forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 6:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 3:03 pm 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Левски няма да привлече нито един български футболист през зимния трансферен период, признаха хора от клуба пред Гонг.

Селекцията на „сините“ ще бъде изцяло насочена към играчи от чужбина, тъй като на родния пазар няма футболисти, които да са хванали окото на спортния директор Георги Иванов и старши треньора Николай Костов.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 5:17 pm 
Аватар

Цитат:
Левски със сигурност ще се раздели с Видович и Рисп и на тяхно място се търсят нови попълнения.

Гонзо как гениално го разкри Рисп, че не става, но твърдо си държи двамата параолимпийци? :ohmygod Вече започвам да си мисля, че тотално не го бива и за директор, колкото и да не ми се иска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 5:41 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Цитат:
Левски със сигурност ще се раздели с Видович и Рисп и на тяхно място се търсят нови попълнения.

Гонзо как гениално го разкри Рисп, че не става, но твърдо си държи двамата параолимпийци? :ohmygod Вече започвам да си мисля, че тотално не го бива и за директор, колкото и да не ми се иска.

Може да не е само Гонзо, а може и да не е това, което очакваха за тия пари/заплата :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 6:24 pm 
Аватар

Какво толко видя в този Рисп, че чак в Гонзо се осъмни... тия хора тренират с него всеки ден, знаят какво мисли и най-вече знаят физическото му състояние. Дори да е по-добър от Иво Иванов и Милиев ( което не е трудно, но за 5те мача, които игра не смятам, че го показа ) е абсолютно непродаваем, ония пак играха нек'ви мачове за националния отбор, може да ги продадат за по 300к из Израел. Важно е да се вземе ЗДРАВ и добър играч, чужденец. Рисп е на светлинни години от Томашич, а вярвам заплатата не му е малка. ;) Да си заминава, защо не чакахме и Слори? Национал на Холандия, Уест Бромич алабала? Имаше визитка, дойде, разкриха го и кой от къде е, сега се отказа от фубола, същия като Матондо ( при все, че вкара 4-5 гола ), аре тоя испанеца е по-живичък, но разберете, че във футбола няма кой да го чака, той е взет да бъде мега звезда из нашите селски ниви, което реално не е особено трудно, заплата отговаря на очакванията към него, но не и играта. След като половината крила в България са по-добри от него и той да си заминава... слабо ме интересува дали има мотивация, дали завива бързо и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 6:48 pm 
Аватар

Жоаозиньо как го изчакаха и взе, че станА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 6:56 pm 
Аватар

Дали вероятността, че дойде ненавършил 18 години и с 2-3 хиляди заплата е изиграла няк'ва роля? Никога не е имал сериозни контузии, абсолютен професионалист по време на тренировките и винаги раздаващ се на максимум когато го пускаха, вместо Хичиньо? Ти как мислиш? Много слабо сравнение с 31 годишния Рисп, или пък Тонито Калво, звездата от Арис с 20к евро заплата на месец и 1 гол срещу Монтана примерно, несериозно. ;D Пича от Враца има повече заслуга от Калво + Рисп тоя сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 6:57 pm 
Аватар

Аман от разкривачи-разбирачи!
Така "разкрихме" и Бистрон.
Да направи една качествена подготовка и тогава да го "разкриваме", викам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 7:00 pm 
Аватар

БИСТРОН... :lol: :lol: :lol: Вкара на Милан викаш, нищо, чакаме чутовен трансфер в Интер примерно. ;D Една подготовка и Рисп става по-млад, по-бърз и унищожава Зику, Мораеш, Марселиньо, Жужу и всичко що' рита из А РФГ. :loser2

Деа и Гауча, някога защо не изчакахме... момчето вкара 10тина гола на гранда Славия Прага по Европата... :blass
Или пък Демба-Нирен, това беше вече несериозно... голмайстор на Гърция да изгоним от България... защо го не изчакахме... :/ После доминираше из класните скандинавски първенства, нищо, че сега е свободен агент. :smt115
А, помните ли онзи който дойде с Бардон на проби в мача с Беласица? Аааа, по-добър беше от него в онзи мач, а онзи ако душманското ни ръководство беше одобрило, какво ставаше, поне CL, а? :D Е, вярно нямаше да дойде Томашич, но нищо де. :D

А, ако трябва да се говори сериозни, едни други също дойдоха без подготовка, но сега не можем да ги накараме да си подновят договорите, защото са играчи, а не Рисповци. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 7:29 pm 
Аватар

Алек, с треньор като Гонзо доказан играч като Сержиньо Грийн изглеждаше смешен и неадекватен в защита този сезон. Ако беше акостирал този сезон на Герена, а не миналия, можеше да бъде "разкрит" много бързо от спецовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 7:50 pm 
Аватар

Грийн и в най-слабата си форма е по-полезен от 449058408549 годишният Рисп! Не разбирам какъв е проблема да напусне?! Навсякъде пише ,че търсим защитник , със сигурност ще е по-добър от това Шведско ренде , което го видяхме 1 на 1 срещу Паломино...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 7:59 pm 
Аватар

Alek написа:
Дали вероятността, че дойде ненавършил 18 години и с 2-3 хиляди заплата е изиграла няк'ва роля? Никога не е имал сериозни контузии, абсолютен професионалист по време на тренировките и винаги раздаващ се на максимум когато го пускаха, вместо Хичиньо? Ти как мислиш? Много слабо сравнение с 31 годишния Рисп, или пък Тонито Калво, звездата от Арис с 20к евро заплата на месец и 1 гол срещу Монтана примерно, несериозно. ;D Пича от Враца има повече заслуга от Калво + Рисп тоя сезон.

Факт, не отричам. Но съм твърде против взимането на играчи за по четири месеца. Както и да го гледаш е грешна политика. И съм склонен да предпочета това да им се даде шанс поне една подготовка пред това да се гонят на момента. За Рисп съм съгласен, че нямаме нужда от него ако ще е постоянно контузен. Видович е ясен щото е тук вече година. Ако разкарат Калво ще е глупост, според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 8:04 pm 
Аватар

Схемата със Слори и Матондо се повтаря. Това ми беше и идеята, когато коментирах преди няколко дни,че според мен Рисп е пътник. И досега си мисля,че Матондо поне щеше да е полезен, ама доколкото си спомням трябваше след 6те месеца да му вдигнат заплатата и нашите предпочетоха да го освободят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 8:07 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Алек, с треньор като Гонзо доказан играч като Сержиньо Грийн изглеждаше смешен и неадекватен в защита този сезон. Ако беше акостирал този сезон на Герена, а не миналия, можеше да бъде "разкрит" много бързо от спецовете.

Едно към едно и аз смятам така. Здраве да е, но се съмнявам, че за тия пари ще се намери някой читав защитник. За сметка на това двмата дразнещи глупаци и некадърници ИИ и ЙМ пускат все по-яки корени :ohmygod2 Съгласен съм да се махне Рисп при положение, че се махнат преди това поне петимата доказано по-некадърни от него и се псотави някаква по-висока трансферна цел. Амо то се изсират от големи по-гоелми лайна. Не може да го гониш, а да държиш и да плащаш на двама пара олимпийци. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 8:08 pm 
Аватар

За Матондо съм съгласен , че трябваше да остане!!! Игреше добре с глава , също и със задни части... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 8:16 pm 
Аватар

трудно се прави селекция без пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 8:24 pm 

Питам се всъщност каква точно е ролята на Гонзо в Левски в момента... Уж няма да се меси в селекцията, а пак му се споменава името в тоя твърде мътен за него процес. От друга страна, ако все пак благоразумието надделее и той няма изобщо думата за нищо в тоя клуб, какво прави още при нас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 8:50 pm 
Аватар

Казах, че за Калво съм с особено мнение, защото е на футболна възраст и може да има някакво развитие с него. Но разберете, че тия играчи тип Калво, с тая заплата която получават, трябва да са уникални за България. Само вижте дебелака Зику, не искам да се самоизтъквам или нещо такова, но тук водех спор с половината форум какво ще бъде представянето му, заедно с на Мораеш, гледал съм ги и ги знам, страхотни футболисти, идват тук и веднага заиграват. Някой пита ли се защо Мораеш, който не беше играл ЕДНА година футбол, не му трябваха повече от 2-3 мача, за да доминира в "А" група? Зику с 5-6кг наднормено и игра само от място още по-добре? А, наш Калво, който ги приравнявам към тези двамата, и реално го имах за алтернатива на тези два трансфера е пълен майтап като игра? Ето, и тримата идват не играли, с по някоя друга дребна контузия, но едни играят, имат мотивация и всичко, а нашия си спи? Логичен отговор е треньора, но като погледна Чичо Пенчо, Дуци и Радуканов, никой от тия не ми изглежда сериозно. ;) Рисп въобще няма да го коментирам, няма никакъв смисъл да се гради защитата около 31годишен, тромав, скъпоплатен и чуплив чужденец. Да се взима нов, най-добре двама, да не помирисват терен ония малоумници, те са в Левски, само за да бъдат продадени, защото са платени едни пари за тях, а в това време е трудно да освободиш някой, за който си инвестирал. Затова и Арш ще си остане и Димов и другите бездарници. :)
В момента Левски се крепи на Илиев, Мюлдер, Грийн, Гаджев, Тасевски, Цветков. Това са играчи в Левски. Йовов е пич, все още изкарва някой друг мач, но вече е само за помощ, не може да бъде основен. Никой друг дори не се доближава до класата, която трябва да имат по презумпция играчите на Левски. ( може да се направи няк'во минималко изключение за Райков, но и той е на 22 и е на нивото на 18годинишния Жо ) За да има Левски някакъв шанс да стане шампион му трябват поне 4ма нови играчи, които да са ДИРЕКТНИ ТИТУЛЯРИ, аз вярвам, че с опита си в чужбина Костов ще ги намери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 11:33 pm 
Аватар

Много точно мнение на Алек,като разбира се зику и мораеш си заминават,защото дойдоха да се изперат едни пари :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 11:42 pm 
Аватар

Ако е вярно това, което написаха "Гонг", че търсим играчи на 4 позиции - централен защитник, ляв бек, опорен халф и централен напдател, съм доволен. Аз също мисля, че това са ни слабите места, където се нуждаем от подсилване. Само дето ми се ще централните защитници да са двама :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 11:54 pm 
Аватар

На мен ми се струва ,че ще станат много чужденците в отбора :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 11:58 pm 
Аватар

flo написа:
На мен ми се струва ,че ще станат много чужденците в отбора :?

И на мен ми се струва, че в Апоел Никозия са много, но вършат работа :lol: Тоя лаф "чуждеците не знаят кво е Левски", го забравете. Милиев и Иво Иванов все едно знаят. Играчите, българи или чужденци, са едни наемни работници :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 08, 2011 12:06 am 
Аватар

Мда, не знаят шибаните чужденци. Бардон, Томашич, Драгич, Жо и Грийн идея си нямат кво е Левски. За сметка на това Димов и Старокин знаят много добре. Не веднъж са пяли кзл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 08, 2011 12:18 am 
Аватар

Според мен Старокин всеки мач с играта си ни пее кзл :smt042 като иво глъътъ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 08, 2011 3:09 pm 
Аватар

Близнаците Радослав и Борислав Цоневи ще бъдат с първия отбор на Левски по време на зимната подготовка, научи Гонг. Младоците са родени в началото на 1995 година, но вече имат минути в професионалния футбол и то с екипа на „сините“ от София.

Двамата дебютираха миналия сезон в мача от 30-ия кръг срещу Монтана, а Радослав Цонев игра преди няколко дни за купата на страната срещу Етър във Велико Търново.

Радо е опорен халф, а Борислав се подвизава на позицията зад нападателя. Двамата братя са родени в Благоевград и минават за едни от най-ярките таланти в школата на Левски. От няколко години младежите тренират в академията на „Герена“ и живеят в общежитието, което е построено до един от помощните терени.

Боби и Ради Цоневи тренираха с първия отбор в края на сезона и явно са впечатлили Ники Костов и неговия екип. След мача в Търново, капитанът на Левски Ицо Йовов похвали Радослав Цонев за включването му в мача, което показва, че близнаците се адаптират доста сполучливо към колектива.

Очаква се на лагерите в Кипър и Турция още поне две момчета от школата да тренират с мъжете на Левски.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 08, 2011 6:58 pm 
Аватар

Цитат:
"Литекс" привлече Томи Костадинов и Галин Иванов

:smt089 :smt089 :smt089 Защо, защооооо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 08, 2011 7:02 pm 
Аватар

екстра екстра

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 08, 2011 9:59 pm 
Аватар

Alek написа:
Казах, че за Калво съм с особено мнение, защото е на футболна възраст и може да има някакво развитие с него. Но разберете, че тия играчи тип Калво, с тая заплата която получават, трябва да са уникални за България. Само вижте дебелака Зику, не искам да се самоизтъквам или нещо такова, но тук водех спор с половината форум какво ще бъде представянето му, заедно с на Мораеш, гледал съм ги и ги знам, страхотни футболисти, идват тук и веднага заиграват. Някой пита ли се защо Мораеш, който не беше играл ЕДНА година футбол, не му трябваха повече от 2-3 мача, за да доминира в "А" група? Зику с 5-6кг наднормено и игра само от място още по-добре? А, наш Калво, който ги приравнявам към тези двамата, и реално го имах за алтернатива на тези два трансфера е пълен майтап като игра? Ето, и тримата идват не играли, с по някоя друга дребна контузия, но едни играят, имат мотивация и всичко, а нашия си спи? Логичен отговор е треньора, но като погледна Чичо Пенчо, Дуци и Радуканов, никой от тия не ми изглежда сериозно. ;) Рисп въобще няма да го коментирам, няма никакъв смисъл да се гради защитата около 31годишен, тромав, скъпоплатен и чуплив чужденец. Да се взима нов, най-добре двама, да не помирисват терен ония малоумници, те са в Левски, само за да бъдат продадени, защото са платени едни пари за тях, а в това време е трудно да освободиш някой, за който си инвестирал. Затова и Арш ще си остане и Димов и другите бездарници. :)
В момента Левски се крепи на Илиев, Мюлдер, Грийн, Гаджев, Тасевски, Цветков. Това са играчи в Левски. Йовов е пич, все още изкарва някой друг мач, но вече е само за помощ, не може да бъде основен. Никой друг дори не се доближава до класата, която трябва да имат по презумпция играчите на Левски. ( може да се направи няк'во минималко изключение за Райков, но и той е на 22 и е на нивото на 18годинишния Жо ) За да има Левски някакъв шанс да стане шампион му трябват поне 4ма нови играчи, които да са ДИРЕКТНИ ТИТУЛЯРИ, аз вярвам, че с опита си в чужбина Костов ще ги намери.

Чекиите са ти помогнали, видя ли :bigok

Много точно мнение. Подкрепям на 100%...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 09, 2011 5:57 am 
Аватар

Я сбийте мнението на Алек в 1 изречение, че съм прекалено пиян да му чета нещата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2011 3:54 am 

Мнението на Алек ми хареса, но аз искам да върна темата за НАСКО и МЪРИ. През 1992 Г. Василев и Андр. Желязков направиха страхотна селекция в ЛЕВСКИ и мачкахме наред, включително и преследвача локо (СОФИЯ) с 8-0, казвам това, защото същите тези хора селектираха отбора на НАСКО и МЪРИ! Изиграха им гаден куркапан в Смолян и им взеха готовия отбор, който не играеше добре първата година при МЪРИ! Първият път, когато НАСКО беше спортен директор беше през 1999 година, тогава изгони СТ. ГРОЗДАНОВ, който му беше селектирал млади футболисти, като ГОНЗО, КРИВИЯ, АС. НИКОЛОВ, ТОПУЗАКОВ, ЙОВОВ и ИВАНКОВ, които той провали! Качествата му на шев са спорни. Сега няма да дойде, защото нямаме готов отбор, ще се натиска, когато го създадем. НАСКО беше голям футболист за ЛЕВСКИ, но не е ЛЕВСКАР, какъвто ГОНЗО е! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 10, 2011 10:36 am 
Аватар

Отборът на Левски отново е хвърлил око на камерунския футболист Джонго Присо. Крилото на АЕК (Ларнака) бе приоритетна трансферна цел на "сините" и през лятото, когато обаче не се стигна до сделка. Сега играчът, който на 24 декември ще навърши 23 години, отново е в полезрението на Левски, като новият наставник на столичани Николай Костов разчита на връзките си в Кипър, за да улесни привличането му. Както е известно, Костов е бивш треньор на няколко тима от Острова на Афродита, в това число и АЕК (Ларнака).

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]