forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 10:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Яну 03, 2012 2:08 pm 

С риск да ме накарате да се Облея "по собствено желание", аз лично съм си учил песните от записите на ЮД, на стадиона и на синьо-сини купони с приятели! Записите на песни под формата на аудио файлове или под формата на клипчета са доста Одачни и ще се спестят пари за направата на листчета, които се пазят в портфейли за да се фукаме пред девойчетата(с неясно бъдеще), че ходя на мач. Не е срамно, ако имаме нова песен да се качи като аудио файл в някое сайтче на Левски и да се учи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 4:47 pm 
Аватар

blurrrr сериозно ли има такива хора и това,което каза е истина,защото не мога да го проумея още :smt017 и Антонатан е прав.Лично аз съм присъствал на поне 4 мача,на които са раздавани листовки с текстовете на "Отдавна Всичко Си За Мене" и "Само Сините" просто сме си балъци и ни мързи да гледаме вече :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 4:52 pm 
Аватар

Имаме и една много велика песен ЛЕВСКАР СЪМ ДО СМЪРТТА,ЛЕВСКАР И СЛЕД ТОВА,ЛЕВСКАР ОСТАВАМ ААЗ,ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ.....ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ.....ЛЕВСКАР ОСТАВАМ АЗ,ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ !!! Не я пеем и нея,ама сами сме си виновни,даже им съчувствам на хората,които се грижат за визията на СЕКТОРА да гледат и слушат как само се мрънка,а не се пее !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 9:11 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:
Имаме и една много велика песен ЛЕВСКАР СЪМ ДО СМЪРТТА,ЛЕВСКАР И СЛЕД ТОВА,ЛЕВСКАР ОСТАВАМ ААЗ,ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ.....ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ.....ЛЕВСКАР ОСТАВАМ АЗ,ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ !!! Не я пеем и нея,ама сами сме си виновни,даже им съчувствам на хората,които се грижат за визията на СЕКТОРА да гледат и слушат как само се мрънка,а не се пее !!!

Тая мелодия я пеят в цяла Англия , аз съм против , все пак не сме като онези !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 9:13 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:87696257&al=2&vid=4928801 А тук също има много добри идеи :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 9:39 pm 
Аватар

E кво като я пеят в Англия - НАПРЕД МИЛИОНИ ЛЕВСКАРИ не я пеят половината и повече агитки в Италия нали :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 11:33 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:
E кво като я пеят в Англия - НАПРЕД МИЛИОНИ ЛЕВСКАРИ не я пеят половината и повече агитки в Италия нали :smt031

Ние пък дето я пеем на всеки мач :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 6:41 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
SinioUltrasche написа:

Няма значение братле,че мелодията на дадена песен ше е същата като на повечето агитки.Виж и "Ти Си Любовта,Ти Си Гордостта" съм чувал и Рапид Виена да пеят такава песен с тая мелодия,ама кво от това.Важното е,че си имаме песни наши си,които ги няма нито една друга агитка по Света - "Отдавна Всичко Си За Мене" примерно !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 6:47 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:
Синя Варна написа:
SinioUltrasche написа:

Няма значение братле,че мелодията на дадена песен ше е същата като на повечето агитки.Виж и "Ти Си Любовта,Ти Си Гордостта" съм чувал и Рапид Виена да пеят такава песен с тая мелодия,ама кво от това.Важното е,че си имаме песни наши си,които ги няма нито една друга агитка по Света - "Отдавна Всичко Си За Мене" примерно !!!

Всъщност има доста голямо значение , според мен .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 7:01 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
Всъщност има доста голямо значение , според мен .

:lol: :lol: :lol: :lol: направихме темате леш с наще космически теории :smt005 всеки един от нас се радва,че имаме и песни,които ги няма нито една друга агитка,но в Света не съществува такава,на която нито една песен да не съвпада с песен на друга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 7:11 pm 
Аватар

Момчета спрете с тези теории за песните :wink: Измислете нещо хубаво и го предложете тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 7:30 pm 
Аватар

Наистина не е от кой знае какво значение мелодията на песента. Важен е текста и най-вече начина ,по който я пееш и как я чувстваш...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 9:36 pm 
Аватар

В тази тема не 1 или 2 пъти са давани доста добри идеи ,които са от нормални песни , но едва ли някой ги разглежда .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 9:40 pm 
Аватар

Съобщение от НКП :
Цитат:
Скъпи левскари , точно преди три години НКП откри своя фенклуб и магазин на бул. Тодор Александров 23. Имаме удоволствието да поканим всички левскари на 8.1.2012г. от 19:14 часа да го отпразнуваме заедно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 11:53 pm 
Аватар

antifootball fan написа:
Момчета спрете с тези теории за песните :wink: Измислете нещо хубаво и го предложете тогава.

Аз предложих,дайте да се научиме да си пеем тия песни да ги пеем като хората,че се излагаме понекога,а нови ше мислиме времето е пред нас и си мисля,че много хора са съгласни с мене :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 1:49 am 
Аватар

Повечето сме съгласни, но и не може да се отрече, че секторът се нуждае от нещо ново, нещо по-свежо. Колко време трябва да мине за да разберем, че някои песни от миналото не стават, били са актуални за времето си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 2:50 am 
Аватар

MCMXIV написа:
Повечето сме съгласни, но и не може да се отрече, че секторът се нуждае от нещо ново, нещо по-свежо. Колко време трябва да мине за да разберем, че някои песни от миналото не стават, били са актуални за времето си...

Като кои песни например,нещо ме изненадваш...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 2:54 am 
Аватар

Кои например песни от миналото не стават и са били актуални за времето си, а в момента звучат нелепо? И респективно - кои от актуалните песни са по-добри, и по-надъхващи от тях? По възможност нека се цитира целият текст на песента, а не само заглавието.
Аз например съм твърдо против постоянно да се измислят нови и нови песни, коя от коя по-очевидно измислена само и само да се трупа брой на песните, че да не би видиш ли някоя друга агитка да има повече на брой нови песни. Появи се някаква интересна мелодия и веднага - давай да направим песен по нея, че да не би да ни изпреварят прасетата, или майните, че после да не излезе, че крадем от тях... Това мерене на пишките между агитките кой ще измисли повече нови песни в рамките не на година, а дори на месец време според мен е напълно безсмислено. Нови песни не е лошо да има, но вместо да се бълват постоянно по всяка актуална мелодия е хубаво да се прави по 1 (една) нова песен на година като абсолютен максимум. Дето се вика може да е една, но да е качествена и да успее да се наложи, а не да излизат на година по 50 песни, и после хората що не ги знаели, и що въобще не проявявали интерес да ги научат. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 10:44 am 
Аватар

Абе не го мислете толкова, просто гледайте как го правят тези, които са с 5-10 години напред в развитието си от нас. Забелязъл съм, че през най-много 2-3 месеца пускат "Nova pesma". Разбира се, че трябва да се мислят нови неща, но съм и сигурен, че там нещата не се мислят по форумите, а отиват в една зала 30-40 човека, 5 с тъпани, с 30 литра вино и почват да мислят заедно и да репетират. И те вземат отнякъде мелодията, въпросът е, че те вземат най-неизвестните мелодии и правят така, че да станат най-известните, а ние тъй като яко куцаме в желанието си да пеем, се опитваме да компенсираме вземайки най-надъхващите мелодии и да правим текст по тях. Има 5-6 мелодии на Звезда, които ако някой тук беше направил як текст по тях след мнението му щеше да има " :ohmygod " " :loser2 " " :ohmygod2 " " :lol: ", но те са се събрали повече хора, видяли са, че ще се получи и накрая наистина им се получава. И друго ми е чудно, много от вас са измисляли някакви песни по дадени мелодии, колко от вас отидоха в НКП и казаха на Владо: "Ето измислих текст и мелодия за нова песен, айде да се съберем с момчетата да я дооправим и да се опитаме да я наложим ако се хареса на другите"? Пускайки предложението си във форума, на около 90% е сигурно, че така песен няма да се запее в сектора и то, не защото никой не я е видял, а защото, за да сме сигурни, че едва песен е достойна да се пее в Сектор Б е нужно да се чуе как звучи изпята от 50-100 човека поне. Другият вариант, който е твърде възможен, когато пускаме песни тук е, колежките от другите агитки изведнъж да им хрумне песен точно по тази мелодия и с много подобен текст. Така че, който има предложения за песни предлагам да ги отправя на правилното място. На българите това ни е най-големия проблем, че отдавна предпочитаме виртуалната комуникации, пред живата, а това е пагубно, когато става въпрос за нещото, което се опитваме да направим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 12:05 pm 
Аватар

Абе дали можем да пеем "Аз съм син да бу дии, да бу дааа" http://www.youtube.com/watch?v=68ugkg9RePc ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 12:24 pm 
Аватар

Не.

А сега видях тия прасета, че 1 ден след нашият клип са пуснали и техен. Явно не са могли да спат вечерта срещу 5ти :smt003 http://www.youtube.com/watch?v=wyweZ3gV ... r_embedded . Добре, че са го направили този клип, че сравнявайки кадрите от нашия и техния, направо си мисля, че сме много напред в България. Въобще няма и да намеквам, че идеята е взета 1:1 от нашия клип :losers
А това на 9:17 мин направо цепи мрака :loser2 А секунди преди това разярена лелка щеше да понапляска младите хулигани :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 12:45 pm 
Аватар

БЪЛГАРЩИ
НА

:lol:

Прасетата са като мамалигарите - добре че ги има, за да ни вдигат самочувствието, че и ние не сме толкова зле :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 12:46 pm 
Аватар

Към края на клипа радуканов им сипва яко, забележете с кое пръстче държи лепенката дефанзива. :blass

ПС: сега видях, клипа е толкова уникален, защото е дело на Ванката Пеев :loser2 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 12:48 pm 
LSFC написа:
Не.

А сега видях тия прасета, че 1 ден след нашият клип са пуснали и техен. Явно не са могли да спат вечерта срещу 5ти :smt003 http://www.youtube.com/watch?v=wyweZ3gV ... r_embedded . Добре, че са го направили този клип, че сравнявайки кадрите от нашия и техния, направо си мисля, че сме много напред в България. Въобще няма и да намеквам, че идеята е взета 1:1 от нашия клип :losers
А това на 9:17 мин направо цепи мрака :loser2 А секунди преди това разярена лелка щеше да понапляска младите хулигани :smt005

Айде,само да не заблуждаваме,защото сме супер далеч от това,което всъщност трябва да се постигне.Домакинства пред 2000 души е срамно и неприемливо.Каквото и да си говориме в нашия клип и в техния за цялата 2011 година има 5-6 мача,които са показани.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 12:54 pm 
Аватар

Специално заради такива като теб написах "сме много напред в България", но бях сигурен, че ще дойде някой и ще ми покаже пътя... Айде сега ми кажи къде се "заблудих", че сме най-добрите в България и ми посочи кои са по-добри? Просто аз отдавна не мисля, че България е мястото, с което трябва да се съревноваваме. Че не сме на нивото на най-големите е ясно на всички, няма нужда да се казва през 3 коментара, а може да сме били яки на 6 мача за годината, но това показва, че ще можем един ден да сме яки и на 60 мача, но ако винаги припомняме останалите мачове, в които не сме били яки ще си я караме все така. Дайте да видим какво може да направим, за да сме на всеки мач добре, а не само да се тюхкаме колко сме зле, тъй като не сме толкова зле колкото си мислите. Липсва ни просто постоянството в малките мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 1:11 pm 
Аватар

На някой от Вас им се иска публиката на Левски да изглежда зле,за да могат да пишат и говорят.А иначе нови песни по принцип се правят не толкова за да се увеличава репертоара,а за да се повишава настроението,не толкова често нова песен се налага за години напред.А и друг път съм го казвал,всяка идея за нова песен или скандиране,най-добре се стартира в зала,та даже и рейс :lol:,но ние нещо в зали отбягваме да ходим,а в рейсовете се бият с перфораторите :lol: Та според мен ,не е ли добре да почнем да се връщаме и в залите по-организирано,там също играят отбори с името Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 1:24 pm 
LSFC написа:
Специално заради такива като теб написах "сме много напред в България", но бях сигурен, че ще дойде някой и ще ми покаже пътя... Айде сега ми кажи къде се "заблудих", че сме най-добрите в България и ми посочи кои са по-добри? Просто аз отдавна не мисля, че България е мястото, с което трябва да се съревноваваме. Че не сме на нивото на най-големите е ясно на всички, няма нужда да се казва през 3 коментара, а може да сме били яки на 6 мача за годината, но това показва, че ще можем един ден да сме яки и на 60 мача, но ако винаги припомняме останалите мачове, в които не сме били яки ще си я караме все така. Дайте да видим какво може да направим, за да сме на всеки мач добре, а не само да се тюхкаме колко сме зле, тъй като не сме толкова зле колкото си мислите. Липсва ни просто постоянството в малките мачове.

Точно тука грешиш.Публиката на Левски има потенциал да се сравнява със най-големите!Иначе съм съглсен с всичко,което си казал!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 1:55 pm 
Аватар

на прасетата клипчето с много лошо качество :losers Бедняци :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 2:06 pm 
Аватар

LSFC написа:
Не.

Жалко. Мисля, че трябва да направим и ние клип за публиката, щото това е доста оригинална идея. Даже може да сложим някой готин хаОс трак, примерно 6th gate, последван от видна чалга песен например нещо такова http://vbox7.com/play:d06a4e90
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 2:36 pm 

Тая тема стана музикална, ебати.
Един Левскар в лицето на Милена Славова написа яката песен, взехме мелодията, измислихме як текст и....много рядко я пеем тази песен. Искате уникална песен - ето ви я, никой по света не я пее. И аз продължавам да се чудя защо Иридучибили ни подариха песен, пък ние не я пеем.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]