forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 6:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 3:12 am 
Аватар

Евала бе пичове, изхвърлете отбор на 100 години във "В" група с лека ръкa. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 9:43 am 
Аватар

Левски не е папагалите. Още по-силно това личи сега. Батков очевидно го е закъсал много и виждате какво става. Искаме или не, силните на деня никога няма да допуснат нашия клуб да затъне. Това не ни харесва, но е самата истина. Разбира се, сме далеч от гнусната история на отбора със съветското име.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 10:45 am 
flo написа:
Еби му майката братче,няма угодия.Хем Батков не щем , хем тея не щем, а кво искаме?

Дай Ахмед Доган да стане собственик щом не щем Батков!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:39 am 
Аватар

Абе ясно е, че неизвестността поражда догадки и какви ли не конспиративни теорий, ама дай поне тука да не се пускат тия небивалици. Един негодува, че зад тия стояли ГЕРБ и ББ, друг реве, че са руски мутри-комунисти-мафиоти, трети че били хора на пеевски, василев, дпс, доган, четвърти негодуват кой станал директор.
Може ли да се разберем по един въпрос? В България богати хора, хора с възможности, които нямат нищо общо с БКП или производните и, просто НЯМА, НЯМА. И досега агенти на ДС управляваха клуба, Тия новите Тонев и другия също имат някакви връки с тях, но това в страната ни след историята, която имаме, е НЕИЗБЕЖНО.
Ако имаше някой хипербогат тъмносин олигарх, който да няма нищо общи с гореизредените, къде се е крил досега? Аз не знам за такъв.

А като е така, е по-добре богат мафиот, отколкото фалирал кат ганьо, Е това е шибаната алтернатива. Колкото и да е болезнено за някои хора, други алтернативи няма. И това с В групата е приказка за малоумници. Дори и ония след като се качиха в Б, ги взе василев, ктб, дпс. Защото футбол без пари в наши дни НЯМА как да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:23 pm 
Аватар

Между другото, може и да съм изпуснал нещо, но никъде не видях новина, че ВТБ, или по-скоро някой техен представител ще става собственик на Левски. Навсякъде се говори, че ВТБ ще е само спонсор, а спонсор изобщо не означава собственик, или аз греша? :smt006 Вярно е, че форума на Левски отдавна е разкрил и разплел всякакви, дори и най-заплетените конспирации, но тук засега не виждам такава, а в тази, и в темата за новият спонсор се обсъдиха вече Бойко Борисов, Ирена Кръстева, ВТБ, КТБ, Иво Тонев, Стилян Шишков, или както точно се казва, Булгартабак, БДЖ и кой ли още не... Единственият ФАКТ, е че руска банка ще стане спонсор на Левски (освен ако аз не съм изпуснал нещо), в което аз не виждам нищо нито лошо, нито скандално, нито неприятно, нито ужасно, нито нещо подобно. Останалото са хипотези и предположения, като някои от тях според мен звучат направо несериозно (не че изключвам варианта някога в живота и те да се сбъднат). :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:40 pm 
Аватар

"Спонсор", който назначава двама директори... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:44 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
"Спонсор", който назначава двама директори... :smt006

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:59 pm 
Аватар

И какво следва от това? :smt102 Вие ако бяхте спонсор на някой отбор, и то да давате има-няма половината му годишен бюджет нямаше ли да поискате да си сложите някой ваш човек? :smt006 И под "ваш" човек не е задължително да се разбира някоя пионка, а просто човек, който да сте преценили, че може да ви свърши работа. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 7:02 pm 
Аватар

А ти колко отбора в света знаеш, на които just "спонсор" назначава Председател на УС и Изпълнителен директор на ад-то, "дава препоръки как да се управлява дружеството, коментира бюджети, баланси и т.н."(това в прав текст го заяви ганьо) ?

Просто не е казал "влизаме в процес на продажба на акциите, който отнема доста време за ревиции, разчети, проверки и т.н., и правилния начин е да стане плавно".
Не си ли спомняш близкото минало, най-близкото е при чорбата, по едно време преди боклуците да ги земат имаха по два директора на една камара направления. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 7:07 pm 
Аватар

krivia написа:
А ти колко отбора в света знаеш, на които just "спонсор" назначава Председател на УС и Изпълнителен директор на ад-то, "дава препоръки как да се управлява дружеството, коментира бюджети, баланси и т.н."(това в прав текст го заяви ганьо) ?

Просто не е казал "влизаме в процес на продажба на акциите, който отнема доста време за ревиции, разчети, проверки и т.н., и правилния начин е да стане плавно".
Не си ли спомняш близкото минало, най-близкото е при чорбата, по едно време преди боклуците да ги земат имаха по два директора на една камара направления. :smt005

или още по-просто, не си ли спомняте как ни взе чорни?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 7:25 pm 
Аватар

Ами, не знам колко отбора в света имат спонсор, който да им осигурява половината от годишният бюджет. Това, което знам е, че Барселона например за да печели пари от спонсори ходи къде ли не по турнири, даже ако не се лъжа тази година имаше и някаква контрола заради новия спонсор. Същите летни турнена в името на спонсорите ги прави и всеки уважаващ себе си европейски отбор. И това адски много натоварва и нервира футболистите, които са суперзвезди, ама нямат избор - спонсора плаща, и съответно поръчва музиката. Ако дават 50% от годишният бюджет нямам никакво съмнение, че и директори ще поискат да имат. М-тел например защо не могат да поискат нещо повече от реклама на фланелките?
Не казвам, че няма да стане вашият вариант, или че не е възможен, казвам че засега това са само хипотези и предположения, а ние от тях отидохме в едва ли не сигурна смяна на собствеността, КТБ, Булгартабак, БДЖ, Бойко Борисов и какво ли още не. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 7:28 pm 
Аватар

Е най-нормално е да се мисли за ББ, защото самият той започна цялата работа. Това не е преположение, а реален факт, съобщен лично от него. Но времето ще покаже как ще развият нещата, аз съм на мнение, че акцийте ще сменят притежателя си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 10:14 pm 
Аватар

air_J написа:
И какво следва от това? :smt102 Вие ако бяхте спонсор на някой отбор, и то да давате има-няма половината му годишен бюджет нямаше ли да поискате да си сложите някой ваш човек? :smt006 И под "ваш" човек не е задължително да се разбира някоя пионка, а просто човек, който да сте преценили, че може да ви свърши работа. :wink:

Има специална за това тема най-горе на фороНа. :smt006 Назначават се директори, увеличава се капитал, близко до акъла...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 6:11 am 
Аватар

Чакайте бре, алоу, ква Б и В група? :lol: За какво да се завижда на папагалите, че играят смъртни дербита с Любимец и Поморие? Техния шеф в момента какъв е - непорочно заченат? Батков може да е комунист, но тва е прекалено. Навсякъде по света отбори се ръководят от съмнителни екземпляри, Бекали на Стяуа е по-голям селянин дори от Ганя, но ето - пак пролетни евромачове ще играят. Този който притежава Динамо Загреб е очевидно подобен типаж, от малкото което четох след 1:7 БББ го ненавиждат. Дори с големите европейски имена е така: Берлускони е абсолютен клоун и с предполагаеми връзки с мафията, но направи Милан еврошампиони 3 или 4 пъти откакто ги е взел. А самия Блатер ква мастия е... Целия футбол е затънал в лайна, навсякъде едно и също, просто парите са различни! Аз се радвам че комуниста се разорява заради ЛЕВСКИ, ако е дал толкова колкото говори и наистина е на сериозна загуба последните няколко години - перфектно, нека дава още, щом свърши парите - да влиза следващия! Освен тва, нали ако ЛЕВСКИ се изчисти от мутри чрез отиване във В група, а се качим във Б пак ще се закачи некоя такава, е цел живот с аматьорите ли да играем, а евромачове кога?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 12:25 pm 
Аватар

Не знаете какви ги дрънкате с тия Б и В и Я групи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 1:46 pm 
Richard Long написа:
Чакайте бре, алоу, ква Б и В група? :lol: За какво да се завижда на папагалите, че играят смъртни дербита с Любимец и Поморие? Техния шеф в момента какъв е - непорочно заченат? Батков може да е комунист, но тва е прекалено. Навсякъде по света отбори се ръководят от съмнителни екземпляри, Бекали на Стяуа е по-голям селянин дори от Ганя, но ето - пак пролетни евромачове ще играят. Този който притежава Динамо Загреб е очевидно подобен типаж, от малкото което четох след 1:7 БББ го ненавиждат. Дори с големите европейски имена е така: Берлускони е абсолютен клоун и с предполагаеми връзки с мафията, но направи Милан еврошампиони 3 или 4 пъти откакто ги е взел. А самия Блатер ква мастия е... Целия футбол е затънал в лайна, навсякъде едно и също, просто парите са различни! Аз се радвам че комуниста се разорява заради ЛЕВСКИ, ако е дал толкова колкото говори и наистина е на сериозна загуба последните няколко години - перфектно, нека дава още, щом свърши парите - да влиза следващия! Освен тва, нали ако ЛЕВСКИ се изчисти от мутри чрез отиване във В група, а се качим във Б пак ще се закачи некоя такава, е цел живот с аматьорите ли да играем, а евромачове кога?

Хареса ми тва мнение. Не за друго, ами затва, че верно някой ли си мисли, че като отидем чисти в Я група, за да се изкачим отново до върха, няма да ни трябва един Цветан Василев :smt002 А и всъщност колкото по-ниско сме, т.е, колкото по-евтини сме, толкова по-лесен е достъпа до нас до ВСЕВЪЗМОЖНИ дребни, селски бандити, които както можете да са сети са в пъти по-големи селяци от такива като Гришата и Бащицата :smt006 Само някой да не тръгне да говори за управление на феновете пак, смятам че не сме 9 клас да се връзваме все още на такива неща...
Всичко във футбола е безподобна тиня и мафия. Хубавите неща се случват напук и навъпреки. Важното е ние да продължаваме да си вършим нашата дейност, която се върши в момента! Тва е левскарската идея, която ще пребъде. Другото е...

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Съб Дек 17, 2011 1:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 1:48 pm 
Аватар

Точно тези неща казвам и аз. В група, управление от фенове и т.н. са абсолютно небивалици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 2:31 pm 
Аватар

Бекали е овчар междудругото. Тва абсолютно сериозно :bigok Така че съм съгласен - честните арийски собственици ги има само по филмите. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 3:14 pm 
Аватар

Че честен ангелоподобен собственик едва ли бихме намерили е повече от ясно. На мен ми стига да имаме собственик, който ще използва клуба с основна цел - футбол, а не с основна цел - пералня, и второстепенна футбол. Нищо повече. Ма руска банка, оперираща тук чрез банката на власта и дпс, та прокарваща и влияние на кюрда в Левски ми идва в повече и не виждам как тази комбинация ще сложи футбола на първо място, вместо пералнята. Ако някой вижда поводи за оптимизъм в тая насока, нека ги сподели.
Това нали няма да се разбере като любов към мустака?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 3:18 pm 
Аватар

Цитат:
който ще използва клуба с основна цел - футбол

забрави :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 3:32 pm 

Не разбирам някои от предните мнения, напълно абсурдни са или по-точно са писани без никакво по-сериозно замисляне. Първо на първо се намираме в България и няма никакво значение, дали сме в А или Б група - дали ритаме срещу "елитните" селяци от Разград или недотам "елитните" селяци от Пирин Гоце Делчев. И в двата случая е смешно да говорим за "голям футбол" или някаква Европа при положение, че вече целият континент ни е дръпнал на светлинни години напред. И това е точно заради разни абсолютни боклуци като Батков, които са се вклинили във футбола. Вие какво мислите, че тия "хора с пари", както ги наричате, дават и пукнат лев за Левски?! Вие идея имате ли, че Георги Марков е толкова стиснат, че пътува с тролей! Това са една банда кърлежи, които си направиха име покрай клуба, а сега са стигнали дотам, че обясняват как цената му била 15 млн. евро! Все едно не им беше харизан по същата партийна линия, по която се хариза всичко смислено в тая държава, все едно някога са ни купували, та сега ни продават - големи капиталисти станаха изведнъж! Какво мислите, че ще стане, ако се махнат? Ще секнат класните ни попълнения от чужбина, ще рухне ултрамодерният ни стадион, ще се съсипе европейската ни школа, ще играем със селски отбори и ще гледаме евротурнирите по телевизията? Това ли ви притеснява? Е!

Та, вариантите са три - единият е към нас да се насочи сериозен капитал от Запад, със съответните европейски мениджъри, притежаващи ноу-хау за управлението на футболен клуб, което с оглед на кризата и сегментацията на източно-европейските икономики изглежда фантастика. Другият вариант е да си останем в здравата братска левица на дънните елементи на прокомунистическата паплач а ла Батков и да кретаме в периферията на Европа. И третият вариант е да запазим поне честта си - щото тия, дето са основавали клуба, едва ли са мислели, че некой ден той ще се превърне в лост за разни руски трафиканти, комунистически парвенюта и доносници. Тоя вариант разбира се е по-невъзможен и от първия, но какво пречи поне да помечтаем и поне да имаме ясна позиция като фенове за едно - не искаме Левски да се превръща в лит(*кс-етрополе, в отбор на всички власти. И ако ли сега ни налагат това, то поне да сме наясно, че сме против!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 5:08 pm 

Това вече съм го казвал поне няколко пъти.

Имаш клуб, казваш какво да става с него. Нямаш клуб, пишеш по форумите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 5:23 pm 
Аватар

Ей това ми е любимата теза - клубът си е техен - ще си правят каквото си искат. Кур за феновете и твай :smt006

Ми тогава какво въобще обсъждаме каквото и да било. Да си ги оставим хората да си правят каквото си искат с АД-то и толкова.

Щом така хрисимо склонихме главица (и отворихме дупенце) е ясна работата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 10:16 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=242645
Честито!Още един професионалист работи за нас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2011 11:06 pm 
Аватар

thegboy написа:
Ей това ми е любимата теза - клубът си е техен - ще си правят каквото си искат. Кур за феновете и твай :smt006

Ми тогава какво въобще обсъждаме каквото и да било. Да си ги оставим хората да си правят каквото си искат с АД-то и толкова.

Щом така хрисимо склонихме главица (и отворихме дупенце) е ясна работата.

Кво склонихме главица- аз не мисля, че нещо толкова страшно е станало- от един помияр на друг... Специално за мен Шишков е добро назначение ;)

Ей го тоя бразилеца, дето кюрда ще ни го урежда.. :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Dias_de_Oliveira

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 12:27 am 
Аватар

Какво пък се връзвате на глупости :smt006 Кюрда се опитал да уреди братовчед си Ретардиньо :loser2 Тия педали журналистите чуха за някаква руска банка и почнаха да валят куприльоните долари :wink:, а Гонга да не останат по назад и те си дадоха анусите за натривка :wink: 400000 евро годишна заплата за някакъв с 5 гола :smt005 :smt005 :smt005 Ах лелелелелеле майко, то сигурно толкова взема половината отбор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 3:23 am 
Аватар

Кюрда е първа жичка на далаверките около ГЕРБ, така че нема да се изненадам да ни докара с Лъчо Танев накой мангал за егаси парите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 3:28 am 
Аватар

barabas написа:
Кюрда е първа жичка на далаверките около ГЕРБ, така че нема да се изненадам да ни докара с Лъчо Танев накой мангал за егаси парите :lol:

Не жичка - фазомер! :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 3:55 am 
Аватар

Смирноф, не знам кой не е мислил като е писал, но ако според теб ЛЕВСКИ ще запази честта си като иде у Б и В група (единствения отбор в БГ който досега не е отпадал), не знам с кво мнението ти е по-различно от това на 99% от червената измет, която споделя същите "идеали"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 18, 2011 4:14 am 

Richard Long написа:
Смирноф, не знам кой не е мислил като е писал, но ако според теб ЛЕВСКИ ще запази честта си като иде у Б и В група (единствения отбор в БГ който досега не е отпадал), не знам с кво мнението ти е по-различно от това на 99% от червената измет, която споделя същите "идеали"...

Червената измет не може да има каквото и да било мнение. Там има само директиви и рефлекси.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]