forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Фев 14, 2026 1:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1134, 1135, 1136, 1137, 1138, 1139, 1140 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2011 8:27 am 
БоК
Аватар

Коце циганина добре се застрахова с неговата "депресия". Нека започнат да им правят на целия отбор проверки и ще се окаже, че са цяла сбирщина депресанти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2011 11:44 am 
Превъртял футбола
Аватар

Не могат да накажат отбор само заради един играч. А тоя глупендер вероятно е с ниска концентрация и ще се измъкне леко. А иначе тва с Асарел си беше чиста проба изнудване от страна на ББ да ги изцеди за некой лев на свинете - ако им прочетете декларацията си личи повече от ясно "ние се занимаваме само с местен спорт и не даваме пари на футболин отбори, още по-малко на затънали в дългове такива, ама за да ни се махнете всички от главите, на ви 100 000 и не ни занимавайте повече" :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2011 12:46 pm 
Аватар

Цитат:
За лит(*кс-етрополе със сигурност няма да има последствия, тъй като даден клуб се наказва, когато поне трима играчи бъдат заловени със забранени вещества и то в един мач. Поради тази причина Левски по закон няма право да претендира за служебна победа.

Струва ми се, че правилата са малоумни, тъй като след мач двама футболисти дават допинг проби. Как тогава ще бъдат заловени трима?! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2011 1:03 pm 
Превъртял футбола
Аватар

Дават 2-ма и има един резервен. Ако хванат 2-ма може да се тества и целия отбор. Впрочем тия правила не са наши, нашите само са ги преписали, на WADA са.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2011 1:44 pm 
БоК
Аватар

Wildkid написа:
А иначе тва с Асарел си беше чиста проба изнудване от страна на ББ да ги изцеди за некой лев на свинете - ако им прочетете декларацията си личи повече от ясно "ние се занимаваме само с местен спорт и не даваме пари на футболин отбори, още по-малко на затънали в дългове такива, ама за да ни се махнете всички от главите, на ви 100 000 и не ни занимавайте повече" :loser2

Е той Боко за да не го обвинят чорбарите в тенденция тва щото знаеш какви са тия - мамо, на иванчо му подариха камионче, на мен защо не ми подаряват. Типичните малоумници, при положение, че от години държавата им е кредитор щото от времето на Божков не си плащаха осигуровките, но чак като стана кризата ги натиснаха по тази и другите линии. Още повече че държавата им натресе титаните (по-скоро на титаните им натресоха свинете). Дучето през ден беше при президента, премиера :ohmygod2 ебаси, що мен не ме приемат да ми решават проблемите.

Та сега Боко ще каже ето, намерих ви спонсор, па дали ви дава само 2 лева не ми дреме. Като нищо свинете ще му искат още спонсори сега :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2011 10:59 pm 
БоК
Аватар

Важното е Цоцорков да изцоцорка свинете :bigok Искам да чувам и виждам грухтене, виене, смърт, инфаркти, инсулти, псориазиси, хемороиди, гонорея :smt035 Ей така преди Нова година :smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2011 11:02 pm 
Данчо Милиев
Аватар

Цитат:
Из дневниците на Димитър Бербатов :
"Неделя вечер. Седнах и си отворих една Загорка Резерва, нарязах си една луканка КФМ Резерва ииии... лека полека осъзнах,че не е чак толкова лошо да си Резерва !!!" :)))

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 12:05 am 
Говедо
Аватар

Ама той вече и резерва не е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 12:18 am 
БоК
Аватар

Изображение
Поздравителен адрес от братскУ Перу с предстоящата Коледа :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 12:27 am 
Говедо
Аватар

Цитат:
Костадин Стоянов: Невинен съм!

:smt089 :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 12:29 am 
Дърто Говедо
Аватар

Сега ще излезе с бутилка омекотител Коколино и ще каже ,че го е объркал със сиропа за кашлица :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 12:31 am 
Дърто Говедо
Аватар

Кво стана с моя Коколино ,несериознико

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 9:23 am 
БоК
Аватар

Щом коцито казва, че е невинен, случаят е приключен. Да дадат на свинете две, три служебни победи като компенсация за бедите му

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 10:05 am 
Аватар

Редно е, иначе ще се депресира пак :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 11:12 am 
Говедо

flo написа:
Цитат:
Костадин Стоянов: Невинен съм!

:smt089 :cry:
Лъже като дърт циганин. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 11:24 am 
Говедо
Аватар

Е аз не помня някой хванат с допинг да е казал, че е виновен. :smt005 Обаче яде дървото :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 11:39 am 

Офанзива Рома

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Не гепи! :slap :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 12:55 pm 
Пачек
Аватар

Гнома: Стопроцентов цесекар съм, адски много искам да вкарам на Левски :lol: :lol: :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 5:35 pm 
Говедо
Аватар

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0478_n.jpg :ohmygod :ohmygod :ohmygod Боже, убий ги :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 5:37 pm 
:smt005 :smt005 :smt005

Все си мислих, че съм видял всичко, ама...
Тва я някой да го събере в една обща снимка, за историята, с легендарните знамена на ГОРДИ, :ohmygod които също не са внимавали в часовете по история на турски, когато са говорили за съседа България.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 6:14 pm 
Пачек
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=340064 :lol:
Нищо чудно Коце Стоянов да си е купил сиропа за кашлица именно там и сега изведнъж крадецът вика "Дръжте крадеца!". :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 7:10 pm 
Дърто Говедо
Аватар

Или пишат изключително интелигентни декларации, които никой не може да разбере, или са адски тъпи и мисловната дейност им е доста сложен процес. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 14, 2011 8:18 pm 
БоК
Аватар

Второто, дядо Попе, второто :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 1:47 am 
Новата мантра на разпрания турски гъз ГА е за "качването на портрета на Сталин на Мусала през 50-те години" :smt005 :smt005 :smt005

Иначе вижте на каква новина попаднах:

Цитат:
Шумен скандал при пищен коктейл в лит(*кс-етрополе
Огромен скандал гръмна по време на пищния коктейл в най-новия турски ресторант в София - "Дундурма исин", в който целият представителен тим и ръководство на свещените като забрадка четири букви празнуваха спечелването на Световното клубно първенство по ислям в Медина. лит(*кс-етрополе победи с дузпи пакистанския Jamil Nushki Nasir FC и завоюва ценното отличие за 48 път в своята история. Непосредствено след мача се е провел изненадващ допинг контрол на четирима от червените играчи. Била е направена натривка на ануса им, след което пробата е изпратена в лабораторията за анален допинг в Мека. Резултатите са получени светкавично и се е оказало, че двама от четиримата красноармейци от пантурски произход са девствени отзад, т.е, никога не са били разпаряни с любовна писалка... Тоест, те са поставили в неравностойно положение останалите си съотборници, които ежедневно биват разпаряни отзад от манафите в клуба, които се грижат аналното отверстие на играчите да е според разпоредбите на ИСЛЯМУЕФА. Наказанието, което грози червения тим, е отнемане на титлата по ислям и изхвърляне във втора дивизия, където се чете само втората половина на корана...
Един от директорите на лит(*кс-етрополе, Дуци, отговори на обвиненията така:
-Ами аз не знам, според мен момчетата са невинни. С ръка на сърцето се заклевам, че докато аз, Пафката и Ванесата бяхме в тоя клуб, а и ГА ни навестяваше почти всеки ден, неебани отзад момчета в отбора нямаше... Включително и мен са ме минавали 2-3 пъти тия въпросните момчета, така че всичко според мен е заговор... И знам кой точно стои зад него!
Менюто на ресторанта включваше супа топчета с кожички и хамбургери с ислям и повечко бял сос, както и доста напитки. За доброто настроение на гостите се грижеше популярния червен певец Шукрито.
На партито присъстваха и хора от главните червени групировки - Дефанзива, Турцизация и Анадолци 1948. Те откриха партито с изпълнение на химна, почти 3 часово скандиране на КЗЛ.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 2:04 am 
Досадно Говедо
Аватар

48 път :losers :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 9:20 am 
БоК
Аватар

:ohmygod2
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:07 am 
Говедо
Аватар

Цитат:
Ако си от ц(*КА сложи това на стената ти ! Защото ц(*кА е далa живота си за България , Ако си горд Българин бъди от ц(*ка !! ♥♥♥

Влизам във феСбук и гледам това :shock: :shock: :shock: :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:08 am 
Дърто Говедо
Аватар

bii chorbata написа:
Цитат:
Ако си от ц(*КА сложи това на стената ти ! Защото ц(*кА е далa живота си за България , Ако си горд Българин бъди от ц(*ка !! ♥♥♥

Влизам във феСбук и гледам това :shock: :shock: :shock: :bigok :bigok :bigok

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :ohmygod :ohmygod :ohmygod :smt005 :smt005 :smt005
Басирам се, че това го е измислил някой луд хуул-нинджа-покемон :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:17 am 
Говедо
Аватар

Прав си... Има и татус даже :bigok :bigok :bigok
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0346_n.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 16, 2011 11:22 am 
Превъртял футбола
Аватар

Македония написа:
Новата мантра на разпрания турски гъз ГА е за "качването на портрета на Сталин на Мусала през 50-те години" :smt005 :smt005 :smt005

Иначе вижте на каква новина попаднах:

Цитат:
Шумен скандал при пищен коктейл в лит(*кс-етрополе
Огромен скандал гръмна по време на пищния коктейл в най-новия турски ресторант в София - "Дундурма исин", в който целият представителен тим и ръководство на свещените като забрадка четири букви празнуваха спечелването на Световното клубно първенство по ислям в Медина. лит(*кс-етрополе победи с дузпи пакистанския Jamil Nushki Nasir FC и завоюва ценното отличие за 48 път в своята история. Непосредствено след мача се е провел изненадващ допинг контрол на четирима от червените играчи. Била е направена натривка на ануса им, след което пробата е изпратена в лабораторията за анален допинг в Мека. Резултатите са получени светкавично и се е оказало, че двама от четиримата красноармейци от пантурски произход са девствени отзад, т.е, никога не са били разпаряни с любовна писалка... Тоест, те са поставили в неравностойно положение останалите си съотборници, които ежедневно биват разпаряни отзад от манафите в клуба, които се грижат аналното отверстие на играчите да е според разпоредбите на ИСЛЯМУЕФА. Наказанието, което грози червения тим, е отнемане на титлата по ислям и изхвърляне във втора дивизия, където се чете само втората половина на корана...
Един от директорите на лит(*кс-етрополе, Дуци, отговори на обвиненията така:
-Ами аз не знам, според мен момчетата са невинни. С ръка на сърцето се заклевам, че докато аз, Пафката и Ванесата бяхме в тоя клуб, а и ГА ни навестяваше почти всеки ден, неебани отзад момчета в отбора нямаше... Включително и мен са ме минавали 2-3 пъти тия въпросните момчета, така че всичко според мен е заговор... И знам кой точно стои зад него!
Менюто на ресторанта включваше супа топчета с кожички и хамбургери с ислям и повечко бял сос, както и доста напитки. За доброто настроение на гостите се грижеше популярния червен певец Шукрито.
На партито присъстваха и хора от главните червени групировки - Дефанзива, Турцизация и Анадолци 1948. Те откриха партито с изпълнение на химна, почти 3 часово скандиране на КЗЛ.

Бlизо 5 минути се хиля и подхилквам на свещената 1148 страница на тази тема. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1134, 1135, 1136, 1137, 1138, 1139, 1140 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]