forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 7:55 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
Въпросът е от тая банка да си намерят читави икономисти, които да завъртят малко пари за трансфери, инвестиции и тн., дай Боже някое участие в ШЛ и може и да успеят да си върнат вложенията.

едва ли финансова групировка с 65 милиарда евро собствен капитал, няма читави икономисти..... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 8:24 pm 
Аватар

targovishte написа:
subata написа:
Момчета, вие изобщо не сте в ред. Взима ни няква банка, близка до Путин, чрез любезното съдействие на БОко курвата, а в същото време през последните 2 страници ви гледам взимате всичко на ташак с иконки от рода на :bigok :loser2 и т.н. Майката ще ни ебат тея олигофрени, кур традиции, кур история и всичко :ohmygod

що пък трябва да ни ебат майката... :shock:
аз предпочитам руския държавен капитал....пред дълбокия празен джЕб на бащицата....а относно традицийте...мога да кажа...руснаците много повече тачат традицийте....въпреки...че не виждам никаква връзка в нашия случай...
пък и това са все още слухове....а и едва ли ще дойде някой почтен пакистанец да ни купи.... :smt042

Руския държавен капитал :smt031 Аз пък предпочитам да не ни налазват някакви блядове, през още по-гнусния Боко. Ебал съм ти ШЛ, милионните селекции и другите неща, които руския държавен капитал може да ни осигури.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 8:40 pm 
Аватар

subata написа:
targovishte написа:
subata написа:
Момчета, вие изобщо не сте в ред. Взима ни няква банка, близка до Путин, чрез любезното съдействие на БОко к.р, а в същото време през последните 2 страници ви гледам взимате всичко на ташак с иконки от рода на :bigok :loser2 и т.н. Майката ще ни ебат тея олигофрени, к.р традиции, к.р история и всичко :ohmygod

що пък трябва да ни ебат майката... :shock:
аз предпочитам руския държавен капитал....пред дълбокия празен джЕб на бащицата....а относно традицийте...мога да кажа...руснаците много повече тачат традицийте....въпреки...че не виждам никаква връзка в нашия случай...
пък и това са все още слухове....а и едва ли ще дойде някой почтен пакистанец да ни купи.... :smt042

Руския държавен капитал :smt031 Аз пък предпочитам да не ни налазват някакви блядове, през още по-гнусния Боко. Ебал съм ти ШЛ, милионните селекции и другите неща, които руския държавен капитал може да ни осигури.

По-лошото е, че може да станем като чорбата с Лупи и Митал. И те чакаха да станат Челси на балканите, ама станаха Лийдс :blass . Щом минава през Бойко означава, че ще се въртят парички от старите банкерчета, дето тука се правиха и сменяха имена на банки, писаха се филиали на не знам си кой, правеха се фирми и фирмички и т.н. Накрая да не се окажеме затънали в лайната до шия.

Отделно настрана, че някак си не ми се ще да ставаме отборът, в който руските мутри си перат парите (ако приемем, че е руска банката де, щото това са само догатки). :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 8:42 pm 

thegboy написа:

Отделно настрана, че някак си не ми се ще да ставаме отборът, в който руските мутри си перат парите (ако приемем, че е руска банката де, щото това са само догатки). :smt012

Мишата Чорни вероятно е руски шахматист. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 8:54 pm 
Аватар

Мишата Чуооорнии не ни се води никакъв официално, освен фен :bigok А вече какви пари въртят и препират с Батков през отбора само те си знаят.

А сега с тая фирма ще станеме отборът, дето премиерът-мутра си го е направил лична пералня - кеф ти за нашите, кеф ти за чуждите мутряци. Айде няма нужда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 9:26 pm 
Аватар

Shtom targovishte e dovolen, veche sam siguren, che ako deistvitelno bliadovete sa vaprosnata banka, tova e udar po nashia si Levski :bigok A tova, che Mutrata se mesi, e oshte po-goliam problem.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 10:37 pm 
Аватар

Къде и кой каза, че ще купуват Левски?

Навсякъде пише за спонсорство и то по-скоро като втори спонсор.

Относно Борисов, човекът е левскар, на който му пука за отбора и тук въобще не става въпрос за политика. Въпреки че сме с най-много фенове, всички останали заедно са повече от нас, така че това реално му носи повече негативи. И аз като левскар предпочитам да се асоциирам с него отколкото със софийски нарко босове. Ама то вече знаели човек. При правителството на СДС уж всички бяха сини, ама изгониха Чорни и ни подливаха вода.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 10:41 pm 
Аватар

Само да не сложат тоя грозен надпис на екипите....Ако ще и 400 милиона ойро капитал да имат пак лъха на съветска посредственост от тва лого :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 11:14 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
Относно Борисов, човекът е левскар, на който му пука за отбора и тук въобще не става въпрос за политика.

:shock: Кажи честно....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 11:25 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
Относно Борисов, човекът е левскар, на който му пука за отбора и тук въобще не става въпрос за политика.

Цецо,ти ли си ? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 11:39 pm 
Аватар

madball написа:
Синият Болярин написа:

Цецо,ти ли си ? :bigok

Да :loser2

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 11:40 pm 
Аватар

Trans penem mihi est написа:
Само да не сложат тоя грозен надпис на екипите....Ако ще и 400 милиона ойро капитал да имат пак лъха на съветска посредственост от тва лого :arrow:

не 400 мил. ойро...а 65 млрд. ойро имат.... :bigok
абе хора...вие в кой свят живеете...защо всичко свързвате с постсъветските времена.... :ohmygod2
нещата в Русия са толкова променени в икономически и социален аспект, че дори не може да си представите, ако имате такава нагласа, каквато е в момента на повечето от вас.....
единствения недостатък е липсата на реална демокрация, но за това също си има причини и историческа обусловеност, просто такава държава не търпи демокрация....но това е друга тема на разговор.... :bigok
ще ви дам няколко примера за положителното въздействие на руския държавен капитал върху спорта и развитието на клубовете в Русия....и моля забравете тази асоцияция...че това са мутри...това не са мутри....това е една система...която трудно ние бихме моги да разберем и приемем...но е факт...че единствено в Русия нещата продължават да вървят и никой не говори за глобална икономическа криза...хората си поркат водка за 100 рубли бутилката и павкат боро за 2 лева... :bigok
във футболен аспект примери за държавно руско участие в спортния живот на клубовете....
ВТБ купиха 75 % от Динамо Москва...бюджет на отбора 40 млн. долара, готви се проект за стадион за 200 млн. долара.....
Газпром...основен спонсор на Зенит...бюджет 80 млн. евро, строи се 65 хил. стадион "Газпром арена" за 230 млн. евро....
освен това Газпром е основен спонсор на хокейния "СКА" Санкт Петербург...бюджет 150 млн. долара...в отбора играят играчи от НХЛ, Чехия, Швеция и Финландия....
Локомотив Москва...нещо като нащо Локо...отбор без особени успехи....генерален спонсор....ОАО «Российские железные дороги» ....руското БДЖ...между другото ВТБ е собственик и на руското БДЖ-"ТрансКредитБанк – стратегический партнер ОАО «Российские железные дороги», которому принадлежит 25%+одна акция, ОАО Банк ВТБ принадлежит 74,4% акций.".....има бюджет 60 млн. долара......имат нов кокетен стадион....цената не я знам....но едва ли е под 100 млн. евро....
Спартак Нальчик....отбор, където за нищо не се бори....нещо като Светкавица Търговище....има бюджет 12 млн. евро.... :bigok
спрете се и си напревете трезва преценка.....и никой няма нищо да затрива и забравя...мислете освободено и глобално.... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 11:41 pm 
Аватар

Руснаците немат навика да дават пари некъде, без да дърпат конците, тоест, да държат мажоритарния дял. Така че, тия ако са сериозни, Батков го пишете бегал. Вероятно ще влязат в клуба само като спонсор, както стана с Мобилтел и за няколко месеца ще се овладеят нещата. На Батков това също му е ясно и предполагам, че ще направи всичко възможно да провали евентуално "партньорство" с толкова голям играч, който може да му бие шута без проблем. Но пък Боко вече се обади и след месеж-два, като дойде време за зимната селекция ще започне извиване на батьови ръчици - немаш пари ли? ами що не искаш руснаците?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 11:46 pm 
Аватар

Официално има ли нещо по въпроса за Сталийски, банката, освен бръщолевянията на Боко :smt017 и друго от къде сме сигурни, че наистина ще се дават големи пари, та дори и блядски :smt006, единственото за което се сещам тия да са нещо като кредитор за Белене, но тогава хуят за цялата държава ще е много по-голям отколкото за няколкото хиляди останали мислещи левскари :wink: Пък и това не би трябвало по никакъв начин да ни променя :wink:, а пък и прав е Омраз, кога Мишата Чуорни поздравяваше болелщики Левский по видеостена нИ рИвахмИ, даже транспаранти опъвахме :smt006 и той също беше доведен от властта :wink:
Та по предстоящият трансфер на Папис Сисе, първата стъпка е направена, Гарата вече играе и бележи в Хофенхайм :bigok to be continued... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:05 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Официално има ли нещо по въпроса за ........

всичко е официално и достоверно...на личната ми поща се получи следната информация....

ВТБ договорился о покупке ФК "Левски"

Цитат:
Банк ВТБ договорился о покупке 74 процентов акций софийского футбольного клуба "Левски".

Также банк купит 75 процентов минус одна акция управляющей компании "Левски", которой принадлежат активы проекта реконструкции территории стадиона "Георгий Аспарухов" в Софий. Об этом сообщает РИА Новости.

Меморандум о сотрудничестве между ВТБ и обществом "Левски", в котором говорится о сделке, подписан в пятницу, 25 ноембря. Ранее 25 ноембря сообщалось, что ВТБ подпишет с "Левски" договор о спонсорстве.

По данным агентства, ВТБ получит акции "Левски" в качестве выплаты по долгу клуба и управляющей компании.

Спортивное общество ВТБ-Лвски приобретить футбольный клуб у предпринимателя Тодора Баткова. Сумма сделки составила несколько миллионов долларов, которые центральный совет спортобщества взял в кредит у ВТБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:15 am 

:bigok
Цитат:
Банк ВТБ договорился о покупке 74% акций столичного футбольного клуба «Динамо». Также банк купит 75% минус одну акцию управляющей компании «Динамо», которой принадлежат активы проекта реконструкции местности стадиона «Динамо» в Петровском парке.
Меморандум о сотрудничестве меж ВТБ и обществом «Динамо», в каком говорится о сделке, подписан в пятницу, 10 апреля. Ранее сообщалось, что ВТБ заключит с «Динамо» договор о спонсорстве. Банк получит акции «Динамо» в качестве выплаты по долгу клуба и управляющей компании.
Спортивное общество «Динамо» получило футбольный клуб в 2007 году у предпринимателя Андрея Федорычева. Сумма сделки составила несколько миллионов баксов, которые центральный совет спортобщества взял в кредит у ВТБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:18 am 
Аватар

Omraz написа:
:bigok

:slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:23 am 

Това, как ще дойде някаква банка и да налива по 10 милиона спонсорски пари на година и да го видя, няма да го повярвам. По простата причина, че Левски в момента не струва 10 милиона дори за продажба, камо ли за спонсорство; ще наливат по половин милион макс, но и това ми звучи несвястно; но по-вероятно по-малко. :lol: Ако пък са решили да сложат един милион, то Левски е техен, както писА един колега горе.
ама нито банковия ни пазар струва милион (реклама), нито футболния. Кви мильони, кви 5 лева? Ак все пак поискат да купят, а не да спонсорират, добре дошли; по добре руснаци, отколкото, да речем, турци. Или пък някоя българска мутра като тим или или венци сикаджията. Като купият и кво - няма да си го носят в Москва. Обаче не виждам продажба да реши нещо, ще дойдат и ще си отидат и тогава обратно при някой български борат; докато не се възстанови школата като производител на добри футболисти, никакви продажби нищо няма да решат.
Г-н Смитс, и като го вземат руснаци Левски и кво, ще се откажеш от отбора ли? Глупости. Мислещи Левскари че има - има; и даже са мнозинство; ама ти не ми се въждаш от тях, а от няколкото хиляди немислещи.
Ще дойде и ще го вземе майка тереза Левски, та мистър смитс да е доволен.
Никопй няма да вземе Левски и да си го занесе в Москва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:32 am 
Аватар

Ейии,тая пазарна икономика,вместо да ни направи да приличаме на хора,съвсем ни показа голите,миризливи гъзове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:36 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Ейии,тая пазарна икономика,вместо да ни направи да приличаме на хора,съвсем ни показа голите,миризливи гъзове

Иване...това е реалността...знам, че си противник на всичко руско...но трябва да признаем, че са доста преди нас...за съжаление....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 12:41 am 
Аватар

Реалноста с нищо не е по-различна от реалноста от векове,като си видиш комшията,му казваш добър ден,когато някой тръгне да иска да вземе твоето,ти го браниш,а когато този някой е твой доскорошен поробител,ти го пазиш с двойни усилия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:38 am 
Аватар

Парите не миришат и нямат националност, а съвременния футбол е пари. :smt006 Твай.
Още нищо не е подписано и решено на 100%, така че чакаме средата на декември. Недоволни винаги ще има, но аз нямам нищо против свежи парични потоци, стига да не стане по-зле положението то при Ганьо. Наистина не мога да си представя кой трябва да ни купи/набие/изпере пари, за да сме доволни всички. :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:57 am 
Аватар

Аз лично съм опримистично настроен....по-зле нямам как да е положението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 2:10 am 
Повечето хора са настроени оптимистично, щото тях не ги интересуват групировки, агитки, забрани и прочие неща, тях ги интересува да доживеят и в България един ден на има отбор с модерен стадион, на който да си отидеш с метрото, да си хапнеш вътре, да си купиш фланелка от шопа, пък да си влезеш като пич на мача, един силен спонсор с много пари и един силен тим, който да се бори в ШЛ. ТваЙ!
Аз не съм настроен оптимистично, но пък и не мога да се съглася с мнения как някви хора с 60 и не знам си колко милиарда капитал щели да дойдат и да ни "потъпчат традициите, да ни смачкат и да ни отнемат историята" и т.н :smt031 Тва е смехотворно! Въпросът тук е един и само един - шЪ дават ли пари или шЪ е като на Митал работата - да направят чорбата като Дукла Прага (колко малко не им достигна :evil: ) докато си оправят далаверата с Кремиковци.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 2:47 am 
Аватар

Айде пак аз съм виновен :smt090

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 3:10 am 
Аватар

Мишата Чорни не е руснак, а евреЙн :bigok Кур за ВТБ, два за ББ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 8:48 am 
Аватар

бе ако ти дойдат ВТБ в алпийския ти офис и ти предложат 6364958746236 ойро....едва ли ще им пееш кур.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 11:40 am 
Аватар

Даже бих им лапал :bigok Искам и аз да съм Бащица Непомак :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 1:16 pm 

Македония написа:
Повечето хора са настроени оптимистично, щото тях не ги интересуват групировки, агитки, забрани и прочие неща, тях ги интересува да доживеят и в България един ден на има отбор с модерен стадион, на който да си отидеш с метрото, да си хапнеш вътре, да си купиш фланелка от шопа, пък да си влезеш като пич на мача, един силен спонсор с много пари и един силен тим, който да се бори в ШЛ. ТваЙ!
Аз не съм настроен оптимистично, но пък и не мога да се съглася с мнения как някви хора с 60 и не знам си колко милиарда капитал щели да дойдат и да ни "потъпчат традициите, да ни смачкат и да ни отнемат историята" и т.н :smt031 Тва е смехотворно! Въпросът тук е един и само един - шЪ дават ли пари или шЪ е като на Митал работата - да направят чорбата като Дукла Прага (колко малко не им достигна :evil: ) докато си оправят далаверата с Кремиковци.

:wink:
Горе-долу същото мисля и аз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 27, 2011 3:19 pm 

http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/11/23 ... 00_ot_eon/

:smt031

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]