forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 11:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 11:54 pm 

Пичове, много внимавайте когато обискиращ ви моли да станете поемно лице!
Пример:
- ако се стигне до съд ще ви влачат и вас там. Виждал съм го с очите си- човека който беше поемно лице заяви в залата "пишман станах с тая история".

Съвети:
- ако сте поемно лице ЗАДЪЛЖИТЕЛНО четете под какво се подписвате
- ако ви правят обиск трябва пак ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да имате поемно лице във вяка стая от жилището. Това е с цел да се гледа да не ви подхърлят нещо. Поемните лица са най- често съседи, сещайте се, че могат както да ви помогнат като гледат какво се прави, така и да ви навредят ако сте в лоши отношения.
Извинявам се, че не е по темата, но дано е полезно.

За двете случки мнението ми е, че никой няма право да слага печат върху сектор Б заради това, че някой който ходи на мачове в агитката има проблеми с правосъдието. По темата с побоя- така се получава като има филмирани деца. Тук идва ролята на семейството, училището и педагогическата стая. В МВР забравиха, че освен опазване на реда (до колкото го има), другата им основна функция е превенцията. Особено важна е тя при учениците! Всеки е натрупал комплексите си основно тами пак там започва да ги избива. Глупавото оправдание " до всяко дете полицай ли да сложим" е меко казано идиотско и гово за липса на компетентност и опит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:02 am 
Аватар

subata написа:
Tech0 написа:
Това, че половината хора вярват, че някво скандиране в ... Разград!(селото ми също така се казва, но е в СЗ(... ъъъ Северо-западна България :bigok )) е причина за акцията силно ме притеснява от гледна точка на наивността и умствения капацитет на публиката на Левски. Сериозен съм. :D

С оглед на последните събития, смятам че ти си доста наивен, брат :wink: Не става въпрос за скандирането в Разград. Чистят си леко-леко пътя към едно безпроблемно управление на най-популярния клуб в България, а момента за такава чистка е перфектен, защото сме разделени.

Искаш да кажеш, че ББ следи под лупа взаимоотношенията между фракциите на Левски и когато са най-разделени нанася своя удар? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:04 am 
Аватар

subata написа:
С оглед на последните събития, смятам че ти си доста наивен, брат :wink: Не става въпрос за скандирането в Разград. Чистят си леко-леко пътя към едно безпроблемно управление на най-популярния клуб в България, а момента за такава чистка е перфектен, защото сме разделени.

Може ли да ми кажеш хората, дето ги арестуваха какви права имат над Левски ? :smt017
И къв му е зора на министър-предстедателя да управлява, освен държавата, горепосоченият футболен отбор ?

:lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:22 am 
Аватар

Лазар написа:
subata написа:

Може ли да ми кажеш хората, дето ги арестуваха какви права имат над Левски ? :smt017
И къв му е зора на министър-предстедателя да управлява, освен държавата, горепосоченият футболен отбор ?

:lol: :lol:

Щом пред широката публика, казва че "група фенове го обиждат" сам си прави сметка - его, гордост, мания за власт и дикататура :wink:
Реклама и дивиденти в положителна насока. Печели нови гласоподаватели, добър имидж. По тая логика за кво му е на Батков?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:01 am 
Аватар

Бате тоя има уникално его, и заради него прави каквото си поиска! Факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:18 am 
Аватар

antifootball fan написа:
Щом пред широката публика, казва че "група фенове го обиждат" сам си прави сметка - его, гордост, мания за власт и дикататура :wink:
Реклама и дивиденти в положителна насока. Печели нови гласоподаватели, добър имидж. По тая логика за кво му е на Батков?

Начи Батков може и за пари да го прави, не знам дали е на печалба. Обаче за министър председател... просто не мога да повярвам, че му е зор за Левски.
Искренно не мога да си представя как мога да имам всяко нещо, което поискам и да се опитвам да "превзимам" отбор. И пак не разбрах, ако затворят горепосочените люде как ще му се олесни целта на ББ ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:32 am 
Аватар

Просто единствения вариант за истински протест, за реални действия срещу власта са точно футболните агитки. И то точно тази. И понеже тази агитка вече доказа, че не е фен на боко, а цял стадион да крещи Боко - курво, дава идеи и смелост и на други хора, то това е проблем. Затова, като арестуваш една част, винаги можеш да я дискредитираш и да кажеш - те са наркомани, затова ме освиркват (това боко вече го каза), а за останалите да се направиш на щедрия бащица носещ спасение на клуба - хем мятряла доволен, хем си имаш добра пералня.
Не мисля, че е много по-различно от това, което се е случило 67ма. Бай Иван да каже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:35 am 
Аватар

Пич и аз не вярвах, че ще открива с фанфари и 100 медии 3км път между 2 сливенски квартала, ама го направи.
Няма кой да го псува, няма кой да му докарва глоби, няма да плаща за стюардска дейност, а ще си пуска безмозъчните фуражки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:43 am 
Аватар

Много отдавна бях написал мой опасения за политическия живот у нас, в политическата тема.За мое огромно съжаление,всичко което го мислех,се случва.След като усвои цялата политическа власт,вероятно и икономическа , това ново партийно слънце ще се бори с" външните" врагове-в това число и "страшните"футболни агитки,следващата му крачка е последната,ще търси врага с партиен билет,като се изчисти и от "вътрешните"врагове,за следващата крачка не ми се мисли....но пък все пак е 21-ви век и в Европа диктатори не виреят,режими също.С изключение на Левскарски режим,така че...... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:51 am 
Аватар

antifootball fan написа:
Пич и аз не вярвах, че ще открива с фанфари и 100 медии 3км път между 2 сливенски квартала, ама го направи.
Няма кой да го псува, няма кой да му докарва глоби, няма да плаща за стюардска дейност, а ще си пуска безмозъчните фуражки.

Че ББ е навсякъде всеки ден е в поне 3 града и открива разни неща е друг въпрос

Приемаме, че (както бе наричан многократно в медиите) "човека с татусите" е арестуван, окован във вериги и прочие. Той не е пречка на ББ. Обаче аз все още не мога да разбера, колко % от акциите на "ЛЕВСКИ АД" са притежание на горепосочената личност (за "човека с татусите" питам)?

Ако той е в затвора как по - точно ще се олесни пъклената цел на ББ ?

Последна промяна Лазар на Нед Ное 27, 2011 1:54 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:52 am 
Аватар

Лазар написа:
antifootball fan написа:

Приемаме, че (както бе наричан много кратно в медиите) "човека с татусите" е арестуван, окован във вериги и прочие. Той не е пречка на ББ. Обаче аз все още не мога да разбера, колко % от акциите на "ЛЕВСКИ АД" са притежание на горепосочената личност (за "човека с татусите" питам)?

Като се заяви пред матряла - ей тия ме псуваха, те са наркомани, останалите ме обичат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:58 am 
Аватар

ох, поне четете какво питам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:59 am 
Аватар

"Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани"

Последна промяна antifootball fan на Нед Ное 27, 2011 2:34 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 2:01 am 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Викаш сега ще спрат да ни наричат наркомани по телевизията и медиите, щото Супер Бойко ги е изчистил от агитката ?

Лазар написа:

Заеби :ohmygod

Последна промяна Лазар на Нед Ное 27, 2011 2:02 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 2:01 am 

Седем:Едно написа:
Доколкото знам, в България самопризнанието не е достатъчно за присъда, трябват доказателства.

Това е нормално да е така,я си представи,че някой те изнудва,че ще нарани детето или някой друг от семейството,ако не се признаеш за виновен за определено престъпление.Може и някой човек да се признае за виновен за да предпази друг ( примерно майка/баща да поемат вината за престъплението на детето си )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 2:06 am 
Аватар

Лазар написа:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Викаш сега ще спрат да ни наричат наркомани по телевизията и медиите, щото Супер Бойко ги е изчистил от агитката ?

Лазар написа:

Заеби :ohmygod

абе ББ е виновен за всичко...не разбра ли? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 2:11 am 
Аватар

Кажи на кой въпрос не ти отговорих?

"Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 2:14 am 
Аватар

Точния цитат :smt023

но както казах - заеби

Soul написа:
ББ е виновен за всичко

Съгласих се, laku noc :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 3:18 am 
Аватар

Лазар написа:
antifootball fan написа:

Приемаме, че (както бе наричан многократно в медиите) "човека с татусите" е арестуван, окован във вериги и прочие. Той не е пречка на ББ. Обаче аз все още не мога да разбера, колко % от акциите на "ЛЕВСКИ АД" са притежание на горепосочената личност (за "човека с татусите" питам)?

И ти смяташ, че Левски е този, който държи акциите или процент от тях, а? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 9:56 am 
Аватар

Лазар написа:
antifootball fan написа:

Ти на 15 ли си или просто не можеш да мислиш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 11:03 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
И ти смяташ, че Левски е този, който държи акциите или процент от тях, а? :ohmygod

Честно да ти кажа, не знам защо ти отговарям, но да, от правна гледна точка отговора е "да, така смятам".
Никой и по никакъв начин не може да ме убеди, че някой в агитката, било то и влиятелен човек може да попречи на Батков да продава или на ББ да купува..

Друг въпрос е, че в крайна сметка всички искаме пари в клуба, защото това - ако се изхарчат правилно - би довело до подобряване на играта ни, а от там - ако другите отбори искат да са ни конкуренция - подобряване и на първенството.

Ноо, както казах и снощи - съгласих се.

Lidl написа:

Antifootballfan, какво казваше за заяждането ? :bigok

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 11:39 am 
Аватар

Аз не виждам заяждане...

Ама я са кажи, кой държи акциите, че от последния въпрос към теб и най-вече от отговора ти се втрещих. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 11:46 am 
Аватар

честно ти казвам - не знам, а и крайно много не ме интересува. Искам едно - отбора да върви нагоре, ако ще и на някой арабин да е продаден. :smt001

Акциите кой държи не виждам да съм казвал :smt001

И пак аз едно казвам, друго се отговоря. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 11:47 am 
Аватар

:ohmygod Ти си перфектния чорбар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:11 pm 
Аватар

КАКВО ЕДНО СЕ КАЗВА ДРУГО СЕ ОТГОВАРЯ БЕ :ohmygod 3 ПЪТИ ТИ ОТГОВОРИХ СНОЩИ :ohmygod

Публиката е мерило и константа за един отбор. Именно тая публика, която изгони Кокала, а не помна да сме държали акциите на отбора :ohmygod

Лазар написа:

Lidl написа:

Antifootballfan, какво казваше за заяждането ? :bigok

Ще ти кажа, че за 3 месеца 3 пъти влизам в безсмислен спор с теб. Ама май тъпия съм аз, че ти отговарям като хората ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:30 pm 
Аватар

:bigok :bigok

Aз теза тука нямам, зададох въпрос, когато арестувания бъде осъден, АКО стане(дано не) бойко ще вземе и отбора ли ? Това за акциите го споменах, тъй като на въпрос НЕ зададен към теб, ти ми обясни, че си прави път ББ и аз грам не разбрах как агитката му пречи. Сега, в последния ти отговор ти разбрах тезата, обаче :
Изгонихме Кокала, а той каква точно личност е в страната ? Какво ? агитката на Левски(или който и да е било отбор, в която и да е държава) ще свали управляващия ли, моля те ... нито е Кокала, нито друг безличник.

Така като те гледам и ти си много разпален левскар и затварянето на ЕДНА личност от сектора, надали ще попречи на останалата част от него да се надигне, да роптае, да прави простотии(за да го глобят). Логично би било, ако е заради глобите да се затвори сектор Б :lol: :lol:

П.С. Това за споренето 3 месеца искренно ме очудва, мразиш ли ме, броиш ли ги ? като обида ли приемаш, че имам различно мнение, не знам.
Едит : аз не споря, изказвам мнение, което е коренно различно от твоето и лошото е, че аз се мъча да вникна в мислите ти, ама ти не и сигурно за това се получава така, пак ти казвам нямам намерение да обиждам или провокирам, който и да е.

Изкажи си мнението ще те помоля без обидни думи, забележки или "картинки" ( :ohmygod ) аз ще го прочета, ала не знам дали ще отговоря, щото явно съм 15 годишен, не можещ да мисли, чорбар. :bigok И всичко това защото задавам логични въпроси :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:46 pm 
Аватар

Ако се мъчеше да вникнеш в мислите ми, щеше да разбереш отговорите ми :wink:

Лазар написа:
Изгонихме Кокала, а той каква точно личност е в страната ? Какво ? агитката на Левски(или който и да е било отбор, в която и да е държава) ще свали управляващия ли, моля те ... нито е Кокала, нито друг безличник.

Ако бяхме никой надали щеше да се забелязват скандиранията ни и да засягат премиера. И пак ти казвам въпроса не се отнася до конкретния случай, а като цяло.

На този ти въпрос ще отговоря така http://vbox7.com/play:0fce516a

А как му пречи агитката 4 пъти ти се каза, ето ти един цитат на премиера да поразсъждаваш върху него:
Бойко написа:
„Толкова ми е болно и обидно, че малка част от публиката на Левски се опитва да ме злепоставя и обижда, защото МВР си върши работата. Но скоро всичко ще бъде наред, когато отбора стъпи на краката си“, добави премиерът.

Логични отговори на "логичните" ти въпроси. Сега разбра ли мнението ми?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:06 pm 
Аватар

а, това е друго :smt001

Ок, някой е "бръкнал в окото на премиера". Що не арестуваха теб/мен ? СЗ излезна с официално изявление, че организацията не е била там, когато бб е бил "отчетен, като присъстващ в Разград". Освен това целия сектор не се е почудил дали да го "отчете", което не прави "определена група", или греша ? Дали са виновни по никакъв начин не мога да коментирам. Моя логичен(наистина е такъв) въпрос беше към @subata, като отговор, директен, така и не получих.

Сега идва друг логичен въпрос - Ако ББ казва, че "скоро всичко ще бъде наред", имайки предвид арестите, то как ще предотврати мощната храна, която без никакво съмнение ще настъпи, на всеки следващ мач - лично мнение - а тя ще бъде от всички нас, които сме на стадиона, какво ще изкарат 13-14 годишните (както и другите от нас) престъпници и ще арестуват всеки човек изказал свободно мнението си в 21 век и в една откровенно демократична държава ли ?

за протокола : НЕ харесвам бойко, просто тезата, че арестите са за това ме очудва.
Искренно се надявам да освобдят и последния задържан.

Излизам, приятен ден желая на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:09 pm 
Аватар

Лазаре,връщайки се във времето,неминуемо ще забележиш,че публиката на Левски винаги се е оказвала неудобна за всички властоимащи диктатори.И сега не е по-различно.Сигурно ще забележиш,че от край време с различни прийоми са се опитвали да запушат устата на тая публика,но тая публика продължава да я има,нали.Тая публика се вля в редиците на СДС,веднага след 89-та,тая публика беше пред Народното събрание,беше на барикадите през 97-ма,беше и е навсякъде,когато има необходимост да се чуе гласа на Свободните,а това пречи на различните Другари,яхнали държавата.И Лазаре,нещо много важно,тая публика отдавна се е превърнала в нещо много важно и специално за тая държава и никой,ама абсолютно никой не може да я нарича незначима!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:42 pm 

Лазар написа:
antifootball fan написа:

Начи Батков може и за пари да го прави, не знам дали е на печалба. Обаче за министър председател... просто не мога да повярвам, че му е зор за Левски.
Искренно не мога да си представя как мога да имам всяко нещо, което поискам и да се опитвам да "превзимам" отбор. И пак не разбрах, ако затворят горепосочените люде как ще му се олесни целта на ББ ?

Или ходиш на мачовИ от година или си доста тъп. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]