forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 4:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 8:41 pm 
Аватар

Още една нежно-ранима душица се появи,дали да не го направиме футболист :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 8:52 pm 
Аватар

Да, малко хора сме, но това от кого зависи? Нима не се направиха 2-3 мащабни кампании? Не се ли спами из интернет да идват повече хора? Както каза някой "Синя София" е синя на дербитата и в ЕКТ.
И другото неприятно нещо, хората трябва да се научат да идват в средата на Б, а не по ъглите. Ако всеки вчера бе дошъл в средата щяхме да си запълним блока догоре. А вместо това вляво горе 6 човека си пеят през 4 седалки други 4ма, горе още 15 облегнали се на парапеда ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2011 8:54 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Още една нежно-ранима душица се появи,дали да не го направиме футболист :bigok

Междудругото Бай Иване бех голема надежда,но смених с леката атлетика,после с Бокса и сега тренирам за здраве само :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 12:11 am 
SinioUltrasche написа:
Еми фанаха некъв пичага за шията и му викат аре отвлекохме те и некъф страничен наблюдател се загледа в случаката,шото почнаха да го дърпат и Т...му вика кво гледаш бе балък,следващия си ти,са ше видиш нема ти се верва :ohmygod2 Извинявайте,ама как ли са се почуствали хорицата :?:

Ало, ФИФИ, въпросния Т... за който говориш, някакси неможе да е бил на мача.
Много ранима душица си ти, мило детенце.Стягай се!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 2:19 am 
Аватар

Приключваме с темата.Каквото и да се случва аз от СЕКТОР Б немога да се махна.Мъчно ми е,че ми се налага да заминавам и ми се искаше СЕКТОР Б да е пълен,но за такъв мач знаеме си манталитета изобщо не бях изненадан,а пък и беше много студено.Шапка ви свалям на всички вас и желая успех с развитието на сектора ни и понеже съм нов да питам има ли тема некъде подробно да пише как мога да прехвърлям пари по банков път на фонда,че не успях да намеря.

Само ЛЕВСКИ !!! :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 3:26 am 
Аватар

Я, я, виж с какъв хубав първи пост можеше да започнеш, вместо да се пишат излишни простотии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 12:36 pm 
Аватар

viewtopic.php?f=8&t=12025

Тук пише всичко за Фонда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 1:42 pm 
Аватар

antifootball fan написа:
Да, малко хора сме, но това от кого зависи? Нима не се направиха 2-3 мащабни кампании? Не се ли спами из интернет да идват повече хора? Както каза някой "Синя София" е синя на дербитата и в ЕКТ.
И другото неприятно нещо, хората трябва да се научат да идват в средата на Б, а не по ъглите. Ако всеки вчера бе дошъл в средата щяхме да си запълним блока догоре. А вместо това вляво горе 6 човека си пеят през 4 седалки други 4ма, горе още 15 облегнали се на парапеда ...

Хората нямат причина да ходят на мач. :smt006 Вие хубаво правите кампании, обаче това не може да ми обясни аз, аджеба, що да съм на тоя стадион. За мен е просто...и за другите, които така и така си ходят. Обаче на т.нар. "туристи", които идват за атмосферата на мача с прасетата или ЕКТ ? Той - туриста - как да си обясни на себе си защо е там ? Отговора винаги е прост - атмосферата, мача има смисъл и т.н., естествено, когато се играе срещу слаб отбор, в крайно безмислен мач е много, много трудно да накараш човек, който не е част от "ултрас културата", да "им стъпи", защото има безброй други неща, които го "ексайтват" повече. :smt001

Колкото до втората част от поста ти - нЕкой хора искат да гледат мача :loser2 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 2:50 pm 
Аватар

За да се забавляваме като пееме и подкрепяме отбора :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 3:18 pm 
Аватар

Лазар написа:
antifootball fan написа:

Хората нямат причина да ходят на мач. :smt006 Вие хубаво правите кампании, обаче това не може да ми обясни аз, аджеба, що да съм на тоя стадион. За мен е просто...и за другите, които така и така си ходят. Обаче на т.нар. "туристи", които идват за атмосферата на мача с прасетата или ЕКТ ? Той - туриста - как да си обясни на себе си защо е там ? Отговора винаги е прост - атмосферата, мача има смисъл и т.н., естествено, когато се играе срещу слаб отбор, в крайно безмислен мач е много, много трудно да накараш човек, който не е част от "ултрас културата", да "им стъпи", защото има безброй други неща, които го "ексайтват" повече. :smt001

Колкото до втората част от поста ти - нЕкой хора искат да гледат мача :loser2 .

Пич, преди да напишеш нещо премисли го три пъти и тогава чак го поствай. Понякога пишеш колко да се заядеш и направиш на интересен :wink:
Тия кампании се правят за да ти обеснят "ти, аджеба, що си на тоя стадион". Ми заради Левски, просто е :ohmygod Погледни "аджеба" колко лесно и разбираемо е написано http://fondsectorb.com/wp-content/uploa ... _final.jpg
"Колкото до втората част на поста ти" - Има 2 сектора с 1 лев разлика помежду им, за да "гледат мач" и да "подкрепят отбора" :wink: Ако се смяташ за някъв "ултрас", а не "турист" би трябвало да го знаеш, нали?

И си спести следващото мнение, ако нямаш какво смислено да кажеш, за да не станеш пак за смях :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 3:28 pm 
Аватар

:bigok :bigok
Хубаво е, че сме като цяло на едно мнение, :smt023 обаче ти не гледаш мнението на другите хора, тези, на които не им пука за хореографията, за пеенето и подкрепата, в крайна сметка не всички са "ултраси", нали така ?
Тъй като живеем в свободна държава и тези "НЕултраси" също имат пълно право да влезнат в "Б", заплащайки един лев по - малко, с който лев да си купят семки, кола или дъвки, ако щеш.
Кампанията е така насочена, че би се харесала на МЕН, на ТЕБ и на хората, които така и така са на стадиона, а какво става с онези, които ги е страх, не им е интересно, докато не е пълен стадиона и прочие ? На тях не им пука за манталитета, който се изгражда, щото те не са "ултраси", те не живят за Левски и надали ги "бОли" за Сектор Б.

П.С. не те познавам, не мога да се заяждам с теб или който и да е от форума
Поздрави
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 3:44 pm 
Аватар

Кур за другите :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 3:53 pm 
Аватар

В Сектор Б се намира агитката на Левски, която подкрепя отбора (пее песни, пали факли, вее знамена). Това го знаят 70% от хората живеещи в България и самоопределящи се като българи.

Цитат:
Тъй като живеем в свободна държава и тези "НЕултраси" също имат пълно право да влезнат в "Б", заплащайки един лев по - малко, с който лев да си купят семки, кола или дъвки, ако щеш.

Щом си купуваш билет за сектор Б, ти знаеш, че в Сектора ще се подкрепя отбора, а няма да се люпят семки и да четеш вестник. Разликата от 1 лев е абсолютно нищожна и нито някой ще обеднее, нито ще забогатее с него.
Да, има и такива хора, но те са единици, а не 50 човека, както беше онази вечер.

Цитат:
Кампанията е така насочена, че би се харесала на МЕН, на ТЕБ и на хората, които така и така са на стадиона, а какво става с онези, които ги е страх, не им е интересно, докато не е пълен стадиона и прочие ?

Кампанията е насочена към тези, които са със свинете и в Ект на мач, а с Видима и Монтана не са. Тоест към определена таргет група. Напълно възможно е щом с Локо София сме 5 хиляди и с Видима да бъдем :wink: Към тези хора е насочена кампанията, а не към почитателите на оперното пеене или балета.

Цитат:
На тях не им пука за манталитета, който се изгражда, щото те не са "ултраси", те не живят за Левски и надали ги "бОли" за Сектор Б.

Ако е така нямат право да бъдат в Б на мачовете с Литекс, цфка или в Европа, нали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 4:12 pm 
Аватар

Цитат:
В Сектор Б се намира агитката на Левски, която подкрепя отбора (пее песни, пали факли, вее знамена). Това го знаят 70% от хората живеещи в България и самоопределящи се като българи.

да, то за това и се пълни сектора в интересните мачове, щото там е забавлението, там е емоцията, която хората търсят, било то чрез мач или друго забавление.

Цитат:
Щом си купуваш билет за сектор Б, ти знаеш, че в Сектора ще се подкрепя отбора, а няма да се люпят семки и да четеш вестник. Разликата от 1 лев е абсолютно нищожна и нито някой ще обеднее, нито ще забогатее с него.
Да, има и такива хора, но те са единици, а не 50 човека, както беше онази вечер.

Спирали са ме доста често и то, момичета, отиващи в сектор Б, без да знаят къде е входа за Бога..надали тия хора ще пеят и ще скачат наравно с мен и теб... или пък изобщо.

Цитат:
Кампанията е насочена към тези, които са със свинете и в Ект на мач, а с Видима и Монтана не са. Тоест към определена таргет група. Напълно възможно е щом с Локо София сме 5 хиляди и с Видима да бъдем :wink: Към тези хора е насочена кампанията, а не към почитателите на оперното пеене или балета.

Всички знаем за кой е кампанията, но явно не е оформена добре. Може и да бъркам, но къде бяха тия хора на мача с Видима ? Посланието е така направено, че жегва нас, тия дето ни пука :smt001

Edit : Искам да подчертая, че и моето мнение е, че трябва да се пее в Сектор Б, че си там, за да подкрепиш отбора, оставяйки си гърлото, не гледайки мача. Исках просто да покажа, че я има и другата страна и натам - към другата страна - трябва да се обърне кампанията. Лично според мен "Дата: Час: Място : и надпис "Ела да се забавляваш с нас и заедно да подкрепим любимия отбор" би свършила същата работа, ако не и по - добра от плаката, в сегашният му вид. :smt001
:levski

Последна промяна Лазар на Пон Ное 21, 2011 4:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 4:29 pm 
Аватар

Много точни мнения прочетох по-нагоре. Купувайки си билет за Сектор Б си длъжен да си оставиш гласа там и да не те интересува кой е съперник на любимия ни отбор. В НЕвидима бяхме малка бройка, но ако всички се бяхме събрали по средата, щяхме да си направим кефа. От към пеене като за този мач се представихме не сле, но ние сме СЕКТОР Б,, ние винаги трябва да сме на върха. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 5:02 pm 
На стадиона ли си, забавлявай се. Момчета, посещаемостта, като проблем, не може да се оправи от днес за утре. Това е процес, който навярно ще отнеме много години. Стига писали през 2-3 седмици колко малко хора е имало на стадиона. Имайте търпение и ходете на стадиона, преди всичко, за да си направите кефа. Пеене, непеене, насила хубост не става. Първо трябва да се върнат хората, а чак след това тепърва може да се говори за изграждане на някаква ултрас култура у тях. Това, което зависи от нас - малкото, е да поддържаме, популяризираме и съответно разрастваме фонда.

Това, от което съм наистина доволен, е че лошите зомбирани погледи намаляват с всеки мач.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 7:54 pm 
Аватар

bii chorbata написа:
http://forum.levski.com/viewtopic.php?f=8&t=12025

Тук пише всичко за Фонда.

Благодаря братле !!! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 8:39 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
Купувайки си билет за Сектор Б си длъжен да си оставиш гласа там и да не те интересува кой е съперник на любимия ни отбор.

На дербито особено неприятно ми стана, когато дойде време да си направим хореографията,че имаше хора които ги мързеше да си вдигнат наййлончетата, камо ли пък да пеят... :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 8:45 pm 
Аватар

Няма как да се появи положителен резултат веднага, трябва да мине доста време, в което да се сформира едно стабилно ядро от хора, ходещи на всеки мач. След това само трябва да се надгражда, да се агитират хората ходещи по "големите" мачове с каквото може, флайери, листовки, фейсбук и т. н. Давам пример със звезда, защото те са изминали горе долу подобен път, стикери, флайери, плакати и вижте къде са сега. Не трабва мрънкане и цупене, а стремеж към създаване на добро настроение на всеки мач, без значение в София или навън. С доброто настроение ще се върнат и хората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 8:54 pm 

Бе, не че нещо, ма защо винаги трябва да се слагат някакви етикети? Първо беше ромпър стомпър и скинхенд вълната, после беше футболната фабрика и станахме хулигани, сега вече сме ултрас...Не може ли просто да сме Левскари? Що трябва да има семкари и туристи? Баща ми е плакал докато е слушал Левски по радиото като дете, пък семкар ли е? Или е турист, щото не скача гол и с гръб към терена? Що по агитките е пълно с нацисти и фашисти, а не с родолюбци? Етикети, етикети, етикети... Позитивизмът му е майката. Който е на стадиона, значи обича Левски. Дали е със знаме, или с бастун, той е Левскар! Аз помня, бях на 9, един дядо на мач на Левски на националния стадион ми носеше вода да пия, а дори не го познавах. Или трябваше да му кажа - Що не пееш бе, турист! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 9:44 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
Няма как да се появи положителен резултат веднага, трябва да мине доста време, в което да се сформира едно стабилно ядро от хора, ходещи на всеки мач. След това само трябва да се надгражда, да се агитират хората ходещи по "големите" мачове с каквото може, флайери, листовки, фейсбук и т. н. Давам пример със звезда, защото те са изминали горе долу подобен път, стикери, флайери, плакати и вижте къде са сега. Не трабва мрънкане и цупене, а стремеж към създаване на добро настроение на всеки мач, без значение в София или навън. С доброто настроение ще се върнат и хората.

+ :smt023 Звезда са точния пример,а щом те могат значи и ние можем !!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 9:45 pm 
Аватар

Мдааааа, винаги съм смятал, че ще е прекрасно в Сектора да има дядовци и да подават водица на пеещите :bigok, а като си помисля, че можеше вместо водица да е бирица, и да не е просто някой дядо, а Дядо1963 :smt007 еееееееех, размечтах се, деба, сигурно нема да стане, нали :(

Човек, сериозно, огромен поклон пред по-възрастните хора, дето са направили усилие да отидат до стадиона и да подкрепят Левски, разбирам и чувството да си част от нещо голямо, където всички, макар и непознати, макар от различни поколения, макар различни по квот се сетиш, са близки, единни, съпричастни...
Но все пак темата е Сектор Б... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 10:20 pm 

Нямах това предвид. Нямаме все още този манталитет в сектора да се пее 90 мин от всички. И затова има все още и старци по последните редове, и бащи с деца, които от 3 билета ще спестят 3 лева, с които да се приберат. Ама да излиза някой и да ми обеснява видиш ли колко е ултра-наци-хитлер-насапун и да казва кой къв е...еми сори. Ето това ни е проблема. Няма уважение към другия. Няма приемственост между поколенията. Моите уважения например към дивизията, но вместо да чупат свински глави напоследък все са сърдити и се държат като ощипани девойки. Или например влиза некой пубер, говори с първи букви от имената и мрънка пак не знае и той от какво. И всички мрънкат. Не спират да мрънкат. И все едни и същи са им виновни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 10:52 pm 
Аватар

Тва е лЬобимия ми диалог, при който двама си говорят, без изобщо да знаят за какво точно :loser2
Както и да е, само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 11:08 pm 

Това, което представлява сектора на Цървена Звезда в момента е изградено за около 2-3 сезона. В сайтът им има снимки, вижте там. Много добре се вижда как са започнали и как са се развили.
Наистина не е лошо и отборът да се вдигне след Нова година, за да има настроение сред хората. Колкото и да се говори, че резултатите не трябва да са фактор за посещаемостта това е невъзможно.
Имайте предвид, че на дербитата и ЕКТ голяма част от сектора са хора извън столицата. Така че проблемът е единствено в "Синята София"...
Да поживеем пък ще видим. Може и да се получи нещо :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 11:10 pm 

LS1914 написа:
Това, което представлява сектора на Цървена Звезда в момента е изградено за около 2-3 сезона. В сайтът им има снимки, вижте там. Много добре се вижда как са започнали и как са се развили.
Наистина не е лошо и отборът да се вдигне след Нова година, за да има настроение сред хората. Колкото и да се говори, че резултатите не трябва да са фактор за посещаемостта това е невъзможно.
Имайте предвид, че на дербитата и ЕКТ голяма част от сектора са хора извън столицата. Така че проблемът е единствено в "Синята София"...
Да поживеем пък ще видим. Може и да се получи нещо :lsfc1

тва,което представлява сектора на звезда е градено с години :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 11:14 pm 

2008 :smt006 Нима не бяхме толкова срещу Литекс!?
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 21, 2011 11:24 pm 
Аватар

Много смислено е да показваш как има 4 хиляди човека в сектора им срещу ФК Бежания Белград.... Все едно ние да сме толкова с Видима... сравнения засега не може да правим, може само да се учим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 22, 2011 12:36 am 

SinioUltrasche написа:
СиняИдея написа:

Бъркам ли, или Звезда са ЕвроПски клубен шампион? Дали ще им нужда от плакати, лице-книги и тн. за мобилизация на Синя България, ако ние сме носители на това отличие? Не се заяждам, но примера със Звезда ми се струва не на място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 22, 2011 1:40 am 
Аватар

Gesha91 написа:
SinioUltrasche написа:
СиняИдея написа:

Бъркам ли, или Звезда са ЕвроПски клубен шампион? Дали ще им нужда от плакати, лице-книги и тн. за мобилизация на Синя България, ако ние сме носители на това отличие? Не се заяждам, но примера със Звезда ми се струва не на място.

Според мен пък си е много на място и докато ни има нас хората,които живеем с мисълта за ЛЕВСКИ,то съм сигурен,че СЕКТОР Б може да извърви трудния път,който вече са извървяли феновете на Звезда.Както каза LSFC има още да учим.Нека не спираме с действията и инициативите за развтие,пък сравненията да ги оставим. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]