forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 6:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 1:51 pm 
Аватар

Бойко не може да понася обиди и се опитва да се прави на Т.Живков като праща полиция да бие... да ама тия времена отдавна отминаха и не можем да търпим такова отношение... все пак комунизъм и диктатура вече няма!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 2:25 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Росен написа:
Продължавам да се чудя на аргументите ви за "чесането на прасета", това ли е най-левскарското нещо за вас?! :shock:

Аре млъквай вече, да те еба у анализатора. Да, най-левскарското е, особено при наличието на тотални оръфляци и путки като някои госпожици в тоя форум. Без да споменаваме въобще каква величина е София Запад за историята на сектора и агитката, щото тва е ясно, като се правят хореографии или се ебат прасета, от Запад идват десетки момчета. От т. нар. "нечленуващи във фракции" ходят едни и същи и си траят, веднъж не съм ги видял да го напишат тук, да измрънкат нещо и т.н.

Виж сега, ебачо на анализатори, за мен боя на чорбари не е най-прекрасния начин да си подкрепяш отбора. Тук не говорим за хореографии и аржентини. Според мен е излишно да обиждаш, но както си прецениш. Пишете си каквото на вас ви харесва и се съгласявайте един с друг, аз повече няма да ви ангажирам с мнението си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 3:13 pm 
Аватар

Росен написа:
аз повече няма да ви ангажирам с мнението си.

:smt023 Супер

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 3:18 pm 
Аватар

Сектор Б е силен, когато е единен :levski няма смисъл да ги плюем, рано или късно истината ще "изплува", тогава говорете колкото искате. Сега трябва да подкрепяме момчето :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 3:28 pm 
Аватар

Росен написа:
Виж сега, ебачо на анализатори, за мен боя на чорбари не е най-прекрасния начин да си подкрепяш отбора. Тук не говорим за хореографии и аржентини. Според мен е излишно да обиждаш, но както си прецениш. Пишете си каквото на вас ви харесва и се съгласявайте един с друг, аз повече няма да ви ангажирам с мнението си.

Росене, всеки сам преценява как най-добре да подкрепя сектора и отбора - като изключим подкрепата на стадиона, която се подразбира - един с пари, щото няма свободно време, един с труда си, трети - идеите, четвърти - с маризенето на чорбари.
А това дали момчетата са виновни, ще се разбере. Само да те подсетя, че в последно време толкова пумия и обвинения се изляха върху хора от сектора - бомбените атентати, случая в трамвая, наркотици, хората на Таки, провокация на протестите - и все още няма осъден, просто защото в повечето случаи тея неща бяха набързо скалъпени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 4:05 pm 
Аватар

Е кво има да се разбира, не ги ли освободиха всички или бъркам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 4:11 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Имах предвид последния "пресен" случай за клуба на Запада, който още не е приключил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 4:45 pm 

Аз не мога да разбера кво се обяснявате на некво дете, дето нито некой го знае, нито нешо е направил, нито нишо... И темата е Сектор Б, той даже не ходи в Сектор Б като ходи на мачове от тва, което съм видял... Що се занимавате с глупости? Игнорирайте просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 5:48 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
tprodanov написа:

Имах предвид последния "пресен" случай за клуба на Запада, който още не е приключил.

Е как бе, аз мернах някъде, че всички са ги освободили и не са повдигнати обвинения? Може и да бъркам, ма така ми се стори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 5:51 pm 
Аватар

Ами още по-добре за тях, явно не съм напълно информиран, като това което казваш още веднъж допълва думите ми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 5:53 pm 
Аватар

Цитат:
Само един от седемте задържани членове на ултрас групировката "Левски София-Запад" остава в ареста. Останалите шестима бяха освободени от полицията след 24-часовия им арест.

Е, явно и аз не съм напълно прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 6:00 pm 
Аватар

Цитатът, който си постнал е истината.
Иначе незнам дали е най-удачното да се коментира непрекъснато с какво се занимават привържениците на Левски, ние сме най-популярния клуб в България и сред нас има хора занимаващи се с всякакви дейности, според мен извънфутболните ни дейности не би трябвало да са от значение по темата Левски. Иначе коментари свързани със сини фенове относно поведение в сектора, принос към ултрас културата и отношение към проблемите на Левски са добре дошли, все пак затова е темата :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 8:08 pm 
Аватар

http://seventy7.me/2011/11/%D0%BA%D0%B2 ... %82%D0%B0/

изненадващо издръжлив :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 8:55 pm 
Аватар

:smt078

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 9:34 pm 
Аватар

http://donbalon.eu/news143188.html

http://football.sportal.bg/news.php?news=337233

Тия са страшни малоумници, да умрат им пожелавам!

КУР ЗА БОЙКО БОРИСОВ!

След мача Левски - лит(*кс-етрополе 7:2, Радио "Свободна Европа" обявява в информационната си емисията, че "отбора на народа е победил отбора на властта". Малко след този двубой, БКП опита да заличи Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 10:29 pm 

BSG написа:
Аз не мога да разбера кво се обяснявате на некво дете, дето нито некой го знае, нито нешо е направил, нито нишо... И темата е Сектор Б, той даже не ходи в Сектор Б като ходи на мачове от тва, което съм видял... Що се занимавате с глупости? Игнорирайте просто.
Защо да го игнорират?Какво като не ходи в Сектор Б всеки има право на мнение нали така? :smt006 Може да е дал пари за фонда?Имам чувството,че тука като видят накой,че го контрират другите се появат още 5-6-тима,които просто ей така за спорта трябва да го хранят. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 10:37 pm 
Аватар

South Tribune написа:
http://donbalon.eu/news143188.html

http://football.sportal.bg/news.php?news=337233

Тия са страшни малоумници, да умрат им пожелавам!

к.р ЗА БОЙКО БОРИСОВ!

Недей,че утре ще ти тропнат на вратата. :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:32 pm 
Аватар

strave написа:
BSG написа:
Защо да го игнорират?Какво като не ходи в Сектор Б всеки има право на мнение нали така? :smt006 Може да е дал пари за фонда?Имам чувството,че тука като видят накой,че го контрират другите се появат още 5-6-тима,които просто ей така за спорта трябва да го хранят. :smt017

да си споделя мнението в gong.bg например, щом не ходи в Сектор Б не може да очаква точно в тази тема някой да подкрепя глупостите му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:34 pm 
Аватар

"Когато един смешник забавлява народа,това е комедия.Когато същия този смешник води народа-трагедия"
к.р за тебе бойко,провал си :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:45 pm 

strave написа:
BSG написа:

Щото темата се казва "Сектор Б" вероятно. ОК?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 12:45 am 

Ок! Момчето се изказа крайно,но и вие му обяснявате какво тия хора са направили повече от него.Мисля,че не го познавате ако го познавате и го пишете това че нищо не е направил добре,но ако е обратното и е просто щото трябва го затапите е тъпо.За да не стават такива спорове и да си обясняваме някакви неща няма ли да е по лесно на лична?
Иначе сектора върви нагоре и така трябва.Аз лично съм оптимист и знам,че пролетта всички скептично настроени хора ще си променят мнението в положителна насока.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 12:57 am 
Аватар

вместо да се чепкате за глупости напишете нещо съзидателно за сектора. Ето този полусезон нямаме посещение в зала, фонда е назад с парите. Драснете нещо за нови артикули. Аз например искам зимно яке свързано с Левски. Някой от по-малките, който има време да направи списък с песните. Може даже да си ти страве или пък Лазар, или Росен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 9:36 am 
Аватар

:lol:

Попринцип бих се хванал, ала като видях тука как се дискредитира чуждо мнение на основа НЕ умствен капацитет, а това колко чорбарски глави си счупил и се сетих как бях наречен ("хипи"), когато изказах мнение, че футболните фенове грам не трябва да се делят... някак си се отказах.
Накитник, здрав и стегнат бих си купил с емблемата на Сектора :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 3:14 pm 
Аватар

BSG написа:
strave написа:
BSG написа:

Щото темата се казва "Сектор Б" вероятно. ОК?

Е доста от хората с хилядите мнения, които пишат и в тая тема не ходят в сектор Б, но са компетентни по всякакви въпроси.
Обаче много ме забавляват някои шизофреници в тоя форум, които до вчера говореха за "билкари" и "дилъри", а сега им се струва невероятно и нагласено станалото, даже имаше мнения, че дори наистина хора от сектора да продават дрога не било проблем, защото и в други агитки го имало, но мрънкат от евентуалния нов руски спонсор, защото парите му били комунистически и не били чисти и нямало да зачитат традициите, историята и "идеята" Левски :smt120
Аз лично нямам представа каква е истината (както и мнозинството от пишещите тук) и затова се въздържам от коментар, но ми се иска да вярвам, че всичко е постановка и тези момчета заслужават подкрепата на всички левскари :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 3:35 pm 
Аватар

.

Последна промяна Ултра' София на Сря Ное 30, 2011 3:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 4:07 pm 
Аватар

Аз съм напълно убеден, че може и да сме по-добри от Звезда, ако се хванем всички заедно и почнем да натискаме всичко свързано с Левски. За целта трябва много отдадени на идеята хора, които са надъхани да правят неща за общото благо. Трябват и различни "структури", които да си имат отделни хора, които от своя страна да движат тези неща. Ето звезда имат следните сайтове:

http://www.mojaprvautakmica.rs/ - Моят първи мач
http://www.budideozvezde.rs/ - Бъди от Звезда
http://www.redstarshop.rs/ - Магазин (сравнете го с нашия)
http://www.zvezdafondacija.rs/ - Фондация Звезда

Това са сайтове свързани с някакви инициативи. Да не говорим, че имат още куп други сайтове, които са на фен групи, новинарски и т.н. Явно хората натискат и наистина си обичат отбора, докато тук само дразги, само капризи, само извинения. За месец ноември, за момента по сметката на картата на фонда има изпратени чутовните 26 лв. :roll: А в момента имаме проекти за доста качествени неща, а пари няма, да не говорим, че има хора, които са вкарали собствени пари, а още не са си ги взели, защото вземат ли си ги, фонда отива на минус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 4:15 pm 
Аватар

Готово, закръглих ги малко, че 26 наистина е срамота :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 4:33 pm 
Аватар

Ако урната се постави в сектора на мача в Търново съм сигурен, че ще се събере прилична сума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 4:48 pm 
Аватар

Трябва и ние да организираме нещо,а не само да щракаме по клавиатурите и да се надяваме,че ще стане някакво чудо и всички ще се върнат на стадиона.Среща в кафето да се организира и да се обсъди някакъв "план" за мобилизация.Просто за мен не е нормално да сме 50 човека на така наречените "селски" мачове.
Пари и във фонда ще е хубаво да се наливат по често.Не мисля,че е кой знае какъв проблем да отделяш по 5 лева на седмица.Така като не се дарява все едно им серем на труда на момчета.
Дано направим нещо до мача със Славия :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 4:52 pm 
Аватар

На мача със Славия ще има хора, но притеснителното за мен е прекалено слабата посещаемост в така наречените селски мачове, дано успеем да направим нещо, за да решим този проблем, но се съмнявам, просто манталитета на българина не е такъв :smt085 дано не е така..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]