто за спорта спориш, за да имаме тъп спор за очевадното? :ohmygod
Ганьо просто направо е цвете с тия които се изредиха на чорбата. :losers

Последна промяна Goviado на Вто Яну 10, 2012 11:22 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 674, 675, 676, 677, 678, 679, 680 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]