forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 12:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 652, 653, 654, 655, 656, 657, 658 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 10:32 am 
Аватар

Имам чувството че ако стане това с банките нещата още повече ще се объркат.Просто защото бащицата и коцето не могат да се наситят на тея пари и ще се объркат и така за около няколко месеца парите ще изчезнат в името на спасителя на Левски Тодоръ Батковъ :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 10:33 am 
Аватар

И после тодор ще се моли на дерипаска да го спасява :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 10:39 am 
Аватар

Не забравяйте мазните целувки между пожарникара и мустакатата свиня, когато Боко спечели изборите, а и последвалите срещи. Батков предаде отбора тихомълком като помашка курва, а Боко се е вживял не в Месия, не в Бог, а в междугалактически началник :ohmygod2 Това е ужасяващо безобразие, добре, че покрай работата нямам време да чета преса и сайтове, иначе щях да се ядосвам много повече, макар че и сега ми се развали уикенда. Еби му майката, трябва да се направи нещо срещу това предателство - отборът не е нито на помака, нито на пожарникара, а е на народа :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 10:46 am 
Аватар

Няма луд на света да дава 10 млн в каквато и да е валута на някой кат ганьо да му ги харчи безконтролно. Ако това е вярно, дните на ганьо са края си.

Цитат:
Сталийски: Мога да участвам в управлението на Левски
26 ноември 2011 09:51
"Не искам да бъда собственик или акционер в клуба", отсече шефът на културизма

Президентът на българската федерация по културизъм и фитнес Александър Сталийски категорично отрече, че има апетити да бъде собственик на Левски, но заяви, че би могъл да участва в управлението на клуба. Той за първи път коментира пред "Меридиан мач" тази тема, след като от известно време името му се спряга за нов собственик на синия клуб.

"Ако ме поканят мога да участвам в управлението на Левски. Не и обаче да бъда собственик и акционер в клуба, каквито спекулации има в последно време по медиите. Аз съм приятел с Тодор Батков и не желая подобни слухове да влияят на представянето на отбора. Имам да свърша още някои неща за културизма и след това ще видим... Аз управлявам, аз не притежавам. Ето, и сега ръководя федерацията по бодибилдинг, но не съм неин собственик", заяви Сталийски.

Ясно е, че нещата съвсем ще се избистрят след края на шампионата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 11:11 am 
Аватар

Ейййй, анабол, майка ти да еба :ohmygod2 Как можеш да сравняваш неква федерация по бодибилдинг без история, без да е създадена с любов, без традиции, без публика, с една институция??? И тоя ако се намеси, в което вече не се съмнявам, ако не се вдигнем, сме ебати мършите :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 11:29 am 
Аватар

Smirnoff написа:
Глупостите на Бойко нямат спиране. Откъде-накъде премиер търси спонсор на частно АД, каква е тая дупнишка идилия - това държавен служител ли е или държавен феодал? Както и да е - ще чакаме до декември и се надявам във ВТ пак да има храна по пожарникаря, защото тия му изказвания само вредят на Левски :)

държавен феодал :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 12:48 pm 

0 tolerance написа:
Ейййй, анабол, майка ти да еба :ohmygod2 Как можеш да сравняваш неква федерация по бодибилдинг без история, без да е създадена с любов, без традиции, без публика, с една институция??? И тоя ако се намеси, в което вече не се съмнявам, ако не се вдигнем, сме ебати мършите :ohmygod2

Пак казвам, че ако това стане 90 % от левскарите ще са във възторг. :wink: Една шепа недоволни хора няма как да се вдигнат, да окажат отпор и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 1:33 pm 
Аватар

Ако продължавате бат Боко на инат ще ни намери и втори спонсор :s_police При бат Боко нема тънга-мънга :smt027
От друга страна нали искахме Батков вън? Не мисля че имаме особен (или въобще) избор на спонсори :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 1:41 pm 
Аватар

Оная чернокосата путка от "в джаза", да я сложат на мястото на Баждека :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 2:06 pm 
Аватар

Само ми е интересно кой очаквате да дойде? Кой искате да купи клуба, ама сериозно? Ясно е, че никой не иска тия хора да имат общо с Левски, ама аз не искам и Батьо да има общо с нас. За жалост никой няма пари, ни в България, ни в чужбина. Така че явно сега трябва да застанем гордо зад Бащицата и да го молим тия да не ни стават спонсори/да ни купуват, така ли? Като сме отбора на народа, нищо че сме по 1000 човека на мач, що не съберем пари и да го купим ние? Щото няма съберем и 100 000лева. :smt006 Ясно е, че повечето от нас смятаме, че отиваме от трън та на глог, ама като няма друго конструктивно решение не знам какво можем да направим. На изток хора с чисти пари няма, а на запад никой не му пука за нас, така че явно ще си носим кръста на предишните провали. :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 2:11 pm 
Аватар

То и на запад парите са едни "чисти"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 3:00 pm 
Аватар

Chris12 написа:
Имам чувството че ако стане това с банките нещата още повече ще се объркат.Просто защото бащицата и коцето не могат да се наситят на тея пари и ще се объркат и така за около няколко месеца парите ще изчезнат в името на спасителя на Левски Тодоръ Батковъ :bigok :bigok :bigok

Ако са тия нали се сещаш, че никой няма да го пита Ганьо колко иска и да му пзоволява да разпределя приходите? :lol: Разквичи ли се, го посещават афганците :smt066 , ама няма как да е толкова тъп.

Цитат:
Такава сума е по силите само на най-големите световни банки. Според непотвърдени информации, намереният от Борисов спонсор е руската “Внешторгбанк”. Банката стои и зад фирмата, спечелила приватизацията на “Булгартабак”. Руската финансова институция е сериозен спонсор във футбола, леката атлетика, хокея на лед и други спортове.

Това ще е доста трудно за скандиране. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 3:30 pm 
Аватар

krivia написа:
Няма луд на света да дава 10 млн в каквато и да е валута на някой кат ганьо да му ги харчи безконтролно. Ако това е вярно, дните на ганьо са края си.

10 млн. рубли....всъщност не са толково много пари...някакви си 250 000 евра... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 3:45 pm 

ВТВ не взеха ли Булгартабак?Ако е така нещата са ясни и грозни :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 3:50 pm 
Аватар

формално Булгартабак го купиха от австрийско дружество, което е собственост на ВТБ...
и имайте в предвид....това не просто банка...това е една от най-големите финасови групировки на руския капитал...имат бизнес в 20 държави и на няколко континета...аз лично няма да се разсъдя да налеят малко пари в отбора и естествено да играят шута на батко.... :smt006

Цитат:

ВТБ сегодня
ОАО Банк ВТБ и его дочерние банки (далее – группа ВТБ или Группа) являются ведущей российской финансовой группой, предоставляющей широкий спектр банковских услуг в России, СНГ и Грузии, странах Западной Европы, Азии и Африки.

Основные направления бизнеса группы ВТБ представлены тремя блоками: корпоративным (ОАО Банк ВТБ), розничным (ВТБ 24 (ЗАО) и инвестиционным (ЗАО ВТБ Капитал).

Кроме того, в Группу входят дочерние компании: ВТБ Лизинг, ВТБ Девелопмент, ВТБ Страхование, ВТБ Пенсионный администратор, ВТБ Долговой центр, ВТБ Факторинг, ВТБ Специализированный депозитарий, ВТБ Регистратор, «МультиКарта».

Сеть продаж группы ВТБ состоит из офисов в России, СНГ и Европе. За пределами России Группа осуществляет свою деятельность через:

* 12 дочерних банков, расположенных в странах СНГ (Армения, Украина, Беларусь, Казахстан и Азербайджан) и Грузии, в Европе (Австрия, Кипр, Германия, Франция), в Африке (Ангола) и во Вьетнаме;
* два представительства банка ВТБ – в Италии и Китае;
* два филиала банка ВТБ – в Китае и Индии, четыре офиса ВТБ Капитал – в Великобритании, Дубае, Сингапуре и Гонконге.

По состоянию на 30 июня 2011 года группа ВТБ была второй крупнейшей финансовой группой России по активам (4 720,0 млрд рублей) и средствам клиентов (2 634,7 млрд рублей).

Основной акционер банка ВТБ – Правительство РФ, которому в лице Федерального агентства по управлению государственным имуществом принадлежит 75,5% акционерного капитала. В октябре 2010 года банк отметил свое 20-летие и сегодня стремительно развивается. Стратегия развития на 2010-2013 гг. направлена на рост капитализации и существенное повышение эффективности бизнеса Группы.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 3:50 pm 
Аватар

Сталийски никога не може да стане шеф на Левски, защото нема шкеНбе. Вижте Бащицата и Баждечето, миличките. Имат осанка, достойнство, а не некви кирливи плочки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 4:04 pm 
Аватар

Те го предвидиха преди 2 години. :smt035 Преди
http://football24.bg/novina/28904

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 4:43 pm 

targovishte написа:

мене ми е ясно кой са просто руското влияние става все по-голямо :idea: само да вметна че ако руснаците почнат да строят АЕЦ Белене, и прасетета ще имат нов руски спонсор :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 5:39 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Сталийски никога не може да стане шеф на Левски, защото нема шкеНбе. Вижте Бащицата и Баждечето, миличките. Имат осанка, достойнство, а не некви кирливи плочки :bigok

Но аз мога и антонатан може :bigok Омраз също има данни да бъде Бащица, въпреки, че ще отрича до последно :bigok Само Ангелофф, Кратунко и банкерчето мисля нямат никакви шансове :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 5:41 pm 
Аватар

И акримуньо май нема да се класира :bigok А го гласяхме за новиО баждек

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 5:52 pm 
Аватар

На него ще му приложим специална диета :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 5:55 pm 
Аватар

Да не забравим и ПолитогЗеро, който има доста добре узрял пъп. Събира с лекота едно 5-6 двулитровки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 5:57 pm 
Аватар

Политологзер0 нека плува в морето на политиката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 5:59 pm 
Аватар

:(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 6:22 pm 
Аватар

Момчета, вие изобщо не сте в ред. Взима ни няква банка, близка до Путин, чрез любезното съдействие на БОко курвата, а в същото време през последните 2 страници ви гледам взимате всичко на ташак с иконки от рода на :bigok :loser2 и т.н. Майката ще ни ебат тея олигофрени, кур традиции, кур история и всичко :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 6:26 pm 
Аватар

:(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 6:58 pm 
Аватар

Като се сетя, че лепихме плакати с/у Бащицата, а сега ще го търсим под дърво и камък как да не се смее човек, та чак да зареве. :smt005 :cry:

Аре стягайте се, отново сме в играта и отново ще сме опозиция, сега е времето за един силен сектор Б :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 7:02 pm 

Я ми кажете сериозно какво сте очаквали? Да ни вземе Лафчис? Или някой левскар наясно с традициите и историята на клуба, който да си къса ризата след всеки гол? И да е потомствен левскар, разбира се. Или да обича Левски колкото нас? Или просто да е богаташ с абсолютно чисти пари?
Е няма как да стане. Не, не се радвам, не съм щастлива, не искам да става така и ми е отвратително, но това е положението. В днешния свят всичко е пари и интереси. Те обикновените хора започнаха да губят всякакви ценности, а вие искате някой с чисти пари, на когото ако може и да му пука за история и традиции. Отвратително е, гадно е, но това е положението - Чорни, Батков, ВТБ.
А да - благодарим ти, Бойко. Пукни.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 7:49 pm 
Аватар

Лошо е, че Бойко се меси в нещата на клуба, но аз все пак съм донякъде оптимист. Нема как да е по-зле, отколкото при Бащицата. Чисти пари в днешно време почти няма, както и няма истински левскар, който да има и да е готов да прахоса десетки милиони в клуба за следващите години. Пране на пари е имало и досега, и ще продължи да има. Въпросът е от тая банка да си намерят читави икономисти, които да завъртят малко пари за трансфери, инвестиции и тн., дай Боже някое участие в ШЛ и може и да успеят да си върнат вложенията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 7:49 pm 
Аватар

subata написа:
Момчета, вие изобщо не сте в ред. Взима ни няква банка, близка до Путин, чрез любезното съдействие на БОко курвата, а в същото време през последните 2 страници ви гледам взимате всичко на ташак с иконки от рода на :bigok :loser2 и т.н. Майката ще ни ебат тея олигофрени, кур традиции, кур история и всичко :ohmygod

що пък трябва да ни ебат майката... :shock:
аз предпочитам руския държавен капитал....пред дълбокия празен джЕб на бащицата....а относно традицийте...мога да кажа...руснаците много повече тачат традицийте....въпреки...че не виждам никаква връзка в нашия случай...
пък и това са все още слухове....а и едва ли ще дойде някой почтен пакистанец да ни купи.... :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 652, 653, 654, 655, 656, 657, 658 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]