forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 10:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 21, 2011 9:10 pm 

Така като гледам, ситуацията в клуба става все по-мърлява - събра се много народ, а софрата е твърде малка да ги побере всичките. Батков, Гонзо и Иво Тонев са като орел, рак и щука - още отсега се вижда, че между тях няма никакъв синхрон, играе се курвенски, гледат да спечелят влияние, а Левски - кучета го яли. Единственият интелигентен човек и професионалист вред цялата тая пасмина е Костов, но сигурно вече и той се е хванал за главата, защото е видно накъде отиват нещата. Що се отнася до Шишков - явно това е следващият Хаздай, но вече ще играем на по-високо ниво. Към момента влязохме в коловоза на лит(*кс-етрополе - там отдавна има постоянни разколи и борба за власт и всички са шефове. То не бяха Каубои, Спектакли, Калоян Стояновци, Дуци и т.н., плеядата е безкрайна, а се вижда колко са цъфнали... Нужен е олекотен мениджмънт от хора, които си гледат работата, а не себични комплексари, чиято единствена идея в живота е да се покажат в скъпа кола и костюм и да се правят на интересни пред журналята.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 21, 2011 11:23 pm 
Аватар

Връщането на невероятен футболист като Гара в Левски не може да е грешка. Аз лично втори такъв нападател не съм гледал по нашите терени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 12:09 am 
Аватар

Росен написа:
Връщането на невероятен футболист като Гара в Левски не може да е грешка. Аз лично втори такъв нападател не съм гледал по нашите терени.

Ти си малък още, за тва :8) :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 12:20 am 
Аватар

Хаха е тогава чакам твоето предложение, ти си си чичка вече :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 12:30 am 
Аватар

Росен написа:

Натам съм тръгнал, 24 чукнах вече :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 1:44 am 
Аватар

thegboy написа:
Росен написа:

Натам съм тръгнал, 24 чукнах вече :loser2

Млад си да го ева :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 1:31 pm 
Аватар

Цитат:
Нападателят на Фрайбург Гара Дембеле има желание да се върне в Левски. За тази цел той настоява за среща с президента Тодор Батков. Това потвърди жена му Стефани. Преди няколко дни се появи информация, че новият шеф на “сините” Иво Тонев ще пътува до Германия, за да се опита да върне нападателя под наем на “Герена”.

“Разговаряли сме с Гара и той иска да се върне в Левски. Там той се чувства на мястото си. Предполагам знаете, че във Фрайбург не играе и постоянно е на пейката. Въпросът е Левски да има достатъчно средства, за да го вземе под наем. При положение, че имат пари, той ще се върне”, заяви Стефани пред “7 дни спорт”.

“Гара иска да се срещне с Тодор Батков, за да обсъдят евентуалното му завръщане. Идеята той да се върне е добра. На първо място, защото той е футболист от висока класа и трябва да играе по-често. За мен е важно той да бъде щастлив, където и да сме, не знам какво ще се случи. В България той е звезда, макар че аз съм разочарована от поведението му там. Предполагам, че се досещате какво имам предвид, но не искам да говорим по тази тема”, допълва половинката на Гара.

“Привържениците на Левски му липсват, в София го обожаваха. Пак ви казвам, наистина иска да се върне и с удоволствие ще облече отново синия екип”, завършва Стефани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 1:46 pm 
Аватар

Заедно с Гара идва и Папис Сисе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 1:46 pm 
Аватар

:smt005 питали жена му :smt005 не е истина просто :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 2:13 pm 
Аватар

Съмнявам се да се върне, но ако това стане ще е супер!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 2:16 pm 
Аватар

Чекам Омраз да коментира достоверността на тази новина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 6:49 pm 
Аватар

Не знам за Омраз, ма аз като я гледам е горе-долу толкова достоверна, колкото тая, че Ванесата се е оженил и повече няма да се боде с Ебан Ебанов :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 7:59 pm 
Аватар

Не знам защо се съмнявате в достоверността на всяка една излязла по медиите новина. Разбирам ви, че всеки вестник и сайт гледат да привличат внимание, но новината на 7 дни спорт няма нищо общо със спекулациите. Това, че е жената на Дембеле е говорила си има своята нотка пиниз. Дано Гарата се върне, макар че аз лично поне се съмнявам да стане, тъй като Фрайбург едва ли ще пусне втория си нападател при положение, че първия е в трансферния списък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 8:45 pm 
Аватар

купихми ли ньещу уа :smt026 :smt026 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 22, 2011 8:52 pm 
Аватар

Ние не, ама Гришата е купил нова скара и ще ти угажда догодина в Микре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 1:35 am 

Аре бе, искам си коледния подарък :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 10:27 am 
Аватар

След интервюто на Николай Костов за "Стандарт" се убеждавам в две неща:

1. Имаме нечовешки късмет, че тоя човек се е съгласил да води Левски! Мисленето му по футболни и организационни въпроси е действително на европейско ниво, т.е. на светлинни години от тукашното! Единственото, което ме притеснява, е колко точно ще издържи в нашите лайна и дали няма да му кипне и още лятото да си бие камшика като види, че се бори с вятърни мелници....дано малоумното ни ръководство разбере на какъв диамант е попаднало и да прави нужното да не му се пречи!

2. Тук нещата са трагични и съвсем, ама съвсем скоро действително ще ни изпозадминат с много всякакви държавички, които доскоро не брояхме за живи. С енергични стъпки крачим уверено към нивото на Андора и Лихтенщайн! До две-три години преминаването на какъвто и да е кръг от ЕКТ ще бъде повод за празник, а загуби като тея от Търнава ще са нещо нормално (за целия ни футбол, не само за нас, естествено).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 11:23 am 
Аватар

Нападателят Мартин Камбуров е много близо до трансфер в Левски. Трикратният голмайстор на "А" група е бил предложен на старши-треньора Николай Костов от новия директор на "Герена" Иво Тонев. Бившият шеф на Локо (София) е гарантирал, че без проблем може да доведе играча в клуба. Единствено изчаква одобрението на наставника.

Според запознати Тонев вече е говорил с Камбуров, който в момента играе в китайския Далиен. Очаква се азиатците да се съгласят да продадат играча за сума от порядъка на 200 хиляди евро.

Иво Тонев е близък приятел с Камбуров от времето, когато и двамата бяха в "Надежда". Именно това е големият коз на новия "син" шеф в опита да привлече играча.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 12:44 pm 

Камбуров е свършил за големия футбол. А да даваме каквито и да било пари за тоя граничи с лудост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 12:50 pm 
Аватар

Ако опциите за нападател са Дембеле, Камбуров, Макриев, аз бих избрал без никакво съмнение първия, Ако има набелязани други нападатели от чужбина, които са малко под нивото на Гарра, би било най-добрият вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 3:48 pm 
Аватар

Ми то кой не би избрал Дембеле? Тия двамата взети заедно не могат да му стъпят на малкия черен пръст

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 4:02 pm 
Аватар

Но пък могат да му седнат на кура :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 6:36 pm 

Wildkid написа:
След интервюто на Николай Костов за "Стандарт" се убеждавам в две неща:

1. Имаме нечовешки късмет, че тоя човек се е съгласил да води Левски! Мисленето му по футболни и организационни въпроси е действително на европейско ниво, т.е. на светлинни години от тукашното! Единственото, което ме притеснява, е колко точно ще издържи в нашите лайна и дали няма да му кипне и още лятото да си бие камшика като види, че се бори с вятърни мелници....дано малоумното ни ръководство разбере на какъв диамант е попаднало и да прави нужното да не му се пречи!

2. Тук нещата са трагични и съвсем, ама съвсем скоро действително ще ни изпозадминат с много всякакви държавички, които доскоро не брояхме за живи. С енергични стъпки крачим уверено към нивото на Андора и Лихтенщайн! До две-три години преминаването на какъвто и да е кръг от ЕКТ ще бъде повод за празник, а загуби като тея от Търнава ще са нещо нормално (за целия ни футбол, не само за нас, естествено).

Това е една от изключително редките ситуации в които съм 100% съгласен с мнението ти.

Колкото по-рано се изясни какво точно става в нашия отбор, толкова по-рано ще се изясни, кои играчи ще дойдат при нас, има ли шанс Костов да остане, ще имаме ли сили да спечелим титлата и т.н.

На тема БГ футбол, вчера се замислих, че от националните отбори на Балканите само македонците са по-слаби от нас, а с албанците делим предпоследното място. Румъния, Гърция, Словения, Сърбия, Хърватия, Босна и Черна Гора (резняците не ги броя, нищо че до година-две ще отцепят още едно парче от БГ) имат по-силни национални "гарнитури" от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 8:48 pm 
Аватар

Къв е тоя Камбуров бе, на 50 години ще ми води атаката на ЛЕВСКИ! Да ходи да се снима пред стадиона и тва е, за повече не е заслужил. Тоя, ако го купим ебати и излагацията, а ако Тонев мисли да предлага такива футболисти и той да се снима пред стадиона за спомен и да си ходи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 10:01 pm 
Аватар

Камбуров хиляда пъти отказа да играе в Левски,така че и тоя,както и Макриев Не са добре дошли!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 10:04 pm 
Аватар

Последният път когато щяхме да вземем Камбуров дойде Гарата :bigok сега пак ще вземаме Камбуров, а ще дойде Папис Сисе :bigok Това е знамение, говеда :smt035 Знамение :smt035
Усещате ли връзката Камбуров :arrow: Дембеле :arrow: Фрайбург :arrow: Камбуров :arrow: Сисе :smt035 Само слепец не може да я види и само чорбар ще я усети - анално :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 23, 2011 10:11 pm 
Аватар

Любопенев настрана, това верно ли е за Камбуров и откъде се измисля? Акам им сериозно в Остите ако позволят да се довлече тука тоя...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 24, 2011 1:13 am 
Аватар

Цитат:
"Левски" има съгласието на трима футболисти да подсилят тима за пролетта, научи "Стандарт". Според наш източник става въпрос за таланти от Бразилия. Очаква се последна среща между треньори и ръководители, за да бъде подписан договор с евентуалните наследници на Жоазиньо и Зе Соарес. Преди това "сините" ще огледат още веднъж всички предложени им играчи. Тяхната бройка беше сведена до 10 от треньора Николай Костов. Очаква се селекцията в "Левски" да бъде приключена до 4-5 януари.

Стандарт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 24, 2011 1:31 am 
Аватар

А момчето от Шипка Драгор няма ли да го вземем?! Незнам на какъв пост играе, но съм сигурен, че ще се справи :smt023 Все пак е футболист в десятката на България, а къде са ИИ5, ЙМ55, МО16, ОС6?
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 24, 2011 2:13 am 
Аватар

УНИКАЛНО! Селекцията на Левски ще завърши на 4-5 януари, а трансферния прозорец отваря на 1 януари, та за България може и 15 да беше :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]