forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 1:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 57  Следваща

Оптимисти ли сте за промените в Левски?
Да. 64%  64%  [ 164 ]
Не. 34%  34%  [ 88 ]
Да се запази статуквото. 2%  2%  [ 4 ]
Има друг вариант (да се посочи в темата). 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 258
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:18 pm 
Аватар

За Иво Тонев не ме притеснява дали е селянин или гражданин, а дали ще бачка в интерес на клуба или ще върти далавери. Единственото сигурно е, че е човек и на ББ, който с всичките си недостатъци е запален левскар и поне в партията си ги държи изкъсо. Дано и с тоя да е така. Повече ме интересува чорбето защо точно него избраха.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:20 pm 
Аватар

Иво Тонев ще е човека на ББ в Левски. ББ няма как да изпрати ЦЦ, СД или някой друг солташак, ето защо тази роля ще я изпълнява Иво Тонев. За работата и организацията може да се коментира, когато станат ясни нещата - функции, отговорности, права, задължения и тн.
Левски и сега беше пълен с директори - Агент Николай, Друмев (на ендека бившия шеф), които нищо не вършеха, така че трябва да изчакаме. Новите поне да правят нещо в положителна посока.
Отдавна ФК "Левски" трябва да се управялва като голяма фирма, а не като ЕТ. Дано това са точните хора.
Аз лично бих изчакал с оценката си. Само бих казал, че управата на Левски отчаяно се нуждае от професионалисти, а не от болни левскари, които на първата по-сериозна сделка да са изпързаляни, а с това и клуба.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:23 pm 
Аватар

Hazard написа:
Ше плачем за Бащицата скоро :smt085

Ами плачи си. Аз вече не си спомням от колко години чакам и се надявам (както казваше Едмон Дантес) тоя човешки отпадък да се махне от Левски, но сега му се завъдиха и фенчета

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:29 pm 
Аватар

Борат фенчета няма, а и далеч още не се е разкарал. И ако аз (знам, че не цитира мен) казвам, че бихме плакали за Бащицата, то е щото съвсем не е изключено наследника му да е доста по-зле от самия него. Свинете също искаха Божков да се маха, ама сега въздишат по неговото управление, щото след него им се изредиха (в гъза) такива звезди, че още не знаят къде се намират.....

Дано, разбира се, тея хора (които и да са) да работят за Левски и всичко да бъде наред - нямам нищо против, даже обратното - горещо желая Тонев да се окаже супер-успешен, както и всички останали. Просто съм твърде скептичен към качествата му (досега нищо не е показал, освен бръщолевене пред медиите, при това - твърде неадекватно от това, което съм гледал), за мен не е показал, че може да бъде читав ръководител и това ме притеснява. Оня пък Шишков е тотално нова звезда, което рядко е добър вариант.... Изобщо смятам, че е напълно нормално хората да са скептично настроени към промени, вкарващи такива имена в клуба - все пак идеята не е просто да се разкара Борат, пък каквото ще да става, а Борат да се смени от читави хора! като казвам читави хора нямам предвид някакви потомствени левскари, сини до мозъка на костите си (би било чудесно да бъде така, но е утопия) - става въпрос за хора, които знаят какво правят, които знаят какво означава да управляваш спортен (футболен) клуб и да го водиш напред, да го развиваш и да го превърнеш в стабилно и печелившо начинание. Футболът отдавна е бизнес, а особено у нас е свързан със специфични особености и изискват съответните качества. А аз съм скептичен, че тия хора ги имат.

С удоволствие бех бил облян (от тях, не от форонни разбирачи).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:31 pm 
Аватар

Борат за мен е дъното във всяко едно отношение - медийни изцепки, катастрофални управленски решения, финансова несъстоятелност. По-зле може да стане само ако ни закрият

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:34 pm 
Аватар

barabas написа:
Борат за мен е дъното във всяко едно отношение - медийни изцепки, катастрофални управленски решения, финансова несъстоятелност. По-зле може да стане само ако ни закрият

Винаги може да стане по-зле :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:36 pm 
Аватар

Може да, преди всеки важен мач половината ни отбор да лети за Казан, Краснодар, Коми или Владивосток. При Борат се случи САМО веднъж :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:38 pm 
Аватар

Във форума трудно ще намерите фенове на Борат, но в А сектор и други сектори на стадиона не са никак малко такива хора. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:38 pm 
Аватар

Тонев изглежда интелигентен, а и феновете на Локо само за него съжаляваха при напускането му. Иначе има противна физиономия :smt003 А пропуснал съм и момента защо е човек на ББ :roll: (набързо прегледах темата).
Тоя другия повече ме притеснява. Юноша на свинете, скандали едно - второ. Но ще видим де, нека времето покаже.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:39 pm 
Аватар

Тонев го гласяли за председател на УС вместо агент Николай. Демек поне на хартия ще се изявява като шефче на всички.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:44 pm 
Аватар

Важното е, че Борат го гласят да лала папурката, което ще бъде един прекарасен повод да се напием, когато се случи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:45 pm 
Аватар

barabas написа:
Wildkid написа:
И много прокопсахме като го взе Чорни по същата схема, нъл тъй?

Тва е отделна тема.

Баш си е Темата , ку ма питаш мене. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:48 pm 
Аватар

Кой е тоя Стилян Шишков ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:49 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Само бих казал, че управата на Левски отчаяно се нуждае от професионалисти....

Нямаш си и представа колко си прав :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 4:56 pm 
Аватар

thegboy написа:
barabas написа:
Wildkid написа:
И много прокопсахме като го взе Чорни по същата схема, нъл тъй?

Тва е отделна тема.

Баш си е Темата , ку ма питаш мене. :?

Тва е темата за българския футбол, като цяло. Защото аз виждам две схеми на финансиране - общински отбор в по-малките градове и собственик тип "бащица" за т.нар. грандове. Поправете ме ако има някъде нещо по-модерно и по-перспективно. На мен също много ми се иска да дойде некой голем западен концерн с изрядна репутация, който да създаде перфектанта сплав в ръководството от сини легенди( Ники Илиев) и перфектни специалисти във финансите и маркетинга, но...засега се задоволявам с перспективата да се отървем от Борат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:08 pm 
Аватар

Каква е идеята да заменим Борат с някой като него? :? Още като видях, че бай Тошо v.2.0 урежда работата ми стана ясно, че загазваме в лайната до шия. Сега, като виждам кои идват в Левски, се убеждавам, че съм бил прав.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:15 pm 
Аватар

Аз предлагам да изчакаме и да видим, след което да коментираме по-пространно. Разликата между ВТБ и Борат е, че ВТБ спокойно може да ни осигури един нормален бюджет, който за тях е троха и половина.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:29 pm 
Аватар

Ей начи,царесте да преценявате хората.За има няма 2 часа веднага ги разкрихте що за стока са.Нека да изчакаме няколко месеца пък тогава даги коментираме.Между другото, хич не ми пука кой на кой отбор е бил симпатизирал и тем подобни неща. Живеем в 21-ви век, а футбола е преди всичко- БИЗНЕС. Досега, като ни ръководеха все левскари, до къде я докарахме? До под кривата круша. На Левски му трябва ново мислене, нови идеи и подход (ноу хау). Иво Тонев е локомотивец, а Стилян Шишков- чорбарче, и какво от това? И двамата имат амбиция, ако покажат и необходимите качества и лоялност спрямо клуба (фирмата), значи всичко е ОК. Важно е кой дава парите, нали не си мислите, че "братушките" ще позволят някой да имл мъти водата?! Това е несериозно. Нека се порадваме, че най-после има наченки на промяна в любимия ни клуб. да им мъти водата?! Това е несериозно. Нека се порадваме, че най-после има наченки на промяна в любимия ни клуб.
Бях чел някъде че тоя Стилян е завършил някъф спортен мениджмънт в сащ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:31 pm 
Аватар

Че то парите са ясни - милион и половина (официално, а иначе - кой знае). С тия пари вече ще газиме в Юрупа :smt042 .

А наистина ли си въобразявате, че руснаците имат нещо общо в случая? :shock: Не бъдете толкова щурави, не сте чичо Гошо от кръчмата, да ви връзват с тия глупости.

И какво ми го хвалите Иво Тонев? Аргументи искате - ето ви аргументи - ЛОКО СОФИЯ! Малко ли далавери се въртяха там, уредени мачове, а-у ...

А тоя Шишков чак сега видях кой е - екстра!

А да не говорим, че и други имена има зад тях, ама те са друг разговор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:39 pm 
Аватар

Нещо става-въпроса е какво?Дано да е за добро.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:39 pm 
Аватар

Не мога да разбера, как има хора, които се радват на тази новина, а имат наглостта да се наричат левскари. Тоя форум почна да се пълни с ебаси жалките глорихънтърчета, дето пеят само за победа и не ги ебе въобще кой ще управлява любимия клуб. Деби и нагаждачите. Точно такива хора бяха стожерите на социалистическия строй и го държаха жив близо 50 години. Май няма голяма промяна и сега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:41 pm 
Аватар

Черноглед! Дай да изчакаме да видим след няколко месеца какво ще е положението :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:46 pm 
Аватар

Бесен съм, честно. И Лупи да бяха назначили, тези същите "левскарчета" щеха да дрънкат колко добър директор е бил на чорбата и как са били пред нас с 16 точки, да му дадем шанс да се докаже.
МЛЪКНЕТЕ БЕ, ИЗРОДИ. ТОВА Е ЛЕВСКИ, А НЕ НЕКЪВ КЕНЕФ, В КОЙТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИДВА И ДА СЕРЕ. ЕБЕМ ВИ И ПОБЕДИТЕ, СЕРЕМ ВИ НА ТИТЛИТЕ. ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:48 pm 
Аватар

Айде да се премести тая тема в "лафчето", щото не ми се ще да ни четат гуестите :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:50 pm 
Аватар

Е, кво значение има? То от гостите може да им много по-истински левскари, от регистрираните и серящи тук.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 5:50 pm 
Аватар

Дразня се, че в някои отношения започване да приличаме на панчаревци.

Много хора искат нов собственик на отбора и са против Батков, но не заради неговото комунстическо минало, недалновидни решения и голяма уста, а заради безпаричието му и невъзможността да се конкурира финансово с Гришата, Домусчиев, титаните, че и с Събев преди да почнат проблемите в "Петрол". Фактът, че Левски се управлява от комунистически доносници е много по-голям проблем от второ или трето място, дошло в резултат на по-скромен бюджет. Батков трябва да напусне Левски, защото неговата фигура не се вписва в историята и традициите на синия отбор. Това е водещата причина, поради която трябва да си тръгне, а не парите. При всичките му гафове и глупости, когато се погледне постигнатото и се сравни с другите президенти в историята, става видно, че той е сравмотелно успешен.

И сега да не почне някой да ми обяснява, че Батков ми платил да пиша във форума или нещо подобно. Аз подкрепям смяната на собствеността или поне на част от акциите, но не по схемата Лупи или Титан.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 6:00 pm 
Аватар

http://www.7plus7.net/index.php?option= ... Itemid=158

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 6:15 pm 
Аватар

Абе вие нормални ли сте бре
Не виждате ли бг/соц мафията официално взе Левски
Иво Тонев - човек тип хранилка с връзки
Гигов спря парата и приятелчето ББ веднага му намери друга хранилка
Забравили сте скандалите за уредени мачове с името Тонев отпред? А знаете ли че охраната му казва уредените мачове на свои хора да "намажат и те" ? Кой е той изобщо бе, че парашута го приземява на високо в Левски? Ние да не сме слабия или доко за да се примирим със спуснати хора от тоя или ония кръг?
Не ми ги говорете тея с мениджърите - тука да не е англия, че директора на юнайтед да напусне за да отиде в челси и всички да са доволни, защото е топ професионалист !

А Шишков не знаете ли кой е? Син на професор Ангел Шишков - истинският кардинал в българския футбол - председател на треньорската школа в Бфс
Стилян с какво е познат? С това, че е виден плейбой? С това че прави без пари сайта на лит(*кс-етрополе? С това, че през орманджиев като посредник прави сайта и на бфс за много пари? Че тате урежда от до схемата.....
Бил завъшил университет в сащ - ауууу
Като му е толкова мултимилионен бизнеса и бог на рекламата, защо идва НА работа в Левски?
Поредното източване - още 1 сайт, още една рекламна схема, още потенциални клиенти (ще държи едновремнно магазините на Левски и лит(*кс-етрополе) не е зле
За измислено синче....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 6:19 pm 
Аватар

Чак сега ли мафията взе Левски? Аз пък си мислех, че това се случи през 1999 г. Или Мишата Чорни го броим за честен бизнесмен?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2011 6:28 pm 
Аватар

Всичко е ясно, от лятото ВТБ ще бъде новия собственик на Левски. За добро или лошо, времето ще покаже.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 57  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]