forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 1:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:49 pm 
Аватар

Инче, кви пари кви пет лева. Никой тук не се заблуждава, че може да ни вземе някой с чистите милиони. Вие обаче сляпи ли сте? Евентуално да ни вземе РУСКА банка, през Боко, като в управата са локомотивец и чорбар :lol: Не смятате ли, че твърде много случайности стават и цялата тая ситуация е леко съмнителна :) И както каза козареца, с думи като "идеалист" трябва да се внимава. Още повече като казваш за себе си, че си "идеалист". Общо взето според мен в днешния свят има всякакви хора, но не и идеалисти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:52 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Съгласна с теб, аз имам предвид същото, което казваш - не думи, а действия. Не съм визирала декларации и тем подобни глупости. Просто мислех, че се подразбира, а и не ми се пишеше дългия вариант :) Не знам защо реши, че визирам някакви неща, написани на хартия.
Важи и за притятелството. На думи всеки ти пази гърба, но когато опре нож до кокал се вижда всъщност кой скача с теб в огъня. Колкото и холивудско да звучи.
А за парите също съм напълно съгласна.

"Декларация", Инче, означава изявление, а не хартиен документ. Казах, че ползваш високопарни фрази без капка стойност в реалността.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:54 pm 

subata написа:
Инче, кви пари кви пет лева. Никой тук не се заблуждава, че може да ни вземе някой с чистите милиони. Вие обаче сляпи ли сте? Евентуално да ни вземе РУСКА банка, през Боко, като в управата са локомотивец и чорбар :lol: Не смятате ли, че твърде много случайности стават и цялата тая ситуация е леко съмнителна :) И както каза козареца, с думи като "идеалист" трябва да се внимава. Още повече като казваш за себе си, че си "идеалист". Общо взето според мен в днешния свят има всякакви хора, но не и идеалисти :smt006

Ми не, просто аз вярвам и защитавам много неща, в които в днешния свят е все по-трудно да отстояваш и отстрани изглежда смешно, че изобщо имам еди какви си разбирания. Сякаш това с "В група" не е идеализъм?
Защо трябва да сме слепи? Да, виждаме боко, виждаме руска банка, локомотивец, чорбар и т.н. Ситуацията не е леко съмнителна, ами направо смърди като кочинпарк. Гадно е, да, написах го вече. Какво друго искаш да кажа?

Козарец, никъде не съм написала, че декларацията е документ бе, човек. Защо ми слагаш думи в устата? Написано на хартия (може и да не е написано, да) изявление. Думи във въздуха. Делата са важни. Не сме ли единодушни тук?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:55 pm 
Аватар

Козарец, у нас има криза на морала и съвестта, не е толкова до това да си идеалист. По-скоро е трудно в България да се намери човек, който да работи съвестно това, за което са го назначили. Просто са рядкост такива индивиди тук.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 5:56 pm 
Аватар

subata написа:

Именно. Каже ли ти някой, че е най-чистия и най-свестния - бегай от такива. Ако човек започва разговора с грешките си и продължи с твоите, значи ти е приятел. А ако ти посочи и верен път, значи е ценен приятел. Затова харесах и новия треньор, понеже почна с посочване на грешки, независимо, че по този начин косвено обвинява Гонзо в лоша работа до момента.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:02 pm 
Аватар

Аз все пак да питам майстор Тони с големия меч и Горския елф Проданов - препрочетох си постовете, ама не видях някъде да съм защитил Шишков. На едно място казах, че се надявам Браннико да е прав, че този е свестен. Извинете, че питам преди да стрелям, ама винаги така ми се е струвало по-правилно.
Казахме го 1-2 страници назад - засега алтернативите са две: или досегашните хора в окаяното си състояние да ни доведат до фалит, или да видим какво ще направят руснаците. Вие кое избирате? Или искате трети вариант? Е, искате, ама такъв няма. Ако пък знаете за такъв - водете го при ТодАр. Ако пък не знаете, но просто си искате - това нарекох "тръшкане" :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:06 pm 

Това за "високопарни фрази без капка стойност в реалността" не знам защо го написа. Може би защото казах, че много хора в тоя форум сме си идеалисти и вярваме и защитаваме много по-чисти и възвишени неща (като идеята "Левски", например, а не футболисти, батков, титли, купи). Мисля, че има доказуемост с действията на доста хора, но ако според теб само си плямпам на посоки, ок. :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:08 pm 
Аватар

Инчето като типичен представител на НЕправилния пол :bigok не отстъпва и продължава да си вкарва филми за възвишени неща и идеали :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:11 pm 

Ми не, просто както винаги обичате да се правите, че не разбирате какво се опитвам да кажа (може пък да не го пиша достатъчно ясно, знам ли) :)
Обаче това за филма ми хареса, след като самият ти пишеш за това как искаш Левски във В група и как се надяваш филмите да са ти дошли в повече :bigok Иначе не мисля, че спорим в момента, нещо не можем да се разберем писмено просто :bigok
Със здраве, момчета и САМО ЛЕВСКИ въпреки всичко :lsfc1

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:13 pm 
Аватар

Извинявам се, "болен чорбар" за Стилян Шишков беше измислено защото:
а) е юноша на прасетата?
б) защото е дал линк към официалната страница на ислямистите, която sportal (той) хоства...?
в) щом не е целунал емблемата ни публично значи го нарочваме за чорбар...?

Май верният отговор е в)..

Не схващам.. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:13 pm 
Аватар

Ей, комуниС :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:18 pm 
Аватар

А дали спортал са пропуснали да публикуват декларацита ни? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:31 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
(Тук да отворя скоба с няколко думи за СиньоУлтрасче - при комунизма отборите бяха ведомствени и за всеки се грижеше неговото ведомство: за свинете - МО, за нас - МВР, за Локо - железниците, за Славия май бяха пощите... затова например талантливите футболисти, които влизаха в казармата, която беше задължителна, отиваха в лит(*кс-етрополе, стига чорбата да ги поискаше. Поради това, много се кефя на модерния футбол и факта, че можем да се състезаваме и по правилата на пазарната икономика ме радва - по-добра система няма измислена)

Искам да уточня, преди обединението ни със Спартак, Левски беше ведомствен към пощите, а Спартак към МВР. Славия беше отбор на Трудови войски. Военни отбори имаше във всички градове с военни поделения - Пловдив - Ботев, Сливен, Черно море...
След обединението Левски-Спартак минахме към МВР.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:39 pm 
Аватар

Ей, много раними станахте всички, бе :smt006 Правилния пол :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:40 pm 
Аватар

:smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:42 pm 
Аватар

:smt042 както казват на село: много е важно от коя страна на хуя си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:46 pm 
Аватар

subata написа:

Да?

antonatan написа:
:smt042 както казват на село: много е важно от коя страна на хуя си :bigok

Относително е :loser2

Последна промяна BlueHeart на Пет Дек 16, 2011 6:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:47 pm 
Аватар

.

Последна промяна blurrrr на Пет Дек 16, 2011 6:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:47 pm 
Аватар

Добре бе, тоя е на позицията на Баждерикс. Дето краде от Левски по-душманската и от последния чорбар...Дето ни еба майката на сектора със стюардите, за да "отиват парите за глоби в школата"...Дето с 300% зора го навихме да ни върне емблемата и да разкара недоносеното лоПАТЕ...Дето сътворява и продава най-грозните фенски артикули в историята на фенските артикули...Аз не се сещам и най-заклетия чорбар какво може да измисли, за да падне по-долу :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:49 pm 
Аватар

BlueHeart написа:
subata написа:

Да?

Какво да :smt042

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:53 pm 

barabas написа:
Добре бе, тоя е на позицията на Баждерикс. Дето краде от Левски по-душманската и от последния чорбар...Дето ни еба майката на сектора със стюардите, за да "отиват парите за глоби в школата"...Дето с 300% зора го навихме да ни върне емблемата и да разкара недоносеното лоПАТЕ...Дето сътворява и продава най-грозните фенски артикули в историята на фенските артикули...Аз не се сещам и най-заклетия чорбар какво може да измисли, за да падне по-долу :lol:

Винаги може да бъде по-зле по принцп. Ние просто се надяваме да не е...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 6:57 pm 
Аватар

По принцип за бъдещето винаги може да сме, или оптимисти, или песимисти. Но тоя поне е млад и има някакви по-съвременни идеи http://www.novini.bg/news/35039-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD-%D1%88%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-forbes-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 7:41 pm 
Аватар

Въобще не ме интересува тва прасе кви идеи има!
Със сигурност има и други хора с идеи и възможностои, които не са отявлени прасета :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 8:16 pm 
Аватар

Със сигурност има, но ти не можеш да ми посочиш дори ЕДИН! :lol: Много го обичам това у българина, винаги смята, че заслужава нещо ПОВЕЧЕ и нещо ПО-ДОБРО, но не го карай да навлиза в конкретика. Предложения, идеи - забрави! Така не мое да стане, ама и аз не знам как мое :smt017
Айде някой от тоя форум, който разбира от маркетинг и финанси да каже - аз съм. Ама да е сериозен човек с образование и квалификация. И да направим една кампания да влезе в клуба вместо тоя Шишков! Има ли такъв? Напълно съм сериозен. Поне можем да опитаме! Иначе мрънканиците си ги слагам на к.у.р.а.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 8:24 pm 

мене ми е интересно дали спортал и за нас ще пишат статии всеки като тия за прасетата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 8:28 pm 
Аватар

Не знам, ако съмненията ми се оправдаят - това е началото на края (един грозен финал). Ако ли не - това е началото на един нов Левски без Батков.Средно положения няма :wink:

Единствено и само времето ще покаже.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 9:00 pm 
Аватар

Човек трябва да има позиции,които да ги защитава ,а когато става дума за Левски е необходим и морал.Веднага ми се наби в очите,че Шишков е раследван за далавери с фалшификати,така че тоя човек не отговаря на изискванията да е в Левски,впрочем както и Батков.А и тия които са тръгнали да си правят игричките,нека да не забравят,че ние тоя филм сме го гледали вече,познат ни е,наистина го търпим,но това не бива да ги успокоява,търпението винаги има и своя край.Търпели сме ги защото си обичаме Левски,но и колко много хора ги няма на стадиона,това също е позиция към болшевишко-мутренския булумач,наречен ръководство на футболен клуб Левски.Тия искат да ни направят същата постановка,като се сменят имената и собственоста,ееее.....И не е аргумент "тоя не го искате,ама и другия не го щете"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 9:18 pm 
Аватар

Ама яко продължава да се говори за руснаците. Вие наистина ли вярвате, че те са замесени с друго, освен с името си?

Просто няма как да са КТБ, щото са си официалния спонсор на Купата на България. Иво Тонев и Шишков да не са хора на руската банка случайно :smt005 .

И как въобще може да се коментира тия двамата в Левски засулжават ли доверие - разследвани за шашми, далавераджийски истории и т.н. И за тия хора викате "дайте им време". Ще им дадем време - няма да им е нужно много, лесно се руши. :ohmygod

Повече от ясно е, че се задава някаква далавера (далавери) и дали ще губим от тях или ще печелим няма никакво значение. Даже май второто е по-зле, вероятно повечето помните 2000-01-02 колко хора отвратиха трите спечелени шампионски титли. Ама нищо - ще си кротуваме поради довода "вий ко искати сия" ... Ще стане и при нас като при чорбата - куче влачи, диря няма и кой какво прави - не се знае.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 9:48 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
А бе чакайте малко, направо не вярвам какво се пише в тая тема вече :ohmygod Някои от вас имат много къса памет.
1. Не искате новите хора в ръководството, ама не искаме и старите! -> Ами няма как стане, това са вариантите в момента.
2. Единия бил чорбар -> E как пък разбрахте, че бил чорбар, това че работата му изисква да поддържа свинския сайт нищо не значи. Бащицата щото е големия левскар, затова е подписал документите като ставаме Витоша.
3. Същия бил юноша на цфка -> дайте да зачеркнем и Мъри, Виторио Павлов, Михтарски, Пелето и тн. щот видиш ли са минали през чорбата :smt006
4. Тонев бил тотаджия -> ок, а Наско какъв беше? Или мачове като оня в Смолян и загубата от Рилецо не са се случвали?

Ти добре ли си бе приятел :shock: Как може да сравняваш НАСКО с тая ливада Иво !!! Наско дори да е тотаджия e легенда и никой нема право да го сравнява с тоя манаф Тонев !!! От 26 титли Наско е замесен поне в 13,като не броим купи и участия в евро-турнирите,а Иво какъв е,кой е,какво е дал за ЛЕВСКИ - еми никакъф не е и нищо не ни е дал !!! А тоя Шишков,Мишков даже нема и да го коментирам,че полудевам вече ей,немога да повервам още какво става :smt089

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 9:53 pm 
Аватар

Само по-спокойно с канононизирането на Наско, който сере по клуба при всеки удобен случай, когато не е замесен в някаква далаверка. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]