forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 646, 647, 648, 649, 650, 651, 652 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 11:41 am 
Аватар

Кво беше тва чифлика? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 11:50 am 
Аватар

А, автомивката..
Да, аз бях. Ше го потърся вечерта или утре и ше го кача пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 3:31 pm 
Аватар

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2722062
Не ми се вярва ,но винаги има малка надежда да свалим мустака от стола... :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 4:31 pm 

Ясно е, че Батков ни е трън в очите на всички, но недай си Боже да дойде някой по-залухав от него, както беше с Митал за свинете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 5:04 pm 
Аватар

sagittarius написа:
Ясно е, че Батков ни е трън в очите на всички, но недай си Боже да дойде някой по-залухав от него, както беше с Митал за свинете...

Свинете са тъпи и сами си изгониха Васил Божков.
Такъв като него няма да намерят скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 6:02 pm 
Аватар

Това, че точно на страница 666 от тази тема започна да се говори точно за този нов собственик има нещо символично :smt074

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 10, 2011 10:55 pm 
На Баждечето миличкото дали не му трепери лайното от евентуално оттегляне на Месията :fgod Всички знаем, че при всеки друг собственик Баждека го пращат моментално да рони мамули в Алжир, а всички май се досещаме кой е най-вероятният му наследник като с437оводител :bigok :smt026 Всички само се надяваме боК Акримуньо да не забрави откъде е тръгнал докато удря поредна мистрия с японска мазилка върху шестия етаж на вилата си след едва втората си заплата в Левски :bigok :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 12:03 am 
Аватар

Македония написа:
На Баждечето миличкото дали не му трепери лайното от евентуално оттегляне на Месията :fgod Всички знаем, че при всеки друг собственик Баждека го пращат моментално да рони мамули в Алжир, а всички май се досещаме кой е най-вероятният му наследник като с437оводител :bigok :smt026 Всички само се надяваме боК Акримуньо да не забрави откъде е тръгнал докато удря поредна мистрия с японска мазилка върху шестия етаж на вилата си след едва втората си заплата в Левски :bigok :smt006

Акримуньо е придвидлив и вече направи 6 етажната вила, все пак не искам да се налага да достроявам в кризисни времена (еййй богу), ползвайки 3/4 от отбора за това (всъщност, единственото, което могат)- Тения, хМариян, ИИ5 и т.н...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 1:50 am 
Аватар

acrimonious написа:
Македония написа:

Акримуньо е придвидлив и вече направи 6 етажната вила, все пак не искам да се налага да достроявам в кризисни времена (еййй богу), ползвайки 3/4 от отбора за това (всъщност, единственото, което могат)- Тения, хМариян, ИИ5 и т.н...

Ти си като Цв. Цв. Всичко си придобил докато си бил на по-малката заплатка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 10:44 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
acrimonious написа:
Македония написа:

Ти си като Цв. Цв. Всичко си придобил докато си бил на по-малката заплатка :bigok

В тази 6-етажна вила са вложени 118 живота труд- моя, на жена ми (каквато нямам), на баща ми, на майка ми, на баба ми, на дядо ми и на всичките 112 партийци под него :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 1:06 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
Батков дава 1 милион за зимна селекция

Собственикът на Левски Тодор Батков ще развърже кесията за селекция през предстоящия зимен трансферен прозорец. Адвокатът ще извади 1 млн. лв. за нови играчи, които да подсилят тима през пролетта.
Левски се представя колебливо от началото на сезона и с редуваните победи и загуби тимът е извън местата, даващи право на участие в евротурнирите догодина.

Батков иска със солидна зимна селекция да си подсигури минимум участие в Лига Европа, тъй като за шампионска титла е трудно да се говори в момента.

Адвокатът е обещал още при подписването на договора с новия старши треньор на тима Николай Костов, че ще му даде 1 млн. лв. за селекция, а при продажба на играч на Левски сумата може да се завиши.

На Герена ще търсят поне три нови попълнения. Проблемните постове са централният нападател, където е само Сьорд Арс, защитник и халф. Единственият, който почти сигурно ще си тръгне от Герена, е Дарко Тасевски.

Македонският полузащитник ще бъде продаден при оферта, която не пада под границата 300 хил. евро. Дарко бе пред трансфер в Русия и Китай през лятото, но в крайна сметка до сделка не се стигна.

През зимата обаче офанзивният играч ще бъде продаден, тъй като желанието му е да си намери клуб в чужбина. Мениджърите, близки до Герена, вече търсят отбор на македонеца.

Другият играч, който може да бъде продаден, е Даниел Младенов. Крилото се представя доста колебливо от началото на сезона, като в повечето срещи остава резерва. Към Младенов интерес идва от Турция, където през лятото бе спазарен Исмаил Иса.

Спряганият за трансфер Сьорд Арс категорично няма да напуска Герена през зимата. Нападателят ще остане, но причината не са двата гола, които вкара таранът на Локо Пд при победата миналата седмица с 3:2.

Арс ще носи синия екип поне до лятото и в зависимост от показаните игри ще се решава неговото бъдеще.

Холандецът обаче ще се бори за титулярното си място след зимата, тъй като Тодор Батков иска да вдигне конкуренцията в предни позиции, където е пускан Иван Цветков. Дошлият от Пирин играч ще бъде гласен за заместник на Тасевски при продажба.

На Герена търсят играчи в защита и в халфовата линия, но при привличането на класен централен бранител в средата на терена ще се завърне Сержиньо Грийн и няма да има нужда от нов играч на тази позиция, освен ако Лъчезар Балтанов не бъде преотстъпен през пролетта.

При положение че Левски се отърве от Марко Видович, със сигурност ще се търси и нов ляв бек, тъй като в момента Орлин Старокин не се справя, а сърбинът, меко казано, разочарова. До 3 декември Николай Костов трябва да представи на Батков списък с желаните от него играчи.

http://www.sportabg.com/drugi/top/36570 ... selektziya
:fgod :fgod :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 1:15 pm 
Аватар

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 1:36 pm 
Аватар

Дано да е за хубаво, макар че съм много песимистично настроен :smt017

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 3:06 pm 
Аватар

http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0001201

На това му се вика: От трън, та на глог :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 3:09 pm 
Аватар

Ама Рони Колман дали не е с тениска на ББ :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 3:41 pm 
Аватар

http://www.лъжеспорт.bg/Razkritie-na-Li ... kov!-46559

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 3:48 pm 
Аватар

Не им вервам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 6:13 pm 
Аватар

Батков ексклузивно за Гонг: Скъпи левскари, нищо от тиражираното не е вярно

Във връзка с непрекъснатите слухове, че продава или дори вече е продал ПФК Левски, собственикът на клуба Тодор Батков даде максимално откровено интервю за Дарик радио и Гонг. Не му спестихме нито едно от спряганите за купувачи имена, ето и пълният текст на разговора, ексклузивно за Спортно шоу Гонг:

- Г-н Батков, отново, за пореден път, слуховете гласят, че Левски е продаден. За какво всъщност става дума?

- Г-н Русев, живеем в много мръсно време, интриги все повече ни оплитат. Искам ясно и на висок глас да заявя: „Скъпи приятели, левскари и левскарки, нищо от това, което се тиражира, не е вярно. Аз си давам ясна сметка, какво е Левски, какво означава Левски за хората. Заявявам ви, заклевам ви се, че когато реша да предприема нещо такова, аз първи ще го обявя, след като направя съответните проверки и се убедя, че човек, с който възнамерявам да имам сделка, има сърцето, има и парите за Левски. Нищо не е вярно. Аз считам, че това е поредният опит за дестабилизация на Левски. Очевидно на някой му е изгодно Левски постоянно да бъде дестабилизиран, постоянно да бъде разклащан и вкарван в интриги. Няма такова нещо. Ето, заявявам ви днес 11.11.2011 година, 16:00 часа, един мрачен софийски ден – в Левски ситуацията е ведра и чиста. Треньорът работи усилено. Вчера бях на тренировката, има определен живец в очите на футболистите, убеден съм, че четирите мача до края на полусезона ще спечелим убедително. Гонзо си стяга селекцията заедно с треньора, продължаването на договори с футболисти, които са важни и трябва да останат в Левски, школата. Аз си върша работата, мисля как редовно ще платя задълженията към играчи и към персонал. Редовно, защото нищо просрочено нямаме като задължения. Какво повече да кажа.

- Ако искаш, говорим си на ти, щом питаш какво повече да кажеш, аз ти казвам слуховете, които вървят навън сред феновете и ти с няколко изречения, дори с „да” или „не”, можеш да отговаряш, защото едно и също се върти вече доста месеци и мине се, не мине се, някой го подхваща.

- Така, има нещо ново, някакво ново веене, надявам се това да се потвърди и в неделя в лицето на новия треньор и наистина подема, който е налице при футболистите, давайте отново да развалим атмосферата… Питай, питай…

- Първо да те питам най-спряганите, традиционно се въртят, като няма какво излизат ЦКБ – банката, кръгът около Цветан Василев, Делян Пеевски, най-често се спряга името на Сашо Сталийски, с който говорих неофициално, по друг повод, и той опроверга пред мен, поканих го в студиото и т.н., какво ще кажеш за това?

- Не, не и не! Познавам собствениците на ЦКБ, свестни момчета, с отношение към спорта и към футбола, никакви разговори нямаме, те издържат Черно море и това не е никак малко в условията на финансова криза. Пеевски и Цветан Василев – не съм разговарял повече от година и това, че те взеха Ботев, един славен клуб, ковачница на добри футболисти, е факт, който заслужава похвала и аз им пожелавам успех, но никакви разговори и не е имало база за този разговор. Третия – Сашо, милия, той дава достатъчно за културизма, колко титли взе… Да, Сашо е левскар, баща му беше голям левскар, мой приятел, Бог да го прости, който по зла участ беше известно време президент на лит(*кс-етрополе като военен министър, но продължи да обича Левски най-много. Няма такова нещо, за кой друг да кажа?

- Питам те веднага за кандидат-кмета на Варна, който загуби…

- … Марешки ли? Аз не познавам тази личност и то просто няма как да се случи. Видях го по телевизията и се ужасих, че този човек може да стане кмет на най-красивия български град. Как може да стане това, недейте, Левски е нещо много сериозно.

- Трети слух – „Булсатком”?

- Тези даже не ги познавам, тези със сателитната телевизия, те мисля, че дават пари на Берое. Не, не ги познавам даже, няма такова нещо.

- Георги Георгиев – волейболният началник на лит(*кс-етрополе?

- Ооо. С Жоро сме съдружници в „Стандарт”, аз му дадох миноритарен дял, продадох му.

- Най-първият слух от преди време, скоро не се е явявал – „Лукойл” и Вальо Златев?

- Не бих отказал „Лукойл” да бъде спонсор. На шега и полусериозно съм водил много разговори с Вальо за тия осем и половина години – не, те имат съвсем друга стратегия.

- Още едно име, на мен са ми го казвали поне шест пъти – Иван Мачев. Не го познавам, ти би трябвало да знаеш кой е.

- Познавам го, той осигури някакво спонсорство преди две години, тъкмо играхме с Дебрецен, даже мисля, че Баждеков го покани и беше на мача. Не, не…

- И тук не?

- Не, повярвай ми, ако има нещо… Какво да кажа повече?

ОЧАКВАЙТЕ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ НА ИНТЕРВЮТО С ТОДОР БАТКОВ!!!

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 6:32 pm 
Аватар

Дори и да има нещо, то логично е да бъде оповестено на п/усезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 7:32 pm 
Аватар

Имаме новина, уважаеми зрители :loser2
Бащицата-непомак, да се свети умето му, да се множат парите му... написа:
Разбира се, такъв съм от март 2004-а и акциите са под мене в сейфа ми, в кабинета ми, всичките акции до една – 450 000 от общо 500 000.
:bigok АкциЙте момчета, в един сейф, нещо елементарно за всеможещия форум :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 12, 2011 1:37 am 
Аватар

Добре, че бащицата се появи и ни успокои, че няма да ни изостави. Амин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 13, 2011 6:40 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
Цитат:
Батков дава 1 милион за зимна селекция

.

Ей, не се спря тоя човек, бе ... В тоз джоб до лакътя да бръкнеш и пак няма да му стигнеш дъното, бах мааму....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 2:50 pm 
Аватар

Дарко сладоледа днес преподписал до 2013, остават Гаджев, Гриин и Мюлдер. Други с изтичащи договори са Калво, Рисп и Божката а.к.а. Провайло. Не ми се мисли ако изпуснем Гаджев :smt012

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 4:36 pm 
Аватар

Аз пък ,четох днес в Ммач, че се търсат отбори на Тасевски, Мюлдер и Грийн. Ама, на журналя - да вярваш ли, да не вярваш ли... По скоро второто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 6:59 pm 

natural написа:
Аз пък ,четох днес в Ммач, че се търсат отбори на Тасевски, Мюлдер и Грийн. Ама, на журналя - да вярваш ли, да не вярваш ли... По скоро второто.

По всичко личи, че тези, които ще преподпишат са Дарко (вече е факт), Милиев и Гаджев.
Щеше ми се поне Грийн да остане защото ще е трудно да намерим втори като него (за без пари).
Това, че Дарко преподписа не означава, че не му се търси нов отбор. За да вземем нови хора тази зима ще трябва да продадем някого. За Грийн и Мюлдер няма да вземем много пари дори и да ги продадем сега защото договорите им така или иначе изтичат след 6 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 7:04 pm 
Аватар

Е, то е по-добре да ги оставим холандците до края на шампионата, но пък няма кой друг да се продаде, след като се има впредвид ,че ще се взимат около 5-6 нови. Освен Калво, чиято заплата си е бая "дебела" ,а за сега си остана само с очакванията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 7:36 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
natural написа:

По всичко личи, че тези, които ще преподпишат са Дарко (вече е факт), Милиев и Гаджев.
Щеше ми се поне Грийн да остане защото ще е трудно да намерим втори като него (за без пари).
Това, че Дарко преподписа не означава, че не му се търси нов отбор. За да вземем нови хора тази зима ще трябва да продадем някого. За Грийн и Мюлдер няма да вземем много пари дори и да ги продадем сега защото договорите им така или иначе изтичат след 6 месеца.

По-точно никой отбор не го иска. Повярвай ми, първия който даде 100 000 ойро и ще го има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 15, 2011 8:17 pm 
Аватар

А Тополата защо ще я оставят засадена, че ше и плащат даже :ohmygod2 Толко л иняма някой младеж който да викнат. Хем пари ще се спестят, хме ще играе 12 пъти по-добре, който и да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 16, 2011 11:11 am 
Аватар

ШОК! Велизар Димитров в Левски? :slap :ohmygod2 :ohmygod2

:arrow: http://football24.bg/novina/63315-shok- ... v-v-levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 16, 2011 11:27 am 
Аватар

Ireland написа:
ШОК! Велизар Димитров в Левски? :slap :ohmygod2 :ohmygod2

:arrow: http://football24.bg/novina/63315-shok- ... v-v-levski

За да им спестя четенето на хората, ще се опитам да преразкажа тая пръдня. "СкакаУецът ще идва, бля, бля, бля... всъщност няма да идва" :losers

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 646, 647, 648, 649, 650, 651, 652 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]