forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 5:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 658, 659, 660, 661, 662, 663, 664 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 12:45 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Абе ти от Марс ли падаш или от къде :ohmygod Точно с тия финландски велосипедисти беше решаващ мач, дали ще бъдем нещо повече от евроанонимници или ще се върнем в позната клоака, сам видя какво стана, осрахме се като карпатски лисици и после -16 точки от свинете :wink:

Падам от Мелмак :smt006
Да разбирам,че Сираков е виновен, че без него футболистите на Левски не могат да вкарат 2 безответни гола на отбор, чиито футболисти тренират 3 пъти седмично и след мач се прибират с колелетата?
Ама ти, сериозно ли? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 1:11 am 
Аватар

Ти колко пъти мислиш, че тренират наще седмично? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 11:09 am 
Аватар

tprodanov написа:
Ти колко пъти мислиш, че тренират наще седмично? :bigok

И как тренират :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 11:12 am 
Аватар

Ама пък се прибират с БМВ, Ауди и Мерцедес, което значи, че са много по-добри от онези бедняци :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 11:15 am 
Аватар

Цитат:
“Левски” уреди първите си две нови попълнения през зимата. Става въпрос за двойката централни защитници на Черно море Росен Колев и Александър Александров. Двамата бяха на “Герена” преди мача с Етър за Купата на България във Велико Търново, спечелен от “сините” с 3:0, и са договорили личните си условия. Колев и Александров остава само да подпишат личните си договори с клуба, пише “7 дни спорт”.

Росен Колев е роден на 4 юли 1990 година, юноша е на лит(*кс-етрополе и през 2007 година печели наградата за най-добър защитник на турнира “Юлиян Манзаров”. След това изкарва проби в английския Рединг, но не се стига до трансфер. През 2010 година разтрогва по взаимно съгласие с “червените” и заминава в Черно море.

Александър Александров е роден на 13 април 1986 година и е на “Тича” от 2005-а, като има вече над 100 мача за “моряците”.

Пффф, не разбра ли нашето ръководство, че в тоя отбор на Ч.море играят само дървари и убийци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 11:18 am 
Аватар

Пореден чорбар на Герена. Дано тоя поне става, че Димов и Старокин са :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 11:25 am 
Аватар

Май са дърворезбари, но не може да се отрече, че Росен Колев има една от най- ужасяващите физиономии в А група :bigok :

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 11:26 am 
Аватар

този е и 1,87м става за дървосекач :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 11:28 am 
Аватар

единия е 186...другия 188 см висок... :smt047
пък дали са и футбалери..предстои да видим...ако е вярно инфото... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 11:32 am 
Аватар

Поне нямат нужда от сработване и ако дойдат може веднага да ги пускаме :smt047 Между другото чорбарчето беше доста перпективно.Беше за избран за най-добър защитник на некъв турнир и ходи на проби в Рединг, ама не го взеха :smt089 Въпреки че тая схема вече сме я пробвали-първи на село, ама като дойдат у града последни.Нека дойдат пък ще ги видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 12:10 pm 
Аватар

То и прасокин беше перспективен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 12:10 pm 
Аватар

Дайте да се проведе една нормална и професионална подготовка на отбора и тогава да видим. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 1:27 pm 

acrimonious написа:
Май са дърворезбари, но не може да се отрече, че Росен Колев има една от най- ужасяващите физиономии в А група :bigok :

Изображение

Доста прилича на Кобрата Андреева :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 1:53 pm 
Аватар

Остава да се разоре Герена сега и няма да има кой да ни пипне с тези двамата. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 2:09 pm 
Аватар

Слабо ме интересува кои какви комисионни взима, мен ме интересува Левски да играе хубаво, ако е възможно и да печели, при Сираков доста често се получаваше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 2:49 pm 
Аватар

Тоя Колев не е ли участвал в свободните боеве :smt005 :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 2:55 pm 
Аватар

По темата с Наско - качествата на Наско като спортно-технически директор са безспорни и доказани. Той може да постига изключителни резултати, пир това - без оглед средствата - просто прави това, което ще доведе до нужния резултат. Огромния проблем при Наско е съвсем друг - този човек винаги, ама абсолютно винаги работи главно и основно ЗА СЕБЕ СИ! Ако интересите на Левски съвпадат с неговите в даден момент - добре. Ако пък не - на него не му дреме и ни шиба като стой та гледай! Когато Наско не е в Левски, почти винаги е работил против Левски - къде по-явно, къде по-прикрито. Така че аз лично, когато той НЕ Е в Левски, винаги имам едно наум като го слушам да се изказва! Разбира се, че казва и верни неща, но никога не трябва да се забравя, че Наско не казва НИЩО просто ей-така - той ВИНАГИ има някаква цел.....а тя далеч невинаги е в полза на Левски!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 3:36 pm 
Аватар

Това, че Наско доста често мислеше в своя полза е вярно....но е факт, че ако той беше в Левски....никога нямаше да докараме такова трагично положение! Винаги съм твърдял...и ще продължавам да го правя, че той трябва да е в Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 4:14 pm 
Аватар

От кое заключваш, че никога нямало да стигнем това положение? Нима първата година на Стоилов беше разкош? Да не би на четвъртата да не бяхме отпаднали от ШЛ в първи кръг и изостанали с двуцифрено число точки от първия?
Това да се идеализира някой, който в момента не е в клуба, като се изтъкват само положителните му неща е глупава, но характерна черта за доста хора.
Гонзо като директор, с авторитетен треньор като сегашния, е далеч по-добрия вариант от Сираков според мен. Макар да ме дразнеше много докато си правеше глупавия треньорски експеримент, предпочитам да знам, че нещата се решават на терена, за разлика от други периоди.
А това, че Сираков иска да се върне в Левски за да управлява(разбирай да си чеше егото), но няма как да му получат нещата докато е ганьо в отбора, диктува и "оценките" и "мненията" му пред медийте относно Левски. Но все пак всеки има право да си избира начин на поведение и стратегия за преследване на целите. Важното е публиката да може да разпознава методите и целите на хората, искащи да упраляват в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 5:30 pm 
Аватар

Чакам мощно включване по темата за наско от Анарион :wink: .

Относно моето мнение - колкото е по-далеч Наско от Левски, толкова по-добре. Качествата му на ръководител може и да са безспорни (макар и за това да не съм толкова съгласен) , ама че далаверите във футбола не са му чужди е факт. Аз такъв Левски не ща. Предпочитам честна загуба, отколкото нечестна победа и не разбирам хората, които се кефят, че сме били, пък нищо че нещата леко са уредени. :loser2

По-добре в б регионална, отколкото шампиони с един куп "спорни" мачове и шампионата да е от три отобора и останалото да са "сателити" . :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 9:05 pm 

Много левскари бяха недоволни от Гонзо заради желанието му да се прави на това което не е и заради опитите на някои фенове на всяка цена да легитимират тези негови мераци.

Гонзо не е никакъв треньор (все още), но за това пък има потенциала да се превърне в най-добрия технически директор в съвременната история на Левски.

Ще аргументирам тази своя позиция правейки паралел между него и Наско Сираков.

1. За ралика от Наско, Гонзо успя да убеди Ганьо от време на време да развързва кесията за трансфери и заплати в резултат на което при нас се отзоваха доста читави футболисти измежду които изпъкват Гарата, Грийн и Мюлдер. Представете си какво щеше да се случи ако само един футболист подобен на гореизброените трима беше дошъл при нас когато влязохме в ШЛ или в лятото когато играхме с Тампере.
Когато Наско успя да убеди Ганьо да извади кинти за добри футболисти, той не можа да го убеди да му даде време (както и на Мъри) за да изгради новия Левски и да спечелят дивиденти от това.

2. Гонзо за разлика от Наско много лесно се разделя с играчите, които не са удобни на стила или бюджета на отбора или с тези за които има добри оферти от чужди отбори. Сравнете това с гледането на видео или с опита три поредни години да се постигат големи успехи в ЕКТ с едни и същи играчи.
За много от неуспешните трансфери на Гонзо не можеше да се предвиди, че ще са неуспешни. По принцип всеки път когато вземеш играч като свободен агент понасяш определена доза риск, но визитките на Слори (холандски национал), Калво (юноша на Барселона) и Матондо изглеждаха много прилично. Видович дойде с препоръката на Мъри (за него похарчихме само 50 000 евро). Липсата на късмет превърна Рисп в неуспешен трансфер. Иво главата дойде с репутацията на най-добър футболист на сезона (а и за него май дадохме само 100 000 лева или евро), а Тошко Христов с тази на най-успешен млад футболист на сезона, като последния мисля, че и оправдава трансфера си. Старокин не ме кефи, но пък Костов изглежда да го харесва и може би ще намери начин да оправдае вземането му. Аз продължавам да мисля, че Димов има потенциал да се наложи в отбора. Липсата на треньорски умения на самия Гонзо превърна играч като Арш в трансферен неуспех. Не е вина на Гонзо обаче, че стила на игра на холандеца не допада особено на треньорските виждания на Костов и съм сигурен, че ако решим да го продадем тази зима няма да имаме никакви проблеми да си избием кинтите за него.

3. Гонзо не влиза в уговорки, докато не същото може да се каже за Наско.

4. Гонзо е луд левскар макар и излязъл от школата на Локо Пд и е готов да се бори за името и репутацията на отбора. Наско е луд насковист, макар и излязъл от школата на Левски и е готов да защити само собственото си име и репутация.

5. Успехите на Левски не бяха само успехи на Наско. До голяма степен Наско успя, защото имаше до себе си Мъри и съответно Мъри успя защото имаше до себе си Наско. Гонзо все още не е намерил своя Мъри, но има потенциал да го направи в лицето на Костов, стига да успее да подтисне мераците си да бъде треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 9:32 pm 
Аватар

Ок,че Сираков въртеше някакви схеми в отбора тва ние е ясно на всички, но откъде да знаем дали и Гонзо не e врътнал нещо.Веднага ще дам един пример:

Когато Батков направи Казанската афера (на всички ни е ясно, че той я направи ,а не оня Артур), (в момента изобщо не си и помислям ,че и Гонзо е участвал в нея) зад гърба на Гонзо, защо след това той не излезе пред медиите и не каза:"Аз нямам нищо общо с това , това е дело единствено и само на ТБ и аз си подавам оставката в знак на протест", така би направил всеки уважаващ себе си излъган човек от шефа си, а той си замълча и не каза нищо съществено по въпроса.

Последна промяна flo на Пон Дек 05, 2011 9:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 9:34 pm 
Аватар

Нали ако го направи това ще навлече още пет пъти повече скандали в Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 9:59 pm 

flo написа:
Ок,че Сираков въртеше някакви схеми в отбора тва ние е ясно на всички, но откъде да знаем дали и Гонзо не e врътнал нещо.Веднага ще дам един пример:

Когато Батков направи Казанската афера (на всички ни е ясно, че той я направи ,а не оня Артур), (в момента изобщо не си и помислям ,че и Гонзо е участвал в нея) зад гърба на Гонзо, защо след това той не излезе пред медиите и не каза:"Аз нямам нищо общо с това , това е дело единствено и само на ТБ и аз си подавам оставката в знак на протест", така би направил всеки уважаващ себе си излъган човек от шефа си, а той си замълча и не каза нищо съществено по въпроса.

Ако Тодор Батков е актуалния ти работодател ти би ли направил подобно нещо? Казанската афера не беше инициирана от Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 10:00 pm 
Аватар

acrimonious написа:

Изображение

А ти помниш ли, еч на мача в събота точно за този си говорихме :smt005 :smt005 и ти каза "Ааа вече на тая въдица нашите няма да се вържат" :bigok Да еба и журналистите сигурно със сателита са ни подслушвали :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 05, 2011 10:17 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
flo написа:

Ако Тодор Батков е актуалния ти работодател ти би ли направил подобно нещо? Казанската афера не беше инициирана от Гонзо.

Това не съм си го и помислял :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 06, 2011 12:15 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
А ти помниш ли, еч на мача в събота точно за този си говорихме :smt005 :smt005 и ти каза "Ааа вече на тая въдица нашите няма да се вържат" :bigok Да еба и журналистите сигурно със сателита са ни подслушвали :bigok :bigok :bigok

qvno imat usheta navsqkyde, ebahti jurnalistite-teroristi!

Inache za kazanskata afera Gonzo e kazal na borat, che ima neshto gnilo, ama edin drug bajdekov e bil mnogo siguren v dalaverata i te taka. Eli Vatashka go razkri i zatova beshe uvolnena! (sorry za lat)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 4:41 am 
Аватар

След надоразумението Даниел Димов, поне 5 г. "играч" на тия не трябва да припарва до син екип :ohmygod2 Еби му мамата, един нормален футболист нямат, ама на тая картофена нива не им и требва. Миньорк Перник са като Бразилия на Теле Сантана в сравнение с Черно море

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 6:51 am 
Аватар

thegboy:
Цитат:
Чакам мощно включване по темата за наско от Анарион

Поласкан съм. Но кой знае какво нямам за каване, а и преди мен вече са изразили точното мнение.
Не отричам успехите му като шеф в отбора, те говорят сами за себе си. Но чак пък да го правим някакъв стратегически гений, чиято липса ни е довела дотук и без когото не ще прокопсаме никога - айде нема нужда.
В ситуация като сегашната, със свит бюджет точно Наско не ни трябва. Щото аз нямам спомен да е уцелил с читав играч за малко пари. Отделно това, което вече мнозина писаха - този човек работи най - вече и на първо място за себе си. Окото няма да му мигне да застане срещу "Левски" тайни или дори явно, ако е в негов интерес. И като така по - добре да е извън клуба, та да се знае със сигурно че НЕ Е на наша страна отколкото да е вътре и да се чудим кога и какъв номер може да ни извърти.
По принцип ми е нелепа логиката: "Батков понеже е такъв и онакъв и Наско го каза в прав текст, то значи е гений и светец". Ами целият форум си го знаем наш Ганя, хранили сме го и тук и по трибуните - то тогава дайте някой от нас да стане шеф на "Герена".
Наско е пълна аналогия на Желязков, между впрочем. Качества и успехи имаше и онзи, работеше дълго в клуба и неведнъж като нещо не му уйдисваше забиваше нож в гърба. Него що не си го искаме? Ама видите ли, Наско ни е легенда. Е? Само той ли? А Гибона, Ники Илиев, Емо Спасов, Сашо Костови още, и още?
Голямата заслуга на Наско беше, че опази гърба на Мъри след неуспешният първи сезон. Оттам нататък да му се приписват свръхестествени качества е меко казано, нелепо. Да е жив и здрав, да си гледа рахатлъка и по възможност да си остане зрител.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 07, 2011 10:36 am 
Аватар

Anarion написа:
thegboy:
Цитат:
Чакам мощно включване по темата за наско от Анарион

Поласкан съм. Но кой знае какво нямам за каване, а и преди мен вече са изразили точното мнение.
Не отричам успехите му като шеф в отбора, те говорят сами за себе си. Но чак пък да го правим някакъв стратегически гений, чиято липса ни е довела дотук и без когото не ще прокопсаме никога - айде нема нужда.
В ситуация като сегашната, със свит бюджет точно Наско не ни трябва. Щото аз нямам спомен да е уцелил с читав играч за малко пари. Отделно това, което вече мнозина писаха - този човек работи най - вече и на първо място за себе си. Окото няма да му мигне да застане срещу "Левски" тайни или дори явно, ако е в негов интерес. И като така по - добре да е извън клуба, та да се знае със сигурно че НЕ Е на наша страна отколкото да е вътре и да се чудим кога и какъв номер може да ни извърти.
По принцип ми е нелепа логиката: "Батков понеже е такъв и онакъв и Наско го каза в прав текст, то значи е гений и светец". Ами целият форум си го знаем наш Ганя, хранили сме го и тук и по трибуните - то тогава дайте някой от нас да стане шеф на "Герена".
Наско е пълна аналогия на Желязков, между впрочем. Качества и успехи имаше и онзи, работеше дълго в клуба и неведнъж като нещо не му уйдисваше забиваше нож в гърба. Него що не си го искаме? Ама видите ли, Наско ни е легенда. Е? Само той ли? А Гибона, Ники Илиев, Емо Спасов, Сашо Костови още, и още?
Голямата заслуга на Наско беше, че опази гърба на Мъри след неуспешният първи сезон. Оттам нататък да му се приписват свръхестествени качества е меко казано, нелепо. Да е жив и здрав, да си гледа рахатлъка и по възможност да си остане зрител.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 658, 659, 660, 661, 662, 663, 664 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]