forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 12:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 2:49 pm 
Аватар

Alek написа:
Това пътуване на Тонев до Фрайбург ми изглежда доста силен ход за показване/мазнене през феновете, дано само не се върне с празна торба, че доста ще се изложи.

:smt023 а това, че ще се върне с празна и мазна торба е без съмнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 2:55 pm 
Аватар

Kryten написа:
Alek написа:
Това пътуване на Тонев до Фрайбург ми изглежда доста силен ход за показване/мазнене през феновете, дано само не се върне с празна торба, че доста ще се изложи.

:smt023 а това, че ще се върне с празна и мазна торба е без съмнение.

Може да се върне с торба с мазна баничка в нея :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 2:58 pm 
Аватар

Той баничките си ги държи в косата, нещо като приспособление за банички му е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 3:00 pm 
Аватар

И аз не го вярвам това, но, ако по някакъв начин стане, си е бая силен ход.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 3:00 pm 
Аватар

Kryten написа:

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 3:02 pm 
Аватар

niki87 написа:
И аз не го вярвам това, но, ако по някакъв начин стане, си е бая силен ход.

ще спечели завинаги сините сърца :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 3:04 pm 
Аватар

Мойто няма да го спечели, ама поне ще си осигури спокойствие в близките няколко месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 3:06 pm 
Аватар

Аз съм един от малкото с позитивно мнение за Тонев, но както казах това или доста сериозно ще го легитимира илииии... обаче не знам защо той пътува, а не Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 3:34 pm 
Аватар

Alek,

Задаваш един от много засега въпроси, които ще търпят сериозно развитие. Защо така явно започна да се изказва по медийте за миналата селекция(направо здраво си наплю Гонзо), Защо твърди, че не знае дали ще работи с Гонзо, защо казва, че пътуването из Европа не е било с неговата "благословия"? Твърди, че Гонзо няма място да се пречка на Костов по време на селекцията( той даже изобщо не го споменава ), каква ще бъде ролята на Гонзо, какво изобщо мисли той по сегашното развитие на нещата в клуба, смята ли да остава и да е безгласна буква, изобщо предстоят драми според мен по тази линия. Предполагам, че Гонзо не е никак очарован от последните медийни изяви на Тонев, които са главно камъни в неговата градина и в скоро време ще си каже думата.

Иначе за Дембеле, ключов момент ще бъде с каква мотивация ще играе, ако се завърне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 3:38 pm 
Аватар

Абе все още никой никъде не пътува, така че не бързайте. Отделно хич не съм убеден колко умен ход би било връщането на Гарра - обикновено подобни "връщания" са с доста плачевни резултати! Вярно е, че нападател като него не сме имали от 20 години, но що ли си мисля, че каквото имаше да даде на Левски го даде.....

Подобни ходове са обикновено чист PR и замазване на очите/подмазване на феновете, а това рядко е положително, особено когато се прави ВМЕСТО да се опита някакво израстване и ново начало....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 3:43 pm 
Аватар

Не, не и не, твърдя смятам, че Гара може да даде още много на Левски, все пак е футболист на 25 години, не е връщане като на Симонович на 33... но тук е тънкия момент, дали ни забаламосват или ще стане реалност, ако стане, значи със сигурност се цели сериозно развитие на отбора, ако не евтин PR... много по-добре щеше това да се скрие от феновете и ако стане реалност с елемента на изненада щеше да е страхотно за новите, сега е малко така-така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 3:48 pm 
Аватар

Трябва обаче да си припомним, че спуканбалон,еу съобщи тази новина за Дембеле доста отдавна, когато пуснаха и това за Тонев. Тогава естествено всички им се смяхме, но ако той е работил по въпроса, нищо чудно нещата да са вече оформени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 3:49 pm 
Аватар

След няколко часа ще излезе новина , как Тонев ще пътува за Русия , за да върне Жо!!! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 5:29 pm 
Аватар

Kryten написа:

Тонев ще е късметлия ако и гъза му е така мазен като косицата. Все пак отива при Дембеле, а оня хич нема да го жали с черното дръжале :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 6:00 pm 
Аватар

Ако Тонев се разбере с Фрайбург за Гарра, възгласите "ВЪН" ще станат предполагам още по-мощни. Да се маха тая мазна кичара със сакатия негър! Искаме си Гонзо, да ни докара Слави Шоколаров от Светкавица :smt028

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 6:07 pm 
Аватар

Абе, олигофрен, кой докара Гарра в Левски, бе? Тонев ли бе, чорбар смотан?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 6:09 pm 

barabas написа:
Ако Тонев се разбере с Фрайбург за Гарра, възгласите "ВЪН" ще станат предполагам още по-мощни. Да се маха тая мазна кичара със сакатия негър! Искаме си Гонзо, да ни докара Слави Шоколаров от Светкавица :smt028

Не си интересен, чуйек :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 6:11 pm 
Аватар

Сега обаче сме против да се върне, понеже Кичарата е замесен :ohmygod И ще те помоля да не ме наричаш "чорбар", олигофрен е ОК

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 6:18 pm 
Аватар

Виж си аватара, бе. Кой нормален човек ще си сложи такова нещо? 100% си чорбар и много се замислям да те банна. Да храчиш против Гонзо и да смучеш сладко ташаците на Тонев - това как се нарича, а? И дали не е защото единия е ебал доста любимия ти отбор, а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 6:21 pm 
Аватар

Между другото, аз си зададох съшия въпрос като водях твоя аватар - кой нормален човек ще си сложи такова нещо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 6:40 pm 
Аватар

barabas написа:

:loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 7:01 pm 
Аватар

barabas написа:

Без пари кой да ти докара Гонзо бе.Питам всички които плюят Гонзо,с тези играчи кой е тоя спец който ще направи нещо?Трансферите му били провал.Как няма да са провал(не всички разбира се)като взимаме от намалени цени или безплатни.Все едно да ти се пуши трева,а да нямаш пари,намираш дивачка,на същото мирише,по същият начин изглежда,ма пушиш,пушиш...нищо не става.С безплатните футболисти е същото.А щях да забравя-и от мен кур за Тонев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 7:45 pm 
Аватар

Безсмислено е да се спори по темата Гонзо срещу ИТ(селска грива)... Всеки един уважаващ себе си левскар , който приложи поне малко мисъл, може сам да си направи изводите...
Георги Иванов срещу ИТ е , все едно да сравняваме , кон и кокошка... :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 7:53 pm 

BluePower написа:
Безсмислено е да се спори по темата Гонзо срещу ИТ(селска грива)... Всеки един уважаващ себе си левскар , който приложи поне малко мисъл може сам да си направи изводите...

Да ти продължа сравнението, ако ги сравняваш кой може да снесе по-хубаво яйце, конят е кръгла 0. Не знам особено много за Иво Тонев. Но от Гонзо трудно може да се намери по-тъп човек за този пост, така че бих оставил да вида Тонев какво ще направи. Ако ни купува тази банка и той като техен човек няма как да ни пържи и ще работи за клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 8:07 pm 

Абе вие нормални ли сте бе майка му деба ? :ohmygod Трудно можело да се намери по-тъп спортен директор. :ohmygod Гонзо ДОКАЗА, че не е хич лош спортен директор и да съгласен съм, че за треньор не става, ама след като се доверихме на разни Достаничи и разни други, защо и на него неможахте да се доверите ?Започвам да си мисля, че и доктор хонорис кауза кюрд, да ни назначат вие ще кажете по-добри думи за него отколкото за Гонзо. :ohmygod СРАМ МЕ Е ЧЕ ХОРА КАТО ВАС СЕ НАРИЧАТ ЛЕВСКАРИ. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 8:11 pm 
Аватар

Цитат:
Иво Тонев мълчи за Гарата (аудио)

Новият човек в управата на Левски Иво Тонев не пожела да коментира пред Novsport.com появилите се информации, че Гара Дембеле може да се завърне под наем на "Герена".
"Не коментирам нищо по тази тема.", заяви Тонев.
Той не пожела да разкрие дали въобще е обсъждана идеята за връщането на френския нападател, както и дали ще пътува за Фрайбург, за да проучи какви са шансовете това да се случи.
Относно зимната селекция на "сините" бившият изпълнителен директор на Локомотив София бе категоричен:
"Селекцията е работа на треньора, а не моя. Треньорът е човекът, който ще има приоритет в тази посока. Негово ще бъде решението и желанието."

http://www.novsport.com/news172051_1003.html-чуйте аудиото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 8:18 pm 
Аватар

deian1914 написа:
BluePower написа:
Безсмислено е да се спори по темата Гонзо срещу ИТ(селска грива)... Всеки един уважаващ себе си левскар , който приложи поне малко мисъл може сам да си направи изводите...

Да ти продължа сравнението, ако ги сравняваш кой може да снесе по-хубаво яйце, конят е кръгла 0. Не знам особено много за Иво Тонев. Но от Гонзо трудно може да се намери по-тъп човек за този пост, така че бих оставил да вида Тонев какво ще направи. Ако ни купува тази банка и той като техен човек няма как да ни пържи и ще работи за клуба.

Мисля,че ти е време за дозата,а също е време да отнесеш едно леко баннче.Мисля също,че си шибан чорбар.И като ти харесва толкоз Мазната коса-локото също имат форум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 8:27 pm 
Аватар

flo написа:
Цитат:
Иво Тонев мълчи за Гарата (аудио)

Тва ще е най-якото аудио :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 8:35 pm 
Аватар

Браво на Седем:Едно, че банна оня капут :smt059

Кур за Иво Тонев казах ли днес? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 20, 2011 8:46 pm 
Аватар

Вече сме свидетели на "вътрешнозаводска" война в клуба. Убеден съм, че тая "новина" за Гарата не е излязла от Тонев. Той няма никакъв интерес да се съобщава нещо, което съвсем не е сигурно и ще бъде доста трудно да се уреди, а ще се пише "на неговата сметка". Подозирам, че дуетът "Батков - Гонзо" с удовослтвие са захранили журналята този път. Сега ако Тонев не успее във Фрайбург, което е достатъчно вероятно, веднага ще има възгласи "тия новите са ментърджии", "тоя не става за нищо, да се маха от Левски" и тн. Между другото, силно подозирам, че цялата работа започна със самото обявяване на Тонев и Шишков от Комсомолеца. Самият факт, че Тонев не присъства, подсказва, че това не е било договорено така да се случи. Още повече пък "провъзгласяването" на "заклетия чорбар Шишков" за директор, което звучеше напълно безмислено и глупаво от ден първи, с единствената цел да консолидира агитката срещу новия споноср, ерго - зад Батков.
Моля да анализирате внимателно всичко, което се пише и излиза като "новина" от любимия клуб, преди да пишете първосигнално. Ситуацията става доста сложна...

Само Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]