forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 2:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 672, 673, 674, 675, 676, 677, 678 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 5:25 pm 
Аватар

Мацииииии :cry: :cry: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 5:38 pm 
Аватар

Alek написа:
acrimonious написа:
Alek написа:
Перфектни резерви за парите, които има клуба. Виждате един Борислав Балджийски никога не е бил дори близо до групата, а в Черноморец е твърд титуляр. Не смятам, че проблема на Левски през последните години са Огнянов или Балтанов, да очевидно не стават за Левски, не вдигат класата, но като за резерви стават, юноши на отбора, евтини заплати, що не. Вече като правят мизерии, да си заминават. ;)
Стандарт.

Абе брат ми, тия са си с манталитет на путки и шибани резерви, за тях това е таванът. Тези във важен мач, ако се наложи да играят, само могат да те провалят...

Напълно съм съгласен с това което казваш, но очевидно отборът ни, не може да си позволи резерва да стои Тасевски, а не Огнянов. Тасевски винаги може да обърне мач в "А" група, но за да е резерва, трябват кинти за по-добър от него титуляр, ние нямаме, а да вземем няк'во менте тип Видович за резерва е безсмислено. :) Отделно Огнянов според мен е по-добрият футболист, даваха го под наем в Беласица в сезона когато изпаднаха, но им беше най-добрият играч, а Балтанов даже в Калиакра беше резерва. Да си заминават, не знам въобще какво ги коментираме, ако отбора вървеше тия щеше да си живуркат и на никой да не му е зор, че те са резервите. :)

Виж сега, не говорим за това кой колко е добър. С нашият бюджет играч като Тасевски ще е твърд титуляр. Въпросът е резервата му, като влезе, да покаже аджеба, че има защо да е в този отбор. Мацата мачка топката 8 години поред (иначе не лош футболист), а лъчко като го видиш само как влиза в единоборство със страх да не се строши, разбираш, че той не е за футбола въобще...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 5:40 pm 
Аватар

Значи живуркането толкова дълго в Левски създава и други проблеми - други хора виждат как 8 години си бараш хуя, пиеш, биеш, катастрофираш и нищо не ти се случва. Тоест те освен, че с нищо не допринасят към играта на отбора, а реално са му в тежест, създават лош пример за останалите и така други потенциални таланти изобщо нямат и шанс да се реализират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 6:11 pm 
Аватар

Цитат:
Батков: Няма да продавам Левски

Собственикът на Левски Тодор Батков отрече информациите, че има намерение да продава контролния пакет акции. Те се появиха веднага след новината за новия чуждестранен спонсор.

"Доста хора се поупражняваха на мой гръб в последно време, но нека знаят, че той е широк. Само ще кажа, че ситуацията в Левски не е такава, каквато беше през сезон 1998/1999.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 6:23 pm 

широк гръб, дълбок джеБ :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 6:24 pm 
Аватар

И все непомашки :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 6:40 pm 
Аватар

Цитат:
Новият ни футболист относително не е скъп. За селекция ще има толкова пари, колкото е необходимо. Така е било винаги”, отбеляза още бизнесменът.
:roll:
Аз на това обърнах повече внимание, незнайно защо....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 7:35 pm 
Аватар

На мен най-силно впечатление ми направи погледа, с който Иво Тонев осмисляше току-що чутото изпод Мустака за ТРИДЕСЕТ И ДВАТА МИЛИОНА налети в Левски от бездънния джеб, половината "спонсортво", другата заеми, които някой чака да си върне. Имаше и за трите компонента на парите ... :smt005

Със сигурност преговите по договора вървят доста весело, нищо чудно вдугиден "налетите" пари да се окажат 7:2 милиона, от които половината са отишли по гореописания начин, а другата по някой нов. Ха ха ха. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 11:20 pm 
Аватар

Освен ако в следващите 100 минути нямаме Новини, от обещаните трима дойде само един. :)

Дано не се повторят грешките от предни селекции, когато се вземаха играчи в последния момент и нямаше време да се сработят. Ако най-късно до 15 януари отборът не е цялостно окомплектован, драстично намалява шансът да сме шампиони.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 11:31 pm 
Аватар

То и Грийн кога го взехме , а пък е супер щуричък :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 11:37 pm 
Аватар

Това с привличането на футболисти няколко дена преди първия официален мач си е чист хазарт.Не се знае дали ще станат или не.Докато ако ги привлечеш в началото ще си наясно с качествата им.Нашата трансферна политика от край време си е адски бавна ,затва и не се учудвам ,че ще закъснеем с другите.Гонзо като каза ,че чака 3 нови на 4/01 изобщо не му повярвах.Същата история беше и лятото..."новите идват другата седмица"..."чакаме ги на лагера в Линдебрун"...въпроса е новите да бъдат с 5 класи над старите нови попълнения :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 04, 2012 11:41 pm 
Аватар

Абе що с тоя плам не мислите как по-добре да се чувствате на стадиона,ебати трансферите,ебати чудесата,тоя бил с нежно-ранима душица,оня бил чуплив,третия не знаел езика,еми като не играят,ще ги наказваме и трансферите ще са сполучливи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 1:30 am 

Щото това не е темата, в която коментираме как се чувстваме на стадиона

И за да влеза в тона на мрънкащите и възпламенените - много шум за нищо. Нема пари, нема футбалери. Тъпото е че ако имам някаква надежда нещо да тръгне към по-добро, тя витае около личността Иво Тонев, тъй като от останалите отдавна съм се разочаровал до краен предел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 3:03 am 

Цитат:
hidden767: ако имам някаква надежда нещо да тръгне към по-добро, тя витае около личността Иво Тонев

...защото този го познаваш като отличен специалист с доказани резултати, може би?! Или?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 3:04 am 
Аватар

Епа в крайна сметка почти няма институция, в която да не участва, дори и в найт флайт се бута :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 4:01 am 

На мен най-силно впечатление ми направиха думите на бай Ганчо, че очакваме двама: Атакуваш халф и нападател. Според мен, ако ще взимаме само двама още, трябва да са централни защитници, това ни е най-невралгичната зона в отбора! Грозно впечатление ми направи това, че Тонев прекъсна батьо по отношение на допинга в чорба1 с приказките да не се занимаваме с тях! И ви моля пуснете тема: Защо на чорбарите винаги им се разминава? Заради несъбрани дългове от чорба1 фалираха пирин на два пъти, вихрен, локо (МЗ) и ботев, изпадна сливен, а в същото време им се опрощава многомилионен дълг! Когато отбора им губи, ( в Мездра и Ловеч ) публиката влиза на стадиона и се наказват с глоби, домакини са правят золуми в цяла СОФИЯ, наказват нас без публика. И накрая използват допинг за мачовете с ЛЕВСКИ, литекс и лудогорец! Това не са ли им най-трудните мачове? Какво щяха да направят с нас на тяхно място? Но за всичко си има видов ден и дано този да е през май! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 10:43 am 
Аватар

Проблемът с таймингът при взимането на играчи е, че некадърници можеш да прилапаш веднага, но по- читавите играчи изчакват докрая за по- добри оферти (източна Европа хич не е привлекателна дестинация)... Естествено, като ги вземеш последния ден на трансферния прозорец най- вероятно пак ще лапнеш курягата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 11:41 am 
Аватар

hidden767 написа:

И за да влеза в тона на мрънкащите и възпламенените - много шум за нищо. Нема пари, нема футбалери. Тъпото е че ако имам някаква надежда нещо да тръгне към по-добро, тя витае около личността Иво Тонев, тъй като от останалите отдавна съм се разочаровал до краен предел.

Ами да я трия тая тогава? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 12:19 pm 

Morning Glory написа:
hidden767 написа:

Ами да я трия тая тогава? :bigok

Кое да триеш, бе гумо? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 1:57 pm 
Аватар

Как кое? Твоите Мека и Медина в интернет пространството - Клубна и трансферна политика и Зимна/Лятна подготовка :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 5:57 pm 

А, това ли било, притесних се да не визираш личността на Иво Тонев :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 7:29 pm 
Аватар

Току що говорих с господин Батков по джесеем-а, имаме малък проблем с трансферната сума за Демба Ба :smt006 Особено след представянето му снощи, Нюкасъл искат с 25% повече, иначе парите никога не са били проблем за нашия президент, обаче все пак знаете, че е криза и не е необходимо да се харчат куприльони за играчи :wink: Също така господин Батков ми каза, че снощи Иво Тонев е звънял по телефона на Бербатов и му е казал дословно това
Цитат:
Димитре, ако си ми хуй ще те отрежа и ще те хвърля на песовете, момче! Вашото смешно отборче провали 100%-ов трансфер, сега ти доплащай парите за трансфера на Ба
:smt006 Така, че към момента варианта с Демба Ба отпада и усилията са насочени изцяло към привличането на Папис Сисе :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 7:50 pm 
Аватар

Никой, който иска да изтръска щедрия дълбок джеб на Татенцето и е тръгнал да се катери по главата и широкия му гръб, не е добре дошъл при нас, така че у лево! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 8:14 pm 

http://beroe.gong.bg/view_article.php?article_id=245235 :ohmygod2 :shock:
Трябваше да го вземем като махаме Марян и Балтанов.Много исках да го видя отново с екипа на Левски. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 10:16 pm 

Пешо_чая написа:
http://beroe.gong.bg/view_article.php?article_id=245235 :ohmygod2 :shock:
Трябваше да го вземем като махаме Марян и Балтанов.Много исках да го видя отново с екипа на Левски. :(

Не се коси за него. Отдавна не е това, което беше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 11:58 pm 
Аватар

От къде тези наблюдения върху играта му? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 11:12 am 
Аватар

Георги Петков:
Цитат:
Предполагам сте запознат с това, което се случва като промени в клуба...
- Да, запознат съм с всичко, което става в Левски в момента. Приятно е, че има нови хора, които взеха управлението. Те ще налеят доста средства в клуба. Очаквам скоро да бъде направена и една добра селекция, която да подсили допълнително сините. Познавам новите шефове в Левски отдавна. Това са хора, на които може да се разчита, отговорни са.

Можете ли да кажете някои имена. Кои са тези хора, които познавате отдавна и са взели управлението?
- Не съм човекът, който да казва тези неща. Да, знам какво се случва в Левски, но няма да ви кажа никакви имена. Както някои хора ви казват в момента, трябва да имате малко търпение, за да разберете какво точно става в клуба. На „Герена" ще се вдигнат и нещата няма да са такива, каквито бяха в последните 2 - 3 години, когато положението беше зле и нещата трудно ставаха.

Цитат:
Засега всички бъдещи промени в Левски се пазят в тайна от обществеността. Какво ще кажете на феновете на сините, които не знаят какво се случва в клуба и се притесняват?
- Ще им кажа да бъдат спокойни. Оттук нататък Левски ще върви нагоре. Клубът ще се промени за добро. Нещата няма да са така, както бяха досега. Няма за какво да се притесняват, защото бъдещето ще бъде светло за Левски.

Светло ще бъде и през ноща! :bigok Светло :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 11:24 am 
Аватар

Казаха ли ви го, бе? :smt031 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 11:28 am 
Аватар

Сакаме и чекаме тогава :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 11:58 am 
Аватар

Слагайте слънчеви очила, за да не ослепеете от светлите бъднини, които ни очакват :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 672, 673, 674, 675, 676, 677, 678 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]