forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 2:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 5:02 pm 
Аватар

За да започнем няк'ва камапания за да върнем хората по стадионите си иска яко наливане във фонда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 5:04 pm 
Аватар

Честно казано не мисля, че българина се влияе от листовки и флаери :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 5:07 pm 
Аватар

maxsupport написа:
Честно казано не мисля, че българина се влия от листовки и флаери :?

Хората с диапазон 16-25г., мисля че биха се повлияли.
Друго много важно е всеки от вас да води поне по 1 човек на мачовете. Така също спомагате. А и създаване на добри провинциални структури.

Идват 3 месеца трябва яко да натискаме фонда, както и залите :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 5:12 pm 
Аватар

кога беше последния път когато се загледа във флаер/листовка/плакат ? :smt006

No offence.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 5:18 pm 
Аватар

Листовките и плакатите са по-скоро с цел да ти се набива дадено нещо в главата. Повече от ясно е, че почти никой не ги чете. За това и последния път пуснахме реклама във Фейсбук, която излезна по средно 4-5 стотинки на човек. Има идея за всеки мач да се пуска такава реклама, но всичко е въпрос на пари. Иначе ако предположим, че отделяме по 200 лв. на мач за пропаганда на селските мачове, това са си 4000 човека, които ще прочетат новината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 5:26 pm 

Разгледах подробно техния сайт на фонда и съм буквално ето така :shock: Не знам кога е създаден този фонд, но досега са дарени 73 141 евра. Отделно има статистика и чрез смс-и колко пари влизат в касата и са от сорта на 10-15лв./ден , но се стига и до 30-40+
Вярно, една част от смс-те отива за държавата, друга за оператора, но на доста хора явно им е по-удобно така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 5:48 pm 
Аватар

Няма ли вариант и при нас да се измисли нещо с СМС-и, въпреки, че незнам колко ще е сполучливо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 5:51 pm 

antonatan написа:
Някой от по-малките, който има време да направи списък с песните.

Заемам се. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 6:02 pm 
Аватар

На Звезда е неква фондация и не е като нашия Фонд, поне от това което виждам. От СМС-и не виждам никакъв смисъл, едва ли има някой, който да иска да храни операторите :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 6:07 pm 
Аватар

Има голям смисъл от смс-и :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 6:08 pm 
Аватар

Brannik написа:

Да бе, хубаво е да си оптимист :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 6:37 pm 
Аватар

subata написа:
Brannik написа:

Да бе, хубаво е да си оптимист :lol:

И аз смятам че смс кампания ще е в много голяма полза .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 6:39 pm 
Аватар

И що требва нек'ва част от парите да отиват в операторите(смърт за тех),вместо във фонда?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 6:43 pm 
Аватар

Ок, момчета. Ще ви го напиша по следния начин - преди да се направи сметката на фонда, парите ги събирахме на ръка. Хората в този момент се оплакаха, че не е удобно така. Направихме карта, хората се оплакаха, че не им се занимавало с банки. Направихме урна, в която почти никой не пусна пари (мача с Локо Пд). Ще ме извинявате, но в момента само си търсим изгъзици, за да оправдаем факта, че сме мърди. Какъв е смисълът от тея смс-и като операторите ще лапат повече пари от фонда? Кажете ми едно предимство на смс-ите пред банковите трансфери? Хората ще пращат по 2 лв., от които ние ще взимаме 1. Така трябват 1000 човека да пратят смс, за да можем да вземем 1000 лв. :bigok Тук изобщо не смятам и разправиите по откриване на такава кампания :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 6:49 pm 
Аватар

Доколкото помня кампанията за помагане на Жоро беше с смс-и и резултатите бяха плачевни. По - добре всеки път, като ви се прииска отделяйте по левче и накрая на месеца ги внесете :wink:

Споделяйте сайта на фонда навсякъде, чрез фейсбуци, скайпове, други форуми. Субата, като има време да направи рекламни банерчета и да действаме :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 6:58 pm 
Аватар

Банери ще се направят, както и други замислени неща :smt023 Пари да натиснем сега и обещавам, че от новата година ще ги съсипем :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 7:34 pm 
Аватар

След 30.11. ще влезат едни стотина лева във фонда от Плевен, още не знам точната сума.
Едва ли ще са достатъчни, но се надявам да помогнат, щото знам, че има ценни инициативи и точно сега са нужни :wink:

Най-добре драсни кога ще си идваш, да не тичам по банки :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 7:56 pm 
Аватар

Нашивки, химикалки, плакати(още), ръкавици (зимни, ако няма все още)... даже и маратонки(бели с лепенки, естествено) бих си купил с емблемата на сектора. - ето ви идеи.

Koлкото до фонда смятам, че е редно първо да се съберат хората на стадиона, а после да им се искат пари...

Освен това мисля, че голяма част от артикулите могат да са по - евтини, ако се правят повече бройки предполагам, че ще излезне по - евтино за "инвеститора", а от там по - евтино и за нас - крайните потребители. Повече хора ще имат както физическа (брой артикули), така и финансова(цена) възможност да си закупят онова, което са харесали.

Живота е хубав.

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 8:07 pm 
Аватар

Лазар написа:
Нашивки, химикалки, плакати(още), ръкавици (зимни, ако няма все още)... даже и маратонки(бели с лепенки, естествено) бих си купил с емблемата на сектора. - ето ви идеи.

Koлкото до фонда смятам, че е редно първо да се съберат хората на стадиона, а после да им се искат пари...

Освен това мисля, че голяма част от артикулите могат да са по - евтини, ако се правят повече бройки предполагам, че ще излезне по - евтино за "инвеститора", а от там по - евтино и за нас - крайните потребители. Повече хора ще имат както физическа (брой артикули), така и финансова(цена) възможност да си закупят онова, което са харесали.

Живота е хубав.

:levski

Хубави идеи братле,ама нали за осъществяването им трябват средства?А това зависи само от нас :)
Ще е хубаво да се подсетят хората да даряват чрез фейсбук групите и сайта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 8:08 pm 
Аватар

Фондът не е магазин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 8:08 pm 
Аватар

Лазаре,почини си малко бе дете,някак си много продуктивен на писане,ама откъм бачкане нещо не ти се иска да го докараш.Тия момци да не са сервитьори та почна да им поръчваш,две нашивки,едно плакатче и черна пичка от бела мечка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 8:09 pm 
Аватар

аз ли греша или артикулите, които наизлизаха в последно време са именно с пари от него ?

Бай Иване, нали идеи искаха, бе ? Все сте недоволни, ако не се дават идеи - давайте, ако се дават, не са сервитьори. К'во правим тогава ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 8:26 pm 

Пуснете му на човека бели маратонки с лепенки бе :smt026 И да, грешиш много.
Колкото до смс-те и аз също съм на мнение, че има достатъчно други опции за даряване. Най-вече урната. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 8:29 pm 
Аватар

Добре ще е и от фракциите/фен-клубовете да се събере по някой лев :smt023 и дано с новата година и новия полусезон да има промяна и в сектор Б :smt023 :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 9:15 pm 
Аватар

Човека казва какво би си купил, какво веднага скачате. Да не говорим, че на предната страница му казаха да дава идеи. Вчера strave много добре го каза!
Цитат:
Имам чувството,че тука като видят накой,че го контрират другите се появат още 5-6-тима,които просто ей така за спорта трябва да го хранят. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 9:24 pm 

forzabloo написа:
BSG написа:
strave написа:
Защо да го игнорират?Какво като не ходи в Сектор Б всеки има право на мнение нали така? :smt006 Може да е дал пари за фонда?Имам чувството,че тука като видят накой,че го контрират другите се появат още 5-6-тима,които просто ей така за спорта трябва да го хранят. :smt017

Щото темата се казва "Сектор Б" вероятно. ОК?

Е доста от хората с хилядите мнения, които пишат и в тая тема не ходят в сектор Б, но са компетентни по всякакви въпроси.
Обаче много ме забавляват някои шизофреници в тоя форум, които до вчера говореха за "билкари" и "дилъри", а сега им се струва невероятно и нагласено станалото, даже имаше мнения, че дори наистина хора от сектора да продават дрога не било проблем, защото и в други агитки го имало, но мрънкат от евентуалния нов руски спонсор, защото парите му били комунистически и не били чисти и нямало да зачитат традициите, историята и "идеята" Левски :smt120
Аз лично нямам представа каква е истината (както и мнозинството от пишещите тук) и затова се въздържам от коментар, но ми се иска да вярвам, че всичко е постановка и тези момчета заслужават подкрепата на всички левскари :wink:

:smt023
1:1 с моето мнение, но реших да не го пиша, да не бъдa "облят" от 5-6 човека, които пишат основно за да опонират.... Този случай е срамен и няма нищо общо със сектор Б и не трябва да се коментира, камо ли да се оправдава..

Иначе по-темата според мен, по-добре е да се наливат пари всеки мач за визуално шоу под всякаква форма и да се правят снимки, много снимки - хората(в интернет пространството) трябва да виждат, че всеки мач е празник, всяка минута е шоу такова каквото си го направи сектора. По-ефективно ще е според мен от плакати, флаери и т.н.
Да, ще имаме снимки на сектора с по 50 човека в него, но това е начина да се увеличат(според мен).
ПС и човека на вишката е много важен за създаването на този "празник" също, въпреки мнението на някои.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 9:43 pm 
Аватар

ма, ако не искате да ви обливат почнете да идвате по инициативи, по форумни сбирки и прочее. Като се познаваме ще е друго. По форумите е най-лесно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 10:11 pm 
Аватар

Момчета знам, че сте се сетили вече, но все пак е хубаво урната да бъде и в събота :smt006 Все пак тогава доста хора ще се сблъскат :bigok за първи път с фонд Сектор Б :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 11:45 pm 
Аватар

Росен написа:
Човека казва какво би си купил, какво веднага скачате. Да не говорим, че на предната страница му казаха да дава идеи. Вчера strave много добре го каза!
Цитат:
Имам чувството,че тука като видят накой,че го контрират другите се появат още 5-6-тима,които просто ей така за спорта трябва да го хранят. :smt017
Росене,в кръг,който се опитва да се наложи идеята е не да се говори ала бала,а като се даде идея,поне малко да има заченък и на това,как тази идея да се реализира.Даже не зная защо го пиша и това,вероятно защото сте пубери,но пък твърдите че сте от Левски.Найден е прав за урната,ах как ми звучи само думата,урна напълнена с изпепелени чорбари :bigok и Левскарски режим :D ,Търново е научен да е син град :D Ще си изям ташаците от яд,че не мога да отида до Търново за тоя мач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 11:47 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Росен написа:
Цитат:
Ще си изям ташаците от яд,че не мога да отида до Търново за тоя мач

Не си единствен :( :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]