forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 11:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 5:24 pm 
Аватар

Лазар написа:
а, това е друго :smt001

Ок, някой е "бръкнал в окото на премиера". Що не арестуваха теб/мен ? СЗ излезна с официално изявление, че организацията не е била там, когато бб е бил "отчетен, като присъстващ в Разград". Освен това целия сектор не се е почудил дали да го "отчете", което не прави "определена група", или греша ? Дали са виновни по никакъв начин не мога да коментирам. Моя логичен(наистина е такъв) въпрос беше към @subata, като отговор, директен, така и не получих.

Сега идва друг логичен въпрос - Ако ББ казва, че "скоро всичко ще бъде наред", имайки предвид арестите, то как ще предотврати мощната храна, която без никакво съмнение ще настъпи, на всеки следващ мач - лично мнение - а тя ще бъде от всички нас, които сме на стадиона, какво ще изкарат 13-14 годишните (както и другите от нас) престъпници и ще арестуват всеки човек изказал свободно мнението си в 21 век и в една откровенно демократична държава ли ?

за протокола : НЕ харесвам бойко, просто тезата, че арестите са за това ме очудва.
Искренно се надявам да освобдят и последния задържан.

Излизам, приятен ден желая на всички.

:levski

1. Арестуваха човек от СЗ, щото славата им е известна, и е най-лесно да хвърлиш обвинения срещу тях, а матряла ще ги поеме щастливо. Дали са присъствали или не е нещо, известно на 500-1000 човека. Останалите 6млн в тая страна нямат идея как е било.
2. След като СЗ е дискредитиран, много е лесно да се каже - освиркваха ме наркоманите, а не милионите левскари. Опс, ама то Боко вече го каза, а?
3. Боко предотвратява храната съвсем лесно - са като намери спонсор, 80% от матряла ще е щастлив, останалите, които го плюем, ще бъдем причислявани към наркоманите.

Кое точно не ти е ясно от цялата работа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 6:15 pm 
Аватар

И няма да е по - лесно да намери спонсор, отбора да тръгне нагоре и всички да сме щастливи, а "единиците", които го обиждат публично да бъдат обявени за "неадекватници,пияници, наркомани" или к'вито щеш, както без друго ни наричат на всеки мач, протест или публична изява, така ли ?

Аз вече не виждам смисъл и да питам, сега пак ще бъда заобиждан, защото мнението ми е различно, така че се отказвам и се съгласявам. Съгласен съм, че човек дето казва на народа си в 21 век да си сади картофи, ще се сети за толкова сложна операция. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 6:52 pm 

Той точно това иска - всички да СТЕ щастливи! Да си го навре отзад тоя нов спонсор, ако си мисли, че може да контролира Левски София :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 6:53 pm 

Моето мнение е, че прекалявате с филмите. Някои леко, други повече. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 7:01 pm 

И аз съм на мнението,че София-Запад не се занимават с незаконна дейност и това е инсценировка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 7:03 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 7:05 pm 
Аватар

Аз не знам на ударени ли се правите...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 8:17 pm 
Аватар

Днес на оградата нямаше ли транспарант: Г-н Борисов, благодарим ви за подкрепата (съдействието) :roll: или нещо такова... от обратната страна това ми се стори, че пише, но не съм сигурен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 8:20 pm 

Имаше :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 8:36 pm 
Аватар

Лазар написа:
И няма да е по - лесно да намери спонсор, отбора да тръгне нагоре и всички да сме щастливи, а "единиците", които го обиждат публично да бъдат обявени за "неадекватници,пияници, наркомани" или к'вито щеш, както без друго ни наричат на всеки мач, протест или публична изява, така ли ?

Аз вече не виждам смисъл и да питам, сега пак ще бъда заобиждан, защото мнението ми е различно, така че се отказвам и се съгласявам. Съгласен съм, че човек дето казва на народа си в 21 век да си сади картофи, ще се сети за толкова сложна операция. :loser2

Кога разбра, че си различен? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 9:06 pm 
Аватар

:smt023 Браво !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 9:11 pm 
Аватар

Лазар написа:

Кое точно е сложна операция, че не разбрах? Да арестуваш някой от СЗ ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 9:20 pm 
Аватар

Prisoner написа:
Днес на оградата нямаше ли транспарант: Г-н Борисов, благодарим ви за подкрепата (съдействието) :roll: или нещо такова... от обратната страна това ми се стори, че пише, но не съм сигурен.

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=40999 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 9:29 pm 
Аватар

Значение на думата ирония

ж., само ед.
1. Тънка, скрита насмешка, подигравка. Отнасям се с ирония. Говоря с ирония. Убийствена ирония.
2. В литературата – стилистичен похват, използване на насмешката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 11:00 pm 
Аватар

Не разбирам, какво дъвечете 10 страници неща, които не са ви ясини или не ви засягат ? Прасетата се подхъврили всичко, така устройва ли ви? Изкараха СЗ, че са склад за наркотици, че контрулират половин София, а ББ си разчиства пътищата. Така ли се разчистват пътища? Гледайте новини, за всеки "случайно" застрелян-зривен човек си има някакво обяснение. Това с агитките е прах в очите на хората. А вие тука направихте ебем ти романите за глупости... Ако всичко е нормално тая тема прави по 1 старница на 2 седмици, но когато има "сензация" си ебало майката от разбирачи. Хайде малко по-сериозно. Моля!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 1:29 am 

На мем един приятел ми каза че запад се занимавали с наркотици вярно ли е ? Не го вярвам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 1:32 am 
Аватар

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 1:50 am 
Аватар

Blood&Honour написа:
Не разбирам, какво дъвечете 10 страници неща, които не са ви ясини или не ви засягат ? Прасетата се подхъврили всичко, така устройва ли ви? Изкараха СЗ, че са склад за наркотици, че контрулират половин София, а ББ си разчиства пътищата. Така ли се разчистват пътища? Гледайте новини, за всеки "случайно" застрелян-зривен човек си има някакво обяснение. Това с агитките е прах в очите на хората. А вие тука направихте ебем ти романите за глупости... Ако всичко е нормално тая тема прави по 1 старница на 2 седмици, но когато има "сензация" си ебало майката от разбирачи. Хайде малко по-сериозно. Моля!

Ако бъдещето на Левски не ни засяга, тогава какво ни засяга? :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 2:58 am 

Един въпрос към всички Ви - кога за последно начесахте некое прасе ? само за инфо - тва нарисуваното момче дето го наричате какъв ли не е един от малцината не се притесняващ да излезне на разходка за глави всеки ден по всяко едно време ! И преди време го написах и сега ще го напиша отново - Теодор е бил , е и ще бъде Символ на сектора и Лидер на хората около него , а драскачите да си помислят отново за въпроса в началото!
и една забележка - СЗ съм чувал че е депо за оскверняване на четирибуквието и чадата му ! От години.

Последна промяна 888888 на Пон Ное 28, 2011 3:13 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 3:10 am 
Аватар

Не защитавам или оневинявам Запада , но и те като нас са левскари и част от Сектор Б. Посегне ли се на един от нас , посяга се на всички ! Време е отново да сме едно цяло

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 8:48 am 
Аватар

Продължавам да се чудя на аргументите ви за "чесането на прасета", това ли е най-левскарското нещо за вас?! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 10:30 am 
Аватар

Росен написа:
Продължавам да се чудя на аргументите ви за "чесането на прасета", това ли е най-левскарското нещо за вас?! :shock:

Аре млъквай вече, да те еба у анализатора. Да, най-левскарското е, особено при наличието на тотални оръфляци и путки като някои госпожици в тоя форум. Без да споменаваме въобще каква величина е София Запад за историята на сектора и агитката, щото тва е ясно, като се правят хореографии или се ебат прасета, от Запад идват десетки момчета. От т. нар. "нечленуващи във фракции" ходят едни и същи и си траят, веднъж не съм ги видял да го напишат тук, да измрънкат нещо и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 10:36 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Росен написа:

Аре млъквай вече, да те еба у анализатора. Да, най-левскарското е, особено при наличието на тотални оръфляци и путки като някои госпожици в тоя форум. Без да споменаваме въобще каква величина е София Запад за историята на сектора и агитката, щото тва е ясно, като се правят хореографии или се ебат прасета, от Запад идват десетки момчета. От т. нар. "нечленуващи във фракции" ходят едни и същи и си траят, веднъж не съм ги видял да го напишат тук, да измрънкат нещо и т.н.

!!! :idea:

И този и "Лазар" със сигурност не са от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:00 am 
Аватар

Що не се заключи тая тема след последния пост. Само глупости се пишат и се дава храна на журналята ,че сме разделени и видиш ли нормалните са против дилърите. Кой с какво се занимава извън сектора си е абсолютно негов личен избор и право. Ако ще и развалено прясно мляко в детска градина да продава. Нито познавате тия момчета какви са извън сектора,нито сте били част от София Запад за да коментирате какви са.Всяка организация си има трески за дялкане,всяка организация си има поддръжници и врагове.Като не ви харесва нещо не го изплювайте с клавиатурата във формите,защото само вредите на всички активно действащи и развиващи сектора.Защото точно тези хора ще ги гледат с предубеждения в обществото,когато кажат ,че са част от сектор Б. И при все ,че не може някои да казват "този или онзи са левскари и трябва да ги подкрепяме". Има левскари педофили, крадци, изнасилвачи, дилъри, хладилни техници и агрономи.Но тези определения, призвания, професии и хобита или болести остават на входа на сектор Б. Вътре всички или са едно цяло 90мин или въобще не влизат в сектора. И аз не харесвам много неща и с други не съм съгласен, но за благото на сектора няма да седна да храня , по хора дали много за агитката и били рамо до рамо с мен срещу ченгетата,прасетата и т.н. Мислете малко преди да изразите мнението си за нещо дали няма да навредите на някой. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:30 am 
Аватар

Почтииииииииииии няма значение дали има дилъри,килъри,наркомани,педофили,травестити,крадци и изнасилвачи :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:32 am 
Аватар

Много е лесно да се хвърлят камъни от мекото кресло или да сриташ някой, когато е паднал. Много по-трудно е да преглътнеш недостатъците и да му подадеш ръка. Срамота е да осъждаш левскар в някакъв форум и то преди това да е направил съда, преди дори прокуратурата да го е обвинила. Няма значение какъв си мислиш, че е. Преди известно време едно момче от този форум беше заключено за няколко месеца с абсолютно нелепи обвинения. Един студент, когото дамгосаха без причина и това се доказа 100%. Когато протестирахме пред съдебната палата в негова защита, пак бяхме една шепа хора. Явно е много по-лесно да се отречеш, да го заключиш и забравиш, отколкото да подкрепиш и помогнеш. Това хич не е левскарско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:47 am 
Аватар

Само от тази страница познавам лично 5 човека, които ако се спазват законите стриктно, ще лежат в затвора доста време я за леки, я за тежки наркотици :smt042 Престанете да се правите на свръх морални, свръх честни и т.н. Никой не обсъжда кой е дилър, кой не е. Става въпрос, че някак много съмнително идват тези акции точно сега :smt017 И хората, които си мислят, че Боко няма да тръгне да си отмъщава заради "Бойко курво", явно живеят в някоя друга държава. Говорим за човека, подписващ договори на инат все пак :) И много подценявате публиката на Левски, която никой управляващ няма изгода да е силна и единна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:47 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Много е лесно да се хвърлят камъни от мекото кресло или да сриташ някой, когато е паднал. Много по-трудно е да преглътнеш недостатъците и да му подадеш ръка. Срамота е да осъждаш левскар в някакъв форум и то преди това да е направил съда, преди дори прокуратурата да го е обвинила. Няма значение какъв си мислиш, че е. Преди известно време едно момче от този форум беше заключено за няколко месеца с абсолютно нелепи обвинения. Един студент, когото дамгосаха без причина и това се доказа 100%. Когато протестирахме пред съдебната палата в негова защита, пак бяхме една шепа хора. Явно е много по-лесно да се отречеш, да го заключиш и забравиш, отколкото да подкрепиш и помогнеш. Това хич не е левскарско.

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 12:25 pm 
Аватар

И на същият този протест сред нас бяха момчета от Запада. Стига се мрънкали, девойки! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 12:55 pm 

Цитат:
Не защитавам или оневинявам Запада , но и те като нас са левскари и част от Сектор Б. Посегне ли се на един от нас , посяга се на всички ! Време е отново да сме едно цяло

ЧИСТАТА ИСТИНА! Радвам се, че има хора които мислят по този начин!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]